Natashka 3*– Atsauksmes

19
Novērtējums 3.510
№4 viesnīcas reitingā Aizkarpatija
3.3 Numurs
3.3 apkalpošana
3.4 Tīrība
3.3 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca "Natashka" atrodas Volovets rajonā, Huklivy ciematā. Šī ir Aizkarpatu dienvidu daļa ar brīnišķīgu dabu un attīstītu infrastruktūru aktivitātēm brīvā dabā.Vairāk →
аватар mouse0713
 •  apceļots 3 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
4 pieauguš ie 3 bē rni. Pasū tī tas pusdienas. Viņ i jautā ja par gatavoš anas laiku. Ē dienkartē nebija gandrī z nekā . Ē dieni tika gatavoti divreiz ilgā k, nekā norā dī ts. Personā ls nezina, kas ir pieejams un kas nav. Traukus atnesa saimniekam!! ! Neizvē loties vā rdus, saimnieks centā s noskaidrot attiecī bas ar bē rniem. … Tomēr ▾ 4 pieauguš ie 3 bē rni. Pasū tī tas pusdienas. Viņ i jautā ja par gatavoš anas laiku. Ē dienkartē nebija gandrī z nekā . Ē dieni tika gatavoti divreiz ilgā k, nekā norā dī ts. Personā ls nezina, kas ir pieejams un kas nav. Traukus atnesa saimniekam!! ! Neizvē loties vā rdus, saimnieks centā s noskaidrot attiecī bas ar bē rniem. STIPRI NEIESAKU!! !
аватар nikoly07
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Neiesaku. Viesnī cas un restorā na komplekss paredzē ts svinī giem pasā kumiem, nevis atpū tai ar bē rniem. Viesnī ca atrodas uz galvenajiem ceļ iem. Par kā du atpū tu var runā t, kad katru minū ti garā m brauc maš ī nas. Visas ekskursijas ir par saviem lī dzekļ iem. … Tomēr ▾ Neiesaku. Viesnī cas un restorā na komplekss paredzē ts svinī giem pasā kumiem, nevis atpū tai ar bē rniem. Viesnī ca atrodas uz galvenajiem ceļ iem. Par kā du atpū tu var runā t, kad katru minū ti garā m brauc maš ī nas. Visas ekskursijas ir par saviem lī dzekļ iem.
аватар olechka_05
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba viesnī ca. Administrā cija strā dā perfekti, uz visiem pieprasī jumiem reaģ ē uzreiz. Tatjana, Viktorija, tu esi labā kā , paldies par patī kamo stundu. Sveicieni no Marka un Ustiņ as, viņ i teica, ka nā ks vē l. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Administrā cija strā dā perfekti, uz visiem pieprasī jumiem reaģ ē uzreiz. Tatjana, Viktorija, tu esi labā kā , paldies par patī kamo stundu. Sveicieni no Marka un Ustiņ as, viņ i teica, ka nā ks vē l.
Ігрова площадка Ігрова площадка Сауна, басейн Територія біля готелю Територія біля готелю Територія біля готелю Екскурсії Дитячий майданчик
аватар maryxa
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Paldies par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem! ! ! !! Š eit atpū tos pirmo reizi ekskursijā un viss ļ oti patika! ! ! !! Draudzī gs personā ls un garš ī ga virtuve, vanna ir vienkā rš i lieliska. Ž ē l, ka pirms izbraukš anas mums nebija laika uzsildī t baseinu. … Tomēr ▾ Paldies par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem! ! ! !!
Š eit atpū tos pirmo reizi ekskursijā un viss ļ oti patika! ! ! !!
Draudzī gs personā ls un garš ī ga virtuve, vanna ir vienkā rš i lieliska.
Ž ē l, ka pirms izbraukš anas mums nebija laika uzsildī t baseinu.
Ī paš i patika daž ā dā s ekskursijas!
аватар xvostic
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man patika viss: 4 ē dienreizes dienā , draudzī gs personā ls, administratore Tatjana, kura tikš anā s reizē vienmē r apjautā jas, kā ir vai nevajag, lokā cija š ika, neaizmirstamas ekskursijas ar gidu Vasiliju un taksometra vadī tā ju Viktoru, pirts ir tikai bumba. … Tomēr ▾ Man patika viss: 4 ē dienreizes dienā , draudzī gs personā ls, administratore Tatjana, kura tikš anā s reizē vienmē r apjautā jas, kā ir vai nevajag, lokā cija š ika, neaizmirstamas ekskursijas ar gidu Vasiliju un taksometra vadī tā ju Viktoru, pirts ir tikai bumba. Nekā dus mī nusus neatradu. Ja tu ej pasē dē t istabā , tad tevis te nav. Š ī ir vieta aktī vai atpū tai un atveseļ oš anai! Iesaku viennozī mī gi! Paldies vadī bai un personā lam par mū su svē tku organizē š anu! ! ! ! !
аватар _136606
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā atpū š amies ne pirmo reizi. Viss ir lieliski. Š ī s viesnī cas ī paš nieki ir ļ oti jauki. Viss personā ls ir super klases. Ļ oti patī kama, laipna, atsaucī ga administratore Tatjana. Vē los sveikt Vikusu un sveiki guvernantei Marijai. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū š amies ne pirmo reizi. Viss ir lieliski. Š ī s viesnī cas ī paš nieki ir ļ oti jauki. Viss personā ls ir super klases. Ļ oti patī kama, laipna, atsaucī ga administratore Tatjana. Vē los sveikt Vikusu un sveiki guvernantei Marijai. Tur viss ir brī niš ķ ī gi, katram ir individuā la pieeja. Ļ oti garš ī gas, sā tī gi gatavotas, saldas mā jas kū kas. Numuri ir silti, mā jī gi, tī ri un ē rti. Tī rī š ana notiek katru dienu, veļ as maiņ a biež i. Ir diskotē ka, super pirts un tas viss ir bez maksas. Ir daudz interesantu piedā vā jumu, kur var atpū sties, rotaļ ā ties bē rni, super ekskursijas un izpalī dzī gi š oferi. Rudenī divreiz atpū tā mies, nesen atgriezā mies Kijevā un vē l gribam atbraukt. Ieteicu visiem radiem, draugiem un kaimiņ iem doties tur atpū sties un visi no turienes atgriezā s ar pozitī vu.
Бассейн
аватар alisakaraziya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pā rē jais izdevā s lieliski. Ļ oti draudzī gs un viesmī lī gs personā ls, mū s uzņ ē ma nevis ieraš anā s dienā , bet gan pē c pieraksta. Ē diens garš ī gs, porcijas lielas un brokastī m un pusdienā m ir ē dienu izvē le. … Tomēr ▾ Pā rē jais izdevā s lieliski.

Ļ oti draudzī gs un viesmī lī gs personā ls, mū s uzņ ē ma nevis ieraš anā s dienā , bet gan pē c pieraksta.

Ē diens garš ī gs, porcijas lielas un brokastī m un pusdienā m ir ē dienu izvē le. Meitai ir alerģ ija pret piena produktiem un citiem. produktus, tač u vienmē r bija ar ko viņ u pabarot atš ķ irī bā no citā m iestā dē m, kur bijā m, un tas man ir ļ oti svarī gi.

Istaba tika uzkopta katru dienu, karsts ū dens visu diennakti, skaisti skati no balkona, ledusskapis, ienest uz istabu dzeramo ū deni pudelē s.

Ir apsildā ms baseins (peldē jā s ap septembrī ), kas tiek tī rī ts katru dienu. Vakarā ar gaismā m. Ap viņ u sauļ oš anā s krē sli, galdi. Miecē tas tā , it kā viņ i bū tu jū rā )
Pirts, batuts, š aš liks, avota ū dens, ekskursijas...Wi-fi, TV istabā , bet maz kanā lu, un tie nav vajadzī gi, apkā rt tā da daba, mež s, ogas mež ā...var pasū tī t masā ž u.

Man ļ oti patika, ka mā jā s tika atvesta zī lē š anas un fotogrā fiju jū ra.

Mē s jums iesakā m)
аватар Kollejka
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā "Nataš a" atpū tusies divas reizes, ar gandrī z gada starpī bu, un varu teikt, ka š ogad viesnī ca ir ļ oti "pieaugusi"! Ē diens un apkalpoš ana kopumā ir uzlabojusies, redzams, ka cenš as. Administratore Tatjana ļ oti jauka un saprotoš a! Istabas tieš ā m mazas, bet siltas (ja runā jam par auksto sezonu), ir TV, vannas istaba, visu laiku siltais ū dens. … Tomēr ▾ Viesnī cā "Nataš a" atpū tusies divas reizes, ar gandrī z gada starpī bu, un varu teikt, ka š ogad viesnī ca ir ļ oti "pieaugusi"! Ē diens un apkalpoš ana kopumā ir uzlabojusies, redzams, ka cenš as. Administratore Tatjana ļ oti jauka un saprotoš a!
Istabas tieš ā m mazas, bet siltas (ja runā jam par auksto sezonu), ir TV, vannas istaba, visu laiku siltais ū dens. Sakopta teritorija, apkā rt skaistums! ) Bet tomē r uzskatu, ka jē dziens par labiem apstā kļ iem un atpū tu ikvienam, tā pē c arī ceļ ojot ekskursijā ir jā izvē rtē , kas tev ir nepiecieš ams! Lai neieņ emtu kā da vietu un bū tu ļ oti neapmierinā ts! Tuvumā tieš ā m nav civilizā cijas, lī dz tuvā kajam veikalam 3-4 kilometri, ja esi bez maš ī nas un ar mazu bē rnu, tas var bū t fundamentā li. Viesnī ca pā rdod saldē jumu, cepumus, konfektes, č ipsus, alu, sulas.
Pagā juš ajā gadā viesnī cā nebija ekskursiju un ļ oti samulsu (varbū t tā pē c, ka nebija rudens sezona), š ogad bijā m, bet mē s jau bijā m maš ī na, tā pē c varē jā m braukt vieni. Ir vietas, kur doties, ko apskatī t, ja laiks atļ auj, kā pt kalnos un vienkā rš i atpū sties! )) Dejā m, ballī tē m un aktī vai animā cijai jū s citā s vietā s! )) Novē rtē ts ar 8 "Ļ oti labi", bet attī stī ties un pilnveidoties tā lā k! )
аватар znadejdal
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mū su neaizmirstamā atpū ta nelielā , bet mā jī gā viesnī cā "Nataš a" (jū nijs 2019). Pagā juš ajā reizē atpū tā mies ar vē l trim dē liem, un š ogad arī ar mū su mazo puķ ī ti - meitu! Viesnī cas (burvī gā dzimtene) saimnieki pieliek visas pū les, lai svē tki bū tu ļ oti patī kami: bē rniem ir rotaļ u laukums ar š ū puļ krē sliem, atseviš ķ s virš u kucē ns rada batutu Viegli apsē sties mamma, tē tis un 2 bē rni), vasaras terase ar galdiem, ī paš i mana mī ļ ā kā pilsē tiņ a pie upes arī ar galdiem un krē sliem (meitai saldo miegu nodroš inā ja upes š alkoņ a) un vē l daž ā das jaukas lietas, tai skaitā pirts. … Tomēr ▾ Mū su neaizmirstamā atpū ta nelielā , bet mā jī gā viesnī cā "Nataš a" (jū nijs 2019).
Pagā juš ajā reizē atpū tā mies ar vē l trim dē liem, un š ogad arī ar mū su mazo puķ ī ti - meitu!
Viesnī cas (burvī gā dzimtene) saimnieki pieliek visas pū les, lai svē tki bū tu ļ oti patī kami: bē rniem ir rotaļ u laukums ar š ū puļ krē sliem, atseviš ķ s virš u kucē ns rada batutu Viegli apsē sties mamma, tē tis un 2 bē rni), vasaras terase ar galdiem, ī paš i mana mī ļ ā kā pilsē tiņ a pie upes arī ar galdiem un krē sliem (meitai saldo miegu nodroš inā ja upes š alkoņ a) un vē l daž ā das jaukas lietas, tai skaitā pirts.
Ikdienas uzkopš ana (ar visā m ē rtī bā m), garda mā jas gatavoš ana ar ē dienu izvē li brokastī s un pusdienā s, audzinā tā ja klā tbū tne bē rniem pē cpusdienā darba dienā s, liels skaits interesantu ekskursiju (par papildus samaksu).
Administrā cija un darbinieki vienmē r ir gatavi palī dzē t atrisinā t daž ā dus svē tku laikā raduš os jautā jumus – viss tiek atrisinā ts ā tri un vislabā kajā veidā!
Atseviš ķ i jā piemin miziņ a no rozī nē m - baseins ! ! ! ! ! ! ! ! Tas ir prieks bez ierobež ojumiem ikvienam - no mazuļ iem lī dz vecvecā kiem! Tas ir glā biņ š dienas karstumā!
Par dabu un gleznaino skaistumu apgabalā , kurā atrodas viesnī ca, mē s varam runā t bezgalī gi: kalnu nogā zē s ir klā tesoš a visa krā su gamma, neticami saulrieti un nepā rspē jams gaiss! Pat duš as š eit ir ī paš as ...un ļ oti skaistas (es tā s fotografē ju).
Nobeigumā vē los piebilst, ka nevarē t (meitiņ as mazuļ a dē ļ ) doties ekskursijā s biež i - bija tikai vienu reizi, bet visu dienu - atpū ta 21 dienu tomē r bija bagā ta un pozitī viem iespaidiem pilna! Mē s ļ oti vē lamies atgriezties š eit, kur viņ i ir tik viesmī lī gi gaidī ti!
Izsakā m sirsnī gu pateicī bu no dzimtenes! Veiksmi un turpmā ku attī stī bu!
аватар _853276
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā nokļ uvu nejauš i ar Droš ī bas padomes biļ eti. Esmu ļ oti priecī gs, ka izvē lē jos! Darbinieki mū s sagaidī ja sirsnī gi un sirsnī gi! Numurā ir visas ē rtī bas, ieskaitot TV un balkonu. labi. teritorija š ika, kopta, puķ es visur, š ū poles, bauts, pirtiņ a, slī dkalniņ š un smilš u kaste bē rniem, bū vē baseinu. … Tomēr ▾ Viesnī cā nokļ uvu nejauš i ar Droš ī bas padomes biļ eti. Esmu ļ oti priecī gs, ka izvē lē jos! Darbinieki mū s sagaidī ja sirsnī gi un sirsnī gi! Numurā ir visas ē rtī bas, ieskaitot TV un balkonu. labi. teritorija š ika, kopta, puķ es visur, š ū poles, bauts, pirtiņ a, slī dkalniņ š un smilš u kaste bē rniem, bū vē baseinu. Daba apkā rt ir krā š ņ a! Ļ oti iedvesmo! Minerā ls ū deni izsniedz katru otro dienu. , kas strā dā lī dz vē lam , vienmē r var kaut ko nopirkt ja ir vē lme. Ir arī spē ļ u stū rī tis, un TV, un mū zika! Viesmī les mī ļ as un jaukas meitenes ?? ? ? Kā arī skolotā ja nodarbojas ar bē rniem, rī ko diskotē kas) Administratore Tatjana ļ oti kompetenta, pieklā jī ga un draudzī ga! ! Viņ a arī organizē ekskursijas un palī dz atrisinā t visus jautā jumus) Mē s ar bē rniem esam 100% apmierinā ti ar visu! Viesnī cā atpū š os ar lielu prieku! Iesaku š o brī niš ķ ī go vietu!
Parādīt vairāk »


iemiesojums _190693
5 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums dforel
‹ Viesnīca Natashka 3*

Гостиница "Наташка" расположена в Воловецком районе, селе Гукливий. Это южная часть Закарпатья с чудной природой и развитой инфраструктурой для активного отдыха.

Atrašanās vieta До подъемника (2 км),
рынка (8 км),
продуктового магазина (3 км).
Viesnīcā

баня, бильярд, тренажерний зал, автостоянка, прачечная, баня, ресторан, бар, открытый бассейн, крытый бассейн при сауне, дискотека.

Telpu apraksts

В отеле 19 номеров.

Istabās

телевизор, балкон, душ, туалет, кабельное телевидение, набор посуды.

Adrese Украина, Закарпатская обл., Воловецкий р-н, с. Гукливий, 662
Tālruņi: +38 (050) 519-68-48, +38 (097) 155-82-36
Tīmekļa vietne: Natashka
FAQ