Villa Eden 1*– Atsauksmes

3
Novērtējums 1.710
2.3 Numurs
1.3 apkalpošana
1.7 Tīrība
1.0 Uzturs
4.3 Infrastruktūra
Villa Eden atrodas Janoshi ciemā, Beregovskas rajonā, Aizkarpatu reģionā.Vairāk →
аватар Pycco
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sū da viesnī ca! ! ! Dvieļ i smird. putekļ i uz grī das, netī rī ti. aizkaru nebija, no rī ta saule spī d acī s. Debī la ideja ielikt ā rdurvī s stiklu, pa kuru var redzē t, kas notiek telpā . Un naktī no koridora acī s krī t gaisma. … Tomēr ▾ Sū da viesnī ca! ! ! Dvieļ i smird. putekļ i uz grī das, netī rī ti. aizkaru nebija, no rī ta saule spī d acī s. Debī la ideja ielikt ā rdurvī s stiklu, pa kuru var redzē t, kas notiek telpā . Un naktī no koridora acī s krī t gaisma. Nav slē dž a. Tualete smird, spogulim plaukts nokritis, tualetē nav roktura uz durvī m. Tualetes pods ar melniem traipiem. Gulta bija salauzta, bē rns gulē ja izliekti. Palū dza, lai vismaz ielieku tualetē rokturi, saimniece teica: "Rī t ieliksim", bet 4 dienas neviens neieradā s. Ne ziepes, ne tualetes papī rs, jā zvana un jā jautā . Gultas veļ a izmazgā ta pelē ka un novecojusi. Virtuves nav vispā r. Koplietoš anas virtuve smird, trauku ž ā vē tā js ir aizķ ē ries ar netī rumiem, un nav arī trauku. Atpū tas laikā.9:00 no rī ta sā ka darboties domkrats un sā kā s pirts remonts, un pagalmā bija ķ ieģ eļ u kaudze, kurai bija jā kā pj pā ri. Pagalmā autostā vvietā ir kuprains un lī ks ledus, uz kura visi krī t. Un neviens netī ra. Neejiet uz Ē deni. Viesnī cas ideja ir laba: lapenes, bā rbekjū , veikals, sauna, dž akuzi, baseins, trenaž ieru zā le, liela autostā vvieta, BET! ! ! Attieksme pret cilvē kiem ir necilvē cī ga, netī ra, smird un viesnī ca netiek apkalpota. Vē rtē jums mī nus -2. Es š eit vairs neieš u, bet es gribē tu. Vieta laba. Lai visiem laba atpū ta. Brauc pretī , Villa Elena, tur ir labi!
Распылитель сломан и весь течет. Полка отвалилась и с острыми краями, можно порезаться. Кровать сломана и прогнулась. Ручки на двери нет. Изнутри номера через стекло можно увидеть картину на стене в коридоре, также и в номер можно заглянуть. Занавес отсутствует. Солнце в глаза. Унитаз грязный. Решили что нам и одной лампочки хватит.
аватар marisha_v
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Briesmī ga viesnī ca! Krū š u veļ a, dvieļ i ir "izmazgā ti" un nav svaigi. Lapu kaudze istabā no puķ upodiem. Sienā nepā rtraukti kaut kas zumē ja. Aprakstos nav norā dī ts tē jkanna, un es vispā r klusē ju par glā zē m vai tualetes papī ru! ! ! ! ! Neomulī gi, likā s, ka esam garā ž ā ! ! ! ! ! Š ajā viesnī cā noturē jā mies stundu, izkļ ū t izdevā s tikai pē c telefona skandā la ar saimniekiem, kuri mū s nosauca par stulbiem: |. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca! Krū š u veļ a, dvieļ i ir "izmazgā ti" un nav svaigi. Lapu kaudze istabā no puķ upodiem. Sienā nepā rtraukti kaut kas zumē ja. Aprakstos nav norā dī ts tē jkanna, un es vispā r klusē ju par glā zē m vai tualetes papī ru! ! ! ! ! Neomulī gi, likā s, ka esam garā ž ā ! ! ! ! ! Š ajā viesnī cā noturē jā mies stundu, izkļ ū t izdevā s tikai pē c telefona skandā la ar saimniekiem, kuri mū s nosauca par stulbiem: |
аватар Elena0704
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
netī rs, bez traukiem, izmazgā ti un smirdī gi dvieļ i, vannas istabā kanalizā cijas smaka … Tomēr ▾ netī rs, bez traukiem, izmazgā ti un smirdī gi dvieļ i, vannas istabā kanalizā cijas smaka


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Вилла Eden находится в поселке Яноши Береговского района Закарпатской области.

Atrašanās vieta Автобусный вокзал Яноши находится в 100 метрах, а расстояние от Виллы Eden до железнодорожного вокзала Берегово составляет 5 км, 8 км до бассейнов термальных вод Косино, 4 км до озера Бумеранг.
Viesnīcā

Трехэтажный дом на 14 номеров, кухня для общего использования, сауна, гидромассажная ванна, сад, бесплатная парковка, детская игровая площадка, мангал, беседки.

Telpu apraksts

Типы номеров: стандарт, полулюкс, VIP

Istabās

Двуспальная или 2 односпальных кровати, телевизор, электрочайник, шкаф или вешалка для одежды, ванная комната.

Adrese Закарпатская область, Береговский район, с. Яноши, ул. Т. Шевченко, 12
Tālruņi: +38 (099) 612-94-29
FAQ