Solnechnyi 3*– Atsauksmes

44
Novērtējums 8.010
№2 viesnīcas reitingā Gagra
6.1 Numurs
6.6 apkalpošana
6.8 Tīrība
7.8 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Pansija "Solnechny" (atpūtas māja) atrodas priežu mežā gleznainā Gagras grēdas nogāzē, mazajā Kholodnaya Rechka ciematā, 14 km uz rietumiem no Gagras pilsētas. Šeit ir koncentrēti unikāli medicīniski un veselību uzlabojoši faktori, kas ir labvēlīgi bērnu un pieaugušo atpūtai. Vasaras karstumu mazina kalnu-leju gaisa straumes, gaisu piepilda mūžzaļo augu fitoncīdi. Atpūtas mājas teritorijā ar palmām, dižskābaržiem sadīguši, lejā, starp augstajām kanjona klintīm, tek neliela, bet strauja Bagerepstas upīte. Tas atšķiras no blakus esošajām kalnu upēm ar kristāldzidru ūdeni, jo tas plūst no alas, nevis no kalnu nogāzēm. Atpūtas nama tiešā tuvumā atrodas vēstures un arhitektūras piemineklis - slavenā Staļina dača.Vairāk →
аватар Antsiferk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Lē ti no padomju laikiem palikuš i pansionā ti. Daudz kā pņ u uz pludmali caur pazemes pā reju, kas vienmē r ir slapja. Ē diens nav daudzveidī gs, gaļ as un augļ u ir maz, bet viss ir diezgan ē dams. Jū ra ir tī ra, netā lu no robež as. … Tomēr ▾ Lē ti no padomju laikiem palikuš i pansionā ti. Daudz kā pņ u uz pludmali caur pazemes pā reju, kas vienmē r ir slapja. Ē diens nav daudzveidī gs, gaļ as un augļ u ir maz, bet viss ir diezgan ē dams. Jū ra ir tī ra, netā lu no robež as.
аватар artmaks.info
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es vienkā rš i priecā jos par Abhā ziju! Pansionā tā "Solnechny" man arī ļ oti patika! Ir viss brī niš ķ ī gai atpū tai: jū ra, krā š ņ a daba, laipni cilvē ki, labs un garš ī gs ē diens un, protams, interesantas ekskursijas. … Tomēr ▾ Es vienkā rš i priecā jos par Abhā ziju! Pansionā tā "Solnechny" man arī ļ oti patika! Ir viss brī niš ķ ī gai atpū tai: jū ra, krā š ņ a daba, laipni cilvē ki, labs un garš ī gs ē diens un, protams, interesantas ekskursijas. Vē los pateikt paldies visiem, kas strā dā pansionā tā ! Š eit cilvē ki tiek novē rtē ti, un viņ i cenš as pā rē jo padarī t neaizmirstamu.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ ojumu plā noju ilgi, bet ā rzemju kū rortiem naudas vienmē r nepietika. Ģ imenes padomē mē s nolē mā m doties uz Abhā ziju, jo tā ir netā lu un visi draugi, kas apmeklē ja Abhā ziju, runā ja ļ oti glaimojoš i. Apmetā s pansionā tā "Solnechny". … Tomēr ▾ Ceļ ojumu plā noju ilgi, bet ā rzemju kū rortiem naudas vienmē r nepietika. Ģ imenes padomē mē s nolē mā m doties uz Abhā ziju, jo tā ir netā lu un visi draugi, kas apmeklē ja Abhā ziju, runā ja ļ oti glaimojoš i. Apmetā s pansionā tā "Solnechny". Neskatoties uz salī dzinoš i zemo cenu, mē s pavadī jā m neaizmirstamu atpū tu. Manai sievai un bē rniem patika ekskursijas un daba, man patika mierī gais un izsvē rtais dzī vesveids un kvalitatī vs ē diens bufetes veidā . Vienojā mies par vienu – cilvē ki š eit ir paš i laipnā kie un draudzī gā kie.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es pavadī ju ļ oti gaiš as un neaizmirstamas brī vdienas Abhā zijā . Es dzī voju pansionā tā "Solnechny". Cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā š ī ir mana labā kā uzturē š anā s vieta. Pansionā tā ir visi nosacī jumi ē rtai atpū tai: ē rti apartamenti, bufetes tipa ē dinā š ana, pieklā jī gs personā ls. … Tomēr ▾ Es pavadī ju ļ oti gaiš as un neaizmirstamas brī vdienas Abhā zijā . Es dzī voju pansionā tā "Solnechny". Cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā š ī ir mana labā kā uzturē š anā s vieta. Pansionā tā ir visi nosacī jumi ē rtai atpū tai: ē rti apartamenti, bufetes tipa ē dinā š ana, pieklā jī gs personā ls. Bet visvairā k man patika ekskursijas un apbrī nojamā Abhā zijas daba.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Abhā zija iegrima manā dvē selē ! Es pat nedomā ju, ka Abhā zija ir tik skaista. Cilvē ki ir ļ oti draudzī gi. Atpū tā s pansionā tā "Solnechny". Apstā kļ i vienkā rš i lieliski: bufete, mā jī ga istabiņ a, aizraujoš as ekskursijas un ļ oti pieklā jī gs personā ls. … Tomēr ▾ Abhā zija iegrima manā dvē selē ! Es pat nedomā ju, ka Abhā zija ir tik skaista. Cilvē ki ir ļ oti draudzī gi. Atpū tā s pansionā tā "Solnechny". Apstā kļ i vienkā rš i lieliski: bufete, mā jī ga istabiņ a, aizraujoš as ekskursijas un ļ oti pieklā jī gs personā ls. Es plā noju š eit atgriezties nā kamgad. Cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā š ī ir mana labā kā uzturē š anā s vieta.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pansionā tā "Solnechny" mē s ar ģ imeni katru gadu atpū š amies. Mums ir mazs atvaļ inā juma budž ets, tač u ar to pilnī gi pietiek cienī gā m brī vdienā m. Galvenais, lai visiem ģ imenes locekļ iem patiktu. Abhā zijā ir vienkā rš i pā rsteidzoš a daba, un vietē jie iedzī votā ji ir laipnā kie un viesmī lī gā kie. … Tomēr ▾ Pansionā tā "Solnechny" mē s ar ģ imeni katru gadu atpū š amies. Mums ir mazs atvaļ inā juma budž ets, tač u ar to pilnī gi pietiek cienī gā m brī vdienā m. Galvenais, lai visiem ģ imenes locekļ iem patiktu. Abhā zijā ir vienkā rš i pā rsteidzoš a daba, un vietē jie iedzī votā ji ir laipnā kie un viesmī lī gā kie. Apstā kļ i pansionā tā ir pieklā jī gi. Istabā s viss ir kā nā kas: kondicionieris, TV, vannas istaba un patī kama pietura. Vienmē r tī rs. Ē diens ir kvalitatī vs un var ē st pē c sirds patikas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ja mē s runā jam par atpū tu pansionā tā "Solnechny", tad nekas nav jā atzī mē , izņ emot pozitī vos aspektus. Uzreiz pē c ieraš anā s es pamanī ju personā la draudzī gumu. Piederī ba gan ne luksusa klase, bet par savu cenu ir vairā k nekā laba. … Tomēr ▾ Ja mē s runā jam par atpū tu pansionā tā "Solnechny", tad nekas nav jā atzī mē , izņ emot pozitī vos aspektus. Uzreiz pē c ieraš anā s es pamanī ju personā la draudzī gumu. Piederī ba gan ne luksusa klase, bet par savu cenu ir vairā k nekā laba. Vispā r es iemī lē jos Abhā zijā ! Daba ir vienkā rš i unikā la, un ekskursijas ir patiesi interesantas. Tī rs gaiss un pozitī va cilvē ku attieksme dara savu darbu un atgriezā s mā jā s pilnī bā atpū tuš ies un enerģ ijas pilni.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pansionā tā "Solnechny" atpū tā mies ar meitu. Pā rē jais bija mierī gi, bet bija daudz interesantu momentu. Mums ar meitu ļ oti patika Abhā zijas daba un cilvē ki, kas š eit dzī vo. Visi ir laipni un ļ oti draudzī gi. Pirmo reizi ekskursijas laikā necentos gulē t, jo bija tieš ā m interesanti. … Tomēr ▾ Pansionā tā "Solnechny" atpū tā mies ar meitu. Pā rē jais bija mierī gi, bet bija daudz interesantu momentu. Mums ar meitu ļ oti patika Abhā zijas daba un cilvē ki, kas š eit dzī vo. Visi ir laipni un ļ oti draudzī gi. Pirmo reizi ekskursijas laikā necentos gulē t, jo bija tieš ā m interesanti. Nu nevar teikt par ē dienu, pamatojoties uz bufeti. Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Pieņ ē mā s svarā par 6 kilogramiem, tagad jā iet uz sporta zā li.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар KlinPoL
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Ā rā ir pavasaris, un es jau domā ju par atgrieš anos Abhā zijā . Atpū tā s ar vī ru pagā juš ā gada septembrī , nolē ma palikt "saulainā ". Man viss ļ oti patika, apkalpoš ana teicama, dzī vespriecī gi, laipni cilvē ki; numuriņ i ir vienkā rš i, bet galvenais, mā jī gi un tī ri, visas ē rtī bas ir pieejamas, nav karsts; ē diens ir labs un daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Ā rā ir pavasaris, un es jau domā ju par atgrieš anos Abhā zijā .
Atpū tā s ar vī ru pagā juš ā gada septembrī , nolē ma palikt "saulainā ". Man viss ļ oti patika, apkalpoš ana teicama, dzī vespriecī gi, laipni cilvē ki; numuriņ i ir vienkā rš i, bet galvenais, mā jī gi un tī ri, visas ē rtī bas ir pieejamas, nav karsts; ē diens ir labs un daudzveidī gs. Pats galvenais, ka pludmale ir ļ oti tuvu, cena nav pā rā k augsta. Krā š ņ i kalni, daba, gaiss! ! ! Mē s š oreiz maijā dosimies atpū sties, gribam pamē ģ inā t mež oni teltī s maiņ ai, bet pē c pā ris dienā m atgriezī simies viesnī cā )))
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ajā gadā mē s ar sievu devā mies atvaļ inā jumā uz pansionā tu Solnechny. Godī gi sakot, viņ i nemaz nenož ē loja, ne sliktā k kā ā rzemē s. Vienkā rš i lieliski un moderni numuri, ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā mē s ar sievu devā mies atvaļ inā jumā uz pansionā tu Solnechny. Godī gi sakot, viņ i nemaz nenož ē loja, ne sliktā k kā ā rzemē s. Vienkā rš i lieliski un moderni numuri, ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai. Un visvairā k mani iepriecinā ja bufete, tā ir ē rta. Tagad, ja atpū ta, tad tikai uz Abhā ziju, nedomā ju, ka tur ir tik skaisti un mierī gi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Džoekvaras aiza
Novērtējums 6.0
Abhāzija, Gagra
Atpūta, Daba
Kolonāde Gagrā
Abhāzija, Gagra
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi

Пансионат "Солнечный" (дом отдыха) расположен в сосновом лесу на живописном склоне Гагрского хребта, в маленьком поселке Холодная речка в 14 км западнее города Гагра.

Здесь сосредоточены уникальные лечебно-оздоровительные факторы, благоприятные для отдыха детей и взрослых. Летняя жара смягчается горно-долинными воздушными потоками, воздух наполнен фитонцидами вечнозеленых растений. На территории дома отдыха, проросшем пальмами, буками, внизу, между высокими обрывами каньона, бежит небольшая, но стремительная речка Багерепста. Она отличается от соседних горных рек своей хрустально чистой водой, так как течет из пещеры, а не со склонов гор. В непосредственной близости дома отдыха расположен историко-архитектурный памятник – знаменитая Дача Сталина.

Pludmales apraksts На пляж можно спуститься на лифте или пройти 300 метров пешком по дорожкам парка.
Viesnīcā

бар, бильярд, шашлычная, 3 кафе на пляже, дискобар, открытая танцевальная площадка, промтоварный и продуктовый магазины, фруктовый рынок, массаж, физиотерапия, прокат телевизоров, игротека, камера хранения, международная связь, детские и спортивные площадки: открытый теннисный корт, спортзал, настольный теннис.

Telpu apraksts

двенадцатиэтажный корпус рассчитан на 450 мест и построен в форме раскрытой книги. Блочная система, в блоке два самостоятельных 2-местных номера и удобства на блок (холодильник, раздельный душ и санузел).
Из всех номеров дома отдыха "Солнечный" открывается потрясающий вид на море и яркие горные пейзажи.

Istabās

две кровати, две тумбочки, стол, стулья, встроенные шкафы, на стенах – обои, на полу – линолеум/паркет, прикроватные коврики, на окнах – портьеры и тюль. Телевизор в холле.

FAQ