White Sand Doclet Resort 4*– Atsauksmes

23
Novērtējums 7.610
№5 viesnīcas reitingā Nha Trang
8.0 Numurs
7.6 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.9 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 50 km attālumā no Nha Trang kūrorta, pirmajā krasta līnijā, 12 hektārus un ir skaistākās Nha Trang privātās pludmales īpašniece.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Jau sen plā noju apmeklē t Vjetnamu. Manā m vilš anā s nav robež u. . . sā kot no lidojuma, beidzot ar viesnī cu. . . Viesnī ca veca, netī ra. Tik pretī gu ē dienu neesmu ē dusi nevienā pasaules valstī . Ja gaļ a, tad vienmē r ar gariem melniem matiem. … Tomēr ▾ Jau sen plā noju apmeklē t Vjetnamu. Manā m vilš anā s nav robež u. . . sā kot no lidojuma, beidzot ar viesnī cu. . . Viesnī ca veca, netī ra. Tik pretī gu ē dienu neesmu ē dusi nevienā pasaules valstī . Ja gaļ a, tad vienmē r ar gariem melniem matiem. . . viss ir tik nož ē lojami, neglī ti, ka to nevar izteikt vā rdos. . . to var apstiprinā t tikai fotogrā fijas. Pā rē jais sagrauts. Es nekad nevienam neieteikš u š o viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies White Sand Doclet Beach Resort and Spa 4 no 26. decembra lī dz 2016. gada 13. janvā rim. Ekskursija iegā dā ta no tū roperatora Anex Tour (gidi lieliski! Tatjana, Alena, Kirils, Andrejs, Avasbeks ir profesionā ļ i! Atseviš ķ a cieņ a AnexTour apmā cī bu nodaļ ai un personā la daļ ai. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies White Sand Doclet Beach Resort and Spa 4 no 26. decembra lī dz 2016. gada 13. janvā rim.
Ekskursija iegā dā ta no tū roperatora Anex Tour (gidi lieliski! Tatjana, Alena, Kirils, Andrejs, Avasbeks ir profesionā ļ i! Atseviš ķ a cieņ a AnexTour apmā cī bu nodaļ ai un personā la daļ ai. Kopumā Anex tour ir lī deris Vjetnama, bez pā rspī lē jumiem, autobusi jauni, biroju ir daudz, personā ls viss "brendē ts" pieklā jī gs un atbild uz visiem jautā jumiem).
Lidojā m ar Azur Air (ir iespē ja iepriekš reģ istrē ties aviokompā nijas mā jaslapā un izvē lē ties sē dvietas lidmaš ī nā , no Nha Trang atpakaļ uz Maskavu online check-in nav).
Viesnī ca tika iekā rtota ā tri, 32. un 33. standarta numuriņ os pirmajā stā vā , numuri ir savienoti, kas ir ļ oti ē rti 5 cilvē ku ģ imenei.
Istabas tika tī rī tas katru dienu.
Peldbaseins 30 metri, Doclet pludmale (vai Zoklet pludmale) 70 metri, reģ istratū ra un restorā ns 100 metri. Viss ir tuvu un ē rti.
Ē d brokastis un vakariņ as. Brokastis daudzveidī gā kas un garš ī gā kas, ar ē š anu problē mu nebija. Nebija nekā du gremoš anas problē mu.
Personā ls ir pieklā jī gs, maz cilvē ki saprot krievu un angļ u valodu, bet nebija nekā du š ķ ē rš ļ u saprasties.
Teritorija liela un skaista, dā rznieki strā dā ja katru dienu.
Pludmale ir lieliska, tī ra katru dienu.
Netā lu no abā m pusē m ir zvejnieku ciemati un viesnī cas (kategorijas ir zemā kas un teritorija ir sliktā ka).
Kopumā viesnī ca Doclet ir ļ oti laba un apkā rtne ir skaista.
Mierī ga un kvalitatī va uzturē š anā s viesnī cā
Balto smilš u doklets!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Oktobra sā kumā bija maz cilvē ku, ka bija pat bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Smiltis ir patieš ā m baltas un smalkas, atš ķ irī bā no paš as Nha Trang pludmales. Dienas pirmajā pusē viļ ņ u nav absolū ti nekā du, var peldē t cik gribi. … Tomēr ▾ Oktobra sā kumā bija maz cilvē ku, ka bija pat bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Smiltis ir patieš ā m baltas un smalkas, atš ķ irī bā no paš as Nha Trang pludmales. Dienas pirmajā pusē viļ ņ u nav absolū ti nekā du, var peldē t cik gribi. Pē c pusdienā m parā dā s viļ ņ i, bet jū ra kļ ū st tā dā greznā tirkī za krā sā ! Viesnī cas teritorija ir liela. Meitenes ar mopē du var aizvest pusdienā s uz Ten's kafejnī cu, viņ as gaida pie galvenā s ieejas. Tiesa, tiem, kam ir blī vā ka ķ ermeņ a uzbū ve, ir piemē rots tikai motocikls. Pavisam tuvu, ja ej caur bambusa vā rtiem, uz publisko pludmali, pā ri ceļ am atvē rta jauna kafejnī ca jū ras krastā , man patika tur iet, paveras lielisks skats uz jū ru, stikla galdi, grī das ar krā sainiem rakstiem, viss ir jauns. Publiskā pludmale ir bezmaksas, no Nha Trang pusotras stundas laikā no Eiropas kvartā la var nokļ ū t ar autobusu ar numuru 3. Tiesa, smiltis tur ir mazā k tī ras nekā viesnī cā . Viesnī ca man patika, jo svarī gā kais ir daba: tirkī zzilā jū ra, baltas smiltis. . Draudzī gs personā ls, visi smaida un sveicina, pat dā rznieki. Ir viens krieviski runā još s jaunietis. Ja jums ir kā di jautā jumi, varat sazinā ties ar viņ u vai visuresoš o desmitnieku, jū s varat satikt viņ u visur, visos ciema nostū ros. Vienī gais trū kums ir tas, ka daž reiz internets istabā nedarbojā s labi. Un tā pē c bezmaksas Wi-Fi nozvejas reģ istratū rā , restorā nā utt.
Viss pā rē jais diezgan labi piestā vē ja. Ja jums apnikuš as pludmales brī vdienas, varat doties uz pilsē tu ar trijotni, gala pietura atrodas netā lu no viesnī cas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Cienī jamie ceļ otā ji! Mū su lielā ģ imene 2015. gada oktobrī atpū tā s White Sand Doclet Beach Resort and Spa, č etri pieauguš ie un pieci bē rni vecumā no 3 lī dz 13 gadiem. Tā bija pirmā reize Vjetnamā . Pirms brauciena bijā m noraizē juš ies par zemo sezonu un stiprajā m lietavā m. … Tomēr ▾ Cienī jamie ceļ otā ji!
Mū su lielā ģ imene 2015. gada oktobrī atpū tā s White Sand Doclet Beach Resort and Spa, č etri pieauguš ie un pieci bē rni vecumā no 3 lī dz 13 gadiem. Tā bija pirmā reize Vjetnamā .
Pirms brauciena bijā m noraizē juš ies par zemo sezonu un stiprajā m lietavā m. Patiesī bā lietus lija reizi 14 dienā s, un mē s to gaidī jā m ar nepacietī bu. Biļ ete tika izvē lē ta, pamatojoties uz Nha Trang orientieri, starp Diamond Bay Resort un White Sand Doclet viesnī cā m, ņ emot vē rā relatī vo tuvumu lidostai (mums nav iespē ja ilgstoš i kratī t autobusu pē c ilga lidojuma ar bē rniem ), citas jomas netika ņ emtas vē rā .
Abas viesnī cas atrodas pirmajā lī nijā un salī dzinoš i netā lu no Nha Trang, cenu zī me brī dī , kad pē rkot ekskursiju pa Diamond Bay, bija par 50% augstā ka, tā pē c mē s izvē lē jā mies budž eta iespē ju. Turklā t White Sand Doclet komplektā papildus tika iekļ autas vakariņ as, tā pē c priekš rocī ba bija acī mredzama.
Viesnī ca kopumā atstā ja ļ oti labu iespaidu. Teritorija neliela, bet mā jī ga, kopta, tī ra. Dzī vojā m bungalo, kurā katru dienu trī s darbinieki veica uzkopš anu (t. sk. grī du mazgā š anu), mainī ja veļ u, dvieļ us, atjaunoja higiē nas preces.
Krievu valodas televī zijas trū kums (Pirmais kanā ls neskaitā s) tika kompensē ts, paņ emot 1 TB cieto disku ar jaunā m filmā m un multfilmā m. Wi-Fi ir pieejams visā viesnī cā un katrā bungalo, bet pludmalē tī kls tika noķ erts tikai klē pjdatorā , un tas nebija stabils. Acī mredzot iekš ē jā tī klā ir trafika ierobež ojums uz IP. Sā kumā pē tnieks jautri ver vaļ ā visas lapas, bet tad sastingst un sā k š ausmī gi palē ninā ties. Dejojot ar tamburī niem, lai pā rslē gtos uz citiem piekļ uves punktiem, kā du laiku ietaupa. Videoklips, ko skatī ties, lejupielā dē t vai augš upielā dē t pakalpojumā YouTube, nedarbosies.
Ē diens ir slavē jams. Ē diens ir pielā gots krievu tū ristiem, daudz gaļ as, zivju produktu sē rija, vairā ku veidu deserti, viss ir ļ oti garš ī gs. Nav bē rnu virtuves (graudaugi, kartupeļ u biezeni, musli), bet mū su bē rni izmē ģ inā ja visu un katrs atrada savu izvē li. Nosvinē jā m piecas dzimš anas dienas, un uz katriem svē tkiem bija gaisī ga, smalka dā vanu torte no viesnī cas.
Pludmale skaista - baltas smiltis un mierī gi, gaiš i, mazi viļ ņ i. Pludmalē trū kst lielas ē nas nojumes (telts) bē rniem, jo ​ ​ saule deg nemanā mi, bet pietiekami spē cī gi. Smiltis ir ļ oti karstas un bē rniem nav ē rti tajā s spē lē ties bez ē nas.
Tika filmē ts pirmā s personas video, kas pē c atgrieš anā s tika montē ts un ievietots vietnē YouTube. Meklē jiet pē c viesnī cas nosaukuma vai videoklipa nosaukuma "White Sand Doclet Vietnam Oktobra lietus sezonas apskats HD108.50p", ja vietnes administrators noņ em tieš o saiti š ajā pā rskatā .
Skatiet https://youtu. be/m1QdWLma6r8
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар wc4n3xtg
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Iekā rtojā mies pulksten 14.00, kad ieradā mies kopē jā s ē kas otrajā stā vā , istabā nedaudz nobruž ā ts, bet nekā , sagaidī š anas š ķ ī vis ar rambutā niem. Starp citu, puika uzreiz paņ ē ma mū su 2 koferus, pavadī ja istabā un diezgan pieļ aujamā krievu valodā paskaidroja, kā un kas istabā strā dā , nekā dus dzeramnaudas nesagaidī ja, uzreiz devā s prom. … Tomēr ▾ Iekā rtojā mies pulksten 14.00, kad ieradā mies kopē jā s ē kas otrajā stā vā , istabā nedaudz nobruž ā ts, bet nekā , sagaidī š anas š ķ ī vis ar rambutā niem. Starp citu, puika uzreiz paņ ē ma mū su 2 koferus, pavadī ja istabā un diezgan pieļ aujamā krievu valodā paskaidroja, kā un kas istabā strā dā , nekā dus dzeramnaudas nesagaidī ja, uzreiz devā s prom. Pirms pusdienā m jū ra tieš ā m tī ra, visi cē lā s 5 no rī ta un peldē jā s, pē c pusdienā m paisums ir zems un jau nes dubļ us, bet visi ā tri tiek iztī rī ti. Vakariņ as no 6.30, izvē le - 3 paplā tes ar 6 daž ā diem siltajiem ē dieniem, vista, cū kgaļ a, liellopa gaļ a, frī un biež i cepti, rī si daž ā dā s variā cijā s, dā rzeņ i atseviš ķ i un 2 salā ti, 4 veidu augļ i (vienmē r mainī gi), no konditorejas izstrā dā jumiem: 3 kē ksu veidi. no rī ta: olu kultenis, omlete, ceptas pankū kas, tie paš i smalkmaizī tes, dā rzeņ i, desa un tas pats karstais (ieskaitot rī sus un gaļ u). daudzi sū dzas, ka bē rniem nav pā rtikas (nav jogurta un tikai 2 veidu musli). Bū tī bā mē s vienmē r labi paē dā m. No rī ta uz stundu paņ ē mu riteni, izgā ju no viesnī cas garā m Tena kafejnī cai un uz priekš u gar ezeriem. . tas ir tā vē rts, ļ oti skaisti, uzņ ē ma daudz fotogrā fiju. Iekš ā ir veikals ar suvenī riem un drē bē m, bā rā un restorā nā , dzē rieni ir maksas un ne visai lē ti, var iet uz desmitnieku dzert svaigas sulas vai 100 metrus no tā ir vē l viena mā ja, kur tirgo augļ us. Pā rē jais tieš ā m mierī gs, 3 reizes braucā m uz pilsē tu iepirkties (P un P bezmaksas autobuss), ar to pietika. 1 reizi par vimperli ar taksometru par 800 tū kstoš iem dongu (desmitos). 8.30 no rī ta izgā jā m no viesnī cas un 20.30 izbraucā m no Vymperl. Lietus nodega, 5 dienas bija mā koņ i, bet tas netraucē ja sauļ oties, beigā s (tuvā k 25. jū nijam) iznā ca saule un š ausmī gi apcepā s. Vienu dienu plū kts planktons un medū zas, pā rē jā - viss kā rtī bā . Ū dens tika pasū tī ts uzreiz par 200 tū kstoš iem dongu (liela pudele ar krā nu). No ekskursijas mē s paņ ē mā m All Inclusive Cruise. Pa dubļ iem nav jā brauc ar Pegazu, daudz lē tā k ir braukt ar taksometru un samaksā t par ieeju tur (100–150 tū kstoš i dongu), bū s aukstie/karstie avoti, ū denskritumi, par dubļ iem jā maksā atseviš ķ i. bijā m uz Ai Resort, tap ba saka, ka nav aukstu baseinu un karstumā grū ti peldē ties tikai karstajos
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iekā rtojā mies 14.00, kad ieradā mies kopē jā s ē kas otrajā stā vā , istabā nedaudz nobruž ā ts, bet nekā , sagaidī š anas š ķ ī vis ar rambutā niem. Starp citu, puika uzreiz paņ ē ma mū su 2 koferus, pavadī ja uz istabu un diezgan pieļ aujamā krievu valodā paskaidroja, kā un kas istabā strā dā , nekā dus dzeramnaudas nesagaidī ja, uzreiz aizgā ja. … Tomēr ▾ Iekā rtojā mies 14.00, kad ieradā mies kopē jā s ē kas otrajā stā vā , istabā nedaudz nobruž ā ts, bet nekā , sagaidī š anas š ķ ī vis ar rambutā niem. Starp citu, puika uzreiz paņ ē ma mū su 2 koferus, pavadī ja uz istabu un diezgan pieļ aujamā krievu valodā paskaidroja, kā un kas istabā strā dā , nekā dus dzeramnaudas nesagaidī ja, uzreiz aizgā ja. Pirms pusdienā m jū ra tieš ā m tī ra, visi cē lā s 5 no rī ta un peldē jā s, pē c pusdienā m paisums ir zems un jau nes dubļ us, bet visi ā tri tiek iztī rī ti. Vakariņ as no 6.30, izvē le - 3 paplā tes ar 6 daž ā diem siltajiem ē dieniem, vista, cū kgaļ a, liellopa gaļ a, frī un biež i cepti, rī si daž ā dā s variā cijā s, dā rzeņ i atseviš ķ i un 2 salā ti, 4 veidu augļ i (vienmē r mainī gi), no konditorejas izstrā dā jumiem: 3 veidu cupcakes. no rī ta: olu kultenis, omlete, ceptas pankū kas, tie paš i smalkmaizī tes, dā rzeņ i, desa un tas pats karstais (ieskaitot rī sus un gaļ u). daudzi sū dzas, ka bē rniem nav pā rtikas (nav jogurta un tikai 2 veidu musli). Bū tī bā mē s vienmē r labi paē dā m. No rī ta uz stundu paņ ē mu riteni, izgā ju no viesnī cas garā m Tena kafejnī cai un uz priekš u gar ezeriem. . ir tā vē rts, ļ oti skaisti, daudz fotografē ju. Iekš ā ir veikals ar suvenī riem un drē bē m, bā rā un restorā nā , dzē rieni ir maksas un ne visai lē ti, var iet uz desmitnieku dzert svaigas sulas vai 100 metrus no tā ir vē l viena mā ja, kur tirgo augļ us. Pā rē jais tieš ā m mierī gs, bijā m 2 reizes uz pilsē tu iepirkties, ar to pietika. 1 reizi par vimperli ar taksometru par 800 tū kstoš iem dongu (desmitos). 8.30 no rī ta izgā jā m no viesnī cas un 20.30 izbraucā m no Vymperl. Lietus nodega, 5 dienas bija mā koņ i, bet tas netraucē ja sauļ oties, beigā s (tuvā k 25. jū nijam) iznā ca saule un š ausmī gi apcepā s. Vienu dienu plū kts planktons un medū zas, pā rē jā - viss kā rtī bā . Ū dens tika pasū tī ts uzreiz par 200 tū kstoš iem dongu (liela pudele ar krā nu).
Viss ir labi, labā k bū tu, ja pludmalē bū tu bā rs ar svaigā m sulā m un ū deni, š ī ļ oti pietrū kst, jā iet uz istabu iedzert vai kafejnī cā pie sildelementa, viesnī ca diezgan dā rga
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju kopā ar sievu un mazdē lu, un man ļ oti patika. Uzmanī gs un pieklā jī gs viesnī cas personā ls, teritorija milzī ga un tī ra. Privā ta pludmale ar baltā m smiltī m, jū ra tī ra, pludmale tiek uzkopta katru dienu. Ir privā ts baseins pieauguš ajiem un bē rniem. … Tomēr ▾ Biju kopā ar sievu un mazdē lu, un man ļ oti patika. Uzmanī gs un pieklā jī gs viesnī cas personā ls, teritorija milzī ga un tī ra. Privā ta pludmale ar baltā m smiltī m, jū ra tī ra, pludmale tiek uzkopta katru dienu. Ir privā ts baseins pieauguš ajiem un bē rniem. Protams, izklaides ir minimā las, tač u ar to pietiek relaksē još ā m brī vdienā m, jums ir savs autobuss uz Nachtrang, vispirms tikai jā pierakstā s. Pilsē tā tika veiktas ekskursijas paš u spē kiem. Taksometrs uz pilsē tu uz visu dienu apmē ram 35 USD. Pusdienā s devā mies uz ciematu pie Ten un Tao, tur nopirkā m augļ us. Lai gan, ja brauc uz tirgu, ir lē tā k. Ē dinā š ana no rī ta un vakara bufete viesnī cā manai gaumei nav laba. Viss pā rē jais ir kā rtī bā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ajā skaistajā vietā atpū š os jau 3. nedē ļ u. Kā dā no š ī m dienā m es vē los pagarinā t vī zu un palikt vē l trī s mē neš us. Vairā k nekā trī s mē neš us ceļ oju pa Ā ziju un dzī voju daž ā dā s vietā s. … Tomēr ▾ Š ajā skaistajā vietā atpū š os jau 3. nedē ļ u. Kā dā no š ī m dienā m es vē los pagarinā t vī zu un palikt vē l trī s mē neš us. Vairā k nekā trī s mē neš us ceļ oju pa Ā ziju un dzī voju daž ā dā s vietā s. Bet, te nolē mu kā rtī gi iekā rtoties, izbaudot klusumu, skaisto dabu un garī go atmosfē ru. Viesnī cā ir tenisa korts, kas man ir ļ oti svarī gi), mē s tur katru dienu izklaidē jamies, liels baseins, bā ri, spa un daudzas ierī ces mā jī gai atpū tai. Kafejnī cas priecē arī sevi ar svaigā m jū ras veltē m. Iebraucā m pilsē tā , netā lu no Viesnī cas, tur ir tirgus. Jū s varat pieskatī t sevi, nevis dā rgas drē bes. Un arī izmē ģ iniet vietē jo virtuvi, kas ir krā saina un ļ oti garš ī ga. Ja nevē laties doties tā lu pilsē tā , bet vē laties nogarš ot vietē jā s jū ras velš u delikateses, netā lu no kafejnī cas ir divas ē stuves. Kafejnī ca pie " Sani" , " Cafe" pie tynAbu cena ir vienā da. Bet, sirsnī gi ģ imenei, Sanjas kafejnī cai un pat tad, ja jū s esat viņ u klienti. Pa jū ru ar skrejriteņ iem pavizinā s bez maksas : ) Tā nu mani paņ ē ma. Tā s fokuss uz klientu. Bet bā ri ir labā ki viesnī cā . Lielā ka izvē le. Jauku atpū tu. Patī kami iespaidi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар domogatskihkn
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ē diens daudzveidī gs gan brokastī s, gan vakariņ ā s – patī kami pā rsteigts. Autobuss uz pilsē tu ir bez maksas 4 reizes nedē ļ ā - tas bija ē rti. Pludmale ir tī ra, ū dens ir dzidrs, atš ķ irī bā no Nha Trang pludmalē m. … Tomēr ▾ Ē diens daudzveidī gs gan brokastī s, gan vakariņ ā s – patī kami pā rsteigts. Autobuss uz pilsē tu ir bez maksas 4 reizes nedē ļ ā - tas bija ē rti. Pludmale ir tī ra, ū dens ir dzidrs, atš ķ irī bā no Nha Trang pludmalē m. Labs peldbaseins.
Tā lu no pilsē tas, bet, ja neesat nakts ballī š u cienī tā js, tad š ī ir lieliska vieta. Ir skaisti saullē kti. . tas ir tikai brī nums!
Blakus viesnī cai, pie Ten, var nopirkt augļ us (cena ir tā da pati kā Nha Trang), vī nu, alu, rumu, cigaretes - cena ir nedaudz augstā ka nekā lielveikalā pilsē tā , bet ne kritiska (vī ns - 75 tū kstoš i dongu, veikalā.45 t. d. , alus - 15t. d, pilsē tā - 9t. d. , vienkā rš i paē st (jū ras veltes ir vā rī tas) - ļ oti lē ti, garš ī gi.
Braucot ar bezmaksas autobusu uz Nha Trang, jū s varat apiet visas tā s apskates vietas, ejot kā jā m. Interesanti, paskaties uz pilsē tu, telefonā izmantojā m navigatoru un visu atradā m. Var arī vienkā rš i aizbraukt uz Vinpē rlu, no turienes uz White Sand Doclet hoteli 600 tū kst. dongu, var ar kā du sadarboties, katram bū s 300 dongi.
Ekskursijā s no viesnī cas var doties caur Antonu (vjetnamietis, diezgan pacieš ami runā krieviski (ļ oti cenš as), viņ am cenas ekskursijā m ir vairā kas reizes zemā kas nekā Pegazam, atbildī gs, jauks cilvē ks), viņ a kontakti: 0.6789 0.08, no krievu kartes +84.6789 0.08, em: antonvietnam42@gmail. com, viņ a kontaktus var dabū t arī no Ten.
Mē s iesakā m White Sand Doclet, es ļ oti vē los tur atgriezties.
Apmeklē ja 2014. gada jū lijā .
пляж отеля Whaite Sand Doclet пляж отеля Whaite Sand Doclet территория отеля Whaite Sand Doclet пляж отеля Whaite Sand Doclet пляж отеля Whaite Sand Doclet вид из бунгало отеля Whaite Sand Doclet
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies 2014. gada aprī lī . Brī niš ķ ī ga jū ra, lieliska sakopta teritorija, mierī ga neuzbā zī ga apkalpoš ana. Mazliet vienmuļ š ē diens, Bet svaigas jū ras veltes var dabū t kafejnī cā netā lu no Ten. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2014. gada aprī lī . Brī niš ķ ī ga jū ra, lieliska sakopta teritorija, mierī ga neuzbā zī ga apkalpoš ana. Mazliet vienmuļ š ē diens, Bet svaigas jū ras veltes var dabū t kafejnī cā netā lu no Ten. Atpū ta relaksā cijai ir brī niš ķ ī ga. Viesnī ca gandrī z visa ir krievu valoda, pat bā rā pā rsvarā krievu mū zika. Stundā m nevar kā pt ā rā no jū ras, galvenais ir lokā lā aizsardzī ba 80 vienī bā s vai valkā t T-kreklu un cepuri ar malu. Lī cis ir slē gts, smilš ains un ar maigu krastu. Ī sā k sakot, kurš vē las atpū sties no burzmas ar saviem mī ļ ajiem un peldē ties daudz, jū s esat š eit. Tikai vajag vairā k krievvalodī go reģ istratū rā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums adel7
Sveiki! Pastāsti man, vai viesnīcā ir niršana, vai ir kaut kur tuvumā? Un vai viņiem patiešām ir ūdens aktivitātes, par kurām viņi apgalvo: banāns, izpletnis, ūdens motocikls?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums t9ehz9y6
Izbraukšana, domājams, 29.12.13.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Winpearl vagoniņš
Novērtējums 9.5
Vjetnama, Nha Trang
Transports
Bajo ūdenskritumi
Novērtējums 10.0
Vjetnama, Nha Trang
Atpūta, Daba
Okeanogrāfijas institūts
Novērtējums 10.0
Vjetnama, Nha Trang
Daba, Muzeji

Отель расположен в 50 км от курорта Нячанг, на первой береговой линии,раскинулся на 12 гектарах и является обладателем самого красивого частного пляжа в Нячанге

Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж - огороженная территория со всем необходимым пляжным оборудованием. 600 м белоснежного песка.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан (Whitesand's Top Restaurant – европейская и вьетнамская кухни), бизнес-центр, конференц-зал, салон красоты, химчистка / прачечная, сувенирный магазин, аренда машин, турагентство, обмен валюты.

Библиотека, бассейн, джакузи, SPA-центр, сауна, парная, детская игровая комната, массаж, фитнес-центр, поле для гольфа, теннисный корт, настольный теннис, бильярд, караоке, водные виды спорта.

Telpu apraksts

28 Friend Room (28 кв. м, расположены в 2-этажных корпусах, double bed or twin beds), 10 Paradise Bungalow (25 кв. м, double bed only), 12 Family Bungalow (28 кв. м, double bed only), 4 Deluxe Bungalow (32 кв. м, king size bed).

Все номера имеют балкон и вид на море.

Istabās

кондиционер, телефон, ТV, DVD, мини-бар, сайф, фен, все для чая и кофе, Internet Wi-Fi, частные балконы с видом в сторону моря.

FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).