Jautājums o Phan Thiet

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
170 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Kā Vjetnamā klājas ar viļņiem, medūzām un laikapstākļiem kopumā?
От профсоюза на выбор дают две путевки: во Вьетнам (Канары-бич, Муйня)и в Таиланд (Лонг-бич) ... Как там во Вьетнаме с волнами, медузами и погодой в целом?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2017-09-237 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар Gelenka_1
Dod-ņem!) Vecgada vakarā un Ziemassvētkos atpūtāmies. Silts, sauļoties un peldēties. Protams, ūdens nedaudz uzmundrina.Vējš un vētra pēcpusdienā. No rīta pilnīgs miers. Gadu no gada, protams, nav nepieciešams, bet tomēr tie vienmēr ir silti. Nav karstuma, kas nozīmē, ka laikapstākļi parasti ir lieliski ekskursijām. Droši ej, atpūties un gūsti emocijas!)
аватар Kolhoznic
Es biju šajās daļās 2014. gada oktobrī Beach Hotel. Ne dienu viļņu un medūzu dēļ īsti nesanāca peldēt. Kā ar ekskursijām? Mui Ne atrodas tālu no apskates vietām. Mēs devāmies uz Dalatu. Ceļš ir garlaicīgs! Deviņas stundas līdz Nha Trang un Dalat vienādi! Kāda šobrīd ir satiksme uz jaunā ceļa no Cam Ranh uz Mui Ne?
аватар ollennka
Kāds ir ceļojuma mēnesis?
аватар ollennka
No Dalat līdz Nha Trang autobuss aizņem 3 stundas, pat nedaudz mazāk. Un kāpēc doties uz Dalatu no Mui Ne caur Nha Trang, ja taisne ir tikai 150 km? Tās būs trīsarpus stundas.
аватар Kolhoznic
ollennka, šis tagad ir autobuss trīs stundas. Un tajā laikā nebija jauna ceļa uz Nha Trang. Ekskursija pa šo maršrutu bija ar trīs dienu pieturu Nha Trang un pēc tam uz Dalatu. Un plānoju braukt 3.oktobrī uz 21 dienu.
аватар ollennka
Vai jūsu arodbiedrība nav gatava apmainīt Mui Nu pret Nha Trang?
аватар Kolhoznic
Nha Trang šeit nav pieprasīts! "Ģērbētava - pāri ceļam - pirts!". Tur visas viesnīcas atrodas pāri ceļam, kas ir bīstams šķērsošanai (manu sievu tur notrieca mopēds). Un daudzās viesnīcās viņi iziet gaitenī vai vispār neeksistē ... Jā, un pludmales ir pilsētas. Viņi tur nozaga manas drēbes un kameru.
аватар ollennka
Nu eglītes... es ieteiktu Phu Quoc, bet 21 diena... var trakot uz salas, vajag atšķaidīt.
аватар Kolhoznic
Jā, un nevēlēšanās dzīvot "cilvēkā" Kanāriju salās - tur ir mazstāvu ēka. Un istabas ar balkoniem. Un jūra - žogā!
аватар Kolhoznic
ollennka, izvēlēties Phu Quoc ir nereāli! Kuponi tiek piešķirti tikai noteiktām viesnīcām un teritorijām. Jā, un mēs bijām Fukuokā trīs reizes ...
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Phan Thiet
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl