Briz 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 5.510
Viesu nams Breeze atrodas ciematā Tsandripsh (Gagras rajonā), tikai 100 metru attālumā no mazo oļu pludmales. No numuriem paveras satriecoša panorāma uz kalnu virsotnēm un Melno jūru.Vairāk →
аватар 888EA888
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es dalī š os savā rū gtajā pieredzē ar Serafimu. Sagadī jā s, ka viņ i š ogad nesanā ca atpū sties. Visa ģ imene devā s ar automaš ī nu, un jaunā kā meita bija smagi jū ras slima. Tas vē ma ik uz soļ a. Tika pieņ emts lē mums atgriezties. … Tomēr ▾ Es dalī š os savā rū gtajā pieredzē ar Serafimu. Sagadī jā s, ka viņ i š ogad nesanā ca atpū sties. Visa ģ imene devā s ar automaš ī nu, un jaunā kā meita bija smagi jū ras slima. Tas vē ma ik uz soļ a. Tika pieņ emts lē mums atgriezties. Mamma ar meitu mā jā s brauca ar vilcienu, un mums ar dē lu bija jā brauc ar maš ī nu. Istabiņ u rezervē ju 27.06. 2019 (3 ​ ​ dienas pirms ceļ ojuma) pie Serafimas, viņ a teica, ka istabiņ a ir brī va, jo vī rietis tikko rezervā ciju atcē lis. 2019.  gada 1.  jū lijā , kad mē s atgriezā mies mā jā s, apmē ram pulksten 8 no rī ta, es piezvanī ju Serafimam un izskaidroju situā ciju. Viņ š teica, ka nevarē sim ierasties un palū dza atdot naudu par rezervā ciju (3200r). Serafima teica, ka mū su prā ts ir niecī gs, tad viņ a teica, ka gatavo mums istabu, pā rceļ ot kā du. Uz ko viņ š viņ ai teica, ka tā nav taisnī ba, ka istaba ir brī va. Serafima sacī ja, ka neatgrieza rezervā ciju, jo viņ i atteicā s pirms ieraš anā s. Es saprotu, ja es rezervē ju istabu ziemā vai pavasarī , un atteicu tieš i pirms ieraš anā s, bet es rezervē ju (! ) 3 dienas pirms ieraš anā s. Š aubos, ka š ajā s trī s dienā s bija liels tū ristu pieplū dums vai rezervā cijas zvani. To visu izteica Serafims. Uz ko viņ a teica, ka š ogad daudzi cilvē ki atsakā s rezervē t un viss viņ as bizness gā ja lejup. Vienojā mies, ka viņ a atdos pusi summas, nā kamo gadu nezaudē s klientu un paliksim draugi. Diena tuvojā s beigā m, bet naudas nebija. Vakarā viņ š atgā dinā ja mū su vienoš anos, bet atbildē - klusums. Viņ a nekad nepā rskaitī ja naudu, labi, es ceru, ka š ie 3200 rubļ i izglā bs viņ as biznesu, bet man joprojā m ir pā rpalikums no š ā das attieksmes. Starp citu, viņ a labi neatbild uz telefona zvaniem. zvana un neatgriež as. Tā pē c izdariet savus secinā jumus. Un mē s kā ģ imene nā kamgad lidosim uz Abhā ziju, bet uz citu viesu namu.
аватар olikina
"Breeze" atrodas paš ā Tsandripsh ciema sā kumā . Vieta ļ oti klusa un mierī ga, izklaides tikpat kā nav. Tikai nelielas kafejnī cas, ē dnī cas un pludmale, kur viņ i ik pa laikam izbrauc ar ū densmotociklu un banā nu. Tā pē c jaunieš iem š o vietu neieteiktu. … Tomēr ▾ "Breeze" atrodas paš ā Tsandripsh ciema sā kumā . Vieta ļ oti klusa un mierī ga, izklaides tikpat kā nav. Tikai nelielas kafejnī cas, ē dnī cas un pludmale, kur viņ i ik pa laikam izbrauc ar ū densmotociklu un banā nu. Tā pē c jaunieš iem š o vietu neieteiktu. Bet ģ imenē m ar bē rniem un pensijas vecuma cilvē kiem Tsandripsh ir ideā ls (lai gan joprojā m vē lams apmesties tā centrā - tur arī ir mierī gi, bet ir vairā k veikalu un ir mikroautobusa pietura uz Gagru un Pitsundu).
Tagad par paš u viesnī cu. Č etrstā vu ē ka, visi logi un durvis vē rsti uz vienu pusi (skats uz kalnu) un ir savstarpē ji savienoti ar vienu "balkonu", izņ emot pē dē jo mansarda stā vu. Teritorija diezgan liela, iež ogota. Ir koka lapenes, š ū poles un smilš u kaste bē rniem. Nav baseina. Katrā viesnī cas numurā ir gaisa kondicionieris, TV, tualete un duš a (kas ir ļ oti svarī gi, jo Abhā zijā ļ oti biež i ir viesnī cas ar koplietoš anas labierī cī bā m uz grī das). Liels pluss ir bezmaksas wifi visā s istabā s. Lī dzi paņ ē mu mazo gludekli, bet nevajadzē ja, jo tiek nodroš inā ts gan gludinā mais dē lis, gan gludeklis.
