Viesnīca atrodas 7. līnijā. Tas ir labi par jūsu naudu.

Rakstīts: 26 janvārī 2017
Ceļošanas laiks: 2 — 12 janvārī 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Viesnī ca atrodas 7. lī nijā . Tas ir normā li par jū su naudu, jo pē c numura izmaksā m mē s ar to bijā m diezgan apmierinā ti. Ejiet 15 minū tes lī dz pludmalei mierī gā tempā . Pa ceļ am ir kafejnī ca (viena atvē rta lī dz naktij. Bijā m 1 naktī ). Pastaigas karstumā noteikti ir nogurdinoš as, bet pieļ aujamas.

Dong Hung Hotel mē s nokļ uvā m laimī gā kā rtā no Anex tū res 2017.  gada janvā rī , un nekavē joties bijā m apmetuš ies. Ir autostā vvieta mopē diem, apsardze. Numurā ir tē jkanna, fē ns, vannas istaba, logs, nav balkonu. Tā kā Viesnī ca atrodas tā lu no jū ras, tad principā uzreiz noī rē jā m mopē du, jo paņ ē mā m laimi, un zinā jā m, ka varam bū t tā lu un mopē ds mū s paglā bs no garā m pastaigā m lī dz jū rai. Viesnī cas personā ls vienmē r ir pieklā jī gs un draudzī gs. Viesnī ca mums visiem bija piemē rota, bet, ja nebraucat ar mopē du, tad ieteiktu ņ emt viesnī cu tuvā k krastam. Ž ē l, ka visā Nha Trang vē l nav diennakts lielveikalu.


Tī rī š ana notika katru dienu. viņ i cenš as, tad pievieno dzeramo ū deni, tad atnes tī ru dvieli.
Katru dienu tika atstā ti mazi dzeramiņ i.
Apkalpoš ana un apkope viesnī cā : Es sniedzu lielisku vē rtē jumu, jo viesnī cas personā ls mums palī dzē ja rast atbildes uz daudziem jautā jumiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар