Miussera 3*– Atsauksmes

26
Novērtējums 6.010
№3 viesnīcas reitingā Pitsunda
6.2 Numurs
7.1 apkalpošana
7.1 Tīrība
7.6 Uzturs
5.6 Infrastruktūra
Pansionāts Mussera jeb pansionāts Lakoba (bijusī PSRS VDK sanatorija) ir 14 stāvu ēka ar liftu, kas nolaižas uz oļu-smilšu jūras pludmali. Myussera pansionāta unikalitāte slēpjas faktā, ka tas atrodas Pitsundo-Myussersky biosfēras rezervātā, blakus bijušajām Staļina un Gorbačova valsts dačām, pašā jūras krastā, prom no visām apdzīvotajām vietām un centrālajām maģistrālēm. Pansija ir ideāli piemērota mierīgas, mērenas atpūtas cienītājiem. Atpūtas priekšrocības pansionātā Myussera: # Lieliska ekoloģija (rezervāts) # Skaidra jūra un milzīga pludmale (paša) # Pilnīgi norobežota teritorija # Klusa, mierīga vieta, nav svešinieku # Ikdienas ekskursijas Abhāzijā # Kafejnīca pie jūras, kur īpaši jums tiks pagatavotas jūrā tikko noķertas zivis un krabji # Restorāns "Apatskha" pie pansijas, kur var nobaudīt nacionālās virtuves ēdienus # Draudzīga attieksmeVairāk →
аватар kotya_og
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiki dā rgie atpū tnieki, kuri vē las atpū sties pansionā tā Musera. Pastā stī š u par savu atvaļ inā jumu pansionā tā Musera 2017. gada augustā . Diemž ē l mums nebija labas brī vdienas. Mē s ar vī ru esam brī vdabas entuziasti, un Myusser pansionā ts neiederas š ajā sadaļ ā . … Tomēr ▾ Sveiki dā rgie atpū tnieki, kuri vē las atpū sties pansionā tā Musera. Pastā stī š u par savu atvaļ inā jumu pansionā tā Musera 2017. gada augustā . Diemž ē l mums nebija labas brī vdienas. Mē s ar vī ru esam brī vdabas entuziasti, un Myusser pansionā ts neiederas š ajā sadaļ ā . Pirmkā rt, pansionā ts atrodas ļ oti tā lu no civilizā cijas, ja vē laties iziet pilsē tā , pastaigā ties, doties uz veikalu vai tirgu, jū s to nevarē sit izdarī t. Pansionā ts atrodas augstu kalnos, tuvā kā Pitsunda atrodas 30 km attā lumā , un, lai iekļ ū tu pilsē tā , jā maksā.2000-3000 rubļ u. Jū s esat cietumā , starp kalniem. Ļ oti garlaicī gi. No izklaides, dambretes un š aha spē lē š anas, galda tenisa. ir tā da sajū ta, it kā tu bū tu pansionā tā . Atpū tnieku vidē jais vecums ir 50-60 gadi, nav ne jaunieš u, ne klaiņ ojoš u jaunieš u, kā mē s, kas nokļ uvuš i nevietā , vai bē rnu, kurus vilkuš i vecā ki, vecvecā ki. Tur tiek rī kotas ekskursijas, bet 2 reizes dā rgā kas nekā citos pansionā tos, jo nav konkurences un vienkā rš i nav kur iet. Ir tī rs, labs baseins, bet ņ emiet lī dzi cepures, jo bez tā m peldē ties nevar. Ņ emiet lī dzi pludmales dvieļ us, jo dvieļ us nevar izņ emt no istabas, bū s sods. Jū s varat iznomā t dvieli pludmalei par 50 rubļ iem dienā . Padomju tipa istabas, ar vecā m mē belē m, bet tī ras. Tī rī š ana un atkritumu izveš ana notiek katru dienu. Mums bija standarta istabiņ a un bija elle, jo nav ne ventilatora, ne kondicioniera, 10 dienas vienkā rš i trakojā m ar karstumu. Tā pē c iesaku ņ emt dā rgā kas telpas. Ē damistaba laba, ē diens izcils, daudzveidī gs, garš ī gs, ļ oti apmierinā ts. Ir animators, kurš cenš as izklaidē t: no rī ta vingroš ana, pē cpusdienā bē rnu multfilma, vakarā spē lfilma, 2 reizes spē lē ja mafiju. Jū ra ir tī ra, ar oļ iem, sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem nepietiek, cilvē ki pludmalē ierodas 5 no rī ta. Veļ a maksā ja 300 rubļ u par mazgā š anu. Izjā jā m ar zirgiem par 1500 rubļ iem. Viens mazs veikals, nav aptiekas, bet ir medicī nas centrs, par laimi lī dz tam netiku, tā pē c par tā aprī kojumu ar zā lē m nevaru teikt. Bankomā tu nav, tā pē c naudu nekur nav ņ emt, ņ emiet lī dzi skaidru naudu. Ja beigsies nauda, ​ ​ bū s jā algo taksometrs, jā samaksā.200 rubļ i, lai tevi aizvedī s uz tuvā ko pilsē tu, kas atrodas 30 km attā lumā un tur atradī si bankomā tu.
