pārskats

Rakstīts: 23 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 13 — 20 aprīlis 2019
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 5.0
Vjetnamā.3. reizi, š oreiz bijā m ar bē rnu 3.5 gadi. Pē c viesnī cas: parasta, normā la viesnī ca, plus baseins. Viesnī ca ir Jauna, numuriņ i labi, kondicionē tā js darbojas, arī (kā zemā k apskatā ) dzī vojā m 1209. istabiņ ā , lielisks balkons, sā nskats uz jū ru, par istabu sū dzī bu nav (maksā ja papildus par skatu un agru reģ istrē š anos $ 40 tā pē c es noliku 4ku) . Tuvu jū rai.
Mī nusi: nez kā pē c neslē dz gaisa kondicionē tā jus liftos (acī mredzot, ka ne), lejā reģ istratū rā tie tiek izslē gti gandrī z pastā vī gi. ir mež onī gs smacē jums (((. Brokastis uz 3 ------, nav ko pabarot bē rnu izņ emot omleti, visas dienas ē dā m viena omlete un bulciņ a ar ievā rī jumu ģ imenē principā par normu naš ķ i, bez gastronomiskas baudas, lielā kā daļ a ē diena ir vē rsta uz ķ ī nieš iem, brokastis skopī gas un nevarē tu teikt, ka garš ī gas. . Man nepatika brokastu personā ls, ja atnā kat 9.15 ( brokastis lī dz 10), tad visur viss tukš s, sulu nelej, jā meklē personā ls un jā prasa bē rnam dzē riens, sievietes brokastis lī dz 10 oficiā li. BET(! ) viņ u "triks" 9.30 viņ i izslē dziet visus kondicionierus ē dinā š anas zonā...tā dā veidā tie "paā trina" tavu izieš anu no savas teritorijas, tev tas nepatika, rada ī paš i neē rtus apstā kļ us (kā pē c? ) . . No rī ta no 5-7 tin sā kas aiz loga (iedomā jieties, ka jums nav logu, tas ir tas pats), zem balkona ir iemuti, kas pā rraida Vjetnamas ziņ as un visu pā rē jo pilnā skaļ umā no 5 lī dz 7 rī tā . . 7 no rī ta tur ir klusums. . .
Nav vestibila bā ra, nav baseina bā ra (lai gan tas tika izveidots tur, bet nedarbojas). Baseins tiek slē gts pulksten 18:00.

Pats baseins ir krā š ņ s, es personī gi izvē lē jos š o viesnī cu tā dē ļ (!! ! ) un tā attaisnoja manas cerī bas! Bija ķ ī nieš i, bet viņ u nebija ļ oti daudz. neizraisī ja diskomfortu.
Grū tā kais ir INTERNETS, tas ir ļ oti slikti. . . Ja darbā kaut kas jā dara, tā ir problē ma. Lai gan Nha Trang lielā kajā daļ ā vietu ir problē ma ar internetu (bet Phu Quoc internets lido visur, pat pludmalē s, kur principā nav nekā das darbī bas).
Vai es atgrieztos š ajā viesnī cā vē lreiz? Manuprā t, tas ir maz ticams, ja nu vienī gi, lai izbaudī tu baseinu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu