Inter-Sukhum 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 5.710
5.7 Numurs
6.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
6.0 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Sukhum pilsētas centrā, dažu soļu attālumā no pilsētas mazo oļu pludmales. Lieliski piemērota biznesa tikšanās un svinīgiem pasākumiem, kā arī aktīvai vai relaksējošai pludmales atpūtai.Vairāk →
аватар _-124461
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
No plusiem: pludmales tuvums un tī rī ba, bezmaksas Wi-Fi ar labu ā trumu numurā , reģ istratū ras personā la relatī vā pieklā jī ba, iespē ja iegā dā ties ekskursiju viesnī cā , netā lu no tirgus. No mī nusiem: Mē s dzī vojā m kopā trī svietī gā istabā . … Tomēr ▾ No plusiem: pludmales tuvums un tī rī ba, bezmaksas Wi-Fi ar labu ā trumu numurā , reģ istratū ras personā la relatī vā pieklā jī ba, iespē ja iegā dā ties ekskursiju viesnī cā , netā lu no tirgus.

No mī nusiem:
Mē s dzī vojā m kopā trī svietī gā istabā . Pirmajā istabā , kurā bijā m apmetuš ies (617) nedarbojā s kondicionieris. Otrajā istabā (607) ā rdurvju iekš pusē bija milzī gs iespiedums un nesen veikta slē dzenes remonta pē das. Sveces bija virs divā m no trim gultā m, un tā s nedarbojā s. Palagi ir š auri, tos nevar pabā zt zem matrač a, ko istabenes nedarī ja - tikai uzmeta palagus virsū . Tā rezultā tā katru rī tu tu pamosties uz plika matrač a. Uz balkona nav mē beļ u, nav veļ as ž ā vē tā ja. Ir nostiepts kaut kā ds vads, uz kura karā jas senas saplī suš as drē bju š ķ ipsnas. Turklā t tas ir izstiepts tā , ka uz tā nokļ ū st kondensā ts no gaisa kondicionē tā ja ā rē jā bloka: suš i nav suš i dvieļ i, tie joprojā m paliks slapji. Numurā nav matu ž ā vē tā ja, nav arī tē jkannas.
Faktiski viesnī cas teritorijā nav deklarē ts neviens skaistumkopš anas salons: š ajā numurā atrodas uzņ ē mums Faberlic. Nav arī biļ eš u kases, bē rnu attī stī bas centrs, kas ir rakstī ts vietnē .
Ē damistaba viesnī cā ir pelnī jusi atseviš ķ u komentā ru: tas ir briesmī gi. Atbraucā m uz 2 nedē ļ ā m, pilna pansija. Rezultā tā viņ i ē damistabā ē da tikai trī s dienas. Pirmkā rt, trī s dienas sortiments ne reizi nav mainī jies! ! ! Katru dienu viens un tas pats, kā murgā , ē diens uz sadales knapi silts, kamē r nenes galdā , vispā r atdziest. Kas ir vienkā rš ā k - ieliec pā ris mikroviļ ņ us, lai cilvē ki paš i var uzsildī t tavu gatavoš anu, bet acī mredzot tas nevienu neinteresē . Viņ i gatavo bezgarš ī gi, visi gaļ as ē dieni ir Ļ OTI asi, nav iespē jams ē st. Š ķ ī stoš ā kafija, ļ oti slikta kvalitā te. Un kas tā par vakardienas maizi, kas cepta eļ ļ ā un pasniegta š odien! Es saprotu zero-waste raž oš anu un visu to, bet atpū tnieki nav cū kas! Vieni un tie paš i salā ti tiek pasniegti pie galda trī s reizes dienā , š ķ iet, lī dz tie tiek apē sti.
Kopumā , ja jū s neskatā ties uzmanī gi, viesnī ca atstā j labu iespaidu. Bet, kad tur dzī vo, saproti, ka tā nav nekā da viesnī ca, bet gan ī sta treš ā s š ķ iras viesnī ca no padomju laikiem. Runā jā m ar citiem viesiem – visiem ir vienā ds viedoklis. Tikai saule, jū ra un Abhā zijas nepā rspē jamā daba mū s samierinā ja ar visā m š ī m nepatī kamajā m lietā m.
аватар natashinaea
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas ļ oti labi, 50 metri no jū ras. Apkalpoš ana lieliska, ē diens labs (zviedru galds). Istabas uzkopš ana pē c 2 dienā m. Ir bā rs, tū risma aģ enta pakalpojumi. Personā ls pieklā jī gs, draudzī gs. Nā kamgad plā nojam atvaļ inā jumu viesnī cā Inter-Sukhum!. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti labi, 50 metri no jū ras. Apkalpoš ana lieliska, ē diens labs (zviedru galds). Istabas uzkopš ana pē c 2 dienā m. Ir bā rs, tū risma aģ enta pakalpojumi. Personā ls pieklā jī gs, draudzī gs. Nā kamgad plā nojam atvaļ inā jumu viesnī cā Inter-Sukhum!
аватар sukhachiev57
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti jauka istabiņ a, labi izmitinā ts, garš ī gs ē diens. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka istabiņ a, labi izmitinā ts, garš ī gs ē diens.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums intersukhum
‹ Viesnīca Inter-Sukhum 3*
Atrakcijas

Отель расположен в самом сердце города Сухум, в нескольких шагах от городского мелкогалечного пляжа. Прекрасно подойдёт как для деловых встреч и праздничных мероприятий, так и для активного или спокойного пляжного отдыха.

Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Продажа авиа и железнодорожных билетов. Гладильная комната.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • bankomāts
Bērniem Развивающий центр для детей.
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 167 номеров.

Istabās

Санузел с душем, балкон, холодильник, телевизор и кондиционер.

Adrese г. Сухум, ул. Лакоба, д. 109
Tālruņi: +7 840 226 00 62
Tīmekļa vietne: Inter-Sukhum
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.