Ne pārāk laba viesnīca!

Rakstīts: 27 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 14 — 28 decembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 9.0
Lidojums ar draugu.
Nha Trang mū s sagaidī ja ar lietu un aizveda mū s tā pat. Kopumā laiks bija labs. Kad bija pā rā k karsts, lija neliels lietus. Ir pienā cis laiks pastaigā ties pa pilsē tu. Necieš u Krasnojarskas vasaru. Sauss. Nha Trang +28 jutos lieliski!
Viesnī cas mī nusi:
1. Mē s apstā jā mies pē c ieraš anā s netī rā , smirdoš ā telpā . Diviem bija viens palags, viens dvielis - netī rs. Zvanī ja uz tī rī š anu. Tualetē meitene uzlē ja ū deni uz grī das un ar č ī bā m izsvieda to kanalizā cijā . Tā viņ i mazgā grī du. Gultas veļ u mazgā ar rokā m. Daž as apgrū tinoš as maš ī nas veļ as mazgā tavā , vispā r veļ a vienmē r ir netī ra. Viņ i negludina.

2. Kukaiņ i, skudras, mitrums, pelē jums. Milzī gā skaitā . Ak, neatbrī vojies.
3. Nav seifu. Ja jū s atstā jat naudu reģ istratū rā , neviens negarantē , ka tā netiks nozagta.
4. Nav tē jkannas. Vienmē r jautā ja reģ istratū rā .
5. Wi-Fi ir deklarē ts, patiesī bā tas vispā r neuztvē ra. Viņ i mež onī gi cieta. Lai kā dam piezvanī tu, man bija jā dodas ā rā uz laukuma.
6. Nav jaudas. Draugi paņ ē ma viesnī cu netā lu, pā rmaksā ja tikai 4000, viņ iem bija brokastis un baseins.
7. Viņ i apsolī ja augļ us par putru. Mē s viņ us neredzē jā m.
8. Meitenes no 4. stā va samaksā ja par istabu ar balkonu, kā rezultā tā tā tika nojaukta. Un istabai nebija balkona.
9. Ziemeļ i. Somas tiek nozagtas tieš i pie viesnī cas. Mamma un meita devā s mainī t naudu. Neprā tī gi paņ ē ma lī dzi visu naudu, kartes, telefonus - visu. Viņ i paņ ē ma rokassomu uz mazas siksniņ as. Puiš i uz velosipē da nogrieza somu sekundes daļ ā , savukā rt kundze pieliecā s, lai iztaisnotu zā baku. Mē s palī dzē jā m viņ iem sazinā ties ar saviem paziņ ā m, lai viņ i varē tu nosū tī t naudu. Mē s nonā cā m lī dz pat komisijas maksai no kartes.
PADOMS: Ņ EM lī dzi jostas somas. Soma vienmē r ir lī dzi un to ir grū ti paķ ert. NEŅ EMT VIENREIZ LĪ DZI VISU SUMMU. Visu daudzumu sadalī ju daļ ā s. Slē pju visur, kur vien varē ju un pamazā m ņ ē mu.
Netā lu no mums atradā s juvelierizstrā dā jumu veikals "Sapphire", kur diezgan dā rgi tiek mainī ta nauda.

Neņ emiet lī dzi somas, naudu, telefonus uz pludmali. Pat ja jū s to aprakt smiltī s, zem segas, ir zagļ i, kas skatā s. Un kamē r jū s plunč ā ties jū rā , sekundes daļ ā viņ i nozags visu, kas jums ir.
Gā jā m, nopirkā m, atgriezā mies, pā rģ ē rbā mies, paņ ē mā m mantas un devā mies pastaigā .
10. Ū deni silda ar saules paneļ iem. Rezultā tā saulainu dienu bija maz, mazgā jā mies aukstā ū denī .
11. Bū vniecī ba. Katru dienu 8 no rī ta pamodā mies no uzmundrinoš ā m skaņ ā m, blakus ē kā m, kas tiek bū vē tas.
Plusi:
1. Tuvumā ir daudz lietu. Jū ra atrodas 3 soļ u attā lumā no viesnī cas. Tī rā k nekā centrā . Viļ ņ i ir mazā ki. Mē s devā mies uz pludmali nedaudz pa labi no mums, kur viesnī cas katru dienu uzkopj teritoriju. Smiltis kaut kā tī rā kas un mā jī gā kas.
2. Kafejnī ca. Visā di daž ā di. Tas bija iecienī ts, pirmajā rindā es aizmirsu nosaukumu. Ļ oti draudzī gi viesmī ļ i. Viņ i gatavo ļ oti garš ī gus ē dienus. Cenu zī me ir normā la. Tas ir tā vē rts. Vienmē r pirms ē dienreizes augļ us atnes bez maksas.
Netā lu ir tirgus, kur var paē st par 1 USD, bufete. Bet labā k, lai jū s neredzat, kā viņ i tur gatavo. Gaļ u sagriež uz zemes. Tas ne vienmē r var bū t svaigs. Tā pē c apkaisa ar garš vielu ķ ekaru. Sagatavojieties savē jiem. Viss ir izpā rdots lī dz 10:00. Neviens nekad nav saindē jies.
Mē s iemī lē jā mies restorā nā Yesenin. Kad man pietrū kst Krievijas, skan krievu mū zika, daudz krievu cilvē ku, daudz krievu ē diena. Viņ i gatavo ļ oti garš ī gus ē dienus. Mē s tur ē dā m pē dē jā s divas dienas. LĒ TS!

40 minū š u attā lumā no viesnī cas atrodas kafejnī ca, kurā tiek gatavoti suš i. 12 gabali maksā.30 rubļ us.
Š ķ iet, ka augļ us labā k pirkt centrā otrajā rindā . Mango - 30 rubļ i kilogramā . Ziemeļ u tirgū izmaksas ir pā rspī lē tas, un kvalitā te nav pā rā k laba.
Un centrā saki, ka vajag augļ us nest uz mā jā m un dod zaļ os. Viņ i mums uzdā vinā ja arī divus mango
Pē rciet dzī vas garneles. Tie ir lē ti. Pludmalē neko nepē rciet. Dā rgi un bezgarš ī gi.
3. Blakus ir aptiekas, kur strā dā krievu pā rdevē ji, kas visu pastā stī s un parā dī s.
4. Blakus ir pietura, no kuras var droš i izbraukt uz centru. Ja jū s pareizi paskaidrosit, kur doties, viņ i jums pateiks, kur izkā pt.
5. Vairā k vai mazā k kluss rajons. Tranš ejas centrā . Mē s gribē jā m relaksē još ā kas brī vdienas. Lai gan jebkurā gadī jumā viesnī ca nesē dē ja.
6. Labi puiš i strā dā . Un jū s varat jokot. Un uzziniet, kas jums nepiecieš ams. Un, kad lifts nedarbojā s, viņ i palī dzē ja nolaist koferus pa stā viem. Visi apskā va ardievas.
Secinā jums: Jū s varat gulē t tikai viesnī cā . Nu, lai paslē ptos no karstuma, konders strā dā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар