Samshit 555 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.310
6.3 Numurs
5.8 apkalpošana
5.8 Tīrība
5.8 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas starp nelielu mūžzaļo subtropu parku, jūras krastā pie ieejas Ochamchira pilsētā. "Samshit 555", savu darbību uzsāka 2007. gadā, šī ir jauna komfortabla viesnīca, kas atrodas Melnās jūras piekrastē. Tās neparastība ir arī tajā, ka tā atrodas gandrīz Očamčiras pilsētas centrā. Šī ir viena no vecākajām Abhāzijas pilsētām ar bagātu vēsturi, kas atrodas Galidzgas upes grīvā.Vairāk →
аватар kzdoz
Ceļ ojumu uz š o viesnī cu ļ oti ieteica draugi no ceļ ojumu aģ entū ras, tač u patiesī bā tas izrā dī jā s tā lu no gadī juma. Patiesī bā esmu bezkonfliktu cilvē ks un nav tā da ieraduma sevi nepareizi pozicionē t. … Tomēr ▾ Ceļ ojumu uz š o viesnī cu ļ oti ieteica draugi no ceļ ojumu aģ entū ras, tač u patiesī bā tas izrā dī jā s tā lu no gadī juma. Patiesī bā esmu bezkonfliktu cilvē ks un nav tā da ieraduma sevi nepareizi pozicionē t. Reģ istratū rā ir izkā rtne, lai nodotu atslē gas uzkopš anai. Pirmajā dienā , kad viņ i to neizņ ē ma, viņ i teica, ka atslē gas nodeva vē lu, nā kamajā atslē gu nodeva agri, bet viņ i joprojā m to neizņ ē ma! Atkritumus kā mā jā s acī mredzamu iemeslu dē ļ izturē ja pats. Man liekas, ka personā ls vienkā rš i ir noguris strā dā jot 16 stundas diennaktī , tas bija jū tams it visā ! Vietē jie makš ķ ernieki, kas makš ķ erē uz viļ ņ lauž iem pastā vī gi pī pē , kā jū s saprotat, izsmē ķ i uzreiz tiek izmesti jū rā , un uz katra mola sē ž.4 cilvē ki! viņ i uzreiz sadrupina putas uz pludiņ iem, un met pakas, vispā r peldas starp š o visu un bauda. gandrī z katru vakaru viņ i sadedzina atkritumus un viesnī ca iegrima reibuma miglā , ieelpo jū ras gaisu dziļ ā k, lai jū su veselī bai. Man patika arī trauki ar nograuztā m malā m un tī ras dakš iņ as ar kaltē tā ē diena paliekā m! Man bija jā izmanto savs aprī kojums. Domā ju, ka par 2400 uz cilvē ku var cienī gā k atpū sties. Un es vairs nelikš u kā ju š ajā atkritumu izgā ztuvē un parā dī š u visiem š ī s kloā kas reā lo situā ciju un vizuā lā s fotogrā fijas ! ! ! Tū risma aģ entū rai jau iedevu pieklā jī gas fotogrā fijas, kas man viņ u uzslavē ja un brī dinā ja, lai š ī s odzes dē ļ nezaudē savu reputā ciju. Un vispā r atveriet tikai acis, elementā ri droš ī bas noteikumi š ajā viesnī cā ir uz nulles, nav neviena darba droš ī bas sensora, istabā ir izkusuš as rozetes, ledusskapis uz trim kā jā m, nav skata no loga jo brilles nav mazgā tas kopš atvē rš anas, istabā pastā vī gi smird pē c kanalizā cijas, tabakas dū mi no atklā tā s terases tos ienes istabā , bojā m rakstī ts nepeldē t 1000 rubļ u sodu, bet boju nav , bē rnu plastmasas slī dkalniņ š ir salauzts un asas malas izlī p, bē rnu š ū poles karā jas uz kaut kā dā m lentā m, apgaismes ierī ces strā dā tikai 5-7%. Un tā ir tikai neliela daļ a. Un es gribē tu to ignorē t, bet saglabā š anas instinktu nevar izslē gt.
Это вид из номера люкс))), Какое чистое окно Счастливое детство по самшитовски 555, детки в безопасности. А это собственный пляж Это пожарная безопасность А это номер, от пола до потолка залит не понятно чем И че заморачиваться мелочами
аватар tyroksana
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labs dienas laiks visiem! Es vē los publicē t savu atsauksmi par Samshit555 viesnī cu Ochamchire. Mē s palikā m 2015. gada jū lijā . Ņ emot vē rā , ka pirms tam, 6 gadu laikā , izbraucā m pa Abhā ziju no Gagras lī dz Sukhumam, katru gadu atpū š oties daž ā dā s vietā s, tad š oreiz apmeklē jā m "Paradī zes stū rī ti". … Tomēr ▾ Labs dienas laiks visiem! Es vē los publicē t savu atsauksmi par Samshit555 viesnī cu Ochamchire.
Mē s palikā m 2015. gada jū lijā . Ņ emot vē rā , ka pirms tam, 6 gadu laikā , izbraucā m pa Abhā ziju no Gagras lī dz Sukhumam, katru gadu atpū š oties daž ā dā s vietā s, tad š oreiz apmeklē jā m "Paradī zes stū rī ti". Uzreiz gribu teikt cilvē kiem, kuri meklē trokš ņ ainu izklaidi – š ī vieta nav priekš jums (lai gan par mū su kompā niju varu teikt, ka mē s nemaz neesam klusi). Bet ejam kā rtī bā : Abhā zija atdzī vojas, un, ja pirms 6 gadiem es raudā ju, braucot cauri Sukhumam, tad š ogad no sirds priecā jos, ka vismaz dzī ve galvaspilsē tā uzlabojas, ko gan nevar teikt par Oč amč iras pilsē tu. Jā , piekrī tu atpū tnieku viedoklim, ka š ī pilsē ta atstā j ļ oti nomā coš u iespaidu, bet tikai lī dz brī dim, kad sazinā sies ar tā s iedzī votā jiem. Pā rsteidzoš i viesmī lī gi, laipni, pieklā jī gi cilvē ki. Gadu no gada, viesojoties š ajā valstī , saprotu, ka š eit ieradī š os vē lreiz. Un tagad es vē los jums pastā stī t par paš u Samshit555 viesnī cu. Ē rti, komfortabli numuriņ i, ar atbildī bu varu teikt - viss! Mē s bijā m 8 cilvē ki, un mē s visi dzī vojā m daž ā du kategoriju istabā s (standarta, junior suite, suite) - visi atbilst viņ u kategorijā m. Lielisks skats uz jū ru. Bet pats galvenais ir personā ls, tik simpā tiskus un pieklā jī gus cilvē kus satiec reti. Uzturoties viesnī cā s, mū su draugiem piemeklē ja nelaime (viņ iem steidzami vajadzē ja aizbraukt uz bē rē m), tā pē c administrā cija (gudrā - Asida) nekavē joties nodroš inā ja iespē ju iegā dā ties biļ etes uz Maskavu un atpakaļ , pasū tī ja taksometru (4:00) , viņ a pati kontrolē ja kā rtī bu, iztē rē ja . Es nerunā ju par to, ka kā ds lū gums vai vē lme tika izpildī ta vienā mirklī . Es vē los pateikt milzī gu paldies visiem: Mavridijam Mihailovič am, Asidai, Deividam, Iroč kai, Taliko, Alī nai un, protams, mū su mī ļ otajam Soso. Mums ļ oti pietrū kst. Gaidiet vizī ti. Nu visiem, kas vē las š eit apmeklē t, liels lū gums, atstā jiet visu negatī vo uz robež as, un tad jū su atvaļ inā jums bū s visbrī niš ķ ī gā kais! ! ! Oksana un mū su jautrā kompā nija.
аватар lyly_2003
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Izvē loties viesnī cu, vajadzē ja tikai tā pē c, lai bū tu tuvu jū rai. Var teikt, ka ē diens ir slikts. bet paldies, ka nesaslimi. Istaba laba. Bet es to neiesaku, jo ar ē dienu, ja kaut ko neē d, esi izsalcis! … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, vajadzē ja tikai tā pē c, lai bū tu tuvu jū rai. Var teikt, ka ē diens ir slikts. bet paldies, ka nesaslimi. Istaba laba. Bet es to neiesaku, jo ar ē dienu, ja kaut ko neē d, esi izsalcis!
аватар Natalka000
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Otl ir ļ oti labs! Apkalpoš ana, ē dinā š ana, uzkopš ana un vispā r viesnī cas apkalpoš ana par 5! tur bija ē rti atpū sties, nekas netraucē ja. Klusai ģ imenes atpū tai, lū k. Teritorija ir sakopta, ir kur atpū sties vakarā , iespē jams nomā t sporta inventā ru, iespē jams sauļ oties uz koka estakā dē m, pludmale ir tukš a un tī ra, jo viesnī ca nav liela un cilvē ku maz, ā rpus teritorijas ir kluss, pustukš s ciemats, var pastaigā ties pa kā dreiz skaisto krastmalu , tukš as viesu mā jas un liela viesnī ca, kurai nebija laika uzņ emt pirmos atpū tniekus, tagad ir tikai atgā dinā jumi par š o visu. … Tomēr ▾ Otl ir ļ oti labs! Apkalpoš ana, ē dinā š ana, uzkopš ana un vispā r viesnī cas apkalpoš ana par 5! tur bija ē rti atpū sties, nekas netraucē ja. Klusai ģ imenes atpū tai, lū k. Teritorija ir sakopta, ir kur atpū sties vakarā , iespē jams nomā t sporta inventā ru, iespē jams sauļ oties uz koka estakā dē m, pludmale ir tukš a un tī ra, jo viesnī ca nav liela un cilvē ku maz, ā rpus teritorijas ir kluss, pustukš s ciemats, var pastaigā ties pa kā dreiz skaisto krastmalu , tukš as viesu mā jas un liela viesnī ca, kurai nebija laika uzņ emt pirmos atpū tniekus, tagad ir tikai atgā dinā jumi par š o visu. bet tur ir ļ oti skaisti! mums tur ļ oti patika.
у отеля За территорией


iemiesojums olgarednik
Vai tuvumā ir iespējams iegādāties augļus, sulas, medikamentus? Es dodos atvaļinājumā ar savu bērnu. vai savākties kā tuksneša sala? vai ir rotaļu laukums?
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums zargana.tatyana
Man ir nepieciešams tālruņa numurs, lai sazinātos ar jums un rezervētu viesnīcas numuru.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums niki2011
vai jums ir šīs viesnīcas tālruņa numurs? ja jā, rakstiet man lūdzu
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен среди небольшого вечнозеленого субтропического парка, на самом берегу моря при въезде в г. Очамчыра. «Самшит 555», начал свою работу в 2007 году, это новый комфортабельный отель, расположенный на берегу Чёрного моря. Его необычность ещё и в том, что он находится практически в центре города Очамчира. Это один из древнейших городов Абхазии, с богатой историей, расположенный в устье реки Галидзга.

Telpu apraksts

Современный 3-х этажный корпус отеля рассчитан на прием до 35 отдыхающих в течение круглого года.

Tīmekļa vietne: Samshit 555
FAQ