Nart 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 6.810
№8 viesnīcas reitingā Gagra
8.0 Numurs
7.5 apkalpošana
9.0 Tīrība
4.0 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Brīvdienu māja "Nart" atrodas pie Melnās jūras, Vecā Gagras gleznainākajā nostūrī, blakus sanatorijai "Amra". Netālu no brīvdienu mājas atrodas labākie pilsētas restorāni. Darbojas visu gadu. Aukstā un karstā ūdens padeve ir pastāvīga.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Cilvē ki tur neiet! Mē s ar ģ imeni aizbē gā m no turienes, slimi (visiem ir zarnu darbī bas traucē jumi, tā viņ iem ir norma), nogalinā ti un visā vī luš ies! … Tomēr ▾ Cilvē ki tur neiet! Mē s ar ģ imeni aizbē gā m no turienes, slimi (visiem ir zarnu darbī bas traucē jumi, tā viņ iem ir norma), nogalinā ti un visā vī luš ies!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Salī dzinā jumā ar daž ā m citā m Abhā zijas apmeš anā s vietā m - ļ oti labi Plusi - sakopta un tī ra teritorija, laba tī ra pludmale ar pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu; istabiņ ā s nesen veikts remonts - teicama santehnika, jaunas mē beles, kondicionieris (dalī ta sistē ma), tv un ledusskapis, patī kami sī kumi (elektriskais radiators, tē jkanna, trauki); draudzī gs personā ls; sabiedriskā transporta pietura pretī ieejai. … Tomēr ▾ Salī dzinā jumā ar daž ā m citā m Abhā zijas apmeš anā s vietā m - ļ oti labi Plusi - sakopta un tī ra teritorija, laba tī ra pludmale ar pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu; istabiņ ā s nesen veikts remonts - teicama santehnika, jaunas mē beles, kondicionieris (dalī ta sistē ma), tv un ledusskapis, patī kami sī kumi (elektriskais radiators, tē jkanna, trauki); draudzī gs personā ls; sabiedriskā transporta pietura pretī ieejai. Mī nusi-ē diens tik-tā , vienalga; pirmais un salā ti ir garš oti ar kaut kā du dī vainu eļ ļ u, acī mredzot ne olī vu vai pat saulespuķ u; porcijas ir mazas; kā du laiku jā pagaida, kad viesmī lis tevi pamana un atnes sā kotnē jo vai nā kamo ē dienu
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар uhbitymrf
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Atpū tā s kopā ar vī ru "Nartā " 2 nedē ļ as. Viss ļ oti patika - gan ē diens, gan istaba, gan personā la (un vietē jo iedzī votā ju) attieksme pret atpū tniekiem! Bijā m gandrī z uz visā m Nartā piedā vā tajā m ekskursijā m, viss ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi !!! ! ! Abhā zu virtuves restorā nā "Apatskha" vakaros skanē ja dzī vā mū zika, un bungu spē le bija vienkā rš i hipnotizē još a (atceros - un zosā da) !! ! ! Vienī gais lielais lū gums "Nart" administrā cijai ir darī t kaut ko bē rnu izklaidē š anai, jo lielā kā daļ a atpū tnieku ir kopā ar bē rniem, un nav kur viņ us izklaidē t. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar vī ru "Nartā " 2 nedē ļ as. Viss ļ oti patika - gan ē diens, gan istaba, gan personā la (un vietē jo iedzī votā ju) attieksme pret atpū tniekiem! Bijā m gandrī z uz visā m Nartā piedā vā tajā m ekskursijā m, viss ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi !!! ! ! Abhā zu virtuves restorā nā "Apatskha" vakaros skanē ja dzī vā mū zika, un bungu spē le bija vienkā rš i hipnotizē još a (atceros - un zosā da) !! ! ! Vienī gais lielais lū gums "Nart" administrā cijai ir darī t kaut ko bē rnu izklaidē š anai, jo lielā kā daļ a atpū tnieku ir kopā ar bē rniem, un nav kur viņ us izklaidē t. Nā kamgad noteikti brauksim vē lreiz.
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
"Nartā " atpū tos 2008. gada vasarā . Ir plusi un mī nusi. No plusiem: Diezgan tī ra pludmale, plastmasas sauļ oš anā s krē sli, atpū tas mā jas gaisotne - vakarā ikviens atradī s kaut ko darī t teritorijā : ir galda teniss un teniss, badmintons un daudz kas cits. … Tomēr ▾ "Nartā " atpū tos 2008. gada vasarā . Ir plusi un mī nusi.
No plusiem: Diezgan tī ra pludmale, plastmasas sauļ oš anā s krē sli, atpū tas mā jas gaisotne - vakarā ikviens atradī s kaut ko darī t teritorijā : ir galda teniss un teniss, badmintons un daudz kas cits. Ē diens ļ oti sā tī gs, diez vai kā ds paliks izsalcis.
No mī nusiem: Nepatī kamas mitras telpas, smarž a no spilveniem un matrač iem ir tā da, ka nā cā s gulē t uz matrač a uz balkona - es to neizpuš ķ oju. Veca periodiski plī stoš a santehnika, periodiska karstā ū dens atslē gš ana.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lelechka29
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzreiz pē c Jaungada brī vdienā m devā mies uz Gagru. Š ajā laikā nav pā rpildī ts, pietiekami silts. . . kopumā ir viss labai atpū tai. Peldē ties protams auksti, jū rā tikai +8. Lai gan mans draugs peldē ja : ) Tolaik maz kas no viesnī cā m strā dā ja, no tā , kas patika ragaviņ ā m, cenas un kvalitā tes attiecī ba. … Tomēr ▾ Uzreiz pē c Jaungada brī vdienā m devā mies uz Gagru. Š ajā laikā nav pā rpildī ts, pietiekami silts. . . kopumā ir viss labai atpū tai. Peldē ties protams auksti, jū rā tikai +8. Lai gan mans draugs peldē ja : )
Tolaik maz kas no viesnī cā m strā dā ja, no tā , kas patika ragaviņ ā m, cenas un kvalitā tes attiecī ba. Ziemā strā dā tikai 1. korpuss, 2 stā vu ē ka. Labs remonts, jauna santehnika, pakeš u logi, milzī ga lodž ija, kondicionieris, minibā rs (tukš s), tv. Pats pansionā ts atrodas 1. krastā . Par ē diena kvalitā ti neko nevaru teikt, jo nesezonas laikā ē damzā le ir slē gta. Teritorijā ir Patsha (Abhā zijas virtuve), bet tas arī nedarbojā s)))
Pats hostelis atrodas ē rtā vietā , man personī gi. Pilsē tas skaistā kā daļ a neapš aubā mi ir Old Gagra, kas ir tieš i tajā vietā , kur tā atrodas. bet tas nav tā lu no New Gagra, un tur dzī ve bū tī bā rit pilnā sparā .
Vienī gais pansionā ta mī nuss ir tas, ka administratori slē dz ē ku pulksten 00.00, un tad jū s viņ us nesaņ emsit.
Teritorija diezgan zaļ a, liela.
Svē tki izdevā s, nebijā m vī luš ies.
аватар Irinafit
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca Nart. . . Pagaidā m servisa komponente viesnī cas darbā nav augstā kajā lī menī (mē beles un istabu ē rtī bas), tač u viss, kas ieskauj viesnī cu: jū ra, daba, gaiss, rada neaprakstā mu sajū smu. Un pat stikla plaisa ē damistabā nemainī s manu iespaidu par š o vietu. … Tomēr ▾ Viesnī ca Nart. . . Pagaidā m servisa komponente viesnī cas darbā nav augstā kajā lī menī (mē beles un istabu ē rtī bas), tač u viss, kas ieskauj viesnī cu: jū ra, daba, gaiss, rada neaprakstā mu sajū smu.
Un pat stikla plaisa ē damistabā nemainī s manu iespaidu par š o vietu. Noteikti braukš u vē lreiz)))
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi atpū tā mies š ajā brī niš ķ ī gajā pilsē tā – Gagrā . Liktenis mū s atveda uz Nartu atpū tas namu, un mē s to nekad neesam nož ē lojuš i. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies š ajā brī niš ķ ī gajā pilsē tā – Gagrā . Liktenis mū s atveda uz Nartu atpū tas namu, un mē s to nekad neesam nož ē lojuš i.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums kupitour
Nepieciešams tiešs tālruņa numurs, bez starpniekiem.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums ludmam
pa e-pastu vēlamies rezervēt 2012. gada vasarai pansionātā Nart kā ar Jums sazināties?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Nataliacool
Plānojam vasarā atbraukt uz Gagru.Pastāstiet kuru viesnīcu labāk izvēlēties ģimenēm ar bērniem 1,5 gadi un 11 gadi?Jau iepriekš pateicos, ja norādāt arī provizoriskās cenas.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums zshurick
vai es nesasalšu?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums pupysheva72
Maija sākumā dosimies atpūsties ar bērniem. Vai jūs varat man pateikt, vai varat peldēties jūrā?
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Džoekvaras aiza
Novērtējums 6.0
Abhāzija, Gagra
Atpūta, Daba
Kolonāde Gagrā
Abhāzija, Gagra
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi

Дом отдыха "Нарт" расположен на берегу Черного моря в самом живописном уголке Старой Гагры, рядом с санаторием 'Амра'. Недалеко от дома отдыха находятся лучшие рестораны города. Функционирует круглогодично. Холодное и горячее водоснабжение постоянно.

Pludmales apraksts На песчано-галечном пляже - душ, лежаки, зонтики, прогулочная лодка, водные лыжи.
Пляж в 30 м от санатория.
Viesnīcā

диско-бар с караоке, ресторан национальной кухни 'Апацха', магазин, сауна, массаж, теннисный корт, настольный теннис, волейбол, бадминтон, настольные игры, бильярд. Охраняемая автостоянка.

Telpu apraksts

160 мест
Отдыхающие размещаются в 1-м трехэтажном корпусе:
- однокомнатные номера с видом на море и горы;
- просторные двухкомнатные номера, состоящие из спальни и гостиной с балконом, ванной и туалетом. В двухкомнатных номерах 1 этажа - евроремонт, балкон, ванная и туалет, телевизор и холодильник;
- большие семейные номера с балконом на 4-5 человек с двумя спальнями и холлом-гостиной.
Телевизор - в холлах этажей.
2-й и 3-й корпуса представляют собой уютные коттеджи на несколько номеров с просторными 'люксами' различной планировки и великолепным видом на море. В номере: одна или две спальни, гостиная, большой балкон, ванная и туалет, холодильник и телевизор, индивидуальный кондиционер.
Для предпочитающих экономичный отдых, в 5-м корпусе есть номера с частичными удобствами (умывальник в номере, душ и 2 санузла на 9 номеров - на этаже).

FAQ