Hai Au Hotel 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.510
7.5 Numurs
7.8 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca Hai Au sastāv no divām galvenajām septiņstāvu ēkām un piebūves. Uzcelta 2007. gadā, renovēta 2014. gadā. Ieteicams relaksējošām ģimenes brīvdienām ar bērniem.Vairāk →
аватар gannahodor
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vienkā rš i brī niš ķ ī gas brī vdienas! Vjetnamā viesojā mies pirmo reizi un mums ļ oti patika. Viesnī cas izvē le izrā dī jā s vienkā rš i brī niš ķ ī ga! Pie jebkuriem nosacī jumiem tas ir gan savas naudas vē rts, gan tas, ka viņ š ir jā uzslavē ! Pirmkā rt, viesnī ca nav viena no dā rgajā m iespē jā m. … Tomēr ▾ Vienkā rš i brī niš ķ ī gas brī vdienas! Vjetnamā viesojā mies pirmo reizi un mums ļ oti patika. Viesnī cas izvē le izrā dī jā s vienkā rš i brī niš ķ ī ga! Pie jebkuriem nosacī jumiem tas ir gan savas naudas vē rts, gan tas, ka viņ š ir jā uzslavē ! Pirmkā rt, viesnī ca nav viena no dā rgajā m iespē jā m. Pilnī bā atbilst tū risma operatora norā dī tajam aprakstam. Es atzī mē ju plaš us numurus ar balkoniem un interesantā kajā m divā m divguļ amajā m gultā m. Vieta ir pietiekama ne tikai diviem, bet arī ģ imenei ar bē rniem. Gultas ir ē rtas, dvieļ i, gulta ir labā stā voklī , un gultas veļ a tiek mainī ta katru otro dienu, un tī rī š ana ir kvalitatī va un ikdienas. Bezmaksas seifs atnes bezmaksas ū deni. Tiesa, nedaudz uz 0.33 uz cilvē ku, bet kopumā tā nav problē ma. Viesnī ca atrodas ē rtā vietā . Abā s viesnī cas pusē s ir divi iepirkš anā s centri. Tā tad jū s varat bez problē mā m iegā dā ties visu nepiecieš amo. Turklā t tas atrodas joslā , kas novē rš trokš ņ aino centra satiksmi. Ir pat pieticī gs iekš pagalms, kur var apsē sties uz soliņ a un ir baseins, lai arī pieticī ga izmē ra, un par ū dens kvalitā ti tajā neko neteikš u, peldē ties negā jā m. Seš u minū š u gā jiens lī dz pludmalei. Pa ceļ am restorā ni un veikali. Ir arī spa, kas ir dā rgs, tā pē c masā ž u ir lē tā k veikt salonos uz ielas. Domā ju, ka daudziem bū s svarī gi, lai viesnī cā nebū tu krieviski runā još u darbinieku. Kopumā viņ i saprot pamata pamatfrā zes, ar to mums pietika, un viņ i labi saprot un izskaidro sevi angļ u valodā . Visas nianses zinā jā m jau pē rkot tū ri. Vispā r mums bija viegli izvē lē ties viesnī cu. Mums bija iekļ autas brokastis. Diezgan daudz daž ā du. Zupas, olu kultenis, brokastu pā rslas, siera desiņ as. Muslis, graudaugi. Piecu veidu augļ i. Nu, tas ir tik ikdieniš ķ s) Ir vairā k nekā piecu veidu zupas. Jū s atradī siet kaut ko nobaudī t brokastī s. Vienī gais, ka labā k iet brokastī s agrā k. Pē c pulksten septiņ iem ķ ī nieš us ieved. Tas kļ ū st skaļ š . Nu, es neredzu neko sliktu troksnī ) Mē s esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu.
аватар dmkarn
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
atpū tā s 4.09. 17-16.09. 17, paņ ē ma 2 divvietī gas istabas ar brokastī m. Ierodoties iekā rtojā s 2 minū š u laikā , 309. un 310. numuriņ i. Š ajā viesnī cā visi numuri ar balkoniem. Telpas nav jaunas, bet diezgan labā stā voklī . … Tomēr ▾ atpū tā s 4.09. 17-16.09. 17, paņ ē ma 2 divvietī gas istabas ar brokastī m. Ierodoties iekā rtojā s 2 minū š u laikā , 309. un 310. numuriņ i. Š ajā viesnī cā visi numuri ar balkoniem. Telpas nav jaunas, bet diezgan labā stā voklī . Cenā iekļ auts: kondicionieris, seifs, mini ledusskapis. Istabā bija arī : TV, tē jkanna, fē ns. Numurs ir diezgan plaš s, 2 divguļ amā s gultas, pilna vannas istaba. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu, gultas veļ a mainī ta katru otro dienu. Lī dz pludmalei 300 metri, lī dz tirdzniecī bas centram arī . Brokastis ir tī ri Ā zijas: Pho zupa (zivis, liellopa gaļ a, vista, cū kgaļ a pā rmaiņ us) 2 gaļ as veidi, 3 veidu rī si, makaroni, bekons un desiņ as, kalmā ri un rī su nū deles, sagriezta desa un siers. Olas tiek ceptas pē c jū su vē lmes: ceptas olas, olu kultenis vai kā ds cits, ko pievienojat. Zaļ ā tē ja un melnā kafija, 3 yupi tipa dzē rieni, musli un pā rslas bē rniem. Augļ i: ananā si, arbū zs, papaija, pitaja (pū ķ a sirds). Sasmalcinā ti dā rzeņ i.
Viesnī cas personā ls nerunā krieviski - tikai daž as izplatī tas frā zes. Viesnī cas gids no Aneks (Jaroslavs) - ā rkā rtī gi izvē les cilvē ks - krā pjas ekskursijā s, neapmeklē viesnī cu, neatbild uz zvaniem. Viss, ko viņ š teica, ir tī ra maldinā š ana gan valū tas kursa, gan visa pā rē jā ziņ ā (cenas aptiekā s un veikalos, treš o puš u operatoru ekskursiju izmaksas), neklausiet viņ u! Tā kā visa Nyachang ir viens liels bū vlaukums, sā kot no 6 no rī ta jau ir diezgan trokš ņ ains, troksnis beidzas ap 21-21. Netā lu no viesnī cas ir bē rnudā rzs, tā pē c katru rī tu priecē skaļ as bē rnu dziesmas vjetnamieš u valodā : ) Paš valdī bas pludmalē nav ne sauļ oš anā s krē slu, ne klā ja krē slu, smilš aina maiga ieeja jū rā .
аватар violetdanic
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti laba viesnī ca. Izvē loties iespē jas, man patika tas, ka viesnī cai ir lieliska atraš anā s vieta. Piecas minū tes lī dz jū rai pie vairā kiem iepirkš anā s centriem, kā arī tirgus. Daudz kafejnī cu un vairā k. Man arī ļ oti patika brokastis. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca. Izvē loties iespē jas, man patika tas, ka viesnī cai ir lieliska atraš anā s vieta. Piecas minū tes lī dz jū rai pie vairā kiem iepirkš anā s centriem, kā arī tirgus. Daudz kafejnī cu un vairā k. Man arī ļ oti patika brokastis. Laba š ķ irne, viss ļ oti garš ī gs, daudz augļ u. Man ļ oti patika, kā tiek gatavota Pho zupa, un mē s to izmē ģ inā jā m arī citā s vietā s, bet viesnī ca izrā dī jā s visgarš ī gā kā . Vienī gais, ka viņ i uz nedē ļ as nogali atved ķ ī nieš us. Cilvē ki brokastī s tieš ā m ir trokš ņ aini. Bet, ja atnā kat pulksten pusastoņ os, viņ u vē l nav. Istaba ir ļ oti labā stā voklī . Vannas istabā ir bezmaksas seifs un fē ns. Viņ i ļ oti labi uzņ em. Lai gan raksta, ka ap bū vlaukumu ir troksnis, bet, ja neatver logus, tad troksnis no ielas praktiski nav dzirdams, un vē l jo vairā k naktī . Jā , un kas tur sē ž istabā s) Internets ķ er perfekti, lai gan ā trums nav pietiekams, lai skatī tos filmu augstā izš ķ irtspē jā , bet YouTube, sociā lajiem tī kliem ar attē lu ievietoš anu pilnī gi pietiek. Viesnī cā ir arī baseins, protams, pieticī ga izmē ra, bet var nopeldē ties izvē loties viesnī cu, mē s arī gribē jā m, lai tur bū tu, bet beigā s pat nepeldē jā mies kā lieki) Ekskursija tika veikta tieš saistē , un tas ļ ā va ievē rojami ietaupī t naudu. Viesnī cas personā ls slikti runā angliski un tikai daž as frā zes krieviski, bet pā rē jo tas nekā di neietekmē ja. Cilvē ki prot savu darbu, vienmē r smaida. Uzturē š anā s laikā nebija nekā du problē mu. Un, godī gi sakot, mē s gandrī z nekad nesē dē jā m viesnī cā ) Varu droš i ieteikt viesnī cu pā riem un jaunieš iem. Droš i vien varat nā kt ar bē rniem, tač u, izvē loties viesnī cu, labā k sazinā ties ar profesionā ļ iem. Esam apmierinā ti! AB pā rē jais ir atkarī gs no jums!
аватар radmilaevseenko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir par pieņ emamu cenu ar normā lu apkalpoš anu un nosacī jumiem. Viss tuvumā un tusē š ana un jū ra. Mū su izvē le izrā dī jā s ļ oti veiksmī ga. Numurs. Man ļ oti patika, ka ne tikai ikdienas uzkopš ana, bet arī gultas veļ as maiņ a. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir par pieņ emamu cenu ar normā lu apkalpoš anu un nosacī jumiem. Viss tuvumā un tusē š ana un jū ra. Mū su izvē le izrā dī jā s ļ oti veiksmī ga. Numurs. Man ļ oti patika, ka ne tikai ikdienas uzkopš ana, bet arī gultas veļ as maiņ a. Liela ē rta gulta. Kluss gaisa kondicionieris. Visas mē beles labā stā voklī . Vannas istaba ir ok, bet fē ns ir vā jš . Ir pat gludeklis un gludinā mais dē lis. Viesnī cā ir pat peldbaseins, lai arī neliela izmē ra, bet tomē r! Brokastis. Nu, teiksim ar gaļ u, desas, desiņ as, speķ is nav bagā ti. Pā rē jā ir daudz, no kā izvē lē ties. Mē s nebijā m izsalkuš i un brokastī s neē dā m daudz, mums bija vairā k nekā pietiekami. Izvē loties viesnī cu, ī paš i atzī mē ja gā jiena attā lumu lī dz visam iespē jamajam, un te jū ra ir tieš i tā da kā das seš as minū tes un tikpat lī dz tirdzniecī bas centram. Ir daudz vietu, kur pusdienot un pusdienot. Pludmale, labi, internetā ir daudz informā cijas, tā pē c nav vē rts par to rakstī t. Kā lieliska viesnī ca savā klasē . Personā ls nav vienaldzī gs pret pieprasī jumiem, ā tri reaģ ē . Manuprā t, tā ir laba vieta, kur palikt.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Winpearl vagoniņš
Novērtējums 9.5
Vjetnama, Nha Trang
Transports
Bajo ūdenskritumi
Novērtējums 10.0
Vjetnama, Nha Trang
Atpūta, Daba
Okeanogrāfijas institūts
Novērtējums 10.0
Vjetnama, Nha Trang
Daba, Muzeji

Отель Hai Au состоит из двух основных семиэтажных зданий и дополнительного корпуса. Построен в 2007 году, отремонтирован в 2014 году. Рекомендован для спокойного семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 3 км км до международного аэропорта Нячанг, 32 км до международного аэропорта Камрань.
Pludmales apraksts В 250 метрах от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Магазины на территории, прокат мотоциклов, камера хранения, кинотеатр, интернет-уголок (платно), бассейн площадью 72 кв.м с пресной водой, 2 конференц-зала на 60 и 120 мест.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-футбол (платно), мини-гольф (платно), теннисный корт с искусственным покрытием, аренда оборудования и освещение платно.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номера Deluxe и Superior. Есть семейные номера.

Istabās

Центральный кондиционер, спутниковое ТВ, сейф, мини-бар (платно), 1 бутылка воды на человека бесплатно, гладильная доска и утюг, ванная комната с ванной, фен, халат и тапочки, бесплатный Wi-Fi, балкон (не во всех номерах), уборка в номере: ежедневно, смена белья: два раза в неделю.

Adrese 3 Nguyen Chanh Street, Нячанг, Вьетнам
Tālruņi: Телефон: 84 58 3521 333 Факс: 84 58 3527 921
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.