Nika 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 Tīrība
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca "Nika" Suhumi atrodas skaistas aizas nogāzē, līdz jūrai 17 minūšu gājiens, ir transfērs. Aizas dibenā ir neliela vēsa straume, kas dzimst turpat netālu no dzīva avota. Viesmīlīgie saimnieki savā zemes gabalā audzē visus nepieciešamos dārzeņus un augļus.Vairāk →
аватар m-yanok
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sukhumā -Abhā zijā ieradā mies ar vilcienu, tā pē c man liekas daudz ē rtā k š ķ ē rsot robež u. Pirms tam bijā m 2x, robež u š ķ ē rsojā m kā jā m, bija drū mi. Nika hoteli atradu internetā . , atrodas netā lu no pilsē tas centra, jū ra tuvu, bet viņ a pati ir kalnos. … Tomēr ▾ Sukhumā -Abhā zijā ieradā mies ar vilcienu, tā pē c man liekas daudz ē rtā k š ķ ē rsot robež u. Pirms tam bijā m 2x, robež u š ķ ē rsojā m kā jā m, bija drū mi. Nika hoteli atradu internetā . , atrodas netā lu no pilsē tas centra, jū ra tuvu, bet viņ a pati ir kalnos. Kā ds gaiss, kā ds skats, protams, visu nevar aprakstī t vā rdos! Jā , viņ i nekļ ū dī jā s ar viesnī cu, kā jauki, viss jauns, tī rs, viss kā rtī gs, un ir vē rts atzī mē t, kā di brī niš ķ ī gi saimnieki ir jauns mazuļ a gaidī š anas pā ris! vieta un ar tā diem cilvē kiem pasaka! Un nekur nav jā skrien, viņ i organizē visas ekskursijas, cenas pieņ emamas gan mā joklim, gan ekskursijā m! Iesaku visiem! ! !


iemiesojums oblachko-2283
Labdien, no 7. līdz 22. augustam 2014. Vēlamies atpūsties Jūsu viesnīcā. 2 pieaugušie. 1- bērns 5 gadi 2- 1 gads 7 mēneši Cik maksā uzturēšanās ar pārtiku. Un 4 guļamistabu istaba. Paldies.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Гостиница "Ника" в г. Сухуми расположена на склоне красивейшего ущелья, до моря - 17 минут пешком, есть трансфер. Внизу ущелья небольшой прохладный ручей, который рождается тут же не далеко от живого родника. Гостеприимные хозяева на своем участке выращивают все необходимые овощи и фрукты.

Viesnīcā

Кухня в полном распоряжении гостей.

Telpu apraksts

Новая, качественная мебель в каждом номере, имеется кондиционер.

Adrese Абхазия, г. Сухум, ул. Комсомольская, 4й
Tālruņi: 8-940-921-48-80
FAQ