Jautājums par pansionāts Kialasur 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
14 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Ja kāds 2011. gadā atpūtās Melnajā pērlē, padalieties iespaidos!!!!
Dosimies turp augustā, divi pieaugušie, ir jautājumi: 1) MĀJA VIENSĪKNIEKAM VAI divām istabām ar atsevišķām ieejām? 2) kādas istabas labāk ņemt (saka pat ēnā)? 3) kur ieiet vakars?ja pilsētas robežās kā nokļūt
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2012-04-1412 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  2
аватар Advisor007
Sveiki. Es ar prieku sniegšu jums padomu. Māja divām istabām ar 2 ieejām. pirmajā stāvā ir dīvāns, otrajā stāvā divas vienvietīgas gultas. Bet pieceļoties no tiem jābūt uzmanīgiem, uz slīpiem griestiem var lauzt galvu.Istabas labāk ņemt 4. vai 5. rindā, tuvāk nepabeigtajai pirtij. ir ēna un prom no trokšņa. Bet ne tas, ka jums tiks piešķirts tas, kuru rezervējat. Viņi parasti dod visu, ko var dabūt. nav ko redzēt. pilsētā ir tikai daudz ekskursiju un izklaides, bet jābrauc šurpu turpu.ceļā līdz pilsētas centram 10-15 min. puspansija der 3+, bet ja prasās pagarina 4+ pludmale lieliska, smilšaina un tīra. daļēji aprīkots. viena lieta ir labi - tur tu jūties kā savā dāmā jūras krastā. lielisks saullēkts un saulriets.jūra tajā vietā ir ideāli tīra. Iesaku pārliecināti 3+.
аватар Voda007
sveiki, varu teikt par pāreju. Taksometrs maksā 2500-3000, ja pasūtāt no Abhāzijas, ja brauc uz Adleru, tad taksisti var prasīt 5000 un pat 7000 līdz Sukhumam. Es iesaku pārskaitījuma izmaksas apmēram 700-900 rubļu vienai personai. un viņi strādā daudz labāk. mikroautobusi 8-19 personām informācija Apsua-Tour tīmekļa vietnē. meklēt meklētājprogrammā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kialasur 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl