2** PIRMAJĀ RINDĀ - NAV LABI

Rakstīts: 7 oktobris 2016
Ceļošanas laiks: 29 septembris — 6 oktobris 2016
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 5.0
Vieta ir jauka, bet teikš u, tā ir SUPER TROKŠ Ņ A VIETA! Mums bija istabiņ a un skats uz jū ru, no ielas trokš ņ a, kas ir 1. lī nija - visu dienu nevarē si gulē t. Kā arī no 17.00 sā k sajust bā rbekjū smaku un dū mi ieiet istabā no zem tevis esoš ā restorā na, pat ja cieš i aiztaisī ji durvis, mainī jā m istabu ar skatu uz pagalmu, lai izvairī tos no trokš ņ a, bet pa dienu tur blakus viesnī cai notiek bū vniecī ba, ļ oti skaļ š . Naktī s, ak š ausmas, tuvē jais naktsklubs spē lē ļ oti, ļ oti skaļ u mū ziku lī dz 3 naktī . Mana istaba drebē ja no mū zikas ritma. Profesionā lā s brokastis - vissliktā kā mana pieredze. Uzkopš anas pakalpojums ir vienkā rš i briesmī gs. Visas 10 dienas mati gulē ja uz grī das, viņ i tos nemazgā ja pat vienu reizi, labā kajā gadī jumā slaucī ja. Nevarē ja vienoties par normā lu tī rī š anu. Reģ istratū rā neviens nerunā nevienā valodā .
Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska. lī dz jū rai 2 minū tes pā ri ceļ am nepā rtraukts motociklu pē ctecis. . Maina aiz stū ra pa kreisi un vē lreiz pa kreisi juvelierizstrā dā jumu veikalos. Lielveikali turpat, 2 vienī bas, Amart un Perekrestok.
Par restorā niem - . . 3. lī nijā pretī Galliot viesnī cai brī niš ķ ī gs restorā ns Latern, te rindā stā v ķ ī nieš i. Aiz krustojuma - 2 itā ļ u kafejnī cas ar picā m, blakus viesnī cai Galliot - labajā pusē ir korejieš u lielveikals ar korejieš u pā rtiku un kosmē tiku...blakus ir vietē jo aģ entū ru 2. kā rta - NOVIGATORĀ NEKO NEPĒ RC, nē . punktuā li, audzē ti dā rgā kajā m tū rē m, atcelš anas, aizstā š anas pā rskaitī jumi pē c pirkš anas, PIRKT TŪ RES ANANĀ SOS - tas, ka viņ iem ir 6 biroji, daudz ko izsaka. ej uz atlaidē m, te 3. IZCILI VEIKALĀ ALKOHAUS jebkurš alkohols par pieņ emamā m cenā m, man patika izlejamais rums, , , var ņ emt lī dzi plastmasā . Tā lā k ir labs somu veikals Vladivostoka un pē c 50 metriem Izcils KAFIJAS veikals -VIETU FARM

Brī niš ķ ī ga tē ju un kafijas izvē le. . Grauzdē š ana ir PAREIZI DRY NOT OVERROAD BEZ PIEDĀ VĀ M BEZ PALMU EĻ Ļ AS. . . CENAS JOCĪ GAS 25.000 PAR 1 kg ROBUSTA un arī dod 10% ATLAIDI rubļ iem 700 rubļ i 1 kg Super GREAT COFFEE . Daudz garš vielu padarī ja brī niš ķ ī gu balto - melno piparu. Krokodilu maisus pirkā m sms, masā ž u taisī jā m no neredzī gajiem....paš i braucā m pa dubļ iem ar 4. autobusu - bet autobusā var pasē dē t par 3.000 no KRIEVIJAS INFO CENTRA. . . TURĒ JUMI pirkti no vietē jiem...PINEAPPLE...Novigator - maldinā š ana, kā arī KIM TOUR - ANDRKY TOUR - BEREZKA - SVETLANA un tā tā lā k. Mē s ē dā m kafejnī cā , kurā sē dē ja eiropieš i - tas tika pā rbaudī ts - viņ i tur vienmē r gatavo izcilus ē dienus.. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар