Nevienam neiesaku šo viesnīcu, daudz vairāk mīnusu nekā plusu

Rakstīts: 10 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 25 jūlijā — 7 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 3.0
No plusiem: pludmales tuvums un tī rī ba, bezmaksas Wi-Fi ar labu ā trumu numurā , reģ istratū ras personā la relatī vā pieklā jī ba, iespē ja iegā dā ties ekskursiju viesnī cā , netā lu no tirgus.

No mī nusiem:

Mē s dzī vojā m kopā trī svietī gā istabā . Pirmajā istabā , kurā bijā m apmetuš ies (617) nedarbojā s kondicionieris. Otrajā istabā (607) ā rdurvju iekš pusē bija milzī gs iespiedums un nesen veikta slē dzenes remonta pē das. Sveces bija virs divā m no trim gultā m, un tā s nedarbojā s. Palagi ir š auri, tos nevar pabā zt zem matrač a, ko istabenes nedarī ja - tikai uzmeta palagus virsū . Tā rezultā tā katru rī tu tu pamosties uz plika matrač a. Uz balkona nav mē beļ u, nav veļ as ž ā vē tā ja. Ir nostiepts kaut kā ds vads, uz kura karā jas senas saplī suš as drē bju š ķ ipsnas. Turklā t tas ir izstiepts tā , ka uz tā nokļ ū st kondensā ts no gaisa kondicionē tā ja ā rē jā bloka: suš i nav suš i dvieļ i, tie joprojā m paliks slapji. Numurā nav matu ž ā vē tā ja, nav arī tē jkannas.
Faktiski viesnī cas teritorijā nav deklarē ts neviens skaistumkopš anas salons: š ajā numurā atrodas uzņ ē mums Faberlic. Nav arī biļ eš u kases, bē rnu attī stī bas centrs, kas ir rakstī ts vietnē .
Ē damistaba viesnī cā ir pelnī jusi atseviš ķ u komentā ru: tas ir briesmī gi. Atbraucā m uz 2 nedē ļ ā m, pilna pansija. Rezultā tā viņ i ē damistabā ē da tikai trī s dienas. Pirmkā rt, trī s dienas sortiments ne reizi nav mainī jies! ! ! Katru dienu viens un tas pats, kā murgā , ē diens uz sadales knapi silts, kamē r nenes galdā , vispā r atdziest. Kas ir vienkā rš ā k - ieliec pā ris mikroviļ ņ us, lai cilvē ki paš i var uzsildī t tavu gatavoš anu, bet acī mredzot tas nevienu neinteresē . Viņ i gatavo bezgarš ī gi, visi gaļ as ē dieni ir Ļ OTI asi, nav iespē jams ē st. Š ķ ī stoš ā kafija, ļ oti slikta kvalitā te. Un kas tā par vakardienas maizi, kas cepta eļ ļ ā un pasniegta š odien! Es saprotu zero-waste raž oš anu un visu to, bet atpū tnieki nav cū kas! Vieni un tie paš i salā ti tiek pasniegti pie galda trī s reizes dienā , š ķ iet, lī dz tie tiek apē sti.
Kopumā , ja jū s neskatā ties uzmanī gi, viesnī ca atstā j labu iespaidu. Bet, kad tur dzī vo, saproti, ka tā nav nekā da viesnī ca, bet gan ī sta treš ā s š ķ iras viesnī ca no padomju laikiem. Runā jā m ar citiem viesiem – visiem ir vienā ds viedoklis. Tikai saule, jū ra un Abhā zijas nepā rspē jamā daba mū s samierinā ja ar visā m š ī m nepatī kamajā m lietā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар