Viņu morāle. Sukhum 2014. Zemprātība un alkatība. Tagad tikai uz Turciju ...

11 augusts 2014 Ceļošanas laiks: no 08 Jūnijs 2014 ieslēgts 08 Jūlija 2014
Reputācija: -57
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Ierados Sukhumā.8. jū nijā , samaksā ja par izmitinā š anu mē nesi. lī dz d8 pa Kodoru š oseju,

bet nā kamajā dienā ļ odzī gais puisis - ī paš nieks (? ) Dž ambls Harč ilava parā dī jā s pā rī ar duļ ķ ainu, debī la klauna izskata stulbi un teica, ka tā esot samaksa par 10 dienā m un pievienosim viņ u (kā es pā rpratu viņ am...HA! ) Es atteicos un pieprasī ju atmaksu. "Un kā da nauda, ​ ​ kas to redzē ja? Nu, ko tu ar mani darī si? " Dž ambls Harč ilava saviebā s grimasē kā pē rtiķ is.

Es uzreiz pā rcē los uz citu vietu. Pē c pā ris dienā m es biju policijas iecirknī , un viņ i man piespieda atdot š o viltus krā pnieku naudu. Patiesī bā tur saimnieks tē vocis Revazs, jaunā ks par 70 gadiem, č aulu satriekts viņ u karu dalī bnieks, viņ u sauca, lai palī dz atdot naudu. Bet onkulis Revazs arī ir nelieš i, tel +7 94.92744262, viņ š vienkā rš i pā rstā ja atbildē t uz zvaniem pat tad, kad viņ u rajona policists manā klā tbū tnē mē ģ inā ja sazvanī t.


Tā tad š is ir viņ u ierastais siž ets, viņ u mentalitā tes-viesmī lī bas pasuga, policistus absolū ti nepā rsteidza š ā ds viņ u mentalitā tei pierasts gadī jums. Neatslā bstiet, tā di viesmī lī bas š edevri viņ os nav nekas neparasts. Un viedi vā rdi par sirdsapziņ u, pieklā jī bu, godī gumu, tas nav par viņ iem. Ar liellopiem ir jā runā viņ u valodā . Bū tu normā li, ja viens cilvē ks ievā ktos, samaksā jot par 3 dienā m, un uz mē nesi, piemē ram, pilnī bā , ar duci bruņ otu draugu dž ipos aizņ emtu visu mā ju, jo ir 4 istabas ar caurstaigā m un 10 gultas...Meistars ir svaigs , jauna skaista gultas veļ a . Pagalmā ir vieta automaš ī nā m. Un gnī dai Dž amblī tei piedā vā tu IZKĀ PTI no vā rtiem jo viņ š tur NEVIENS, saimnieks onkulis Revazs un uz viņ a jautā jumiem teiktu ka viss ir samaksā ts un 10 liecinieki "Nu ko tu darī si mums? "...

Š ī s ļ odzī gā s Harč ilavas tantes daudz biež ā k taisa seju, un tad derē tu desmit vī rus no viņ a kā jas iesist krū zē un izmest no vā rtiem. Adrese ir Kodorskoje Highway 8, š is NIT aborigē ns Kharchilava dzī vo citur.

Mā jai pie Kodorskoje š osejas d8 netā lu no nometnes vietas ir TRĪ S lieli mī nusi:

1. mā ja tieš i blakus kalniem. Pludmale ir uzreiz aiz bijuš ā MVO, ļ oti izbraucama vieta un tikai slinkais mē ģ ina uzkā pt kaut ko nozagt. PŪ Ļ A ZAGĻ I!

2. pretī bijuš ā s policijas skolas DRUPĀ M, un smirdī gā s upes noteka (daļ ē ji caur cauruli ar NOTEKU JŪ RĀ tieš i pludmalē ) ar asu skā benu smaku.

3. tieš i aiz ž oga ir pludmales š almanis ar plebeju sirdi plosoš u aicinoš u mū ziku, ROUNDĒ dienu un nakti. . . Degoš ā kais sā kas tuvā k 12 naktī , kad karstā gopota LOUDLY HOOLS karaokē . Miegs ir NEIESPĒ JAMS!

Turklā t tualetē nebija cisternas. Vienkā rš i NĒ un viss! Un istabā s ir atkritumu tipa un kvalitā tes JUNK mē beles ar nokarenā m gultā m, nokaltuš iem vates matrač iem un nogrimuš iem skapjiem.

Un vē l viena lieta, SVARĪ GI: š ī vieta pati par sevi atrodas netā lu no bijuš ā Maskavas militā rā apgabala (tagad viņ i to sauca par s / Sukhum - ja tā ir sovhoza, ja tas ir ciems? ! ) un Turbazy ir ļ oti NEDRĪ GS, tur ir zagļ u un narkotiku pū ļ i, un tas, pē c vietē jo domā m, nav tukš as spekulā cijas. Š ļ irces ir skolā un pludmalē , neatslā bstiet, it ī paš i, ja esat kopā ar bē rniem.

Un, runā jot par praktiskiem padomiem, varu padalī ties ar tā lruni. mū su vē stniecī ba tur:

+7 84.2263693

Ā rkā rtas gadī jumā . Zvanī ja tel. darbojas. Viņ i man teica tur "jū s esat mū su nabagi, nu, kur jū s dodaties", atsaucoties uz Abhā zijas "paradī zi zemes virsū ".

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Кодорское шоссе д8,дом Реваза
Кодорское ш д8, дом Реваза
пляж с ржавыми руинами у дома Реваза
дядя Реваз, хозяин дома 8 по Кодорскому шоссе
под плитой у развалин школы милиции речушка с ядовитым кислым запахом-напротив д 8 по Кодорскому ш
слив речки-вонючки из трубы на пляже прямо в прибой где все купаются у дома Реваза
Дом Реваза Кодорское шоссе №8
komentāri (32) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums