Havana Nha Trang Premier Hotel 5*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.710
8.7 Numurs
9.3 apkalpošana
9.7 Tīrība
9.3 Uzturs
9.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 5 minūšu gājiena attālumā no 2/4 Square, pāri ielai no Nha Trang Beach, kas ir viena no 29 labākajām pludmalēm pasaulē. Viesnīca tika atklāta 2013. gada janvārī, tās 41 stāva ēkai ir unikāls un mūsdienīgs dizains.Vairāk →
аватар sserg-89
Lieliska viesnī ca ar lielisku atraš anā s vietu gan pie jū ras, gan izklaides vietā m Izlasot atsauksmes un cerot uz to realitā ti brī vdienā m Nha Trang 2015. gada jū lijā , mans vī rs un es izvē lē jā mies Best Western Premier Havana Nha Trang Hotel 5 *. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca ar lielisku atraš anā s vietu gan pie jū ras, gan izklaides vietā m

Izlasot atsauksmes un cerot uz to realitā ti brī vdienā m Nha Trang 2015. gada jū lijā , mans vī rs un es izvē lē jā mies Best Western Premier Havana Nha Trang Hotel 5 *.

Jau uz vietas uzzinā jā m, ka Havana 5 * ir viena no lielā kajā m pieczvaigž ņ u viesnī cā m pasaulē , un tā s atklā š ana notika 2013. gada janvā rī , tas ir, tā ir pilnī gi jauna. Tā ir č etrdesmit viena stā va ē ka ar ī paš u, modernu, modernu dizainu, tas ir, tā ir pavisam jauna. Bijā m gandarī ti, ka viesnī ca atbalsta cī ņ u par vides tī rī bu un videi draudzī gumu, tā pē c tā ir veidota no tā diem materiā liem kā marmors, koks un citi dabī gi.

Kā jebkura viesnī ca, arī Havana sā kas ar reģ istratū ru, kurā ieraš anā s dienā bijā m 9:00 un, neskatoties uz to, bijā m apmetuš ies. Š ķ iet, bijā m ļ oti jauki un laipni un ieguvā m istabiņ u 29. stā vā ar lielisku panorā mas skatu uz jū ru.
Patiesī bā š eit no visā m istabā m paveras brī niš ķ ī gs skats, bet jo augstā k, jo skaistā ks; ) Reģ istratū ra ir atvē rta 24 stundas diennaktī . Visi darbinieki runā vjetnamiski un angliski, daž i ļ oti labi runā krieviski. Blakus kā pnē m Havanā.5 * atrodas rakstā mgalds ar ekskursijā m, kur devā mies interesantas ekskursijā s uz slavenajiem dubļ iem. Viesnī cā ir arī bezmaksas autostā vvieta visiem viesnī cas viesiem, bet mums tā nebija vajadzī ga. Kad mē s reģ istrē jā mies, no mums tika iekasē ts depozī ts 200 $.
Istaba bija plaš a, ē rta un ļ oti, ļ oti mā jī ga. Tas izrā dī jā s pilnī bā aprī kots: plazma, tē jkanna, trauki, mini bā rs, diezgan liels seifs, ū dens pudelē s, visi nepiecieš amie tualetes piederumi, fē ns, gaisa kondicionē tā js utt. Mē s izmantojā m Wi-Fi gan istabā , gan istabā . viesnī cas koplietoš anas telpas: restorā na zā lē s.

Mums izdevā s palikt luksusa numurā.
Tas sastā v no lielas istabas ar vannas istabu un lietus duš u.
Mē s dzirdē jā m, ka daž ā m istabā m ir blakus durvis, un tas nav ī paš i ē rti trokš ņ a dē ļ . Tač u atkal viesi, kuri nebija apmierinā ti ar to, bez problē mā m nomainī ja to pret citu.
Telpu uzkopš ana tika veikta katru dienu, bet tā s kvalitā te, š ķ iet, bija atkarī ga no maiņ as un/vai no istabenes noguruma pakā pes))

Mē s bijā m apmierinā ti ar ē dienu viesnī cā ! Tas ir vienkā rš i izcils, ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs. Tā ir mums tik ļ oti tī kamā bufetes forma, un, ja vē lē jā s, mū su acu priekš ā tika gatavoti daž ā di ē dieni no svaigā m jū ras veltē m. Un pat mans vī rs, kurš ienī st š os "necilvē kus", ē da visu ar prieku) Un istabā , starp citu, ir ē dienkarte, no kuras jū s varat pasū tī t visu, ko sirds kā ro, pat dienā vai naktī.
Personā ls visi ir draudzī gi, pieklā jī gi, draudzī gi, palī dz atrisinā t raduš ā s problē mas, kuru š ajā viesnī cā ir maz.
Kā sporta mī ļ otā js nevaru nepieminē t š ī s viesnī cas š iko fitnesa centru, kas aprī kots ar milzī gu skaitu iekā rtu. Ir arī jogas telpa. Tā pē c viņ a nezaudē ja savu formu pat atvaļ inā jumā . Mums tas nepatī k, bet daudzi tvaika cienī tā ji devā s uz pirti, kas sadalī ta divos kompleksos: vī rieš u un sievieš u. Protams, viesnī cā ir milzī gs, skaists peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem.

Diemž ē l pat tik mums š ķ ietami ideā lai viesnī cai bija trū kumi. Jā atzī st, esam smē ķ ē tā ju ģ imene, un viesnī cas teritorijā smē ķ ē t nedrī kst, un vienī gā atļ autā vieta ir tikai uz ielas (protams, ka var riskē t smē ķ ē t istabā , bet nož ē lojā m naudas sodiem. Mums arī ļ oti pietrū ka balkona. Protams, tā nav tik liela vajadzī ba, bet tomē r gribas š o skatu apbrī not sē ž ot pie galda un dzerot sulu) Un starp citu balkoni ir tikai iekš ā daž as istabas.
Nepietiekoš ais sauļ oš anā s krē slu un lietussargu skaits pludmalē neļ ā va gulē t atvaļ inā jumā , jo mums patī k ē rti sauļ oties, tā pē c nā cā s agri celties. Tas arī viss, ne tik briesmī gi un diezgan subjektī vi trū kumi, ko mē s atradā m Havana 5 *.

Atgriež oties pie viesnī cas priekš rocī bā m, atzī mē jam tā s atraš anā s vietu, jo tā ir ļ oti veiksmī ga un ē rta. Tā pat kā lielā kā daļ a citu Nha Trang viesnī cu, tā atrodas blakus jū rai, bet tikai tai ir sava pazemes eja tieš i uz pludmali, kas, jā saka, ļ oti iespaidoja, ar š ā du brī numu sastapā mies pirmo reizi. No viesnī cas ar autobusu mē s viegli nokļ uvā m daudzā s Nha Trang apskates vietā s, piemē ram, Long Son pagodā , Ponagorā , klinš u dā rzā , Okeanoloģ ijas institū tā un daudzā s citā s. Netā lu no viesnī cas atrodas arī centrā lais laukums ar Lotus Tower, Nha Trang iepirkš anā s centrs, Nakts tirgus, kas mums patī k, kā arī daudzas kafejnī cas un restorā ni.
Ļ oti tuvu viesnī cai atrodas arī Cho Dam un Maksimark tirgus.
Nepalaidā m garā m iespē ju ballē ties divstā vu klubā Zima, kas atrodas tieš i mū su viesnī cas priekš ā . Tajā ir tik priecī ga, jautra, draudzī ga, bezrū pī ga atmosfē ra, krievu personā ls, lieliska skaņ a, milzī ga deju grī da. Bā rā ir ļ oti garš ī gi kokteiļ i, visvairā k man patika augļ u š oti. Mū zika ir mū sdienī ga, klubu, bet ir arī disko 90 ballī tes. Mē s nokļ uvā m interesantā š ova programmā ar dzī vajiem priekš nesumiem, mū suprā t, tie š eit nav nekas neparasts. Ir arī karaoke istaba) Ī sā k sakot, mums nebija garlaicī gi blakus Zima klubam!

Rezultā tā ar pā rliecī bu varam teikt, ka Havana 5 * viesnī ca pilnī bā attaisno savu kategoriju un mē s ar prieku tur atgriezī simies vē lreiz!
аватар ale823
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Svaigs, tī rs un moderns. Istabu dizains un interjers ir lielisks. Jauka un svarī ga, manuprā t, detaļ a ir tieš a izeja (pazemes pā reja) uz pludmali. … Tomēr ▾ Svaigs, tī rs un moderns. Istabu dizains un interjers ir lielisks. Jauka un svarī ga, manuprā t, detaļ a ir tieš a izeja (pazemes pā reja) uz pludmali.
аватар VAN-SER-01
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s lidojā m pa Orenburgas lī nijā m no Š eremetjevas tū roperatora-Pegas-touristik. Viņ i man teica, lai es nejaucos ar Pegazu, es tam neticē ju, bet velti. Lidojums kavē jā s 9h. Uz vietu 19.00 20.04. 2013 izlidoja 21.04. 2013.04. Un otrā di, uz vietu 03. … Tomēr ▾ Mē s lidojā m pa Orenburgas lī nijā m no Š eremetjevas tū roperatora-Pegas-touristik. Viņ i man teica, lai es nejaucos ar Pegazu, es tam neticē ju, bet velti. Lidojums kavē jā s 9h. Uz vietu 19.00 20.04. 2013 izlidoja 21.04. 2013.04. Un otrā di, uz vietu 03.04. 2013. izlidoja pulksten 2 naktī . Atlikuš as gandrī z 20 stundas. Lidostā viņ i atbildē ja, ka jū su tū roperators ir iesaistī ts č arterreisa nodoš anā . pretenzijas pret viņ u. Pati viesnī ca laba. Brokastis ar lielu ē dienu un augļ u izvē li. Veikli viesmī ļ i. Telpas tiek uzkoptas pat 2 reizes dienā . Mī nus jaunā viesnī ca aizņ emta jau piektā daļ a, istabā s tiek remontē ti grī das, dzirdami klauvē jieni. Pā rbrauktuve pā ri ceļ am nav pabeigta, jā skrien starp motocikliem. Pludmalē vispā r nav lietussargu un sauļ oš anā s krē slu. Pludmale ir publiska. Pegazs mū s par to nebrī dinā ja. VIESNĪ CA IEŅ EM DEPOZĪ JUMU (DEPOZĪ CIJA) 50 ATGRIEZTI PAR NAKTI. Pegazs par to klusē ja. Mums nebija liekas skaidras naudas un iedevā m Visa uz kredī tkarti. Uz tā rezervē ja summu, un kad mē s aizbraucā m, izrā dī jā s, ka summa tiks atgriezta tikai 5-10 dienu laikā . Kā sirpis uz mani. Un nekur nav jā iet, jā lido prom. Tiesa, mē s esam pā rliecinā ti, ka tas ir lietu kā rtī bā un mē s netiksim maldinā ti un nauda mums tiks atgriezta. Atliek cerē t uz vjetnamieš u godī gumu. Kopumā Pegasus okupē ja visu Nha Trang. Citu operatoru nav. Ekskursijas ir dā rgas. Izbraucā m visas ekskursijas pa pilsē tu, ir daudz krievu tū risma aģ entū ru ar krieviski runā još iem gidiem. Viņ iem ir 2 reizes lē tā k un ne sliktā k. Aģ entū ras atrodas 1. , 2. , 3. ielas. Tur bū tī bā plū st visa Nha Trang dzī ve. Vispā r visiem patika jū ra un pilsē ta un ekskursijas, un paš i vietē jie cilvē ki. Mans viedoklis ir tā ds, ka braukt var un vajag, bet ne ar Pegazu - tū ristu, viņ am vajag tikai noplē st vairā k naudas, un tad tu viņ am neesi vajadzī gs. Mans secinā jums ir, staigā t-staigā t tū rists, BET DOMĀ AR GALVU. Priecā š os, ja mans pā rskats bū s vismaz kā dam noderī gs. Ja kā ds zina, kā pareizi noformē t pretenziju par nozagtajā m 20 stundā m un kam lū dzu rakstiet, bū š u pateicī gs.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums seecommanager
‹ Viesnīca Havana Nha Trang Premier Hotel 5*
Atrakcijas
Winpearl vagoniņš
Novērtējums 9.5
Vjetnama, Nha Trang
Transports
Bajo ūdenskritumi
Novērtējums 10.0
Vjetnama, Nha Trang
Atpūta, Daba
Okeanogrāfijas institūts
Novērtējums 10.0
Vjetnama, Nha Trang
Daba, Muzeji

Отель расположен в 5 минутах ходьбы от площади 2/4, через дорогу от пляжа Нья Чанг — одного из 29-ти самых лучших пляжей мира. Отель открыт в январе 2013 года, его 41-этажное здание имеет уникальный и современный дизайн.

Atrašanās vieta 40 км от аэропорта Нячанг.
Pludmales apraksts Пляж через дорогу.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā

В ресторане Spicy подают блюда азиатской и интернациональной кухни. По утрам сервируют завтрак «шведский стол». Производится обслуживание номеров.

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер, сувенирный магазин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • aukle
Izklaide un sports Havana Spa на 5 этаже, площадь — 1400 кв. м. Кулинарные курсы.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 1000 номеров в 41-этажном здании отеля.

Istabās

Wi-Fi и кабельный интернет, LCD TV, ванная комната с ванной и тропическим душем, чайник и чайный набор, мини-бар, сейф, кофеварка по запросу, фен, утюг и гладильная доска по запросу, джакузи (в некоторых номерах).

Adrese 38 Tran Phu St, Loc Tho Ward, Nha Trang City, Viet Nam
Tālruņi: +84 (0)258 3889999
Tīmekļa vietne: Havana Nha Trang Premier Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.