Rezumē jot, varu teikt tā . Ja vē laties pasī vu atpū tu, lai neviens jums nepieskartos, jū s atpū tā ties, ē dā t un visu atvaļ inā jumu gulē jā t pludmalē kā kaž okā das ronis, jums vienkā rš i jā iet uz Museru, jums tas ļ oti patiks. Mē s ar vī ru esam vī luš ies, jo tā ds atvaļ inā jums mums neder. Es novē lu jums visiem patī kamas brī vdienas.
аватар trifnad
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā mies "Musser". No 08.01. 17 lī dz 08.08. 17. Pā rskaitiet 3200.00 rubļ u turp un atpakaļ diviem. Tur Adlerā NAV zī mju, meklē pats, kas tevi satiek. Automaš ī na nav aprī kota, lai nogā dā tu cilvē kus lī dz Abhā zijas robež ai. … Tomēr ▾ Atpū tā mies "Musser". No 08.01. 17 lī dz 08.08. 17.
Pā rskaitiet 3200.00 rubļ u turp un atpakaļ diviem. Tur Adlerā NAV zī mju, meklē pats, kas tevi satiek. Automaš ī na nav aprī kota, lai nogā dā tu cilvē kus lī dz Abhā zijas robež ai. Š ausmas. Automaš ī nā nav nekā du apstā kļ u vai kā di. Š oferim ir vienalga, ka cilvē ki nes malku. Robež as š ķ ē rsoš ana pagā ja 1.5h, 800 metrus nogā jā m kā jā m. Ir rikš a no vietē jiem. Viņ am ir rati, visas lietas, koferi, viņ š iekrauj tajos. 100 rubļ i par vietu. Transfē rs no Abhā zijas robež as. Tā pat kā Volkswagen, bez gaisa kondicionē š anas. Siltums. Brauciet stundu. Serpentī ns.
Par viesnī cu.
Viss vecais (mē beles, grī das, spoguļ i) tiek remontē ts. 1 (viena kontaktligzda) istabā , nav gaisa kondicionē š anas. Ventilators Ieejas durvis, slē dzenes mainī tas simts reizes, tā s vienkā rš i nofiksē jas vietā . Viņ i neaizslē dzas. Tualete veca, izlietne veca un tualetes sē deklis nav piestiprinā ts. Vannas istabā grī da vecas flī zes. Logi no metā la, veci, aizverot rū c. Logos stū ros, atverot zirnekļ u tī klus, vecas muš as, odi. Ir daudz liftu. Baisi braukt viss grab, dreb. Pirmajā un otrajā stā vā ir 2 restorā ni, bet es to nevaru nosaukt par restorā nu. Nav nekas cits kā č ač a, vī ns un paš taisī ts konjaks. Nokā pš ana lī dz jū rai ir BRIESMĪ GA. KOKA KĀ PNES AR STĀ VĀ M, LIKTIEM KĀ PNIEM UN KOKA MARGĀ M. NOLEJOTIES, JŪ S VARAT PASŪ TĪ T ROKU. Bē rns vienkā rš i nenokā ps pa tā dā m kā pnē m kā vecs cilvē ks.
Bez augļ iem, bez kefī ra, jogurta, bez bē rnu pā rtikas, bez tomā tiem un gurķ iem.
Viesnī cā ir 2 veikali. Suvenī ru veikals. Iegā dā jieties preces. Cenas ir fantastiskas, un izvē le ir nulle. Nav kur pastaigā ties.
аватар olgapervaya
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta Abhā zijā ar bē rnu 2 gadi. Mā tes pē dā s devā mies uz pansionā tu Musera, viņ a tur atpū tā s pagā juš ajā gadā . Mū su sastā vs: mana mamma, esmu ar mazuli 1.10 mē neš i, brā ļ adē ls 8 gadi. … Tomēr ▾ Atpū ta Abhā zijā ar bē rnu 2 gadi.
Mā tes pē dā s devā mies uz pansionā tu Musera, viņ a tur atpū tā s pagā juš ajā gadā .
Mū su sastā vs: mana mamma, esmu ar mazuli 1.10 mē neš i, brā ļ adē ls 8 gadi.
Ilgums 12 dienas.
Ē dinā š ana iekļ auta, bufete.
Bē rnam lī dz 2 gadu vecumam viss ir bez maksas, bē rni vecumā no 2 lī dz 5 gadiem maksā tikai par pā rtiku, 600 rubļ i dienā .

Lidojums Maskava-Soč i: lidmaš ī na bija 11. jū lijā pulksten 8.55 no Š eremetjevas ar Aeroflot. Bē rns lidmaš ī nā skatī jā s multenes un pirms nolaiš anā s aizmiga.
Soč os mū s gaidī ja transfē rs no pansijas, mikroautobuss ar bē rnu sē deklī ti, 15 minū tē s tikā m lī dz robež ai, š ķ ē rsoš ana aizņ ē ma apmē ram pusstundu, otrā pusē mū s gaidī ja cits mikroautobuss (gan bez bē rnu sē deklī š a), 50 km no robež as, lai dotos uz pansionā tu.
Pansionā ts celts VDK darbiniekiem. Atrodas kalnā , ap 15 km nav nevienas apdzī votas vietas.
??? ? WI-FI ķ er visos stā vos, vestibilā , bet istabā pie durvī m zvanī jā m arī radiem pa WhatsApp un Viber.
Ē kai ir 14 stā vi, 2 lieli lifti, ē damistaba 13 stā vā , ir 3 istabas, 1 no tā m ir atvē rta veranda ar skatu uz jū ru??? ?
Biļ etē iekļ autas maltī tes: bufete. Ē diens daudzveidī gs, 12 dienu laikā nebijā m noguruš i. Mazulis ē da graudaugus, zupas, makaronus, kotletes, gaļ u, tomā tus un gurķ us no salā tiem, bulciņ as, kefī ru, tē ju.
Pats pansionā ts gandrī z viss ir nesen izremontē ts: dabū jā m plaš u istabiņ u 11. stā vā ar skatu uz ??? ? , viņ i pā rcē la 2 gultas kopā un iedeva brā ļ a dē lam saliekamo gultu (masī vu, ar biezu matraci). Svaigas tapetes, jauns parkets, ledusskapis, platekrā na TV ??? ? . No PSRS palikuš ie kabineti. Vannasistaba arī tā laika, flī zes 30 gadus vecas, vanna arī var bū t, tualetes pods diezgan svaigs. Balkons, uz tā pā ris krē sli un virves dvieļ u ž ā vē š anai.
Uz pludmali ir lifts, jo pats pansionā ts atrodas kalnā . Pludmale ir 1-1.5 km gara, smilš u un oļ u. Ieeja ū denī ir akmeņ i, peldē jos speciā los apavos. Bē rns basā m kā jā m skrē ja pa smiltī m un akmeņ iem.
Pludmalē ir lietussargi, sauļ oš anā s krē slus zem tiem vajag aizņ emt lī dz 7 no rī ta, 7.30 jau viss noklā ts ar dvieļ iem; ) No rī ta lī dzi jā ņ em sauļ oš anā s krē sli un vakarā jā nes pludmales puikam. Pludmale ir tī ra, bez izsmē ķ iem, bez atkritumiem.
Pludmalē ir bā rs: ir ū dens, saldē jums, alkohols, bā rbekjū utt. Netā lu no pludmales ir arī neliels tirgus ar augļ iem un dā rzeņ iem. Mē s ē dā m garš ī gus persikus, aprikozes, vī ģ es, Churchkhella un tā tā lā k.
Jū ra ir brī niš ķ ī ga! ! ! Tī rs, silts! Sapņ ot.
Pansionā tā ir veikals ar saimniecī bas precē m un precē m.
Ir kinozā le, 15.00 tika spē lē tas multfilmas, 21.00 kino. Par brī vu.
Ir iekš telpu baseins, sekls, ar tiltiņ u un slidkalniņ u, sliktos laikapstā kļ os pā ris reizes nopeldē jies. Par brī vu.
Biljards, galda teniss, bibliotē ka. Par brī vu.
Bē rniem katru dienu: 10.00 radoš ā s nodarbī bas ar animatoru, 15.00 multfilmas kinozā lē , 19.30 mini diskotē ka uz ielas (ilgst 1 stunda).
Par maksu: masā ž a, daudzas ekskursijas katru dienu.
Mē s paš i devā mies ekskursijā pa Gorbač ova un Staļ ina dā mā m, 250 rubļ i vienam pieauguš ajam. No pansionā ta ir 3 km ar kā jā m, kopā gā jā m turp un atpakaļ.3, 5 stundas, atradā m 12 kilometrus, domā ju. ES iesaku. Skaista teritorija, interesanta kotedž u vē sture.
Esmu 200% apmierinā ta ar braucienu.
аватар kvintil
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
ELENA - Maskava. Atpū tā s ar draugu Musserā no 07.07. – 17.07. 2016, divistabu suite Nr. 501 Atpū tas vieta izvē lē ta pē c draugu ieteikuma. Musera pansionā tā ieradā mies jau pē c pusnakts, tikā m sirsnī gi sagaidī ti un, neskatoties uz vē lo stundu, uzreiz atrisinā jā m visas raduš ā s problē mas. … Tomēr ▾ ELENA - Maskava. Atpū tā s ar draugu Musserā no 07.07. – 17.07. 2016, divistabu suite Nr. 501
Atpū tas vieta izvē lē ta pē c draugu ieteikuma.
Musera pansionā tā ieradā mies jau pē c pusnakts, tikā m sirsnī gi sagaidī ti un, neskatoties uz vē lo stundu, uzreiz atrisinā jā m visas raduš ā s problē mas. Personā ls ir viesmī lī gs un pieklā jī gs. Ieejot istabā uzreiz pamanī ju, ka mī kstā s mē beles ir ļ oti nolietotas, skapji bija pirmsrevolū cijas, nobruž ā ti, vannasistaba kā publiskajā tualetē , ir kondicionieris, bet savu funkciju nepilda. Iepriecina ar tikko izbū vē tā m parketa grī dā m. Bet viss bija tī rs un kā rtī gs.
Nā kamajā rī tā mani pā rsteidza š ī brī niš ķ ī gā Abhā zijas nostū ra unikā lā daba: debeszila jū ra, civilizā cijas neskarti aizsargā jami mež i, tī rs gaiss. Ja tev vajag ballī ti, veikalus, tirgus, skaļ u mū ziku 24 stundas diennaktī , tad tevis te nav. Š eit viļ ņ u skaņ as, putnu dziesma, mež u klusums, vienotī ba ar dabu, meditā cija, pilnī ga relaksā cija. .
Man personī gi patika ē diens, garš ī ga, mā jī ga, daudzveidī ga ē dienkarte, ir no kā izvē lē ties gan bē rniem, gan cilvē kiem, kas ievē ro diē tu. Personā ls ir ā trs un efektī vs. Ē dnī cas bā rā jū s vienmē r varat dzert svaigi spiestas sulas par cenu 100-120 rubļ u.
Iespē jams, visas manas pretenzijas tiks adresē tas pansionā ta administrā cijai, kura pē c savas darbī bas bū tī bas ir atbildī ga par pā rē jo cilvē ku. Tā kā mans atvaļ inā jums iekrita vasaras periodā , š ī galvenokā rt ir pludmale. Pludmales stā voklis atstā j daudz vē lamo.
Pirmkā rt, tā ir droš ī ba. Uz ū dens nav nekā du ierobež ojoš u boju, nav glā bš anas dienesta. Metā la armatū ra, kas atgā dina Poseidona dakš u, no mola izstā jas 2 metrus. Kad jū ra mazliet satraucas, to neredz, bet pie krasta vienmē r peld daudz bē rnu. Jū tos kā uzdot jautā jumu no slavenas filmas: "Vai jums bū vlaukumā ir notikuš as nelaimes?..."
Otrkā rt, nepiecieš amā daudzuma pludmales aprī kojuma trū kums. Tikai 2 desmiti nobruž ā tu lietussargu un 50 gabali vecu, netī ru, daž kā rt salū zuš u klā ja krē slu. Tas ir paredzē ts 400 atpū tniekiem sezonā ! Par sauļ oš anā s krē slu katru dienu tiek ņ emts depozī ts 100 rubļ u apmē rā , lai cilvē ki tos nenestu tā lu pa pludmales joslu. Bet atpū tnieki ir spiesti to darī t, lai paslē ptos dabiskajā koku ē nā +35 temperatū rā . Lai dabū tu sauļ oš anā s krē slu un vē l jo vairā k lietussargu, no rī ta pirms rī tausmas jā ceļ as un tie jā paņ em. Bet cilvē ki nā k atpū sties. Starp citu, kā ds sultā ns, kurš ir atbildī gs par brī vdienu organizē š anu pludmalē , no rī tiem iekasē naudu, un vakarā viņ š ir jā meklē pa visu pludmali, lai atgrieztu depozī tu.
Treš kā rt, ir lifti. Protams, pansionā ta 13. stā va restorā ns ir ļ oti iespaidī gs un skaistā vietā , ar atvē rtu verandu un skatu uz jū ru, tač u katra reize, kad doš anā s uz restorā nu bija lī dzvē rtī ga Bastī lijas paņ emš anai. Tikai divi pasaž ieru lifti (ietilpī ba ne vairā k kā.7 cilvē ki) nespē j tikt galā ar cilvē ku plū smu, kas mē ģ ina uzkā pt lī dz 13. stā vam, daudzi dodas kā jā m (! ) Tač u ir vē l viens kravas lifts, kas stā v dī kstā vē un pat. kalpones, paceļ ot drē bes uz grī dā m, nelietojiet to.
Ja atpū stos kā dā citā gadalaikā , noteikti pieminē tu labu trenaž ieru zā li, mā jī gu baseinu, spē ļ u istabu, brī niš ķ ī gu kinozā li, kurā katru vakaru bez maksas tiek rā dī tas interesantas filmas. Labas ir arī izjā des ar zirgiem pa rezervā ta takā m, daudzas tū ristiem piedā vā tā s ekskursijas.
Protams, gandrī z katrs no mums ir atpū ties Turcijā , Grieķ ijā vai Spā nijā , un nevajadzē tu domā t, ka š eit jū s saņ emsiet tā da paš a lī meņ a servisu. Starp citu, arī atvaļ inā jumā iztē rē tā nauda ir ļ oti daž ā da. Tā pē c, ja izvē laties Musseru, mē ģ iniet pieņ emt to tā du, kā ds tas ir, un izbaudiet unikā lo dabu un jū ru.
Redzē ju, ka administrā cija veic mē ģ inā jumus uzlabot pansionā tu (izremontē ti daž i stā vi, plā nots ielikt jaunu santehniku), saprotu, ka visus trū kumus uzreiz novē rst nav iespē jams un ļ oti ceru, ka kā dreiz š is visvairā k skaistais Abhā zijas nostū ris kļ ū s par iecienī tā ko atpū tas vietu daudziem cilvē kiem.
Atpū ta bija apmierinā ta. Cenas un kvalitā tes attiecī ba ir diezgan apmierinoš a.
аватар inna1992.04.17
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies pansionā tā Myussera 2015. gada septembrī . Jū ra ir nesalī dzinā ma, tā laikam notiek tikai uz salā m. Plusi atpū tai septembrī - saule saudzē , droš i sauļ oties visas dienas garumā . Pansionā ts atrodas prom no civilizā cijas, vakarā izklaidei bija tikai diskotē ka un restorā ns pludmalē , bet ar to mums pietika. … Tomēr ▾ Atpū tā mies pansionā tā Myussera 2015. gada septembrī . Jū ra ir nesalī dzinā ma, tā laikam notiek tikai uz salā m. Plusi atpū tai septembrī - saule saudzē , droš i sauļ oties visas dienas garumā . Pansionā ts atrodas prom no civilizā cijas, vakarā izklaidei bija tikai diskotē ka un restorā ns pludmalē , bet ar to mums pietika. Aktī vā kas atpū tas cienī tā jiem - protams, ka tur bū s garlaicī gi. Istaba atradā s astotajā stā vā , ar skatu uz jū ru – mums ir saulrietu fotogrā fijas visā s krā sā s! Un cilvē ki tur ir ļ oti laipni. Nesaprotu tos, kas lamā abhā zus. Kā tu izturies pret cilvē kiem, tā izturē sies arī pret tevi. Bijā m draudzī gi un labestī gi, draudzē jā mies ar visiem, pat aizejot – gandrī z viss personā ls mū s nolaida. Meitenes ē damistabā savā ca mums pā rtiku uz ceļ a, apsardzes puiš i cienā ja ar vī nu, bet meitene, kas pludmalē tirgo augļ us, iedeva mandarī nu maisu. Abhā zija ir dvē seles valsts, atpū ta tur ir kā atbraukš ana ciemos pie mī ļ ajiem. Noteikti brauksim uz turieni arī nā kamgad, mums tik ļ oti pietrū kst! Ī paš i sveicieni Irai - no ē damistabas, istabenei Diā nai un visiem, kas mū s atceras!
аватар olya.kanishcheva
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2015. gada septembrī atpū tos kopā ar vī ru un burtiski iemī lē jos š ajā Abhā zijas paradī zē ! Man patika viss - daba, jū ra, ē dieni, personā la attieksme. Ī paš i vē los pateikties Alikam Vladimirovič am par interesantā kajā m ekskursijā m un dvē seles labestī bu. … Tomēr ▾ 2015. gada septembrī atpū tos kopā ar vī ru un burtiski iemī lē jos š ajā Abhā zijas paradī zē ! Man patika viss - daba, jū ra, ē dieni, personā la attieksme. Ī paš i vē los pateikties Alikam Vladimirovič am par interesantā kajā m ekskursijā m un dvē seles labestī bu. Protams, ir kaut kas "ne ļ oti...", bet es pat nevē los par to rakstī t, jo tas ir "piliens jū rā " salī dzinā jumā ar atpū tas plusiem Musserā . 2016. gadā pē c draugu ieteikuma viņ i devā s uz Bagripš u. Pretī gi pat atcerē ties — atpū tieties kanalizā cijā . Tagad paš i esam nolē muš i – ja Abhā zija, tad tikai Musers. Es gribu atzī mē t - Musseru iesaku tiem, kam patī k mierī ga, mē rena atpū ta.
аватар mirgayazov1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pansionā ts nav mainī jies kopš padomju laikiem, vieta un jū ra ir forš a (ū dens tī rā kais, lai gan kā dreiz pē c nelielas vē tras peldē ja atkritumi, bet arī vistī rā kais - zari no kokiem), no krasta katrs pā ris dienu jū s varat redzē t delfī nus aptuveni 100 metru attā lumā no krasta, priedes un svaigu gaisu. … Tomēr ▾ Pansionā ts nav mainī jies kopš padomju laikiem, vieta un jū ra ir forš a (ū dens tī rā kais, lai gan kā dreiz pē c nelielas vē tras peldē ja atkritumi, bet arī vistī rā kais - zari no kokiem), no krasta katrs pā ris dienu jū s varat redzē t delfī nus aptuveni 100 metru attā lumā no krasta, priedes un svaigu gaisu.
Serviss par 0.5-1 zvaigzni - kas grib no personā la, tas smagi strā dā , un kas negrib, tas var tē lot varas priekš ā - strā dā.1-2 puiš i no ē damzā les, bet pā rē jie 2-3 smejas par viņ iem un gulē t uz balkona, bet nebija acī mredzamas rupjī bas.
Paš as 7 ē kas globā li nav mainī juš ā s kopš padomju laikiem.
Ē diens - izsalcis nepaliksi, bet ē dienu izvē les tieš ā m nebija un normā lu augļ u vispā r nebija - 9 dienas 2 reizes arbū zs, 2 reizes bumbieri (skarbi) un 1 reizi ā boli.
Vī nogas tirgū par...180 rubļ iem. par kg. , lai gan Ufā.60! berzē t.
Nauda acī mredzot aiziet uz Maskavu, kā saka vietē jie.
Izī rē jiet velosipē dus - bē rns aiz muguras speciā lā sē deklī un wow - tī rs gaiss, jū ra, priedes - super!
Mē s ar prieku atgriezī simies š ajā viesu namā .
Atpū ta Pitsundā patika.
аватар ermatan
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No plusiem pieklā jī gs personā ls, garš ī gs un daudzveidī gs ē diens, silta un skaidra jū ra, labs baseins, pasakaina daba apkā rt. Mī nusi - transporta nepieejamī ba, jū s nevarat izbraukt, ja jums nav automaš ī nas, tā pē c dā rgas ekskursijas un padomju interjers viss ir ļ oti sliktā stā voklī , it ī paš i istabā s. … Tomēr ▾ No plusiem pieklā jī gs personā ls, garš ī gs un daudzveidī gs ē diens, silta un skaidra jū ra, labs baseins, pasakaina daba apkā rt. Mī nusi - transporta nepieejamī ba, jū s nevarat izbraukt, ja jums nav automaš ī nas, tā pē c dā rgas ekskursijas un padomju interjers viss ir ļ oti sliktā stā voklī , it ī paš i istabā s. Ja meklē emocionā lu atpū tu, tad š ī viesnī ca noteikti nav domā ta tev.
аватар zemel-aleksej
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
pirmie plusi. tur ir skaista daba. tur plusi beidzas visvairā k par visu man nepatika pansionā ts tur. istabas nav izremontē tas kopš dibinā š anas. un nav ī paš i labi. balkons viss iekš ā no putna lidojuma . . ne. izklaide tikai baseins (pā rsteidzoš i labs), un kinoteā tris par naudu kurā tek griesti, tur nav nekā ds biljards, teica, ka galds stā v bē niņ os kā du laiku sen. … Tomēr ▾ pirmie plusi. tur ir skaista daba. tur plusi beidzas visvairā k par visu man nepatika pansionā ts tur. istabas nav izremontē tas kopš dibinā š anas. un nav ī paš i labi. balkons viss iekš ā no putna lidojuma . . ne. izklaide tikai baseins (pā rsteidzoš i labs), un kinoteā tris par naudu kurā tek griesti, tur nav nekā ds biljards, teica, ka galds stā v bē niņ os kā du laiku sen. vē l laikam ir diskotē ka, bet tur nevienu neredzē ju. Sieva tur saslima, viņ a ar kaut ko saindē jā s, es aizgā ju uz reģ istratū ru un pateica, ka viņ iem nav ā rsta, viņ i man atrada tikai termometru un viss. Vecie lifti vienreiz iestrē gā m tajos. Ē diens tur vairā k vai mazā k var ē st. Pludmale viss akmeņ os. Personī gi man patī k smiltis. Ja ir labs laiks, jū ra ļ oti skaista un tī ra. Ekskursijas ļ oti dā rgas, bet interesantas. vispā r jaunieš iem tur nav ko darī t. ja nu vienī gi pensionā riem kam rū p svaigs gaiss un daba.
аватар our.forest
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sā kš u ar plusiem: + jū ra ir skaista, ļ oti tī ra, + pludmalē nav drū zmē š anā s (man nepatī k, ja pludmalē ir daudz cilvē ku). + Man bija lielisks skats no balkona uz jū ru. Satriecoš i skaisti, ī paš i saulrieti. + labs animatoru darbs. … Tomēr ▾ Sā kš u ar plusiem:
+ jū ra ir skaista, ļ oti tī ra,
+ pludmalē nav drū zmē š anā s (man nepatī k, ja pludmalē ir daudz cilvē ku).
+ Man bija lielisks skats no balkona uz jū ru. Satriecoš i skaisti, ī paš i saulrieti.
+ labs animatoru darbs. maziem bē rniem patiks vakara izklaides.
+ Ekskursijas pa Abhā ziju. Tas ir galvenais pluss, kura dē ļ vispā r ir vē rts uz turieni doties. Iesaku apmeklē t Jauno Atosa alu, klosteri, Ritsa ezeru, foreļ u audzē tavu. Obligā ti jā apmeklē ! Ī paš i jā atzī mē gida darbs. Cilvē ks zina daudz un var ļ oti interesanti runā t par visu Abhā zijā .
Mī nusi:
- grū stī š anā s un haoss ap bufeti. Brokastis, pusdienas un vakariņ as notiek stingri pē c grafika, kas rada papildu azartu. Kad izsalkuš os un nomocī tos ielaiž ē damistabā , pū lis kā traks traucas ap katliem. Tas viss nacionā lajai mū zikai "a-na-nai-na" stilā .
- Ē diens ir ļ oti vidē js.
- veci lifti, kuriem nebija pā rliecī bas. Atpū tas laikā pā ris reizes tajā s iesprū da viesi.
- smilš u un oļ u pludmale. Man nekā du problē mu nebija, vienkā rš i sā kumā ir diezgan neē rti izkā pt no ū dens.
- sagatavojies pasī vai atpū tai! Musera ir "atdalī ts no civilizā cijas", tā pē c no izklaides parastajā dienā viņ š tikai gulē s pludmalē un vakarā sē dē s restorā nā . Blakus tikai mež s un jū ra. Ekskursiju popularitā te lielā mē rā ir saistī ta ar to.
- vecas slikti smakojoš as mē beles.
Kopā : Myussera ir ļ oti laba veciem cilvē kiem. Lī dz 1989. gadam tas bija tieš i veco ļ auž u pansionā ts.
Piemē rots, lai apciemotu ģ imeni, kas ir nogurusi no ceļ ojumiem uz Krievijas Melno jū ru. Daba, jū ra un kalni jū s patī kami pā rsteigs.
Ļ oti ieteicams jauniem vai individuā liem ceļ otā jiem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums alex12032
Bet jums nav mobilā tālruņa pārklājuma. vai mēs varam viņai piezvanīt reģistratūrā. vai viņa atpūšas kopā ar bērnu grupu? paldies.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums ctas2903
trīs personas
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Tanya1972
Man patīk staigāt. Vai pansionāta teritorijā ir kaut kas līdzīgs parkam, kur var mierīgi un ilgi klīst ne no kā nebaidoties? Un par jūru - eju ar bērnu 9 gadi, viņš prot peldēt, es ne. Kā ir jūrā - vai bērnam tas nav bail? Vai pludmalē ir glābēji?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums groman
Labdien! Braucam pie jums atpūsties, augustā ar bērnu 1 gads 2 mēneši. jautājums: Ir iespēja iegādāties bērnu pārtiku: dārzeņu biezeni, gaļas biezeni, pansionātā vai kaut kur tuvumā? Vai viņam pansionātā var pagatavot zupu?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums XEJIEHA
Dosimies atvaļinājumā uz Myussera pansionātu šogad. Tūrisma aģentūrā mums teica, ka transfēra izmaksas ir 3000 tūkstoši vienā virzienā. Esmu šokā. Vai tā ir taisnība, vai arī tūrisma operatori kaut ko sajauca?
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Пансионат Мюссера или пансионат Лакоба (бывший санаторий КГБ СССР) представляет собой 14-и этажное здание с лифтовым спуском к галечно-песчаному морскому пляжу.

Уникальность пансионата Мюссера состоит в том, что он расположен в Пицундо-Мюссерском биосферном заповеднике, рядом с бывшими Госдачами Сталина и Горбачева, на самом берегу моря, в отдалении от всех населенных пунктов и центральных автотрасс. Пансионат идеально подходит для любителей спокойного, размеренного отдыха.

Преимущества отдыха в пансионате Мюссера:
# Отличная экология (заповедник)
# Чистое море и огромный пляж (собственный)
# Полностью закрытая территория
# Тихое, спокойное место, отсутствие посторонних
# Ежедневные экскурсии по Абхазии
# Кафе у моря, где специально для Вас приготовят свежевыловленную в море рыбу и крабов
# Ресторан "Апацха" около пансионата, где Вы сможете отведать блюда национальной кухни
# Доброжелательное отношение

Atrašanās vieta Пансионат Мюссера расположен на берегу Черного моря, в 12 км от Пицунды и в 57 км от российской границы (р. Псоу).
Pludmales apraksts песок/галька
Viesnīcā

• бар
• ресторан
• бильярд
• кинозал
• тренажерный зал

Telpu apraksts

Номера:
• 1,2,3-местные 1-комнатные с видом на горы или на море (душ, санузел, ТВ, лоджия, балкон)
• 2-местные 2-комнатные люксы и полулюксы (душ, санузел, ТВ, холодильник, мягкая мебель, балкон)
• 4-местные люкс-аппартаменты (душ, санузел, ТВ, холодильник, 2 спальни, 2 ванные комнаты, балкон)

Istabās

• TV
• душ
• балкон/терраса
• туалет
• раковина

FAQ