Pitius 3*– Atsauksmes

41
Novērtējums 4.910
pamatā
41 atsaukt
№5 viesnīcas reitingā Pitsunda
5.4 Numurs
5.5 apkalpošana
6.3 Tīrība
6.6 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Brīvdienu māja Pitius atrodas dažus kilometrus no Pitsundas centra lielā pludmalē, lieliska subtropu parka vidū ar ēnainām lapenēm un eksotiskiem augiem. Plašā teritorija, mājas komforta atmosfēra un komfortabli ģimenes numuri ir ideāli piemēroti ģimenēm ar bērniem. Un jautras kūrorta dzīves cienītājiem - lieliska virtuve, mūzika un dejas līdz rītam nacionālajā restorānā "Apatskha".Vairāk →
аватар Marina2008200
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s devā mies uz Pitiusu otro reizi. Pirmā reize bija pirms trim gadiem, tā pē c neš auboties izvē lē jā mies š o pansionā tu. Pirmkā rt, labas atraš anā s vietas dē ļ tieš i pludmalē . Piestā jā m vakarā pē c vakariņ ā m, paē dā m vakariņ as. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz Pitiusu otro reizi. Pirmā reize bija pirms trim gadiem, tā pē c neš auboties izvē lē jā mies š o pansionā tu. Pirmkā rt, labas atraš anā s vietas dē ļ tieš i pludmalē . Piestā jā m vakarā pē c vakariņ ā m, paē dā m vakariņ as. Trī s gadus istabā s nekas nav mainī jies, mē beles ir vecas un jaunas jauktas, bet viss ir tī rs un kā rtī gs, ir kondicionieris, televizors, ledusskapis. Mums nepatika mē beļ u izvietojums un drī kstē jā m tā s pā rvietot, kā mums izdevā s. Lielisks skats no balkona. . . Tu no rī ta atver acis un redzi jū ru. Personā ls draudzī gs, pieklā jī gs. Istabu uzkopš ana katru dienu. Gultas veļ a tiek mainī ta reizi nedē ļ ā . Katram viesim tiek nodroš inā ti divi dvieļ i. Viss ir tī rs un pulē ts. Ē dieni - bufete, kas sastā v no parastiem mā jā s gatavotiem ē dieniem, bez pretenzijā m uz aizjū ras gardumiem, viss ir svaigs un diezgan garš ī gs. Mī nusi: 1. rinda ē damistabā pē c ē diena, galdu, š ķ ī vju un tehnikas trū kums ar noteiktu pansionā ta noslogojumu. Š ķ iet, kad Pitijs piepildā s ar atpū tniekiem, ir jā pā riet uz pā rtiku divā s maiņ ā s. Citā di brauciens uz ē damzā li izvē rš as par sporta sacensī bā m, kur visi cenš as apdzī t kaimiņ u; 2. Ekskursiju organizē š ana atstā j daudz ko vē lē ties, ekskursijā m paredzē tie auto nemaz neatbilst droš ī bas prasī bā m, saspiesti, smacī gi. Labā k ir rezervē t ekskursijas Pitsundā . Pā rē jais neapmierina, cena atbilst atpū tas kvalitā tei. Ž ē l, ka bā rs "Pie vā rnas" ir slē gts un Pitiusā vairs nestrā dā gids Valera, viņ a ekskursijas paskrē ja vienā elpas vilcienā . Kopumā š ī ir lieliska vieta relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m pie jū ras, lieliska vieta bē rnu atpū tai. Daba un jū ra ir divi galvenie Pitiusa tikumi. Gribē tos tur atgriezties vē l un vē l.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izskatā s, ka pienā cis laiks saķ erties ar Abhā ziju! Š eit bija labi pirms 5-6 gadiem, kad bijā t laipni gaidī ti un neskatoties uz daudzajiem trū kumiem atpū tā mies nekaitinot. Ē diens 3 bet tas nav galvenais! Galvenais ir tas, ka Pitius darbinieki sā ka nodarboties ar biznesu Abhā zijas veidā ! Biļ ete tiek pā rdota tikai pasū tot transfē ru, kuru, starp citu, draugi gaidī ja 3 stundas lietū ! Un tas ir par 1400 rubļ iem! Viņ i uzliek apdroš inā š anu, kamē r neizsniedz nekā dus dokumentus, bet vienkā rš i iekasē naudu! Un tas nav pats svarī gā kais! Galvenais stulbums ir tas, ka viņ i melo un maldina! Attieksme tieš ā m š ausmī ga! Viņ iem nav ne jausmas, kā runā t ar atpū tniekiem! Vispā r viņ i saprata! Un tas ir tas, ko mē s esam redzē juš i pē dē jos 2 gadus. … Tomēr ▾ Izskatā s, ka pienā cis laiks saķ erties ar Abhā ziju! Š eit bija labi pirms 5-6 gadiem, kad bijā t laipni gaidī ti un neskatoties uz daudzajiem trū kumiem atpū tā mies nekaitinot. Ē diens 3 bet tas nav galvenais! Galvenais ir tas, ka Pitius darbinieki sā ka nodarboties ar biznesu Abhā zijas veidā ! Biļ ete tiek pā rdota tikai pasū tot transfē ru, kuru, starp citu, draugi gaidī ja 3 stundas lietū ! Un tas ir par 1400 rubļ iem! Viņ i uzliek apdroš inā š anu, kamē r neizsniedz nekā dus dokumentus, bet vienkā rš i iekasē naudu! Un tas nav pats svarī gā kais! Galvenais stulbums ir tas, ka viņ i melo un maldina! Attieksme tieš ā m š ausmī ga! Viņ iem nav ne jausmas, kā runā t ar atpū tniekiem! Vispā r viņ i saprata! Un tas ir tas, ko mē s esam redzē juš i pē dē jos 2 gadus. Varē tu rakstī t daudz vairā k, bet es domā ju, ka ar to pietiek. Jā , ja kanalizā cijas smaka bija tikai 10. stā vā , kur, starp citu, taisī ja eiroremontu, tagad š ī smaka ir pa visu pansionā tu! Ziepes tikai elitei, tualetes papī ra rullī tis 1 uz 5 dienā m, neatkarī gi no cilvē ku skaita istabā , tas ir smieklī gi....un ž ē l viņ u, viņ i nezina, ko viņ i dara. Vē l pā ris gadi un neviens te nenā ks! Vismaz Pitiusā !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja saki, ka pā rē jais ir sabojā ts, tad tas un tas maigi izsakoties. Bija sajū ta, ka esmu pā rcē lusies pirms 50 gadiem. Tas attiecas uz visu, gan apkalpoš anu, gan pā rtiku, gan istabā m un attieksmi. … Tomēr ▾ Ja saki, ka pā rē jais ir sabojā ts, tad tas un tas maigi izsakoties. Bija sajū ta, ka esmu pā rcē lusies pirms 50 gadiem. Tas attiecas uz visu, gan apkalpoš anu, gan pā rtiku, gan istabā m un attieksmi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ļ oti patika pansionā ta atraš anā s vieta, tieš i paš ā jū ras krastā . Plaš a pludmale, bet gandrī z nav kur paslē pties no saules - nojumes nav. Ē diens mums patika, bez volā niem, viss ir svaigs paš taisī ts, zivs ļ oti garš oja. … Tomēr ▾ Ļ oti patika pansionā ta atraš anā s vieta, tieš i paš ā jū ras krastā . Plaš a pludmale, bet gandrī z nav kur paslē pties no saules - nojumes nav. Ē diens mums patika, bez volā niem, viss ir svaigs paš taisī ts, zivs ļ oti garš oja. Teritorija ir skaista, bet nav labi kopta. Augi aug paš i. Istabas ļ oti pieklā jī gas, labas jaunas gultas un kondicionieri. Un jū ra silta, silta. Tā tad pansionā ts ļ oti piemē rots pludmales atpū tai, bet izklaides nav vispā r. Pitsunda ir 2 kilometru attā lumā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū ta ar bē rniem un draugiem. Es ilgi neaprakstī š u. Kopē jā pieredze ir briesmī ga! Galvenais, ka tu tur neesi gaidī ts! Rupjš personā ls-viss!!! ! ! "Uzņ emš ana" - vienkā rš i habalki! Lifts nedarbojas ļ oti biež i. Ē diens ir pretī gs! Viesmī les ir rupjas. … Tomēr ▾ Atpū ta ar bē rniem un draugiem. Es ilgi neaprakstī š u. Kopē jā pieredze ir briesmī ga! Galvenais, ka tu tur neesi gaidī ts! Rupjš personā ls-viss!!! ! ! "Uzņ emš ana" - vienkā rš i habalki! Lifts nedarbojas ļ oti biež i. Ē diens ir pretī gs! Viesmī les ir rupjas. Pludmalē s 3 dū š ī gi buļ ļ i izdala sauļ oš anā s krē slus. Visi kā purķ ē dē s. Numuri ir 20 gadus veci bez remonta. Taksometru vadī tā ji ir stulbi. Es nekad tur neatgriezī š os. Pā rsteidzoš ā kais ir tas, ka diezin vai ar tiesas spriedumu brī vā s telpas tur tiek izsū tī tas. Saziņ a notiek tikai caur internetu un neviena kuce tev par to nestā stī s. Netē rē jiet savu laiku un nervus. Kū rorti Eiropā tagad ir ļ oti mitrinā ti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es nevienam neiesaku. Ē diens pretī gs, apkalpoš ana slikta, istabā smird pē c kanalizā cijas. Ē dienkartē nav ne dā rzeņ u, ne augļ u, brokastī s dod hodgepodge, divus siera gabaliņ us un nelielu gabaliņ u sviesta. Kafijas nav vispā r, nopirku tirgū š ķ ī stoš o kafiju un devos ar savu skā rdeni. … Tomēr ▾ Es nevienam neiesaku. Ē diens pretī gs, apkalpoš ana slikta, istabā smird pē c kanalizā cijas. Ē dienkartē nav ne dā rzeņ u, ne augļ u, brokastī s dod hodgepodge, divus siera gabaliņ us un nelielu gabaliņ u sviesta. Kafijas nav vispā r, nopirku tirgū š ķ ī stoš o kafiju un devos ar savu skā rdeni. Tē ja tikai maisos, pat kafejnī cā s. Atpū tnieki devā s uz ē damistabu ar savu ē dienu. Vieta smarž o pē c kū tsmē sliem. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli izdod burbuli, tieš ā nozī mē . Ž ē l, atvaļ inā jums ir sabojā ts, pirmo reizi apskauž u tos, kas aizgā ja, un no pirmā s dienas. PRETĪ GI! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар skulyabina1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ē diens 3+, apkalpoš ana 1, Izklaide 5. Filmas, biljards, apatska, ē dienkarte bā rā un apatska 5 personā m, dziedā tā ja dzied lieliski, bet jū s varat pasū tī t vienas un tā s paš as dziesmas vai dziedā t un dejot pats. Atrasts jauks kaķ is ē d no rokā m. … Tomēr ▾ Ē diens 3+, apkalpoš ana 1, Izklaide 5.
Filmas, biljards, apatska, ē dienkarte bā rā un apatska 5 personā m, dziedā tā ja dzied lieliski, bet jū s varat pasū tī t vienas un tā s paš as dziesmas vai dziedā t un dejot pats.
Atrasts jauks kaķ is ē d no rokā m. Zivs saplaisā ja uz abiem vaigiem.
Jū rā.5 ieradā s vē tra atstā ja vē tru. Ir spē cī gas vē tras
Borja mū s izklaidē ja visu brī vdienu. Priekš zī mī gas brokastis: biezpiens ar krē jumu un putru...
Ļ oti jauks gids Valē rijs. Ekskursijas forš as. Ritsas ezers slikts... Vispā r atpū ties par 4 un neej ā rā uz balkona. . .
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s no 07.07-16.07. Sā kā s ar to, ka ļ oti ilgi gaidī jā m pā rsē š anos no Adleras dzelzceļ a stacijas (2 stundas), š oferis nesteidzā s mū s vest, visu laiku kaut kur iet un runā ja, kamē r mē s stā vē jā m 35. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 07.07-16.07. Sā kā s ar to, ka ļ oti ilgi gaidī jā m pā rsē š anos no Adleras dzelzceļ a stacijas (2 stundas), š oferis nesteidzā s mū s vest, visu laiku kaut kur iet un runā ja, kamē r mē s stā vē jā m 35. grā du karstums. Tuvojoties robež ai, viņ š apstā jā s un sā ka zvanī t otrajam, kuram bū tu jā gaida no Abhā zijas puses, viņ a nebija. Mē s (6 cilvē ki) uzstā jā m, lai mū s aizved lī dz robež ai, jo izbraukt gā jē ju robež u 1-2 kā rtī bā (viens š oferis mū s nepā rvadā ja caur maš ī nu). Dzī vojā m 10. stā vā izremontē tā istabā , bet tas atstā j daudz ko vē lē ties. Katru dienu tika nogriezta gaisma (gan pansionā tā , gan paš ā Pitsundā ), un lī dz ar to daļ ē ji arī ū dens. Ē dienkarte ir pē c pasū tī juma (izvē lē ties no 2 ē dieniem 1), ē dienreizei deva ā bolus, vakariņ ā s bulciņ as. Ē dienkarte ir ļ oti pieticī ga un vienmuļ a (piemē ram, katru pirmdienu dod, kas notika pagā juš ajā pirmdienā , Otr, kas notika pagā juš ajā otrdienā utt. ) Pludmalē ir stacionā ri lietussargi, bet mē s paš i paņ ē mā m no mā jā m. Ir maz sauļ oš anā s krē slu un tie, kas atnā ca no rī ta, tos atstā ja lī dz vakaram, kā rezultā tā citiem nepietika. Nav pludmales aktivitā š u. Tuvumā nav veikalu (jā brauc ar mikroautobusu lī dz Pitsundai vai Gagrai), tā lu kā jā m. Ir mini zoodā rzs. Baseins tiek remontē ts un ir antisanitā rā stā voklī , lai gan ū dens tur ir jū ra. Kopumā pansionā tam ir nepiecieš ama attī stī ba. Atpakaļ ar transfē ru pā ri ceļ a robež ai mū s aizveda uz staciju. Kopumā laiks bija labs, atpū ties
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Visu jū nija mē nesi atpū tos pie mazdē la. Jū ra, saule, putnu debesu dziedā š ana, magnoliju, ziedu, priež u, eikaliptu u. c. ziedē š anas aromā ts. Liela platī ba, jo Netā lu atrodas pansionā ts "Literā rais fonds" un atpū tnieki staigā pa visu teritoriju. … Tomēr ▾ Visu jū nija mē nesi atpū tos pie mazdē la. Jū ra, saule, putnu debesu dziedā š ana, magnoliju, ziedu, priež u, eikaliptu u. c. ziedē š anas aromā ts. Liela platī ba, jo Netā lu atrodas pansionā ts "Literā rais fonds" un atpū tnieki staigā pa visu teritoriju. Man patika atvē rtā veranda dejā m pie jū ras, kas sā kā s uzreiz pē c vakariņ ā m un lī dz pulksten 12. Ī paš s paldies organizatoram, kurš , neskatoties uz laikapstā kļ iem, dziedā ja katru dienu. Atpū tnieki ar prieku dejoja gan jauni, gan veci. Man ļ oti patika ekskursijas: uz Ritsa ezeru, uz Jauno Atosu, uz alu. Brī niš ķ ī ga gide Valera. Piekrī tu citā m atsauksmē m, ka atpū ta š eit pā rsvarā ir ģ imene, ar bē rniem, mierī gi. Ir trū kumi, bet ne tik briesmī gi. Centos tos nepamanī t, bet gan atpū sties. Turklā t bija uz ko pā rslē gties, tik daudz POZITĪ VA. Kopumā Abhā zija man iepatikā s un gribas atkal, bet varbū t uz kā du citu pansionā tu - pā rmaiņ ā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nav TV! Ē diens ir pretī gs! Brī vdienā s saindē jies divas reizes! Gaismas ir izslē gtas utt! Nebrauciet! … Tomēr ▾ Nav TV! Ē diens ir pretī gs! Brī vdienā s saindē jies divas reizes! Gaismas ir izslē gtas utt! Nebrauciet!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums skulyabina1
ES gribu zināt
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums kas-0104
Vai ir iespējams rezervēt vietas pie jums tieši, apejot ceļojumu aģentūras? Ja "jā", kur sazināties (tālrunis / e-pasts) un kā notiek aprēķins (maksājums)?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Дом отдыха Питиус расположен в нескольких километрах от центра Пицунды на большом пляже посреди великолепного субтропического парка с тенистыми беседками и экзотическими растениями. Просторная территория, атмосфера домашнего уюта и удобные семейные номера идеально подойдут для отдыха родителей с детьми. А для любителей веселой курортной жизни - прекрасная кухня, музыка и танцы до утра в национальном ресторане "Апацха".

Viesnīcā

кафе-бар, библиотека, ресторан национальной кухни «Апацха», закрытый бассейн с морской водой, массаж, сауна, теннисный корт, волейбол, тренажерный зал, настольный теннис бадминтон, кинозал.

Telpu apraksts

В 10 этажном корпусе все номера с удобствами: балконом, ,душем или ванной, туалетом, холодильником. Трехместные номера имеют те же удобства и состоят из двух комнат. Телевизор в холле или на прокат.
Дом отдыха рассчитан на 350 мест.

FAQ