Vinpearl Nha Trang Resort 5*– Atsauksmes

9
Novērtējums 9.310
№1 viesnīcas reitingā Nha Trang
9.9 Numurs
7.5 apkalpošana
9.9 Tīrība
9.1 Uzturs
9.9 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Vinpearl Nha Trang atrodas Khonche salā, Nha Trang, 10 minūšu laivas brauciena attālumā no Vinpearl Nha Trang piestātnes. No Winpearl piestātnes Cam Ranh lidostu var sasniegt 40 minūšu laikā ar automašīnu un pēc tam 7 minūšu laikā ar ātrlaivu. Atklāšana notika 2003. gadā, pēdējā renovācija veikta 2016. gadā. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenes brīvdienām, gan biznesa tikšanām.Vairāk →
аватар masha.nikolaeva.63
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laiks ir ē rts. Pludmale tiek pastā vī gi tī rī ta. Baltas smalkas karstas smiltis. Diena ir plakana. Ļ oti labi bē rniem. Ū dens ir dzidrs pat dziļ umā . Lidojoš ā s zivis paceļ as no jū ras sudraba baros. Vā veres dzī vo uz palmā m. … Tomēr ▾ Laiks ir ē rts. Pludmale tiek pastā vī gi tī rī ta. Baltas smalkas karstas smiltis. Diena ir plakana. Ļ oti labi bē rniem. Ū dens ir dzidrs pat dziļ umā . Lidojoš ā s zivis paceļ as no jū ras sudraba baros. Vā veres dzī vo uz palmā m. 2 baseini. Viens gandrī z vienmē r atrodas ē nā . Labi kopts! Ī paš i gribu atzī mē t glā bē ju darbu: zē ni ir modri! Nav uzstā jī gs, bet uzmanī gs. Viņ i ī paš i rū pē jas par mazajiem. Pasakaini labiekā rtota teritorija. Ū denskritumi ar krā sainā m zivī m. Un blakus kalnam ir majestā tiskais Buda. Brokastis, gan eksotiskas (mums) - vjetnamieš u virtuves, gan Eiropas. Es iemī lē jos vjetnamieš u ledus kafijā . Aaaaaa!! ! Ņ ammī gs! Vjetnamieš u puika gatavo, tā da pū ka! Virtuozi! ! Meistars! ! Esmu izmē ģ inā jis daudzus pilsē tas restorā nus. Nē ! Viss nav pareizi! Visi darbinieki mī l viesnī cu. Ī paš i man patika vē rot viesmī les meiteni. Izklā jiet karotes-salvetes. Izlabojiet visu lī dz milimetram. Pasmaidī s! Un uz nā kamo galdu.
Š ī ir viesnī ca tiem, kuri ir noguruš i no lielo pilsē tu, cilvē ku trakulī gā tempa. Jū s dosieties uz Nha Trang, ienirt metropoles daudznacionā lajā kņ adā , trokš ņ os un burzmā . Un ar prieku jū s atgriež aties Winpearl Resort viesnī cas klusumā un svē tlaimē.
Nu, lidojiet smē rē ! Š is ir Anex tū res Viktorijas Tarasenko viesnī cas ceļ vedis. Pē c traumas nevarē jā m doties treš ajā ekskursijā . Vika naudu atnesa tieš i pirms izbraukš anas. Aprē ķ inos, ka slimajai vecmā miņ ai nebū s laika kaut ko saprast un darī t. Es paņ ē mu dolā rus, pat neskaitot. Nepieņ emot, ka manu uzticī bu var pievilt Anex tū res pā rstā vis. 100 dolā rus nemainī ja ne viesnī cā , ne bankā , ne veikalos. Kā pensionā rs var zinā t, ka viņ i ir veci, nolietoti, skricelē ti un tā pē c nav pakļ auti maiņ ai. Uz manu lū gumu atdot naudu, nevis konfekš u papī rus ......"Viņ i tos tev iemainī s Krievijā ......"Uzdroš inies, kliba vecene! Diemž ē l! Viņ us nekur nepieņ ē ma.
Traumas gadī jumā man izdevā s tikt cauri Marijas Anex tū res vadī tā jai Orenburgā.
Viņ a atrisinā ja problē mu ar ā rstē š anu. Bet ne Tarasenko. Un atkal viesnī ca mani izglā ba. Viesnī cas ā rsts ir ļ oti profesionā ls! Viņ š mani nolika uz kā jā m pirms aizieš anas. Iesaku viesnī cu. Ļ oti ļ oti ļ oti.!!! ! Bet.........Viesnī cas ceļ vedis nav tī rs! Tas nekā dā gadī jumā neattiecas uz viesnī cu darbiniekiem. Viņ i skrē ja pē c manis 3 dienas, atdodot brilles, kuras biju aizmirsusi. Kamē r es palaidu garā m zaudē jumus un atpazinu tos. Sekojiet Viktorijai Tarasenko katrā kontaktā , pretē jā gadī jumā jū s aizbrauksit sliktā garastā voklī un aplaupī siet. Ar sliktā m atmiņ ā m par atvaļ inā jumu, par kuru naudu vā cu jau ne vienu gadu.
аватар ArtUxoVa
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bijā m š eit pirmo reizi. Viesnī ca patieš ā m pā rsteidza pat tos attē lus, kas aplū koja vietni. Numuri ir plaš i, apkā rt milzī gi baseini. Viss ir ideā li ierakstī ts dabā . Sajū ta, ka tu dzī vo pie okeā na. Virtuve ir tikai vietē jā . … Tomēr ▾ Bijā m š eit pirmo reizi. Viesnī ca patieš ā m pā rsteidza pat tos attē lus, kas aplū koja vietni. Numuri ir plaš i, apkā rt milzī gi baseini. Viss ir ideā li ierakstī ts dabā . Sajū ta, ka tu dzī vo pie okeā na. Virtuve ir tikai vietē jā . Bet jū s varat atrast kaut ko ne gluž i eksotisku. Es novē rtē ju lielisko fitnesa centru, vī ra tenisa kortu. Ir konferenč u telpas. Bet mē s š eit ieradā mies jū ras un saules dē ļ . Patieš ā m, vieta tikai bombardē . Nesalī dziniet ar Turciju vai mū su Melno jū ru.
аватар milana_designer
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Netī š ā m uzgā jā m degoš u piedā vā jumu 5th Avenue pie Vinpearl Hotel, Vjetnamā , mums ļ oti patika bildes un cilvē ki internetā atsaucā s labi, uzreiz sakravā jā m mantas un steidzā mies no Maskavas. Domā jā m, ka mums nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, lai gan ī paš i nesatraucā mies, pē c atsauksmē m ir daudz ko darī t, un tā ir starp citu, bet sauļ ojā mies un peldē jā mies, un devā mies uz izklaidi parks, visur brauca un priecā jā s kā bē rni ! ! )) Viesnī ca ir lieliska, mū s lieliski sagaidī ja ar dzē rieniem un uzreiz aizveda uz istabu) Numurs ir milzī gs ar tik brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru, viss ir kā bildē s no rezervā cijas! ! Vannā viss, viss, viss ir, visi piederumi, nekas nav jā ņ em lī dzi! Krā š ņ s ķ ermeņ a losjons, iemī lē jos un tagad mē ģ inā š u atrast kur to nopirkt : )))) Ē diens š ajā gardē ž u viesnī cā , es pat nezinu, kas tur bija, bet mē s ē dā m tikai brokastis un pat acis iepletā s!!! Vakariņ as karaliskā s, paņ ē mā m viesnī cā vai devā mies uz pilsē tu (laiva + taksis). … Tomēr ▾ Netī š ā m uzgā jā m degoš u piedā vā jumu 5th Avenue pie Vinpearl Hotel, Vjetnamā , mums ļ oti patika bildes un cilvē ki internetā atsaucā s labi, uzreiz sakravā jā m mantas un steidzā mies no Maskavas. Domā jā m, ka mums nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, lai gan ī paš i nesatraucā mies, pē c atsauksmē m ir daudz ko darī t, un tā ir starp citu, bet sauļ ojā mies un peldē jā mies, un devā mies uz izklaidi parks, visur brauca un priecā jā s kā bē rni ! ! )) Viesnī ca ir lieliska, mū s lieliski sagaidī ja ar dzē rieniem un uzreiz aizveda uz istabu) Numurs ir milzī gs ar tik brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru, viss ir kā bildē s no rezervā cijas! ! Vannā viss, viss, viss ir, visi piederumi, nekas nav jā ņ em lī dzi! Krā š ņ s ķ ermeņ a losjons, iemī lē jos un tagad mē ģ inā š u atrast kur to nopirkt : ))))

Ē diens š ajā gardē ž u viesnī cā , es pat nezinu, kas tur bija, bet mē s ē dā m tikai brokastis un pat acis iepletā s!!!
Vakariņ as karaliskā s, paņ ē mā m viesnī cā vai devā mies uz pilsē tu (laiva + taksis).

Vispā r Vinpearl ir vesela pasaule, tur ir nenormā li skaisti, gribas staigā t pa salu un izpē tī t katru stū ri, un vakaros var aiziet uz viņ u klubu uz diskotē ku!

Mū su ceļ ojums bija pasakains!
аватар golder
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki! Gribu padalī ties savos iespaidos. Mē s ar ģ imeni pavasarī devā mies uz Vjetnamu. Pie viesnī cas: Teritorija liela, Parki un ū dens slidkalniņ i viesnī cai strā dā bez maksas. labs akvā rijs. Personā ls visur ir ļ oti draudzī gs. … Tomēr ▾ Sveiki! Gribu padalī ties savos iespaidos.
Mē s ar ģ imeni pavasarī devā mies uz Vjetnamu.
Pie viesnī cas: Teritorija liela, Parki un ū dens slidkalniņ i viesnī cai strā dā bez maksas. labs akvā rijs. Personā ls visur ir ļ oti draudzī gs.
Bija daž i trū kumi skudru veidā , tač u tas iespaidu nesabojā ja.
аватар nem.o79
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā s ir tikai debesis. Viesnī ca ir lieliska. Izklaide Ā zijas valstij 5+ lī menī ! Ē diens arī iepriecinā ja, ir ļ oti ē rti iegā dā ties pilnu pansiju ar ekskursiju un dzī vot uz salas. Nav jā domā , kur iet un kā pabarot bē rnu. … Tomēr ▾ Tā s ir tikai debesis. Viesnī ca ir lieliska. Izklaide Ā zijas valstij 5+ lī menī ! Ē diens arī iepriecinā ja, ir ļ oti ē rti iegā dā ties pilnu pansiju ar ekskursiju un dzī vot uz salas. Nav jā domā , kur iet un kā pabarot bē rnu. Man viss ļ oti patika. Gaisa vagoniņ š pā ri jū rai ir ī paš s prieka un izklaides veids.
аватар Anushsh
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar bē rniem ceļ ojam gandrī z kopš viņ u dzimš anas, tā pē c rū pī gi izvē lamies atpū tas vietas, un š oreiz nenož ē lojā m. Acī mredzot š ī ir labā kā vieta Nha Trang. Pegazs, protams, kā vienmē r, par vairā kā m stundā m aizkavē ja izbraukš anas laiku gan turp, gan atpakaļ . … Tomēr ▾ Ar bē rniem ceļ ojam gandrī z kopš viņ u dzimš anas, tā pē c rū pī gi izvē lamies atpū tas vietas, un š oreiz nenož ē lojā m. Acī mredzot š ī ir labā kā vieta Nha Trang.
Pegazs, protams, kā vienmē r, par vairā kā m stundā m aizkavē ja izbraukš anas laiku gan turp, gan atpakaļ . Bet viss pā rē jais tika organizē ts. Mē s braucā m 40 minū tes ar autobusu lī dz viesnī cas kontinentā lajai reģ istratū rai. Tur mū s piereģ istrē ja, cienā ja ar gardu apelsī nu dzē rienu un iedeva magnē tiskā s kartes - mū su caurlaides uz salu, atrakciju parku un numuriņ u. 10 minū tes ar laivu - un esam uz salas, vē l pā ris minū tes ar tuktuku - vaļ ē ju mikroautobusu - un esam skaistā paradī zē . Man ļ oti patika viesnī cas darbinieki - viņ i visi ir tik smaidī gi, sirsnī gi, un vispā r vjetnamieš i, pat tie, kas pā rdod tirgū , man tā di likā s, atš ķ irī bā no ķ ī nieš iem, piemē ram.
Ē diens restorā nā ir ļ oti labs. Lai gan turku pieczvaigž ņ u tas parasti ir daudzveidī gā ks. Š eit mē s palaidā m garā m vienkā rš us pamata ē dienus bē rniem, piemē ram, kartupeļ u biezeni. Kam ir bē rni, iesaku brokastī s ņ emt ā trā s pā rslas! Tomē r bē rni nekad neaizgā ja izsalkuš i, vienmē r kaut ko atrada. Ļ oti garš ī gas zupas ar nū delē m pasniedz š efpavā ri, tu viņ iem parā di, un viņ i tavā š ķ ī vī iemet visā das mē rces, kas viņ iem ir uz š ķ ī vjiem. Vienmē r ir bijuš i augļ i, daudz un garš ī gi - banā ni, arbū zi, papaija, pū ķ a augļ i utt. Atseviš ķ a tē ma ir deserti. Tik dabī gas un garš ī gas kū kas nebiju ē dusi ļ oti sen!! !
Uz vietas esoš ais peldbaseins ir milzī gs, tī rs, sadalī ts bē rnu un pieauguš o zonā s. Jū ra ir silta, cilvē ku pludmalē gandrī z nav, sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas. Viens mī nuss - medū zu nokoš ana. Manam vī ram un bē rniem viņ i nekoda, bet man katru dienu bija tulznas. man viņ i patika : )
Istabas ir tī ras, mē beles un santehnika ir jauna. Katru dienu ieliek jaunas pudeles ar labā m ziepē m un ziepju piederumiem, š ū š anas komplektu utt. , mazas š okolā des konfektes. Reizi trī s dienā s - augļ u š ķ ī vis.
Tū ristu vidū ir daudz vjetnamieš u. Ir korejieš i, japā ņ i, angliski runā još ie. Ir arī daudz krievu. To, ka mū su tautieš u nav tik daudz, uzskatu par plusu, jo Turcijā esmu pietiekami daudz redzē jis, kā mū sē jie "atraujas". Un š eit ir ļ oti mierī gi, ģ imeniski un romantiski.
Atseviš ķ s prieks ir atrakciju parks, kurā viesnī cas iemī tniekiem ir bezmaksas ieeja (un troš u vagoniņ š no salas uz pilsē tu - bez rindas! ). Daudzas atrakcijas bē rniem un pieauguš ajiem, vī rs un meita bija sajū smā par akvaparku. Droš ī bas pasā kumi tiek ievē roti ļ oti skrupulozi, kas priecē ja. Bē rni netiks ielaisti atrakcijā , ja viņ i neatbilst augumam. Noteikti iesaku nobraukt pa Alpu marš rutu ar kamanu maš ī nu, tas ir neaizmirstami! Pacē lā js uz augš u ir automā tisks, un uz leju, katrs pats regulē ā trumu, var paā trinā ties lī dz 30 km/h. Darbinieki seko lī dzi distances ievē roš anai, un neviens nevienam nesaskrien. Piemē rots pat tā dam gļ ē vulim kā es : )
Gandrī z katru dienu viesnī cas vestibilā skan dzī vā mū zika - klasiskā nairojale vai tautas mū zika uz vjetnamieš u instrumentiem. Vakaros ir arī kaut kā da programma uz ielas, bet mē s nekad negā jā m, jo ​ ​ devā mies gulē t 9os. Tur satumst agri, no plkst. 18. Bet tur visi ceļ as agri – brokastis sā kas pulksten 6, un lī dz š im laikam parasti nejū tas vē lme gulē t. Vismaz uz Tā lajiem Austrumiem (ar Habarovsku laika starpī ba ir mī nus 4 stundas).
Nolē mā m, ka pē c pā ris gadiem noteikti tur atgriezī simies (kad vecā kā meita izaugs lī dz 130 cm - no š ī brī ž a gandrī z visi braucieni un ū dens slidkalniņ i ir atļ auti)!
аватар Lizzziii
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir unikā la viesnī ca! Es joprojā m esmu bijī bā un pā rsteigta. Tā es neiedomā jos Vjetnamu! Lai gan citā s vietā s var bū t savā dā k. Es runā ju par saviem iespaidiem. Iesā kumā ar ievadu - visi vī rieš i ir mazi bē rni. … Tomēr ▾ Š ī ir unikā la viesnī ca! Es joprojā m esmu bijī bā un pā rsteigta. Tā es neiedomā jos Vjetnamu! Lai gan citā s vietā s var bū t savā dā k.
Es runā ju par saviem iespaidiem. Iesā kumā ar ievadu - visi vī rieš i ir mazi bē rni. . . Izvē loties viesnī cu, mans MCH kaut kur lasī ja par š o Vinperlu, un stingri nolē ma, ka ir vē rts tur aizbraukt un ī stenot savu bē rnī bas sapni - braukt daudz braucienu. Sā kotnē ji domā ju par Phu Quoc salu, bet, acī mredzot, mans sapnis nebija tik spē cī gs kā viņ a! ! ! Uzvarē ja izklaide.
Š ī s viesnī cas galvenā iezī me ir tā , ka tā atrodas uz salas, diezgan liela, ļ oti zaļ a. Uz tā s paš as salas ir arī atrakciju parks, kur var ierasties, nopē rkot biļ eti un pat nenakš ņ ojot viesnī cā . Un tie, kas š eit dzī vo, vienkā rš i nā k un izmanto visus braucienus bez maksas un vismaz visas dienas garumā . Tas tieš ā m ir krrrrto! Sajū ta, ka viss ir iespē jams un vienmē r un jebkurā daudzumā ! Daž kā rt uz pludmali devā mies tikai no rī ta, bet parkā nā cā m divas reizes dienā . Pats forš ā kais, kas mums visvairā k patika, ir automaš ī nas naktī . Nezinu š ī s atrakcijas nosaukumu, tā ds garš ceļ š cauri dž ungļ iem, tu pats brauc ar maš ī nu, tas ir saviļ ņ ojums. Un naktī viss ir arī apgaismots. Katru vakaru tiek rī koti skaisti š ovi. No rī ta devā mies uz akvaparku. Vispā r ne dienu bez atrakciju parka !!! !
Tikpat jautri bija braucot ar funikulieri - ļ oti skaisti, bet arī baisi! ! ! Ī paš i lieliski vakarā , kad stabi bija izgaismoti kā Eifeļ a torņ i. Tumsa un torņ i. . . Nereā li forš i! ! ! Nakts gā jā m pastaigā ties pa Nyachang - ne pā rā k skaidrs kū rorts, drī zā k pilsē ta, visas viesnī cas ir pā ri ceļ am, dī vaina izvē le. Es nenož ē loju mū sē jos. Starp citu, reiz pastaigā jā mies un funikulieris pā rstā ja darboties lī dz rī tam. Nu mums teica, ka ar ā trlaivu vē l varam braukt. Vairs nav vē lu.
Viesnī cas teritorija ir milzī ga, it kā tā vienmē rī gi nonā k paš ā salā . Tai pat ir savs klosteris, milzī ga Budas statuja kalnā . Tas ir ļ oti kluss un savrups, vieglprā tī gs apģ ē rbs un peldkostī mi nav atļ auti. Noteikti ej! Jū s redzē siet Budas statuju kalnā no pludmales - un š ajā zonā bū s kā pš ana pa kā pnē m.
Pats galvenais – pē c braucieniem – protams! Jū ra! ! Maģ ija ir vienkā rš a. Silti, ļ oti silti! Pludmale ir krā š ņ a. Ļ oti liels un gleznains. Vietu pietika visiem, lai gan viesnī ca diezgan liela - laikam puse aizgā ja uz pilsē tu vai aizbrauca uz apskates objektiem. Kā ds pavadī ja dienu pie baseina, bet š ie svē tki nav priekš mums. Kā pē c tas ir vajadzī gs, š is baseins, ja ir tā da jū ra!! !
Viesnī ca kopumā nav nekas ī paš s. Un kā pē c gan vē l funkcijas, ja tas jau ir unikā ls. Istaba maza, bet tī ra un stilī ga, lieliska vannasistaba!! !
Ē dinā š ana 3 reizes dienā . Mazliet noguris, godī gi sakot, no š ī s rezervā cijas un gaidī jis, ka viss bū s garš ī gā k. It kā daudz ē dienu, bet ne pā rā k garš ī gi. Gaļ a nav mī ksta, zivs nav garš ī ga. Pie vietē jā s zupas pieraduš i, jau tad to ē da brokastī s. Apkalpoš ana restorā nā nav ī paš i laba, tehnika nemainā s, kaut kā kopumā diezgan vā ja.
Viesnī cā ir Wi-Fi, periodiski labi uztver, pat istabā .
Krievu valoda viesnī cas jū rā . Un turklā t daudz no Tā lajiem Austrumiem, Sibī rijas. Es nevē los nevienu aizvainot, bet tas ir tā ds, atvainojiet, “tagil”. Ievē rojama auguma onkuļ i un tā das paš as diezgan mazas tantes. Un kā viņ i uzvedas. . . Reizē m bija kauns atzī ties, ka arī mē s esam krievi. . . Mū sē jie nez kā pē c ir pā rliecinā ti, ka vietē jiem vjetnamieš iem viņ i ir jā saprot, turklā t viņ u krievu folklora un neķ ī trī ba. Briesmī gi.
Kopumā kā viss. Neskatoties uz š ausmī go iespaidu no tautieš iem, tomē r kopumā emocijas no pā rē jiem ir pozitī vas. Vjetnama ir skaista, tā s cilvē ki ir smaidī gi un viesmī lī gi. Viesnī ca ir unikā la. Mē s atpū tā mies uz godu, it kā bū tu atgriezuš ies bē rnī bā . Tā ir taisnī ba. Tik daudz emociju un iespaidu!!!!! ! ! Bet nā kamreiz nolē mā m doties uz Phu Quoc.
аватар m-noskova
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies 2012.  gada jū nijā kopā ar ģ imeni Nha Trangā , Vinpearl Resort Nha Trang. Mē s izvē lē jā mies viesnī cu un paš i rezervē jā m to Hotels. com, ilgi lasot visas atsauksmes par to, beidzot nolē mā m izvē lē ties to. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2012.  gada jū nijā kopā ar ģ imeni Nha Trangā , Vinpearl Resort Nha Trang. Mē s izvē lē jā mies viesnī cu un paš i rezervē jā m to Hotels. com, ilgi lasot visas atsauksmes par to, beidzot nolē mā m izvē lē ties to. Mē s lidojā m ar parasto Aeroflot reisu uz Hanoju, no Hanojas ar Vietnam Airlines - 1 stunda 45 minū tes. uz Nha Trang. Lidojumi ir ē rti savienoti viens ar otru, gaidī š ana Hanojas lidostā bija divas stundas, ne vairā k. Vietnam Airlines katru dienu veic vairā kus lidojumus uz Nha Trang, jū s varat izvē lē ties ē rtu izlidoš anas laiku Aeroflot lidojumam.
Pā rē jie bija ļ oti apmierinā ti. Mē s ar vī ru mī lam Dienvidaustrumā ziju, un mē s parasti tur braucam ziemā . Tač u š oreiz ar bē rnu uz Ā ziju devā mies pirmo reizi, tā pē c izvē lē jā mies ī paš i rū pī gi. Plā nojot ceļ ojumu, radā s š aubas, vai ir vē rts vasarā doties uz Vjetnamu? Izrā dī jā s, ka Nha Trangā tas ir tā vē rts!
Mū suprā t, Vinpearl Resort pludmale un jū ra ir labā kā s, kur esam bijuš i.
Tī rs, skaists skats, ir pludmales noslē gtī bas sajū ta, cilvē ku maz - pat tad, kad viesnī ca ir pilna. Vienmē r ir brī vi sauļ oš anā s krē sli, tos nav nepiecieš ams aizņ emt. Pludmale tieš ā m tī ra, smiltis smalkas, gandrī z baltas.
Labā k ir ņ emt Executive lietu. Tas ir labā k un klusā k. Mē s tajā paņ ē mā m Grand Deluxe numuru ar skatu uz okeā nu, un tas tika novē rtē ts uz vietas.
Vienī gais mī nuss - rezervē jot viesnī cu, norā dī jā m, ka vajag istabiņ u 3 personā m - diviem pieauguš ajiem un bē rnam, un izvē lē jā mies gultas variantu - Twins (lai izmitinā tu trī s) - parasti tā s ir divas divguļ amā s gultas. Mē s to esam apstiprinā juš i. Bet, ierodoties viesnī cā , reģ istratū rā mums teica, ka par bē rna gultiņ u mums ir jā piemaksā.300 USD, jo mums tika pieš ķ irta istaba ar vienu lielu King izmē ra gultu, un bē rnam nebija kur gulē t. Gulē t. Negribē ja maksā t. Es lū dzu piezvanī t menedž erim. Rezultā tā viņ i uzreiz atrada mums istabu ar divā m gultā m (starp citu, tieš i caur sienu, no kuras mē s pirmo reizi bijā m apmetuš ies). Bet viņ u Vjetnamas dvī ņ i krievu tautai izrā dī jā s negaidī ti š auri. Tā tad, ja es domā ju, es piekristu maksā t š os 300 USD, lai normā li gulē tu. Tieš i pirms brauciena, ja esam trī s, š is fakts jā ņ em vē rā , lai uzreiz pasū tī tu King izmē ra gultu diviem pieauguš ajiem!
Citu sū dzī bu par uzturē š anos viesnī cā mums nebija. Ē diens bija vienkā rš i super - garneles visos iespē jamos veidos, Austrā lijas liellopu gaļ a (č au Goodman), augļ i, viss ļ oti garš ī gi. Ir pikanti ē dieni. Jū s varat viegli barot bē rnu visu atvaļ inā jumu. Ī paš i patika deserti - nevis gumijas, bet viegli un dabī gi, bez ķ ī miskiem krē miem, biezinā tā jiem un krā svielā m. Mē s jokojā m, ka š efpavā rs acī mredzot staž ē jies Francijā vai Itā lijā .
Viesnī ca atrodas pretē jā pusē slavenajam Vinpearl parkam.
Katru dienu parkā notiek bezmaksas izrā des:
Cirka izrā de, Mā kslinieciskā leļ ļ u izrā de, Nā riņ as mini š ovs un Dziedoš o strū klaku š ovs. Mē s bijā m tikai uz strū klaku š ovu, un mums tas patika.
Parks vienmē r ir pā rpildī ts ar cilvē kiem, it ī paš i vakaros. Lai izbrauktu no salas uz cietzemi, vakaros uz funikulieri rindas stā v divas stundas! Un mums nekur nevajadzē ja iet, š ajā parkā izej caur turniketu, tā pat kā metro, pavelk viesnī cas karti, kas atver istabas durvis un kas arī jā uzrā da restorā nā . Jū s atrodaties jau slē gtajā viesnī cas teritorijā un gaidā t tuk-tuk. Tuk-tuks kursē ik pē c 5 minū tē m, tā pē c nokļ ū š ana ir ļ oti vienkā rš a. Uz cietzemi var doties ar laivu, braucot ar tuktuku lī dz piestā tnei, vai ar funikulieri – abi viesnī cas viesiem ir bez maksas, tā pat kā visas izklaides parkā ! Viesnī cas iemī tniekiem ir speciā la caurlaide uz funikulieri bez rindas, kas arī ir ē rti.
Vairā kas reizes bijā m uz pilsē tu, bet tur ir ī sta “Vjetnama”. Mē s gribē jā m izbaudī t to, kas ir uz vietas. Parasti mums patī k doties ekskursijā s, bet š oreiz mē s pat negribē jā m. Aizbraucā m uz pilsē tu, ar taksi izbraucā m cauri visiem galvenajiem apskates objektiem, un ar to mums pietika.
Viesnī cā ir labs spa, tajā ir maz cilvē ku, tā pē c pat nav iepriekš jā pierakstā s, cenas ir mazas. Viesnī cā patieš ā m ir viesmī lī bas sajū ta un tā rada brī vdienas.
аватар 10111963
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Gribu padalī ties savos iespaidos par Vinperli. Marta beigā s - aprī ļ a sā kumā atpū tos kopā ar dē lu. Brauciens bija plā nots ilgi, bet vienmē r kaut kas izjuka. Un tad notika brī nums – esam Nha Chang. Gribu uzreiz atbildē t visiem skeptiķ iem - Vjetnama ir sociā listiska valsts un nav jā gaida taizemieš u "raskolbas", Bali serviss vai ķ ī nieš u apģ ē rbi. … Tomēr ▾ Gribu padalī ties savos iespaidos par Vinperli. Marta beigā s - aprī ļ a sā kumā atpū tos kopā ar dē lu. Brauciens bija plā nots ilgi, bet vienmē r kaut kas izjuka. Un tad notika brī nums – esam Nha Chang. Gribu uzreiz atbildē t visiem skeptiķ iem - Vjetnama ir sociā listiska valsts un nav jā gaida taizemieš u "raskolbas", Bali serviss vai ķ ī nieš u apģ ē rbi. Cam Ranh lidosta arī ir tā lu no ideā la. Un ko sagaidī t no bijuš ā s militā rā s bā zes? Bet no otras puses, tieš ais lidojums no Novosibirskas, gandrī z jauna lidmaš ī na, ielidoš anas un izlidoš anas laiks ir minū ti minū tē . Paldies Orenburg Airlines. Starp citu, arī atceļ ā pā rvadā tā jam pretenziju nav. Nu par Nha Trang. Pilsē ta sagaidī ja drū ma, vē jaina un kaut kā ļ oti atš ķ irī ga no gaidī tā . Protams, vainī gi laikapstā kļ i. Bet mē s ieradā mies Winperl reģ istratū rā un viss turpinā jā s kā parasti. Un draudzī gs personā ls un svaiga sula gaida transfē ru. Pati viesnī ca ir ļ oti spē cī gs piecinieks. Ir ar ko salī dzinā t. Numuri ir tī ri un ē rti. Mums pavē rā s skats uz kalnu. Kam, protams, bija vairā k paveicies, kam bija skats uz jū ru. Daž i augļ i ierodoties, obligā ta š ampanieš a pudele no viesnī cas un katru dienu nelielas š okolā des konfektes. Sī kums, bet ļ oti patī kams. Pati viesnī ca, manuprā t, ir paredzē ta relaksē još ai ģ imenes atpū tai. Liela teritorija, jauka pludmale. Pludmalē un baseinā ļ oti modri glā bē ji. Laikam nekur neesmu redzē jis, ka viņ i tā sekotu tū ristiem. Un tas ir lieliski. Ē diens arī ir ciets piecinieks. Daudz lasī ju atsauksmes par to, ka pē c 2-3 dienā m viss paliek garlaicī gi, virtuve vienmuļ a. Manuprā t, pilnī gas muļ ķ ī bas. Protams, ja jū s ē dat vienu ierasto speķ i un desas, tad, iespē jams, tā ir taisnī ba, pilnī ga vienmuļ ī ba. Jū ra vienmē r ir iztī rī ta. Neesmu zivju ē dā js, bet katru dienu bija 5-6 zivju veidi, kā arī garneles un mī dijas, krabji un austeres. No eksotiskas krokodila un strausa gaļ as. Bet tas ir gandrī z visur Dienvidaustrumā zijā . Zupas biezenī un vietē jā s, pikantā s un ne pā rā k, dā rzeņ i visu laiku. Tradicionā lie augļ i ir arbū zi, baltā s un zaļ ā s melones, mandarī nu apelsī ni, papaija, pū ķ is uc Tas ir par gastronomiju. Par viesnī cu: vē lreiz par lielu teritoriju. Teorē tiski visa sala ir viesnī cas teritorija. Parki un ū dens un izklaides darbi viesnī cai bez maksas. Jauks akvā rijs, ļ oti pieklā jī gs strū klaku š ovs. Staigā katru dienu. Bē rns (puika, 12 gadi) patstā vī gi devā s ar tuk-tuk un spē ļ u automā tiem (atvē rts lī dz 21-00, un uz strū klaku š ovu (19-00 - 19-30). Personā ls visur ļ oti draudzī gs, attieksme pret bē rniem vairā k kā palī dz. Jā par personā lu. Atseviš ķ a cieņ a pret Pegas gidiem-Aleksandra un otrā meitene aizmirsa vā rdu. Rets gadī jums kad gidi ne tikai vilto ekskursiju paketes bet arī tieš ā m strā dā . Meitenes bija viesnī cā lī dz 9-00, labprā t komunicē ja ar tū ristiem, palī dzē ja grū tī bā s. Viesnī cas gide Viktorija arī bez uzslavas. Kas nerunā ļ oti labi angliski, tas vienmē r atradī s palī dzī bu, saņ ems atbildes par pilsē tu un kustī bā m. Meitenes, liels paldies. Ja viss bija tā kā tu izturē jies pret saviem pienā kumiem, tad bū tu daudz labā k atpū sties. Par laikapstā kļ iem, cenā m un tautieš iem uzrakstī š u. Ja kā dam ir jautā jumi, labprā t atbildē š u.


iemiesojums ptizza_td
Numura aprakstā teikts, ka tikai bezmaksas brokastis.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums -nata-
Paldies jau iepriekš.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums natule4ka_kond
lidojam 23. decembrī uz 12 dienām uz šo viesnīcu mūs interesē laikapstākļi
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums 10111963
Vēlamies ar dēlu marta beigās doties uz Vinperlu. Vai kāds tur ir bijis, kādi laikapstākļi šajā laikā? Kam vajadzētu pievērst uzmanību. Vjetnamā neesam bijuši, tāpēc viedoklis par Nha Trang un viesnīcu ir interesants. Paldies jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Winpearl vagoniņš
Novērtējums 9.5
Vjetnama, Nha Trang
Transports
Bajo ūdenskritumi
Novērtējums 10.0
Vjetnama, Nha Trang
Atpūta, Daba
Okeanogrāfijas institūts
Novērtējums 10.0
Vjetnama, Nha Trang
Daba, Muzeji

Курортный отель Vinpearl Nha Trang расположен на острове Хонче на курорте Нячанг, в 10 минутах езды на лодке от причала Винперл Нячанга. От причала Винперл можно добраться до аэропорта Камрань за 40 минут на автомобиле, а затем за 7 минут на скоростном катере. Открытие состоялось в 2003 году, последняя реновация проводилась в 2016 году. Этот отель подойдёт как для семейного отдыха, так и для бизнес-встреч.

Atrašanās vieta Отель находится в 40 км от международного аэропорта Камрань/Cam Ranh.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж в 50 м от отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн (площадью 5700 кв. м.), главный ресторан на 330 мест, бар у бассейна, лобби-бар, лаунж Sea view, 4 конференц-зала (макс. вместимость 1350 человек), круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Теннисная экипировка, освещение теннисного корта, пляжный волейбол, каноэ, езда на гидроцикле.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Категории номеров: Deluxe mountain rooms, Deluxe garden rooms, Deluxe ocean rooms, Grand deluxe hill rooms, Grand deluxe ocean rooms, Grand deluxe ocean rooms, Deluxe suites, Grand deluxe suites, Grand deluxe junior suites, Deluxe beach front villa, Grand presidential suite, Grand royal suite.

Istabās

Все комнаты оборудованы собственным балконом, с видом на океан или на горы. В номерах есть кондиционер с индивидуальным контролем температуры, письменный стол, телефон, TV , радио, мини-бар, сейф, чайник, кофеварка, cобственная ванная комната, фен.

Adrese Hon Tre Island, Vinh Nguyen Ward, Нячанг, Вьетнам.
Tālruņi: (+84) 1900 636 699/(+84) 243 974 9999
Tīmekļa vietne: Vinpearl Nha Trang Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.