Gagripsh 3*– Atsauksmes

18
Novērtējums 7.410
№3 viesnīcas reitingā Gagra
8.3 Numurs
8.5 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.8 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Pansionāts "Gagrips" atrodas 23,8 km no robežas (R. Psou), jūras krastā vecajā Gagrā, sava parka teritorijā.Vairāk →
аватар sniper33elite
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
2017. gada jū lijā mē s ar sievu pirmo reizi devā mies atvaļ inā jumā uz Abhā ziju. Mums bija vajadzī gs ilgs laiks, lai izvē lē tos, kur mē s varē tu atpū sties. Mū su ģ imenes izvē le krita uz pansionā tu Gagripsh. kas atrodas Gagras pilsē tā . … Tomēr ▾ 2017. gada jū lijā mē s ar sievu pirmo reizi devā mies atvaļ inā jumā uz Abhā ziju. Mums bija vajadzī gs ilgs laiks, lai izvē lē tos, kur mē s varē tu atpū sties. Mū su ģ imenes izvē le krita uz pansionā tu Gagripsh. kas atrodas Gagras pilsē tā . Ar administrā ciju vienojā s par ieraš anā s datumu, uzturē š anā s dienu skaitu un ceļ u. Ceļ ojums pagā ja bez piedzī vojumiem un pā rsteigumiem. Mē s ar sievu iekā rtojā mies istabā ar skatu uz jū ru un visā m ē rtī bā m. Istaba man patika tā s gaiš ā un neuzkrī toš ā interjera dē ļ . Viss ar gaumi un bez lieka patosa. Arī mū su istaba atbilda deklarē tajā m ī paš ī bā m un istabā bija viss, ko sā kotnē ji bija deklarē jusi pansionā ta administrā cija. Manai sievai personī gi galvenais pluss ir tas, ka mū su istaba tika uzturē ta tī ra un sakopta. Ē diens pansionā tā ir daudzveidī gs un garš ī gs pē c bufetes sistē mas. Septiņ as dienas ē dieni neatkā rtojā s. Pavā ri, manuprā t, ir visaugstā kajā lī menī . Man patika, ka jū ra bija ne vairā k kā divdesmit piecus metrus tuvumā , izgā ju no ē kas un jau biju pludmalē . Jū ra ir tī ra un silta, pludmale ir privā ti aprī kota ar sauļ oš anā s krē sliem, klā ja krē sliem un visu pludmales piederumu. Pasū tī jā m braucienu ar laivu, skaistums un skats no jū ras valdī ja mū su skatus uz ilgu laiku. Fotogrā fijas izdevā s lieliskas. Pasū tī jā m arī makš ķ erē š anu no laivas un izklaidē jā mies. Tā pat jā atzī mē , ka parks pansionā tā ir kopts un piesā tinā ts ar daž ā diem apstā dī jumiem. Ir daudz koku un krū mu, kurus mū su platuma grā dos jū s neredzē siet. Mē s devā mies ekskursijā uz Jauno Atosa alu, negribē jā m no turienes braukt, mums tur ļ oti patika. Uz slimnī cu nedevā mies, jo nebija vajadzī bas. Manuprā t, daba un jū ra ar kalnu gaisu dziedē daudz labā k nekā ā rsti, bet pā ris, kas dzī voja blakus istabā , slavē ja klī niku. Pansionā ta administrā cija ā tri reaģ ē uz visiem pieprasī jumiem. Televizorā radā s kļ ū me, tā pē c meistars ieradā s divdesmit minū š u laikā , lai visu iestatī tu. Secinā ju, ka š is pansionā ts Gagripsh ir ievē rī bas cienī gs un mē s ar sievu nā kamgad ieradī simies š eit. Droš i vien uzaicinā š u brā li un viņ a ģ imeni, viņ a bē rniem bū s ko darī t. Ir animatori un daž ā das bē rnu izklaides.
аватар isaev.anthon
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi apmeklē ju Abhā ziju un man paveicā s ar savu apmeš anā s vietu. Š is pansionā ts tieš ā m izrā dī jā s tuvu pludmalei, un es nokļ uvu pludmalē ar kā jā m un tajā paš ā laikā man nebija ilgi jā staigā . … Tomēr ▾ Pirmo reizi apmeklē ju Abhā ziju un man paveicā s ar savu apmeš anā s vietu. Š is pansionā ts tieš ā m izrā dī jā s tuvu pludmalei, un es nokļ uvu pludmalē ar kā jā m un tajā paš ā laikā man nebija ilgi jā staigā . Mans pirmais iespaids par š o pansionā tu bija diezgan labs, jo viņ i prot apkalpot iemī tniekus. Viss personā ls izturas pret viesiem viesmī lī gi, un es biju ļ oti apmierinā ta ar š ā du apkalpoš anu. Es tur ē du kā nokautu. Vienkā rš i š ajā pansionā tā viņ i gatavo ļ oti garš ī gi un visi ē dieni ir daudzveidī gi. Ē dot es visu ē du vienkā rš i neiedomā jamos daudzumos. Es domā ju, ka tam ir domā ts atvaļ inā jums. Starp citu, man patika mans numurs. Man vissvarī gā kais ir tas, lai istaba bū tu ē rta un klusa, un manā istabā viss bija tieš i tā pat. Ē rtī bas labad istabā bija viss nepiecieš amais. Mē beles bija ē rtas un gaisa kondicionieris bija labs. Un manā istabā nebija netī rumu.
Ar uzkopš anu š ajā pansionā tā viss ir kā rtī bā un istabiņ ā s to veic biež i. Gribu pateikties par lielisko apkalpoš anu.
аватар kornilova0404
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es jau sen gribē ju ar savu vī ru apmeklē t Abhā ziju. Nolē mā m palikt š ajā pansionā tā . Uzreiz gribu atzī mē t draudzī go personā lu. Sirsnī gi sagaidī ts un izmitinā ts. Istaba tī ra, ē rta. Ir TV un kondicionieris. … Tomēr ▾ Es jau sen gribē ju ar savu vī ru apmeklē t Abhā ziju. Nolē mā m palikt š ajā pansionā tā . Uzreiz gribu atzī mē t draudzī go personā lu. Sirsnī gi sagaidī ts un izmitinā ts. Istaba tī ra, ē rta. Ir TV un kondicionieris. Pludmale ir ē rti sasniedzama) Daudzveidī ga ē dinā š ana (bufete). Ļ oti garš ī gi) Kopumā , pateicoties jums, mē s bijā m apmierinā ti ar mū su uzturē š anos Gagrā ) Paldies!
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man patika uzturē ties š ajā kū rortā kopā ar savu vī ru un bē rniem. Mē s vienojā mies par savu atvaļ inā jumu, neizmantojā m ceļ ojumu aģ entū ru pakalpojumus. Pietika piezvanī t pansionā ta vadī tā jai, kura rezervē ja istabiņ u uz 10 dienā m. … Tomēr ▾ Man patika uzturē ties š ajā kū rortā kopā ar savu vī ru un bē rniem. Mē s vienojā mies par savu atvaļ inā jumu, neizmantojā m ceļ ojumu aģ entū ru pakalpojumus. Pietika piezvanī t pansionā ta vadī tā jai, kura rezervē ja istabiņ u uz 10 dienā m. Ieradā mies pansionā tā , nekā du grū tī bu nebija, pusstundas laikā tikā m iekā rtoti istabā . Mē s dzī vojā m jaunā ē kā treš ajā stā vā . Mū su istabā bija skats uz jū ru un balkons. Pati istabiņ a nesen izremontē ta, labas mē beles, duš a, tualete istabā . Telpas tī ras, mitro tī rī š anu veic personā ls, tī ra gultas veļ a, kas tiek mainī ta ik pē c 5 dienā m. Numurā bija televizors, kondicionieris, Wi-Fi. Patika darbinieku uzmanī gā attieksme pret atpū tniekiem, atsaucā s uz visiem lū gumiem, palī dzē ja ar padomu, kur ir interesantas vietas, kur apskatī t apskates vietas. Patika ē damistaba, viss bija garš ī gi pagatavots, gluž i kā mā jā s, pasniedza liellopu gaļ u, cū kgaļ u, vistu, zivis, aknas, visdaž ā dā kā s mē rces. ī paš i patika mafins. Deserti ir ļ oti daž ā di - kū ka "Lidojums" trifeles; ž eleja, melones un arbū zi. Vakariņ ā s pavā ri cepa pankū kas, ļ oti garš ī gas, bē rni tā s vienmē r ar prieku ē da. Viss vienmē r ir svaigs, daž ā di salā ti, krabji un vinegreti, un olivjē . Daž kā rt vē lu uz bufeti, bet vienmē r bija tukš as vietas un liela izvē le. Dzē rieni lielā sortimentā - melnā /zaļ ā tē ja, kafija, hibisks, kakao, ž ā vē tu augļ u kompots, saldais vī ns. Pludmale ir labi organizē ta. Viņ i uzkā pa pa kā pnē m, daž reiz nokā pa ar liftu, uz to bija pazemes eja. Pati pludmale ir tī ra, lielisks bē rnu baseins. Ū dens ir tī rs un silts. Pludmalē pie jū ras ir nelieli oļ i, uzstā dī ti sauļ oš anā s krē sli. Ir arī tualete. Š eit bē rnus izklaidē ja animatori. Un teritorijā ir labi rotaļ u laukumi. Vakarā atpū tā mies pansionā ta teritorijā . Viesnī cas otrajā stā vā virs ē damzā les ir biljards, galda teniss, katru dienu noteiktā laikā bē rniem kino seanss, pieauguš ajiem - galda spē les un ū dens aerobika no rī tiem pie jū ras. Stundas no deviņ iem lī dz vienpadsmitiem vakarā - viegla diskotē ka pie bā ra uz ielas. Š eit ir laba transporta apmaiņ a, paš i pā rvietojā mies ar fiksē tā marš ruta taksi, lai apskatī tu tuvā kā s pilsē tas. Pirmo reizi atpū tā mies Gagrā , pati daba ir pā rsteidzoš a. Ir vē rts doties ekskursijā s, skaistos ezeros un kalnos. Mē s labi atguvā mies. Cenas nav augstas un serviss lielisks. Iesaku doties atvaļ inā jumā uz š o pansionā tu, bijā m apmierinā ti un uz ilgu laiku palika iespaidi par š o auglī go zemi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар eva.ryabova.71
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ilgu laiku viņ i nevarē ja izlemt, kur dzī vot Abhā zijā . Gribē jā s arī ietaupī t, jo lielā ko daļ u laika viņ i gatavojā s pavadī t dabā , nevis istabā , bet tomē r gribē ja, lai dzī ves apstā kļ i bū tu cilvē ciski. … Tomēr ▾ Ilgu laiku viņ i nevarē ja izlemt, kur dzī vot Abhā zijā . Gribē jā s arī ietaupī t, jo lielā ko daļ u laika viņ i gatavojā s pavadī t dabā , nevis istabā , bet tomē r gribē ja, lai dzī ves apstā kļ i bū tu cilvē ciski. Tieš i mums pansionā ts "Gagrips" ir kļ uvis par labā ko variantu. Tas atrodas lieliskā vietā , un apkā rtne ir jauka. Pati teritorija ir parks ar daž ā diem eksotiskiem augiem. Teritorijā ir sava, brī va, labiekā rtota pludmale, teritorijas iekš pusē liels tenisa korts un biljards. Tikai pā ris minū š u gā jiens lī dz pludmalei, tā pē c tas ir pluss. Pati pludmale ir tī ra, arī ū dens š eit ir tī rs. Dzī vojā m kopā ar vī ru standarta istabā otrajā ē kā . Kopumā ir trī s ē kas, no kurā m viena ir ar skatu uz parku, bet no pā rē jā m divā m uz jū ru. Mums bija istaba ar skatu uz jū ru. Pats numurs ir vienkā rš s. Diezgan tukš as sienas, jo nav dizaina zinā tī bas vai vismaz banā lu gleznu un plauktu. Viss ir minimā ls. Bet istabā bija liela gulta ar labu matraci, uz kura mums bija ē rti gulē t. Istabā ir viss nepiecieš amais, ieskaitot TV, kondicionieris, duš a/vanna, ledusskapis, balkons, elektriskā tē jkanna, tualete. Mē beļ u minimums. Jauki izkā pt uz balkona. Istabā bija dvieļ i un kosmē tika personī gajai higiē nai. Nav Eiropas kvalitā tes remonta, bet kopumā viss ir civilizē ts. Istabas ir gaiš as, pateicoties gaiš ajā m tapetē m. Tī rī š ana ir ikdienas un kvalitatī va. Istaba ir gaiš a un kopumā ē rta. Ē dinā š ana pansionā tā tiek organizē ta pē c bufetes sistē mas, kas ir ļ oti ē rti. Ē diens bija labs un daudzveidī gs. Tas bija ļ oti garš ī gi. Viņ i deva augļ us un dā rzeņ us. Bija gaļ as un zivju ē dieni, piedevas, salā ti arī . Viss ir svaigs un garš ī gs. Kopumā iespaids par pansionā tu ir labs. Ja kā dam ir interese, var noorganizē t ekskursiju pa Abhā zijas interesantā kajā m un slavenā kajā m vietā m. Protams, tas ir par papildu samaksu. Pilsē tas slimnī cā var uzņ emt arī sē rū deņ raž a vannu. Personā ls ir draudzī gs, uzmanī gs un ar lielisku attieksmi pret viesiem. Cilvē ki š eit ir daž ā da vecuma atpū ta, ieskaitot bē rnus.
аватар Alenakonfetka
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bijā m arī pansionā tā "Gagrips". Atvaļ inā jumā ar vī ru. Mē s izvē lē jā mies š o variantu, jo cenas ir diezgan reā las, un mums patika paš as pansijas fotogrā fijas. Sā kš u ar teritoriju. Tas ir liels un ir parks ar daudziem augiem. … Tomēr ▾ Bijā m arī pansionā tā "Gagrips". Atvaļ inā jumā ar vī ru. Mē s izvē lē jā mies š o variantu, jo cenas ir diezgan reā las, un mums patika paš as pansijas fotogrā fijas. Sā kš u ar teritoriju. Tas ir liels un ir parks ar daudziem augiem. Ļ oti patī kami pastaigā ties pa pansionā ta teritoriju. Netā lu no pludmales. Lieliska atraš anā s vieta. Š eit ir trī s ē kas, mē s dzī vojā m ē kā numur 3 ar skatu uz jū ru. Mū su istaba bija standarta. Protams, nav nekā da superremonta. Diezgan standarta numurs kā vairumā pansionā tu. Bet š eit ir tī rs. Tī rī š ana notiek katru dienu un ļ oti rū pī gi. Numurā ir vannas istaba un tualete. TV, kondicionieris, tē jkanna, ledusskapis - viss ir. Ir pat personī gā s higiē nas komplekti. Es neteikš u, ka tas ir ļ oti forš i, bet salī dzinā jumam, daž ā s viesnī cā s Turcijā tā nav. Ir arī dvieļ i. Istaba ir gaiš a. Personā ls draudzī gs, uzmanī gs. Redzams, ka ar zinā mu sirsnī bu izturas pret pansionā ta viesiem. Ē diens pē c "bufetes" sistē mas. Viss bija garš ī gi un daudzveidī gi. Viss vienmē r ir svaigs.
аватар sagalovartur
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar sievu nolē mā m vest bē rnus atvaļ inā jumā un kopī gi nolē mā m izvē lē ties dzī voš anai š o pansionā tu. Tagad, pē c mū su atpū tas, varu teikt, ka mū su lē mums izrā dī jā s diezgan veiksmī gs un pansionā tā mums viss patika. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu nolē mā m vest bē rnus atvaļ inā jumā un kopī gi nolē mā m izvē lē ties dzī voš anai š o pansionā tu. Tagad, pē c mū su atpū tas, varu teikt, ka mū su lē mums izrā dī jā s diezgan veiksmī gs un pansionā tā mums viss patika. Manuprā t labi, ka š is pansionā ts bija piemē rots ģ imenē m ar bē rniem un viss š ajā pansionā tā bija labi aprī kots bē rniem. Nu mums ar sievu patika gan atvaļ inā jums, gan pats pansionā ts. Atpū tas laikā paē dā m diezgan labi un š ajā vietā ar ē dienu viss ir sakā rtots diezgan labi. Mē s tikai meklē jā m vietu atpū tai, kurā bū tu bufetes tipa ē dinā š ana, un š ajā pansionā tā tas izrā dī jā s ļ oti daudzveidī gs. Arī mū su istaba atbilda deklarē tajā m ī paš ī bā m un istabā bija viss, kas sā kotnē ji bija norā dī ts. Man personī gi galvenais pluss ir tas, ka mū su istaba tika uzturē ta tī ra un sakopta. Visi bija apmierinā ti ar atpū tu š ajā pansionā tā , un mē s domā jam, ka nā kotnē mē s š eit izkļ ū sim atvaļ inā jumā . Labs serviss.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m š ajā viesu namā kopā ar visu ģ imeni un nenož ē lojā m. Plaš ā pansionā ta teritorija ir tī ri sakopta un uz tā s ir daudz eksotisku koku un augu. Istaba, kurā apmetā mies, bija plaš a un gaiš a. Tajā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesu namā kopā ar visu ģ imeni un nenož ē lojā m. Plaš ā pansionā ta teritorija ir tī ri sakopta un uz tā s ir daudz eksotisku koku un augu. Istaba, kurā apmetā mies, bija plaš a un gaiš a. Tajā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai. No istabas logiem paveras skaists skats uz pansionā ta teritoriju. Viņ u darbinieki ir pieklā jī gi un vienmē r gatavi palī dzē t jebkurā jautā jumā . Ē dieni š eit ir garš ī gi un daudzveidī gi. Netā lu no pansijas atrodas skaista pludmale ar bezmaksas saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem. Jū ras ū dens ir tī rs, silts un dzidrs. Mē s lieliski pavadī jā m laiku, un atmiņ as par š iem svē tkiem mums paliks uz ilgu laiku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru vasarā atpū tā mies š ajā pansionā tā . Uzreiz gribu teikt, ka izskatī jā m vairā k vai mazā k budž eta izmitinā š anas iespē jas. Mū s interesē ja daba, nevis remonts istabā utt. Tomē r, ja jū s to izdomā jat š ā di, jū s nepavadā t daudz laika paš ā pansionā tā . … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru vasarā atpū tā mies š ajā pansionā tā . Uzreiz gribu teikt, ka izskatī jā m vairā k vai mazā k budž eta izmitinā š anas iespē jas. Mū s interesē ja daba, nevis remonts istabā utt. Tomē r, ja jū s to izdomā jat š ā di, jū s nepavadā t daudz laika paš ā pansionā tā . Izvē le krita uz "Gagripsh". Pats viesu nams atrodas labā vietā . Tas atrodas jū ras krastā , klusā vietā ar parka zonu. Ir privā ta pilnī bā aprī kota pludmale. Ir numuri ar skatu uz jū ru un parku. Mums bija ē ka ar skatu uz jū ru. Salī dzinot pansionā tus, tad, protams, viņ i pievē rsa uzmanī bu istabā m. Š eit telpa, lai gan tai nav supermoderna remonta, bet tajā paš ā laikā viss ir diezgan civilizē ts. Istabā bija liela gulta ar labu matraci, bija ē rti gulē t. Nepiecieš amā s mē beles ir. Nav dekoru priekš metu, bet tas nav bū tiski. Duš a un c/a istabā . Televizors, kondicionieris, ledusskapis, elektriskā tē jkanna istabā bija. Ir arī balkons ar lielisku skatu. Istaba bija tī ra, tī rī š ana tika veikta katru dienu. Katrai personai tiek nodroš inā ti dvieļ i un personī gā s higiē nas komplekti. Tā nav visur. Sī kums, bet jauki. Priecē arī tas, ka mē beles istabā ir modernas, lai arī ne no dā rgas sē rijas. Istaba gaiš a un ē rta. Pansionā ta teritorija ir plaš a. Š eit aug daudzi interesanti augi. Tas ir kā parks, kur var pastaigā ties. Apkā rt kalniem, netā lu no jū ras – viss sakrita lieliski. Ir izklaide. Teritorijas iekš pusē ir liels tenisa korts un biljards. Š eit tiek piedā vā tas arī ekskursijas. Gā jā m paš i, bet redzē jā m, ka cilvē ki pasū ta. Precī zi nepateikš u. Mums patika ē diens. Pansionā ts piedā vā gardus un daudzveidī gus ē dienus. Tas tiek organizē ts kā bufete. Tas ir ē rti. Viņ i baroja 3 reizes dienā . Viņ i nodroš inā ja daudz dā rzeņ u un augļ u. Bija arī daudz gaļ as un zivju. Kopumā diezgan daudzveidī gs. Bija arī visā di salā ti. Viss izskatā s svaigs. Vismaz neko "noziedzī gu" neredzē jā m. Personā ls ir draudzī gs, pieklā jī gs un atsaucī gs. Mums patika viss š ajā hostelī . tas nav 5 *, nav jā gaida nekā das frills. Tas ir mans un mana vī ra viedoklis.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā vietā man izdevā s atpū sties tikai par simts procentiem, un es biju apmierinā ts ar š o pansionā tu. Tagad domā ju, ka man biež ā k kaut kur jā tiek ā rā . Pirmkā rt, dzī ves dā rdzī ba š ajā pansionā tā man pilnī bā atbilst, ņ emot vē rā pakalpojumu veidu, ko tas piedā vā iedzī votā jiem. … Tomēr ▾ Š ajā vietā man izdevā s atpū sties tikai par simts procentiem, un es biju apmierinā ts ar š o pansionā tu. Tagad domā ju, ka man biež ā k kaut kur jā tiek ā rā . Pirmkā rt, dzī ves dā rdzī ba š ajā pansionā tā man pilnī bā atbilst, ņ emot vē rā pakalpojumu veidu, ko tas piedā vā iedzī votā jiem. Pirmkā rt, š is pansionā ts atrodas blakus pludmalei, un nav nepiecieš ams daudz laika, lai nokļ ū tu tajā , un man patī k pludmales brī vdienas. Kopumā man tā ir diezgan nozī mī ga priekš rocī ba. Nu es arī gribu pateikties pansionā tam un visiem tā darbiniekiem par pieklā jī go attieksmi pret viesiem. Man ļ oti patika palikt š ajā vietā , pateicoties tā s darbiniekiem. Otrkā rt, man patika ē diens š ajā pansionā tā . Vienkā rš i bija daudz daž ā du ē dienu, no kuriem izvē lē ties, un es katru dienu izmē ģ inā ju jaunus. Protams, pē c atpū tas es nedaudz aptaukoju, bet domā ju, ka tas ir tā vē rts. Nu man patika mans numurs.
Tajā bija tā das man nepiecieš amā s lietas kā gaisa kondicionieris un televizors. Paldies.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Boom-Boom
Sveiki! Mēs izvēlējāmies Gagripsh viesnīcu Abhāzijā. Domājam braukt ar mašīnu. Sakiet, lūdzu, vai no viesnīcas teritorijas ir iespējams nozagt mašīnu un vai tādi gadījumi ir bijuši?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Džoekvaras aiza
Novērtējums 6.0
Abhāzija, Gagra
Atpūta, Daba
Kolonāde Gagrā
Abhāzija, Gagra
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi

Пансионат "Гагрипш" находится в 23,8 км от границы (р. Псоу), на берегу моря в старой Гагре, на собственной парковой территории.

Pludmales apraksts Собственный, песок галька. На пляже душевые, раздевалки, шезлонги, зонтики.
Viesnīcā

теннисные корты, футбольное поле, бильярд, кафе

Telpu apraksts

Пансионат состоит из двух корпусов.

Корпус №1 (с видом на парк в 100 м от моря):

* двухместный однокомнатный номер (душ, санузел, телевизор, холодильник, кондиционер, чайник);

* двухместный однокомнатный (ванна, санузел, телевизор, холодильник, кондиционер, чайник);

* двухместный двухкомнатный (ванна, санузел, телевизор, холодильник, кондиционер, мягкая мебель, чайник, балкон). Имеется взрослое и детское дополнительно место.

* двухместный двухкомнатный (ванна, санузел, телевизор, холодильник, кондиционер, мягкая мебель, чайник).

Корпус №2 (с видом на море в 50 м от моря):

* двухместный двухкомнатный (ванна, санузел, телевизор, холодильник, кондиционер, мягкая мебель, чайник);

* двухместный трехкомнатный (душ, санузел, телевизор, холодильник, кондиционер, мягкая мебель, чайник).

FAQ