Jautājums par viesnīca Psou 2*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
12 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Biļeti iegādājos 5.05.2018. Man caur mājaslapu uz e-pastu tika nosūtīts rezervācijas rēķins + Līgums. Man prasīja pases datus, Svid-o.Es par visu samaksāju un TIE IR KRĀPNIEKI.
Biļeti iegādājos 5.05.2018. Man caur mājaslapu uz e-pastu tika nosūtīts rezervācijas rēķins + Līgums. Man prasīja pases datus, Svid-o.Es par visu samaksāju un TIE IR KRĀPNIEKI.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2018-07-146 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар _546683
Es arī iekritu reklāmā un ar Transferu samaksāju par dēla un sevis 11 gadiem ap 40 000 rubļu.5.05.2018. nenojaušot, ka tie ir krāpnieki Tagad biļetes jau sen ir izpirktas, paņēmu atvaļinājumu un bija palikušas dažas dienas līdz izbraukšanai un uzzinu, ka TĀ IR KRĀPNI.uz organizācijas kontu. Es nezinu, ko darīt, vai palikt Adlerā, vai doties uz Abhāziju. Godīgi sakot, es paņēmu atvaļinājumu 2017. gadā. ar dēlu un draudzeni un viņas mazmeitu mums patika Sukhums un daba skaista, cilvēki draudzīgi. Tāpēc bez vilcināšanās nolēmu iegādāties Vaučeru uz "Psou" un cerēju, ka mans dēls tur sadraudzēsies un pavadīs brīvo laiku jūrā. Un tagad TIKAI......
аватар travelsita
Kā tu anektēji Krimu, tā tevi izmet. Esmu bijis Abhāzijā 5 reizes. Tas bija nenormāli labi. Ritsa ezers, Gagra, Jaunās Atosa alas, Pitsunda ... Eh ... Tur vismaz turku serviss, ..
Atcerējās jaunību, un paldies par to.
аватар ollennka
Jā, ir krāpnieku valsts, tā Abhāzija, tā Gruzija. Maijā biju Gruzijā, tad kāds ķēms par pirkumu interneta veikalā apmaksāja ar manu kredītkarti, ar banku vēl daru.
Un jā, daba ir skaista, un cilvēki kopumā ir draudzīgi.
аватар lazy_person
_546683
Sabiedrībā ir liels pavediens par "Psou". Skaties tur. Tas, ka tie ir krāpnieki, bija acīmredzams jau pašā sākumā. Vietnē, kurā jūs "rezervējāt" ekskursiju, bija norādīts kontakttālrunis un adrese, kurai nav nekāda sakara ar Abhāziju, nevis Abhāzijas.
travelsita
Krimu nekur nevilkt, a.i. diskusijā par krāpniekiem. Visur ir krāpnieki. Un arī Ukrainā tādu ir pietiekami daudz
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Psou 2*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl