Gagra Grand-Otel 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 1.710
1.7 Numurs
2.0 apkalpošana
2.7 Tīrība
2.0 Uzturs
2.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Novaja Gagra, netālu no pilsētas stadiona. Tuvumā atrodas bāri, restorāni, kafejnīcas un veikali. Pilsētas centrs atrodas 1,1 km attālumā. Viesnīca pirmo reizi durvis vēra viesiem 2015. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар ula01
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s ar diviem bē rniem bijā m Grand Hotel Gagra 2018. gada augusta sā kumā . 607. kab. , bijā m iekā rtojuš ies daž as stundas ā trā k (tas ir vienī gais pluss), ieejam istabā , nomazgā jamies duš ā no ceļ a - kanalizā cijas smirdoņ a ir š ausmī ga, es teiktu kā stacijā tualetē . … Tomēr ▾ Mē s ar diviem bē rniem bijā m Grand Hotel Gagra 2018. gada augusta sā kumā . 607. kab. , bijā m iekā rtojuš ies daž as stundas ā trā k (tas ir vienī gais pluss), ieejam istabā , nomazgā jamies duš ā no ceļ a - kanalizā cijas smirdoņ a ir š ausmī ga, es teiktu kā stacijā tualetē . . Es ziņ oju reģ istratū rā , viņ i piezvanī ja apkopē jai, uz ko viņ a mums teica: "jū s pissē jat vannā , tā pē c smarž a. " Es saku: "Kā , mē s tikko iekā rtojā mies, un tas jau smirdē ja. " Viņ a paziņ o: "Tā pē c nemetiet tualetes papī ru spainī , no tā nebū s smakas. " Es esmu nobijies. Ē dieni "bufete" - tā du galdu redzu pirmo reizi, par lielu naudu - izvē les nav - griķ i, makaroni, vai rī si, vistas buljons. Nu tas ir viss, ko es tur paspē ju pamanī t, kopš otrā dienā visa ģ imene saslima - bē rni š ausmī gi vē ma, bezgalī ga caureja, knapi paspē ja dalī t tualeti! Nekā das tabletes nepalī dzē ja – tur viss izlidoja kā no strū klakas. Pē c dienas es devos uz ē damistabu, nolē mu nomazgā t rokas (tualete un izlietne pie ē damistabas) - visa tualete bija š vaka, neviens no mums knapi tika galā . Katrs zaudē ja apmē ram 5 kg! Un skats no balkona, nemaz ne uz kalniem, bet uz bū vlaukumu, smē ķ ē tavā nemitī ga smirdoņ a. Jū ra ir neiespē jami smirdī ga, blakus pludmalei ir viesnī ca, no tā s notekcaurule tieš i ū denī , kur peldas bē rni! Un neviens tam neseko. Teikt, ka esmu vī lies, ir nepietiekams apgalvojums. Atbildi par naudas atmaksu gaidī jā m 10 dienas! Vismaz tā m dienā m, kad mē s neatpū tā mies! Bē rni neē da neko citu kā tikai melno maizi pie tē jas un arī tad ne katru dienu! Nav Wi-Fi - internets ciematos ir labā ks, es pat neaugš upielā dē ju fotoattē lu.
аватар finna25
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pā ris punkti no prasī bā m 4* viesnī cā m: ". . . - Tehniskais aprī kojums: Avā rijas apgaismojums un strā vas padeve: stacionā rs ģ enerators, kas nodroš ina galveno apgaismojumu un galveno iekā rtu (arī liftu) darbī bu vismaz 24 stundas Ū dens apgā de: visu diennakti karsts, auksts (naktsmī tnē m jā bū t aprī kotā m un aprī kotā m ar aukstā un karstā ū dens padevi, un kanalizā ciju; teritorijā s ar ū dens padeves pā rtraukumiem jā nodroš ina minimā la ū dens padeve vismaz diennaktij un ū dens uzsildī š ana); karsts no rezerves karstā ū dens sistē mas uz avā rijas laiku, profilaktiskā apkope; iekā rta ū dens attī rī š anai, lai padarī tu to derī gu dzerš anai (rajonos, kur nav garantijas par dzeramā ū dens kvalitā ti); Apkures sistē ma, kas nodroš ina gaisa temperatū ru dzī vojamā s telpā s nav zemā ka par 21. … Tomēr ▾ Pā ris punkti no prasī bā m 4* viesnī cā m:
". . . - Tehniskais aprī kojums:
Avā rijas apgaismojums un strā vas padeve:
stacionā rs ģ enerators, kas nodroš ina galveno apgaismojumu un galveno iekā rtu (arī liftu) darbī bu vismaz 24 stundas
Ū dens apgā de:
visu diennakti karsts, auksts
(naktsmī tnē m jā bū t aprī kotā m un aprī kotā m ar aukstā un karstā ū dens padevi, un kanalizā ciju; teritorijā s ar ū dens padeves pā rtraukumiem jā nodroš ina minimā la ū dens padeve vismaz diennaktij un ū dens uzsildī š ana);
karsts no rezerves karstā ū dens sistē mas uz avā rijas laiku, profilaktiskā apkope;
iekā rta ū dens attī rī š anai, lai padarī tu to derī gu dzerš anai
(rajonos, kur nav garantijas par dzeramā ū dens kvalitā ti);
Apkures sistē ma, kas nodroš ina gaisa temperatū ru dzī vojamā s telpā s nav zemā ka par 21.5 grā diem pē c Celsija un sabiedriskā s telpā s nav zemā ka par 18.5 grā diem pē c Celsija.
Gaisa kondicionē š ana visā s istabā s visu gadu
Ventilā cija: piespiedu ventilā cijas sistē ma, kas nodroš ina gaisa cirkulā ciju, novē rš ot sveš u smaku iekļ ū š anu sabiedriskā s un dzī vojamā s telpā s
Telefona sakari no istabas: iekš ē jie (neizejot ā rpus naktsmī tnes), pilsē tas, starppilsē tu un starptautiskā.100% numuru...".
Š ī viesnī ca neatbilst prasī bā m, jo pastā vī gi bija ū dens, elektrī bas pā rtraukumi, istabā nav telefona un nav savienojuma ar reģ istratū ru, numurā nav ū dens pudelē s, istabā nav DIVU pilnas gultas, tikai divas vienvietī gas gultas, un tas ir ņ emot vē rā to, ka mē s ar vī ru ieradā mies medusmē neš a ceļ ojumā , gaidot neatvairā mu sagaidī š anu (gaidot numuriņ a atslē gas karti apmē ram 40 minū tes, mums pat nepiedā vā ja tē ju vai kafiju) un komfortablu uzturē š anos, nemaz nerunā jot ē diens viesnī cā - tas ir š ausmī gi! ! Brokastī s lipī gi makaroni, katru dienu olas citā formā un no augļ iem, ā boliem un apelsī niem un ievestajiem, kā mums stā stī ja no Turcijas, un tas ir paš ā vasaras plaukumā!! !
Paš os Gagrā pilnī gs infrastruktū ras trū kums! ! ! Nekrā sotas apmales, nav lietus kanalizā cijas vai vienkā rš i nestrā dā , ļ oti maz miskastes un mums ar vī ru nā cā s ņ emt atkritumus lī dzi uz viesnī cu, jo vienkā rš i nebija kur izmest atkritumus vai arī bija jā iet diezgan tā lu uz atkritumu tvertni, ļ oti slikts nakts apgaismojums, maz laternu un vienkā rš i nav patī kami pa nakti staigā t, ceļ i visi š ausmī gā stā voklī , kā jas var salauzt, nav nevienas puķ u dobes, tikai palmas un pā ris strū klakas kas ne vienmē r strā dā , ainava ļ oti slikta, jū ra netī ra! smird pē c kanalizā cijas, peld daž ā di atkritumi un neviens netī ra un netī ra, sauļ oš anā s krē sli ir 400 r par solā riju...kaut kā dā rgi tā dā m vietā m...Pitsundā izrā dī jā s, ka viņ i iet caur reklā mu, ka ir zelta smiltis un smilš u pludmales! TĀ NAV TAISNĪ BA! ! ! tas ir mā la zā les dubļ u un akmeņ u maisī jums!! ! ! jū ra vē l netī rā ka kā Gagrā , uzreiz apgriezā mies un aizgā jā m. . . Vispā r mī ļ ie KRIEVI uz Abhā ziju nebrauc, tur nav ko darī t, ja nu vienī gi kā du dienu apskatī t Rizza ekskursijā . BET NEKĀ DĀ GADĪ JUMĀ NEIET UZ Š O VIESNĪ CU, izņ emot vilš anos par lielu naudu neko nedabū si, ā rkā rtē jos gadī jumos, ja ļ oti gribas ekstrē mus netī rumus un saindē š anos uz pā ris dienā m, dodieties uz privā tajiem sektoriem, tur ir vismaz numuri ar gaisa kondicionē tā ju no 600 rubļ iem ! ! !
аватар 607-007
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā mies grand hotel "Gagra" ar ģ imeni luksusa istabiņ ā no 10.06-17.06. 2016, tū roperatoram par 7 naktī m maksā ja 13.000 rubļ u. Ko mē s dabū jā m par š o naudu: no istabas logi paveras skats uz brauktuvi (uz prospektu), nemitī gs troksnis dienu un nakti, tikai kaut kā das š ausmas. … Tomēr ▾ Atpū tā mies grand hotel "Gagra" ar ģ imeni luksusa istabiņ ā no 10.06-17.06. 2016, tū roperatoram par 7 naktī m maksā ja 13.000 rubļ u. Ko mē s dabū jā m par š o naudu: no istabas logi paveras skats uz brauktuvi (uz prospektu), nemitī gs troksnis dienu un nakti, tikai kaut kā das š ausmas. Kondicionieris vien nestrā dā ja, nā cā s vē dinā t dabiski, elpojot no ceļ a izplū des gā zes. Uz visiem mū su lū gumiem pā rcelt mū s uz citu istabu, izveidot dzī vokļ us utt. , darbinieki neatsaucā s. Ē diens vienmuļ š , kafija maisos 3 in 1, kā ceļ malas kafejnī cā autobraucē jiem, vispā r, kā redzams, pē c zvaigznē m neož . Vā rdu sakot - MURGS. . . Viss pā rē jais un prieks par š o brī niš ķ ī go valsti, ko sauc par Abhā ziju, ir sabojā ts. Paldies Dievam, tad tū roperators mū s iekā rtoja citā viesnī cā - "Raida". Tā s ir tikai debesis un zeme. Pakalpojumi, ē dinā š ana, bē rnistaba, izklaide, restorā ns (š ish kebabs ū ū ) - viss ir visaugstā kajā lī menī , kā jau principā visur jā bū t.
Cienī jamie lasī tā ji, ja nevē laties tē rē t savus nervus, naudu un laiku, nekavē joties iegā dā jieties ekskursiju uz š o viesnī cu, jū s to nenož ē losiet! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Džoekvaras aiza
Novērtējums 6.0
Abhāzija, Gagra
Atpūta, Daba
Kolonāde Gagrā
Abhāzija, Gagra
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi

Отель находится в Новой Гагре, вблизи городского стадиона. Неподалеку расположены бары, рестораны, кафе и магазины. Расстояние до центра города составляет 1,1 км. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 2015 году. Отель подойдет для семейного отдыха или для поездки с друзьями.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до международного аэропорта Сочи составляет 44,3 км.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • droši
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 53 комфортабельных номера.

Istabās

Балкон, ванная комната, кондиционер, телевизор, фен, мини-бар, Wi-Fi, сейф, кровать, прикроватные тумбочки, шкаф/вешалка для одежды.

Adrese пр. Ардзинба (бывш. Нартаа) 237, г. Гагра, Республика Абхазия
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).