Romeliess Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no jūras, klusā un mierīgā piekrastes zonā, netālu no galvenajām Vung Tau apskates vietām, kas ļauj viesnīcas viesiem doties pastaigās pa promenādi. Viesnīca atrodas 3 km attālumā no Vung Tau autoostas un 5 km attālumā no Express Ship Harbour. Gaisa vagoniņš atrodas 7 km attālumā no viesnīcas Romeliess.Vairāk →
аватар irina-video
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ē rta, mā jī ga un klusa viesnī ca. Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. Laba atraš anā s vieta: pludmale atrodas pā ri ceļ am, blakus ielā m, pa kurā m ē rti un nav tā lu ar kā jā m nokļ ū t lī dz pilsē tas centram, blakus vienmē r ir arī taksis. … Tomēr ▾ Ē rta, mā jī ga un klusa viesnī ca. Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. Laba atraš anā s vieta: pludmale atrodas pā ri ceļ am, blakus ielā m, pa kurā m ē rti un nav tā lu ar kā jā m nokļ ū t lī dz pilsē tas centram, blakus vienmē r ir arī taksis. Tajā paš ā laikā apkā rt nav trokš ņ ainas naktsdzī ves, tā pat kā ap lielā m viesnī cā m. Reģ istratū ra visu diennakti. Mū sdienī gi numuri ar visiem nepiecieš amajiem piederumiem: tualetes piederumi, tē ja, č ī bas, fē ns. Gaisa kondicionieris katrā numurā . Ikdienas uzkopš ana un veļ as maiņ a (padomi ir laipni gaidī ti, aptuveni 1 USD). Ledusskapis, dzeramais ū dens, minibā rs (par papildu samaksu). TV ar satelī ta kanā liem (ir mū su pirmais kanā ls: meklē , noskaņ o! ), bezmaksas Wi-Fi, kam nav sava datora - viesnī cas vestibilā ir datori ar bezmaksas internetu. Reģ istratū rā bez maksas tiek nodroš inā ta pilsē tas karte ar galvenajā m ielā m. Brokastis daudzveidī gas un sā tī gas: omletes, zupas, dā rzeņ i, augļ i, sulas, tē ja/kafija, kā arī vjetnamieš u ē dieni. Ar nelielu viesnī cas noslogojumu - brokastis ē dienkartē , bet var pasū tī t cik vē lies; ar lielu tū ristu skaitu (nedē ļ as nogalē s) - bufete. Lē ts transfē rs no un uz lidostu - var pasū tī t pa tā lruni no Krievijas (viesnī cas vietnē , viegli atrast caur Google). Nav baseina. Bet jū ras tuvums aizstā j tā s neesamī bu. Tač u arhitektū ras ī patnī bu dē ļ praktiski nav viesnī cu ar peldbaseiniem. Jū s varat nē sā t ū deni, augļ us un pā rtiku. Bū tiska š ī s viesnī cas priekš rocī ba ir tā , ka viesnī cas vecā kais menedž eris lieliski pā rvalda krievu valodu, tiekas ar tū ristiem, vienmē r ir kontaktā , palī dz ar informā ciju par pilsē tu un ekskursijā m, kā arī ar jautā jumiem par uzturē š anos valstī kopumā . Š ā da palī dzī ba kļ ū st bū tiska, ja nerunā jat vjetnamieš u valodā (pilsē tā nerunā angliski), ī paš i pirmajā s uzturē š anā s dienā s Vjetnamā .
Romeliess Hotel Вунг Тау


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в непосредственной близости к морю, в тихой и спокойной прибрежной зоне, вблизи главных достопримечательностей Вунгтау, что даёт возможность гостям отеля совершать пешие прогулки вдоль набережной. Отель находится в 3 км от автобусного вокзала Вунгтау и в 5 км от гавани экспресс судов. До канатной дороги - 7 км от отеля Romeliess.

Atrašanās vieta Отель находится всего в 1 км от статуи Христа в Вунгтау, установленной на горе Нхо, и в нескольких шагах от городского пляжа Бай Сау.
Viesnīcā
  • restorāns
  • veļas mazgāšana
Telpu apraksts

Из светлых номеров с большими окнами открывается вид на город или море.

Istabās

Все номера отеля оснащены темной мебелью из темного дерева и оборудованы LCD телевизором с кабельным телевидением, кондиционером, чайником, холодильником и минибаром, феном в ванной комнате.

Adrese 33 Thuy Van, Вунг Тау
FAQ