"Breeze" tiek pā rdota kā RO, viesnī ca bez ē dienreizē m, bet turpat, viesnī cas teritorijā , ir atvē rta vasaras kafejnī ca ar paš mā ju ē dienu, ko gatavo paš i saimnieki. Viss ir ļ oti garš ī gs un mā jā s gatavots. Viņ i pā rdod arī mandarī nu sulu un mā jā s gatavotu ievā rī jumu no eksotiskiem augļ iem ziemeļ u iedzī votā jiem: feijoa, vī ģ es. Atkal viss mā jā s gatavots.
Ekskursijas var iegā dā ties arī caur "Breeze" ī paš niekiem. No sevis es ļ oti ieteiktu doties uz Ritsa ezeru - satriecoš i skaistu vietu.
Jū ra ir piecu minū š u gā jiena attā lumā . Pludmale ir liela oļ u. Sā kumā ir nedaudz neparasti un neē rti sauļ oties uz š ā diem oļ iem, bet pē c tam saproti priekš rocī bu - nav visuresoš u smilš u, pludmales dvieļ i vienmē r ir tī ri. Arī jū ra ir caurspī dī ga un tī ra, iespē jams, tā pē c, ka cilvē ku nav ī paš i daudz, daudz mazā k nekā Adleras pludmalē s. Pludmales kafejnī cā var iznomā t sauļ oš anā s krē slus, bet mē s to nedarī jā m.
No iestā dē m man ļ oti patika ū denspī pes bā rs "Barberry", kurā strā dā sirsnī gi puiš i un katru vakaru rā da kā du filmu. Atrodas tieš i pludmalē , netā lu no "Breeze".
Cenas ir daudz zemā kas nekā Maskavā un nedaudz zemā kas nekā Č erepovecā . Firmas Abhā zijas vī ns Apsny, Lykhny, Psou - 180/200 rubļ i par pudeli. Sukhumi alus 70 rub. Bā rbekjū.150-200r, kokteiļ i bā rā apmē ram tikpat. Ū denspī pe bā rbelē (ļ oti labi! ) - 400 rubļ i.
Kopumā , kad gatavojā mies doties uz š o viesnī cu, es gaidī ju daudz mazā k, jo ekskursijas cena bija ļ oti zema. Un "Breeze" izrā dī jā s brī niš ķ ī ga maza viesnī ca ar mā jī gu atmosfē ru, klusu un mierī gu. Esmu ļ oti pateicī ga viesmī lī gajiem viesnī cas saimniekiem par burvī gajā m brī vdienu dienā m, ko pavadī jā m š eit!
Visbeidzot, daž i padomi tiem, kas dodas uz Abhā ziju:
- Paņ emiet skaidru naudu! Bankomā ts Sukhumā redzē ts tikai vienu reizi, un tas atrodas 100 km attā lumā no Tsandripš as. Š eit tiek izmantoti rubļ i.
– Joprojā m labā k braukt ar auto, jo lī dz kaimiņ u pilsē tā m nav viegli nokļ ū t. Mikroautobusi kursē reti un nejauš i, un brauciens ar taksometru uz to paš u Gagra maksā s vismaz 500 rubļ u.
- Ja tomē r nā cā s izmantot taksometra pakalpojumus - iepriekš vienojieties par cenu un norā diet, ka tā ir visiem, nevis katram pasaž ierim atseviš ķ i. Pretē jā gadī jumā ceļ ojuma beigā s nosaukto summu var palielinā t, reizinot ar ceļ ojoš o skaitu.
Abhā zija pievelk un iemī las neatgriezeniski, neskatoties uz pagā tnes kara pē dā m, kas š eit atrodamas ik uz soļ a. Novē lu labu atpū tu visiem, kas nolemj apmeklē t š o burvī go valsti!


iemiesojums nsh26
cik maksās divvietīgs numurs septembrī
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Гостевой дом Бриз находится в поселке Цандрипш (район Гагры), всего в 100 метрах от мелко-галечного пляжа. Из номеров открывается потрясающая панорама на вершины гор и Черное море.

Atrašanās vieta В районе 10-15 минут ходьбы находятся развлечения, ночные клубы, кафе-рестораны, различные магазины, рынок.
Pludmale
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Общая кухня на территории гостиницы Бриз. Мангал, беседки.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Караоке.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Гостевой дом Бриз представляет собой четырехэтажное здание, каждый номер которого имеет свой отдельный вход. В отеле 30 номеров.

Istabās

телевизор, холодильник, санузел с душем, сплит-система.

Adrese ул. Октябрьская 376, п. Цандрипш, Гагринский район.
Tālruņi: +7940 9690779, +79409926282.
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.