Jautājums o Nha Trang

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
192 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Vai ir ierobežojumi kosmētikas eksportam no Nha Trang? Vai ir iespējams izņemt 3 gabalus no katras preces, kas jums patīk, vai tikai vienu eksemplāru no katra?
Vai ir ierobežojumi kosmētikas eksportam no Nha Trang? Vai ir iespējams izņemt 3 gabalus no katras preces, kas jums patīk, vai tikai vienu eksemplāru no katra?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2019-06-295 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар ollennka
Jā, tas ir labi par trim, es izņēmu trīs pudeles vīna, nevis kā kosmētika))).
аватар Wakkulla
Labdien, tikko atlidojām no Nha Trang, atpūtāmies tur piecpadsmit dienas, gribu teikt, ka vjetnamieši ļoti labi zina krievu valodu, kosmētika Vjetnamā ir ļoti laba, lai gan es pats ar Oriflame nodarbojos jau divdesmit piecus gadus. Vjetnama ir kaut kas tāds, ko iesitīju cik varēju koferī rūpīgi iesaiņots viss Un visu atvedu mājās atvedu arī daudz medikamentu un smēres, tās tur ir daudz labākas par to, ko šeit pārdod Daudz laba un kvalitatīva lietas un nevajag pirkt firmas veikalos Ļoti garšīgs ēdiens vienkāršās kafejnīcās ļoti garšīgs Garšīgāk un lētāk nekā restorānos Tur var kaulēties un viņi labprāt samazina cenu Nepērc pludmalēs neko, tas ir trīsreiz dārgāk nekā pašā Ņatrangā Mēs atpūtāmies viesnīcā Starcity Ļoti laba viesnīca Kopumā gandrīz visas Ņatrangas viesnīcas atrodas pirmajā rindā Bet tur var pazust, tas ir sargs Bet nebaidieties Tur ir daudz krievu viņi iedodiet pilsētas karti un uz tās varēsiet viegli nokļūt tur, kur nepieciešams
аватар ollennka
PAR! Esmu bijis arī Starcity. Viesnīca ir laba, izņemot brokastis. Bet tas nav pirmajā rindā, lai nokļūtu pludmalē, jums jāšķērso ceļš. Un lielākā daļa viesnīcu ir tieši tādas pašas.
аватар Wakkulla
Es tik smējos tu neraksti stulbības Katrs kurš grib rakstīt internetā Starcity hotel un kur būs rakstīts ka ir pirmajā rindā Viesnīca ceļš nav tik plats tad zāliens ar palmām tad pludmale smiltis tad jūra iet labi uz minūti vai divām Nemaldiniet cilvēkus Mēs dzīvojām dzīvoklī 16 stāvā un skatījāmies pa logu uz Dienvidķīnas jūru Un ja kāds vēlas pajautāt vairāk par Vjetnamu, varat zvanīt man numuru
аватар ollennka
Irina, pāri ielai - šī ir otrā rinda neatkarīgi no tā, ko viņi raksta vietnēs. Un ikviens, kurš ir bijis Vjetnamā, zina, kādi ir Vjetnamas ceļi ar mopēdu kaudzi un retajiem luksoforiem.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Nha Trang
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl