Sunny Hotel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 5.310
7.0 Numurs
8.5 apkalpošana
7.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Nha Trang centrā, piecu minūšu gājiena attālumā no pludmales. Tuvumā atrodas daudzi restorāni un kafejnīcas, veikali un izklaides vietas. Viesnīca tika atvērta 2008. gadā, pēdējais renovācija tika veikta 2015. gadā. Piemērots jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
š ausmas! ! ! … Tomēr ▾ š ausmas! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Georg_Petrov
Viesnī ca Sunny tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m internetā , gandrī z visas atsauksmes bija pozitī vas. Otrais atlases kritē rijs ir dzī ves dā rdzī ba: salī dzinā jumā ar citā m trī szvaigž ņ u viesnī cā m Nha Trangā , tas ir ļ oti lē ts. … Tomēr ▾ Viesnī ca Sunny tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m internetā , gandrī z visas atsauksmes bija pozitī vas. Otrais atlases kritē rijs ir dzī ves dā rdzī ba: salī dzinā jumā ar citā m trī szvaigž ņ u viesnī cā m Nha Trangā , tas ir ļ oti lē ts. Uzreiz jā saka, ka viesnī ca attaisnoja visas mū su cerī bas. Dzī ves apstā kļ u ziņ ā š is ir labs trijnieks, ne sliktā ks kā Taizemē vai Bali, kas aptuveni atbilst ē ģ iptieš u č etriniekam. Atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta - nevis uz galvenā ceļ a, bet tieš i pretī centrā lajam parkam. Gorkija, pludmale ir 3 minū š u pastaigas attā lumā . Mums bija standarta istaba, mē s tajā dzī vojā m ar sievu un 5 gadus veco mazmeitu. Viesnī ca ir 6 stā vu, bet neliela platī ba, aprī kota ar 2 liftiem. Lifti jauni, labi, bet kaut cik pā rdomā ti, iet lē ni. 6. stā vā atrodas ē damzā le un peldbaseins ar svaigu ū deni. Par ē damistabu jā saka atseviš ķ i. Bufete, katru dienu apmē ram 10 vjetnamieš u un Eiropas virtuves ē dieni, augļ i, sulas, kafija, tē ja, piens utt.
Katru dienu daž i ē dieni ir jauni. Mū su uzturē š anā s 12 dienu laikā ē dienkarte netika atkā rtota. Viņ u pavā ri ir brī niš ķ ī gi, viss ir ļ oti garš ī gs; bija ē dieni ar liellopa gaļ u, cū kgaļ u, vistu, zivī m, olā m (vistas un paipalā m), rī siem, nū delē m, dā rzeņ iem un augļ iem; daž ā di salā ti, garš augi, tomā ti, gurķ i, ananā si, papaija, banā ni, pū ķ a sirds utt. Smalkas plā nā s rī su pankū kas ar gaļ u, biezas pankū kas ar ananā siem un banā niem...Un viņ u kafija ir brī nums. Kopumā nevis ē diens, bet nikns rijī ba, mē s ar sievu plā nojā m zaudē t svaru atvaļ inā jumā , bet sanā ca otrā di - atgriezā mies apaļ ī gi, bet apmierinā ti. Vē l viena iezī me – personā ls ļ oti atsaucī gs un draudzī gs. Ļ aujiet man sniegt piemē ru: mē s devā mies ekskursijā uz Dalatu, viņ iem bija paredzē ts mū s uzņ emt 7 no rī ta. Viņ i brokasto no 6:45 lī dz 9:30. Varē jā m ar sievu paē st 10 minū tē s, bet mazmeita baigā bardaka, nespē j paē st daž ā s minū tē s.
Vakarā devos uz reģ istratū ru un palū dzu mums agri iedot brokastis. Man teica, ka varam nā kt 6 no rī ta. Ieradā mies 6 no rī ta pilnī gā pā rliecī bā , ka tagad mums iedos paciņ u ar rullī š iem, ievā rī jumiem, sulu un citā m sastā vdaļ ā m, kas iekļ autas sausajā devā . Tas viss izrā dī jā s nepareizi. Viņ i atvē ra mums durvis un atnesa visus 10 ē dienus, augļ us, pankū kas utt. , proti, nodroš inā ja ar to paš u ē dienu, ko ierastajā brokastu laikā . Un tas viss ar smaidu un laipnī bu. Vispā r pirmo reizi sastopamies ar tik patiesi laipniem, simpā tiskiem un viesmī lī giem cilvē kiem. Un nav ne miņ as no dzeramnaudas! (Es atceros, ka Ē ģ iptē viņ i sā ka izslē gt karsto ū deni pē c tam, kad es neatstā ju istabā dzeramnaudu). Katru dienu viņ i maina veļ u, saloka duš as ž eleju, š ampū nu, vienreizē jo zobu birsti, zobu pastu, ķ emmi un ū dens pudeli vienai personai.
Numurā ir ledusskapis, seifs, TV (1 kanā ls krievu, 1 franč u, 1 austrā lieš u, 1 vai 2 amerikā ņ u, 1 vai 2 ķ ī nieš u, 1 rā da tikai golfu, 2 - tikai karikatū ras, Discovery, Animal Planet un vairā ki daž ā di Vjetnamas kanā li) , diezgan mež onī gs kondicionieris (no tā pū š pamatī gs vē jš , sieva pat saaukstē jā s), elektriskā tē jkanna. Vannas istaba ir apvienota, bet ar pastā vī gu izplū di (ieslē dzat gaismu un ieslē dzas nosū cē js), tajā ir tualete, izlietne, vanna ar duš u. Ar ū deni problē mu nebija, vienī gais mī nuss ir tas, ka starp vannas istabu un sienu ir sprauga un, izmantojot duš u, tur tek ū dens. Tā rezultā tā uz grī das parā dā s peļ ķ e. Mē s dzī vojā m komitejā . 404, no loga paveras skats uz tuksnesi, gabals no mā cī bu lidlauka (pā ris reizes tur lidoja mazas lidmaš ī nas, š ķ iet, ka mā cī bu), kaimiņ u viesnī cas un daž as zemas ē kas. Naktī s, atverot logu, nevis gaisa kondicionē tā ju, var dzirdē t suņ a dzī vī bas skaņ as.
Dienas laikā š ie mazie sarkanie suņ i ir gandrī z neredzami, bet naktī viņ i sā k aktī vi riet un gaudot, kas neveicina patī kamu miegu. Bet, ja neatverat logu vai vē l labā k ieslē dzat gaisa kondicionieri, tad nekas nav dzirdams. Viesnī cā dzī vo pā rsvarā krievi, tač u ir arī angliski runā još i cilvē ki un vjetnamieš i.
Neskatoties uz nelielā m neē rtī bā m, kopē jais iespaids par viesnī cu ir lielisks. Ja vē l tiksimies Nha Trang, iespē jams, š o viesnī cu izvē lē š os vē lreiz.
Tagad par braucienu kopumā.
Mē s ar Icarus lidojā m č arterreisus no Pegasus. Lidmaš ī na liela, ē diens labs, bet televizori salonā nestrā dā ja (pē dē jo reizi lidojā m ar Fly Dubai, kur varē ja skatī ties filmas vai skatī ties satelī tattē lā ar ģ eogrā fijas elementiem, virs kuriem lidojam). Abas reizes (turp un atpakaļ ) lidmaš ī nas pacē lā s ar aptuveni 1 stundas kavē š anos. Ieradā mies neveiksmī gi - gandrī z vienlaicī gi nolaidā s 3 reisi un pie pasu kontroles sakrā jā s milzī gs pū lis.
Izgā jā m pasu kontroli 2.5 stundas. Acī mredzot nebija gaisa kondicionē tā ju, bija smacī gs, nebija kur sē dē t, cilvē ki drū zmē jā s un uztraucā s, bet Vjetnamas robež sargi strā dā ja kā parasti - proti, viņ i nesteidzā s un necentā s paā trinā t procesu vai atvieglot mū su nož ē lojamo stā vokli. Kopumā bija maz patī kama. Lidojums atpakaļ bija vieglā ks, bez problē mā m.
Laikapstā kļ i. Laikapstā kļ i spilgti atgā dinā ja mū su Urā lu vasaru - daļ ē ji apmā cies, stiprs vē jš (atklā ti sakot, ne karsts), brī ž iem neliels lietus. Pē cpusdienā , kā likums, pastiprinā jā s vē jš . Atklā ti sakot, jū ra ir auksta. Tas ir, jū s, protams, varat peldē t, bet jū s nevē laties tajā uzturē ties ilgu laiku. Turklā t pastā vī gi viļ ņ i 1-1.5 m.
Kad nav stipra vē ja, var izlauzties cauri krasta ritenim un peldē t 200-300 metrus no krasta, ir nelieli un maigi viļ ņ i (bet ū dens joprojā m ir vē ss), bet, ja pū š stiprs vē jš - un tā lu no piekrastē viļ ņ i lieli, ar jē riem, peld slikti. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem. Uzturē š anā s beigā s bija maksa 100.60 un 30 tū kstoš i VND (VIP vietas blakus restorā nam zem lietussargiem, standarta - zem lietussargiem un ekonomiskais - tā lu no restorā na un bez lietussargiem). Ē dā m Eiropas kvartā la kafejnī cā s un restorā nos, katru reizi jaunos. Reiz mē s pusdienojā m Gorkijas parka restorā nā , bet mums tas nepatika. Cenas ir diezgan augstas, un viņ i par mums aizmirsa - daž i ē dieni netika atvesti. Sē dē jā m, gaidī jā m, ē dā m atnesto un samaksā jā m par to, ko ē dā m (bet viņ i mē ģ inā ja mums ieš ļ ū kt oriģ inā lā maksā juma uzdevuma rē ķ inu). Mū su pusdienas vai vakariņ as mums izmaksā ja no 144 lī dz 350 tū kstoš iem dongu (1 dolā rs - 21 tū kstotis dongu).
Viss ir diezgan ē dams un garš ī gs, katru dienu ē dā m jū ras veltes, ņ ē mā m svaigi spiestas sulas utt. Naudu maina visā s tū ristu formā s un daudzā s bankā s, bankomā ti arī visur.
Ekskursijas tika veiktas uz Andrey-Tour, tas ir daž u minū š u gā jiens pa galveno ielu no viesnī cas virzienā uz Eiropas kvartā lu (ja atstā j viesnī cu uz jū ru, tad pa kreisi). Mē s devā mies apskates ekskursijā pa Nha Trang ($ 20), Yang Bay Park ($ 30) un Dalat City ($ 29). Man ļ oti patika visas ekskursijas, gidi bija krievu puiš i (pa pilsē tu mū s vadā ja tikai vjetnamietis, kurš dzimis un bē rnī bu pavadī jis PSRS, viņ am ir diezgan pieklā jī ga krievu valoda). Divas reizes bijā m uz Vinpē rlas parku. Izejiet no viesnī cas uz galveno ielu un uzreiz pa kreisi, neš ķ ē rsojot ielu, bū s autobusu pietura. Iekā piet 4.  autobusā , kas par 10 tū kstoš iem dongu aizvedī s uz Winpearl vagoniņ a terminā li.
Vinpē rlā ir daudz interesantu lietu, brī niš ķ ī gs okeanā rijs, atrakcijas, no viļ ņ iem slē gta pludmale (bet ū dens joprojā m bija auksts un vē jš stiprs un auksts), kalna galā ir liels budistu tempļ u komplekss (bet mē s par to uzzinā jā m vē lu un netikā m).
Rezumē jot ī si, mums ceļ ojums patika, bet es nevienam neiesaku ceļ ot janvā rī . Auksts, vē jš , auksta jū ra. Un valsts ir ļ oti interesanta, tur pret mums labi izturas (bet tomē r vajag turē t ausis vaļ ā , arī krā pnieku te pietiek).
Georgijs un Tatjana Petroy plus mazmeita Saš a, Jekaterinburga
аватар Olesya461
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies Sunny Hotel * 3 trijatā . Man patika viesnī ca, daudzas turku trī s rubļ u banknotes nebija tuvumā . Viesnī cā ir bezmaksas internets, labas brokastis ar nelielā m piezī mē m. Labi numuri, draudzī gs reģ istratū ras personā ls. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Sunny Hotel * 3 trijatā . Man patika viesnī ca, daudzas turku trī s rubļ u banknotes nebija tuvumā . Viesnī cā ir bezmaksas internets, labas brokastis ar nelielā m piezī mē m. Labi numuri, draudzī gs reģ istratū ras personā ls. Skaņ as izolā cijas tieš ā m nav. Var dzirdē t, kā tuvē jā lidlaukā paceļ as un nolaiž as mazā s lidmaš ī nas, un vietē jie iedzī votā ji, kuri mostas agri no rī ta. Bet labi, ka viesnī ca atrodas mazā ieliņ ā , nav dzirdams galvenā s ielas troksnis un nebeidzamā autobraucē ju un motociklistu taurē š ana. Š ķ ē rsojot ceļ u, uz pludmali, jums jā iet cauri skaistam dā rzam. Pastaigas attā lumā atrodas autobusu pietura, no kuras par 7 rubļ iem 50 kapeikā m var patstā vī gi nokļ ū t Vinpearl izklaides salā , Cho-dam tirgū , Ponagar torņ os un akmens dā rzā , kas ietaupa daudz naudas. Pā rā k tā lu, lai aizbrauktu lī dz Nha Trang centram. Kopumā , ja neesat protivoziny, izvē lieties š o viesnī cu un izbaudiet savu atvaļ inā jumu.
вид с балкона вид с балкона смотря вниз настоящий быт вьетнама


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Winpearl vagoniņš
Novērtējums 9.5
Vjetnama, Nha Trang
Transports
Bajo ūdenskritumi
Novērtējums 10.0
Vjetnama, Nha Trang
Atpūta, Daba
Okeanogrāfijas institūts
Novērtējums 10.0
Vjetnama, Nha Trang
Daba, Muzeji

Отель расположен в центре города Нья Чанг, в пяти минутах ходьбы от пляжа. Рядом множество ресторанов и кафе, магазинов и развлечений. Отель открыт в 2008 году, последняя реновация проведена в 2015 году. Подойдёт для молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 40 минут езды от аэропорта.
Pludmales apraksts Пляж в 70 м. Протяжённость – 50 м. Вход на пляж - только по ваучерам, которые выдаются на ресепшене и действительны в течение 4-х часов (бесплатно).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан Sunny на 120 мест.

Открытый бассейн (площадь 30 кв.м).

Конференц-зал (до 70 мест).

Мини-маркет, круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports К услугам гостей прокат велосипедов и мотоциклов, а также экскурсионное бюро.
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 52 номера.

Istabās

Кондиционер, телевизор, мини-бар, холодильник, чайник, телефон, сейф, бесплатный Wi-Fi, тапочки, фен, утюг и гладильная доска, принадлежности для приготовления чая и кофе, 2 бутылки питьевой воды ежедневно, уборка номеров ежедневно, смена белья каждые 2 дня.

Adrese 96/2 Tran Phu - Loc Tho - Nha Trang - Viet Nam
Tālruņi: Телефон: (84-258) 3.525.244 - 3.525.299, Факс: (84-258) 3.527.676
Tīmekļa vietne: Sunny Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.