Zhdi nia Yevo 2*– Atsauksmes

16
Novērtējums 9.510
№1 viesnīcas reitingā Ždeņjevs
9.1 Numurs
9.4 apkalpošana
9.2 Tīrība
9.6 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Privātais komplekss "Zhdy nya, Evo" atrodas Zhdenievo ciematā, tikai 100 metru attālumā no pacēlāja. Numuri ir iekārtoti tradicionālā ukraiņu lauku stilā ar koka mēbelēm.Vairāk →
аватар batanik_
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ideā la vieta! Viss ļ oti patika - lieliska vieta, skaista, sakopta teritorija, komfortabli numuriņ i, garš ī ga virtuve, ļ oti izpalī dzī gs un pieklā jī gs personā ls! Mē s iesakā m visiem! Liels paldies Sasha un Maryanochka - jū s … Tomēr ▾ Ideā la vieta! Viss ļ oti patika - lieliska vieta, skaista, sakopta teritorija, komfortabli numuriņ i, garš ī ga virtuve, ļ oti izpalī dzī gs un pieklā jī gs personā ls!
Mē s iesakā m visiem!
Liels paldies Sasha un Maryanochka - jū s esat lieliski biedri! Veselī bu visai ģ imenei, veiksmi jums un labklā jī bu!
аватар bezprozvanna27
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir labā kā vieta, kur atpū sties! ! ! ! ! Daba ir skaista, virtuve ir garš ī ga (par ļ oti saprā tī gā m cenā m), un apkalpoš ana ir pilnī gi bez vā rdiem. Saimnieki ir ļ oti jauki, pozitī vi un draudzī gi cilvē ki. … Tomēr ▾ Š ī ir labā kā vieta, kur atpū sties! ! ! ! ! Daba ir skaista, virtuve ir garš ī ga (par ļ oti saprā tī gā m cenā m), un apkalpoš ana ir pilnī gi bez vā rdiem. Saimnieki ir ļ oti jauki, pozitī vi un draudzī gi cilvē ki. Ī paš s paldies Valikam, jū s padarī jā t mū su ī so atvaļ inā jumu, tikai par 300%. Jau tagad gaidu nā kamo atvaļ inā jumu, un pat zinu, kur tas notiks. Es iesaku jū s visiem saviem draugiem, kolē ģ iem un paziņ ā m. Neapstā jies pie tā , es zinu, ka tev vē l ir daudz ideju un domu, ko vē lies ī stenot, lai tev veicas it visā )))) Paldies, ka esi ! ! ! ! ! ! ! !
аватар chernus
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labā kais komplekss Aizkarpatijā . Devos kopā ar grupu un vienkā rš i iemī lē jos š ajā vietā . Skaista daba, upe, Viss pā rdomā ts lī dz detaļ ā m. Teritorija ir ļ oti zaļ a un skaista. Virtuve ir nereā la, ļ oti garš ī ga, porcijas lielas. … Tomēr ▾ Labā kais komplekss Aizkarpatijā . Devos kopā ar grupu un vienkā rš i iemī lē jos š ajā vietā . Skaista daba, upe, Viss pā rdomā ts lī dz detaļ ā m. Teritorija ir ļ oti zaļ a un skaista. Virtuve ir nereā la, ļ oti garš ī ga, porcijas lielas. Liels paldies š efpavā riem. Izmē ģ inā jā m daudz jaunu ē dienu. Ī paš s paldies par atpū tu personā lam, viss ir visaugstā kajā lī menī (seviš ķ i Valik). Mani ļ oti pā rsteidza ē dienu pasniegš anas ā trums un attieksme pret viesiem. Š o daž u dienu laikā mē s jutā mies kā mā jā s. Un es tieš ā m negribē ju iet prom. Nā kamreiz tikai uz š o vietu.
аватар tanyaezik11_11
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma. Viss, ko redzat bildē tieš ā m ir, trī s koka mā jas ar daž ā dā m istabā m, skaista zaļ ā zona, daudz bē rnu izklaides. Viesnī ca atrodas starp kalniem, tā pē c no rī ta, izejot uz balkona, paveras skaists skats. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma. Viss, ko redzat bildē tieš ā m ir, trī s koka mā jas ar daž ā dā m istabā m, skaista zaļ ā zona, daudz bē rnu izklaides. Viesnī ca atrodas starp kalniem, tā pē c no rī ta, izejot uz balkona, paveras skaists skats. Viesnī ca atrodas ciemata galā lī dz tuvā kajam veikalam 15 minū š u gā jiena attā lumā , bet ticiet man, ka izsalcis š eit nebū si. Viesnī cā ir lielisks restorā ns un bū da, kur var ieturē t maltī ti. Varat arī ē st citā s tuvumā esoš ā s viesnī cā s. Braucā m uz kalniem, sē ņ ojā m, spē lē jā m tenisu, braucā m ar velosipē diem. Ekskursiju nebija, jo bijā m tā dā stundā , ka atpū tnieku tikpat kā nebija. Ī sā k sakot, ja vē laties klusu atpū tu, tad nā ciet š eit, bet ne sezonā , jo, kad bū s daudz atpū tnieku, domā ju, ka bū s ļ oti skaļ š.
Mā jā m ir pilnī ga skaņ as izolā cija, tā pē c jū s dzirdat augš ā dzī vojoš ā kaimiņ a krā kš anu un klausā ties televizoru kopā ar citiem kaimiņ iem. Domā ju, ja bū tu daudz atpū tnieku, mū zika krodziņ ā joprojā m skanē tu lī dz vē lam vakaram. Man tas ir tikai viens š ī s viesnī cas mī nuss. Es mī lu klusumu. Visi pā rē jie ir vienkā rš i lieliski.
аватар RoseMarie
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man patika pilnī gi viss! Istabu interjers, ē dinā š ana, apkalpoš ana, saimnieku attieksme. Patieš ā m, š ķ iet, ka atbraucu apciemot draugus))) Mē s dzī vojā m brī niš ķ ī gā mā jī gā istabā , no loga un balkona pavē rā s krā š ņ s skats uz kalniem un upi. … Tomēr ▾ Man patika pilnī gi viss! Istabu interjers, ē dinā š ana, apkalpoš ana, saimnieku attieksme. Patieš ā m, š ķ iet, ka atbraucu apciemot draugus))) Mē s dzī vojā m brī niš ķ ī gā mā jī gā istabā , no loga un balkona pavē rā s krā š ņ s skats uz kalniem un upi. Istabā ir viss nepiecieš amais, baidī jos, ka bū s auksti, bet siltums bija ļ oti labs. Atbraucā m, bija, varē tu teikt, pavasarī gs laiks, bet pē c pā ris dienā m sā ka snigt, tā pē c noķ ē rā m ziemu. Braucā m kalnā ragavā s, guvā m lielu prieku. Tī rs kalnu gaiss, jauki cilvē ki, brī niš ķ ī ga viesnī ca, tik komfortablu atpū tu sen neesam guvuš i. Vē los pateikt milzī gu paldies Oksanai, Ivanam, Vaļ ikam, Saš ai, Marjanai, Jurai un visiem, kas padarī ja mū su atpū tu neaizmirstamu! ! Mē s noteikti atgriezī simies un vē l vairā k nekā vienu reizi. (Ī paš s paldies par karstvī nu un burkā nu sniegavī ram))))))
аватар mamail
Viesnī cu izvē lē jā mies spontā ni, pirmo reizi nonā cā m Karpatos. Pirmkā rt, mani iepriecinā ja iestā des izskats, ainava un ē rtā atraš anā s vieta, telpu interjers un personā la atsaucī ba. Man ļ oti patika virtuve, viss ir garš ī gs un apmierinoš s. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies spontā ni, pirmo reizi nonā cā m Karpatos. Pirmkā rt, mani iepriecinā ja iestā des izskats, ainava un ē rtā atraš anā s vieta, telpu interjers un personā la atsaucī ba. Man ļ oti patika virtuve, viss ir garš ī gs un apmierinoš s. Viss tiek darī ts ģ imenes tradī ciju garā ar siltumu un komfortu.
аватар kom-servise
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Gā ja cauri un nevarē ja apstā ties vismaz dienu. Pē dē jo reizi pirms 4 gadiem. Interesanti, kas š eit ir noticis labā ks vai sliktā ks. Istabas: viss vienmē r pā rdomā ts, ļ oti tī rs un ē rts, vienkā rš i super. Restorā ns-vienmē r tevi atcerē š os un piegriezī š u kad vien iespē jams. … Tomēr ▾ Gā ja cauri un nevarē ja apstā ties vismaz dienu. Pē dē jo reizi pirms 4 gadiem. Interesanti, kas š eit ir noticis labā ks vai sliktā ks.
Istabas: viss vienmē r pā rdomā ts, ļ oti tī rs un ē rts, vienkā rš i super. Restorā ns-vienmē r tevi atcerē š os un piegriezī š u kad vien iespē jams. Virtuve super! ! ! !! ! Vienmē r ar smaidu un vienmē r pieklā jī gi. Teritorija ir ļ oti skaista un kopta.
Š ie svē tki var bū t tikai 10 no 10
Mē s noteikti nā ksim vē l
аватар hajje
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man bija 3 brī niš ķ ī gas dienas. . . š ie ir vā rdi no dziesmas, ar kuriem vē los raksturot laiku, kas pavadī ts kū rortā Ž deņ ijevas ciematā un jo ī paš i paš ā viesnī cā ! Nezinu kas un kā viesnī cai iedeva 2 zvaigznes, man iedeva 5! dzī voja suite, 2 guļ amistabas, kamī nistaba, atseviš ķ a vannas istaba. … Tomēr ▾ Man bija 3 brī niš ķ ī gas dienas. . .
š ie ir vā rdi no dziesmas, ar kuriem vē los raksturot laiku, kas pavadī ts kū rortā Ž deņ ijevas ciematā un jo ī paš i paš ā viesnī cā ! Nezinu kas un kā viesnī cai iedeva 2 zvaigznes, man iedeva 5!
dzī voja suite, 2 guļ amistabas, kamī nistaba, atseviš ķ a vannas istaba. milzī ga koplietoš anas telpa. 2 ģ imenē m tikai pupa! koks apkā rt, pilnī gs klusums dienu un nakti, brī niš ķ ī ga atpū ta! un ū dens krā nā nav vienkā rš s, bet gan no avota. raksturī gi sulī gas svī tras pē c mazgā š anas.
lejas stā va kafejnī ca ar lielisku ē dienu un cenā m. turpat ir taverna, kur tavā priekš ā cep gaļ u. viss gaumī gi iekā rtots.
blakus pirts. ļ oti slavē jams! ar pienā cī gu peldbaseinu iekš ā , jaukiem termiem un labu koplietoš anas telpu.
Personā ls visā kompleksā ir ļ oti izpalī dzī gs un patī kams. vienmē r smaidot un izpildot katru kaprī zi. Nezinā ju, kā iekurt kamī nu, viņ i atnā ca, parā dī ja, paš i uzlika malku un tad jautā ja vē lreiz.
2 minū š u gā jienā - slidkalniņ š ! kas attiecas uz mani, tas arī viss. Es neesmu slē potā js, man pietika ar ragaviņ ā m, bet slē potā jiem tur nebija garlaicī gi. ir inventā ra noma par dievī gā m cenā m, instruktori. Drag lifts vienmē r strā dā ja, cilvē ku nebija daudz, lai gan visas viesnī cas nebija tukš as.
vispā rē jā uzsū kš anā s ir ļ oti laba.
š ī bija dā vana mū su sievā m 8. martā . viņ i to noteikti atcerē sies ilgā k nekā standarta buķ eti un smarž u pudelī ti : )
ieteiktu! viņ i strā dā gan ziemā , gan vasarā . Es arī braukš u vasarā .
аватар marina52
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m viesnī cā ar draugiem un ļ oti jautri pavadī jā m laiku. Lielisks serviss. Iepriekš vienojā mies ar Oksanu par transfē ru. Tikā m Volovecā ar mikroautobusu pie maš ī nas un pē c pusstundas bijā m uz vietas. Skaisti numuriņ i, viss tī rs, uzkopju katru dienu. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā ar draugiem un ļ oti jautri pavadī jā m laiku. Lielisks serviss. Iepriekš vienojā mies ar Oksanu par transfē ru. Tikā m Volovecā ar mikroautobusu pie maš ī nas un pē c pusstundas bijā m uz vietas. Skaisti numuriņ i, viss tī rs, uzkopju katru dienu. Laikapstā kļ i bija lieliski. Saule, tī rs gaiss, apkā rt draudzī gi cilvē ki. Lifts strā dā ja katru dienu. Slē potā ju ir daudz, bet tie viens otram nemaz netraucē . Slidotava ar mū ziku, ragavu noma. Pā rtika ir atseviš ķ s jautā jums. Apbraukā jā m visas apkā rtnes kafejnī cas, bet labā k, protams, Zhdi nya Evo. Lielisks serviss, ļ oti lielas porcijas, saprā tī gas cenas. Tieš ā m garš ī gi. Mē s noteikti atgriezī simies vē lreiz. Liels paldies visam viesnī cas personā lam. Mē s visi bijā m ļ oti apmierinā ti.
аватар klassik23
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā ksim secī bā . Jau ilgā ku laiku meklē jā m vietu pirmajā m slē poš anas brī vdienā m. Nolē mā m palikt Zhdi nya Evo - cena (saprā tī ga) mū s piesaistī ja un atsauksmes ir labas, kā arī blakus ir slē poš anas trase. … Tomēr ▾ Sā ksim secī bā . Jau ilgā ku laiku meklē jā m vietu pirmajā m slē poš anas brī vdienā m. Nolē mā m palikt Zhdi nya Evo - cena (saprā tī ga) mū s piesaistī ja un atsauksmes ir labas, kā arī blakus ir slē poš anas trase. Atpū tā mies ar kompā niju - 4 pieauguš ie un 3 bē rniņ i. Transfē rs no Volovets ilga 30 minū tes (par maksu). Mē s nekavē joties tikā m apsē duš ies. Telpas patī kami pā rsteidza - tī ras, ē rtas un siltas (un salnas sasniedza -17 C). Neticami paveicā s ar laikapstā kļ iem – katru dienu sniga. Virtuve super, ē st var restorā nā un "Korč mā ". Personā ls vienmē r ir draudzī gs. 100 metru slē poš anas trase un inventā ra noma (var izmantot instruktora pakalpojumus). Pē c 2 dienā m visi bija uz slē pē m un pat bē rni. Ja ir vē lme un LABA noskaņ ojums, var atrast daudz izklaides. Bijā m kalnos, braucā m ar zirgu trijotni, peldē jā mies kalnu upē uz kristī bā m, devā mies ekskursijā uz Mukač evu (pils pļ avā m), termā lajiem avotiem, apmeklē jā m vietē jo vī ndaru.
Izcilas atmiņ as par vakariem restorā nā Zhdi nya Evo. Aleksandra dzī vā mū zika (ģ itā ra un karaoke) bija vienkā rš i burvī gi. Vispā r - VEICĀ S ATPŪ TA! ! ! Mē s iesakā m visiem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ElenaRomanova
Ja kāds bija atpūties viesnīcā "Wait nya Evo", lūdzu, padalieties savos iespaidos. Ļoti interesē cenas šajā viesnīcā. Cenas ir norādītas vietnē, bet dažas ir ĻOTI zemas (varbūt informācija nav tikusi atjaunināta ilgu laiku), un tas ir kaut kā satraucoši. Šķiet, ka viss ir labi un brīnišķīgi, bet cenas ir apkaunojošas. Un kādi laikapstākļi šajās daļās ir septembra sākumā?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Danka_K
ļoti interesanti vai tur ir augsti kalni, vai mežs ir tālu. Un es arī vēlētos uzzināt sīkāku informāciju par viesnīcu "Zhdya nya, Evo"
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums oksanasobran
‹ Viesnīca Zhdi nia Yevo 2*

Частный комплекс «Жды ня, Ево» расположен в деревне Ждениево, всего в 100 метрах от горнолыжного подъемника. Номера оформлены в традиционном украинском загородном стиле и обставлены деревянной мебелью.

Atrašanās vieta 100 м от горнолыжного подъёмника. В 25 км находится поселок Воловец и железнодорожная станция, откуда можно добраться до города Мукачево, расстояние до которого составляет 55 км.
Viesnīcā

Ресторан «Корчма».

Круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

12 номеров полулюкс и люкс.

Istabās

Телевизор, холодильник, фен, ванная комната.

Adrese 89120, Закарпатская обл, Воловецкий район, с. Ждениево, ул. Шевченко, 251
Tālruņi: (03136) 25-4-29, 25-4-30, 8-097-456-14-43, 8-050-717-72-84
Tīmekļa vietne: Zhdi nia Yevo
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.