The Royal Livingstone 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca piedāvā pilnu nevainojamu pakalpojumu klāstu greznām brīvdienām Sun International ķēdes labākajās tradīcijās, tostarp lieliskus restorānus, sporta aktivitātes, labsajūtas pakalpojumus un daudz ko citu.Vairāk →
аватар serg353
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izcila viesnī ca. Palikā m tur tikai 2 naktis, bet iespaidi paš i brī niš ķ ī gā kie! Atbrauca no Johnesburgas. Pā rveš ana, pē caprū pe. Numuri ir lieli un grezni. No krasta var redzē t augoš o Viktorijas ū denskrituma strū klu. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca. Palikā m tur tikai 2 naktis, bet iespaidi paš i brī niš ķ ī gā kie! Atbrauca no Johnesburgas. Pā rveš ana, pē caprū pe. Numuri ir lieli un grezni. No krasta var redzē t augoš o Viktorijas ū denskrituma strū klu. Noteikti iesaku tai pā rlidot ar helikopteru. No deguna par 250$ š ķ iet.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti sakopta, ir mangustu bars. Brokastis ir vienkā rš i lieliskas. Ē dienu daudz un ļ oti garš ī gi. Vairā ku veidu kartupeļ i. Restorā ns ir tikai viens, bet pā ris dienas vairā k nevajag, un tur vairs nav ko darī t. Vakariņ ā s varat pasū tī t gardu gaļ u vai zivis. Turpat uz ielas klā ti galdi ar svecē m. Kukaiņ u nav. Ir neliels peldbaseins, apmē ram 8 x 15 m. Vienī gais baseina mī nuss ir tas, ka nav pastā vī gas ū dens cirkulā cijas, viss, kas lido, peld pa virsmu. Viesnī cā ir suvenī ru veikals, cigā ru istaba, bibliotē ka ar pilnu National Geographic kartotē ku (ne lasī tava, protams, bet istaba ar skaistu interjeru). No ekskursijā m - Viktorijas ū denskritums un safari. Tie, kas bijuš i Tanzā nijā , garlaikoti skatī sies apkā rt.
Тур ЮАР - Замбия - Ботсвана


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Отель предлагает полный набор безупречных услуг для раскошного отдыха в лучших традициях цепочки Sun International, включая прекрасные рестораны, спортивные развлечения, оздоровительные услуги и многое другое.

Atrašanās vieta Новейший курортный отель цепочки Sun International в Замбии, расположен на берегу реки Зпмбези, в непосредственной близости от Восточного края Водопада Виктория.
Telpu apraksts

В отеле 173 номера, предлагающие гостям беспрецендентную роскошь и комфорт. Во всех номерах кондиционер. Номера находяться в отдельных домах (блоках), представляющих настоящие шедевры архитектуры прошлой эпохи. В каждом блоке по 10 просторных номеров, с отдельным балконом или террасой, с захватывающим видом на Великую Замбези и водопад.

Istabās

кондиционер

ванная комната

приспособления для приготовления чая/кофе

FAQ