Pasakains Vinpearl

Rakstīts: 23 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 14 februāris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Netī š ā m uzgā jā m degoš u piedā vā jumu 5th Avenue pie Vinpearl Hotel, Vjetnamā , mums ļ oti patika bildes un cilvē ki internetā atsaucā s labi, uzreiz sakravā jā m mantas un steidzā mies no Maskavas. Domā jā m, ka mums nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, lai gan ī paš i nesatraucā mies, pē c atsauksmē m ir daudz ko darī t, un tā ir starp citu, bet sauļ ojā mies un peldē jā mies, un devā mies uz izklaidi parks, visur brauca un priecā jā s kā bē rni ! ! )) Viesnī ca ir lieliska, mū s lieliski sagaidī ja ar dzē rieniem un uzreiz aizveda uz istabu) Numurs ir milzī gs ar tik brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru, viss ir kā bildē s no rezervā cijas! ! Vannā viss, viss, viss ir, visi piederumi, nekas nav jā ņ em lī dzi! Krā š ņ s ķ ermeņ a losjons, iemī lē jos un tagad mē ģ inā š u atrast kur to nopirkt : ))))

Ē diens š ajā gardē ž u viesnī cā , es pat nezinu, kas tur bija, bet mē s ē dā m tikai brokastis un pat acis iepletā s!!!

Vakariņ as karaliskā s, paņ ē mā m viesnī cā vai devā mies uz pilsē tu (laiva + taksis).

Vispā r Vinpearl ir vesela pasaule, tur ir nenormā li skaisti, gribas staigā t pa salu un izpē tī t katru stū ri, un vakaros var aiziet uz viņ u klubu uz diskotē ku!

Mū su ceļ ojums bija pasakains!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu