Vorokhta 1*– Atsauksmes

64
Novērtējums 5.510
№5 viesnīcas reitingā Vorohta
5.8 Numurs
6.1 apkalpošana
7.4 Tīrība
5.4 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Trīsstāvu ēka ar 16 istabām: 9 divistabu (4-vietīgas), 7 vienistabas (2-5 vietas). Apkures ūdens neatkarīgs. Atrodas 1,5 km attālumā no ciemata centra un pacēlāja. 20 km līdz slēpošanas kūrortam Bukovel.Vairāk →
аватар Natalja912002
 •  apceļots 3 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tagad atpū š amies Vorohtas viesnī cā (5. korpuss), radiators istabā auksts - galī gi auksts. Vasilijs (galvenais administrators) apgalvo, ka tas ir normā li. Termometrs rā da 22 grā dus un tas ir saskaņ ā ar likumu. Trī s dienas viņ i mē ģ inā ja to uzturē t siltu, viņ i prasī ja vai nu hercogu, vai viņ us pā rvietot. … Tomēr ▾ Tagad atpū š amies Vorohtas viesnī cā (5. korpuss), radiators istabā auksts - galī gi auksts. Vasilijs (galvenais administrators) apgalvo, ka tas ir normā li. Termometrs rā da 22 grā dus un tas ir saskaņ ā ar likumu. Trī s dienas viņ i mē ģ inā ja to uzturē t siltu, viņ i prasī ja vai nu hercogu, vai viņ us pā rvietot...otrajā dienā viņ i lū dza duiku (no vakara lī dz rī tam), treš ajā dienā es noliku trī s termometrus un paņ ē ma duč iku. Ar vā rdiem runā jot, tā tam ir jā bū t. Runā jot par? Es samaksā ju naudu - es neierados kā migrants, un viņ i nevar man dot pamata siltumu! Bet kā teica Vasī lijs - vai jums ir karstais ū dens??? ? Klase! Paldies! 21 gadsimts! Vispā r pirms kā diem 8 gadiem biju atvaļ inā jumā - viss bija lieliski. Tagad tas atstā j daudz ko vē lē ties. Attieksme - tā das nav(
аватар kurdukova.elena
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viss sā kā s ļ oti slikti. Pē c reģ istrā cijas mums tika pieš ķ irta istabiņ a 3. korpusā bē niņ os. Telpa 3 cilvē kiem, un nav kur apgriezties. Galva atsitas pret griestiem, un tas ir reā li, nevis tē laini! Nav kur kā pt, viss tik sī ciņ š , tualete ar vannu laikam 50. … Tomēr ▾ Viss sā kā s ļ oti slikti. Pē c reģ istrā cijas mums tika pieš ķ irta istabiņ a 3. korpusā bē niņ os. Telpa 3 cilvē kiem, un nav kur apgriezties. Galva atsitas pret griestiem, un tas ir reā li, nevis tē laini! Nav kur kā pt, viss tik sī ciņ š , tualete ar vannu laikam 50.70. Vienkā rš i š ausmī gi. Kad sazinā jos ar viesnī cas administrā ciju, viņ i atbildē ja, ka visas istabas ir aizņ emtas un viņ i nekā di nevarot palī dzē t. Tas bija jā apspriež ar rezervā cijas menedž eri, izrā dā s. Bet menedž eris par to neko neteica. Vadī tā ja vā rdā Viktorija, tu neesi ī stā vieta, kur strā dā t š ajā jomā!!! ! Un tas neskatoties uz to, ka mē s maksā jā m augstā kas izmaksas nekā pā rē jā s (gadī jā s, ka nopirkā m atceltu ceļ ojumu, tas ir, mē s nerezervē jā m iepriekš ). Un tajā paš ā laikā , kad pasū tī ju š o ekskursiju, vadī tā ja Vika neko neteica par telpas "fī č ā m". Vienī gais, ka es uztaisī ju nelielu atlaidi ekskursijā , bet, ticiet man, tas ir tā ds sī kums...Lai gan mē s atpū tā mies š ajā Truskavecas 365 ķ ē dē.
Š ī s ir debesis un zeme. Iesaku tikai Truskaveca 365.
аватар _511476
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s tur bijā m 2023.  gada martā . Pirms Covid un kara ar pā rtiku bija daudz labā k, slē pes nogā zē nebija kā rtī bā , un, ja tas nebū tu vī rs ar skrū vgriezi, es bū tu tā s nesis augš ā . kalns no 15 lī dz 1 pacē lā js Bukovelā . … Tomēr ▾ Mē s tur bijā m 2023.  gada martā . Pirms Covid un kara ar pā rtiku bija daudz labā k, slē pes nogā zē nebija kā rtī bā , un, ja tas nebū tu vī rs ar skrū vgriezi, es bū tu tā s nesis augš ā . kalns no 15 lī dz 1 pacē lā js Bukovelā . Viesnī cas vadī tā js vai direktors kopā ar personā lu ir rupji un uzvedas tā , it kā jū s bū tu tukš a vieta, nevis viesnī cas viesis. Viņ i pieņ em lē mumus mainī t Bukovelas braucienu grafiku, it kā visus intervē ja un mū s apturē ja, bet bija 5 cilvē ki un neviens mums nejautā ja. Cī nī jā mies, strī dē jā mies, arī uzticī bas tā lrunis nepalī dzē ja, un no rī ta tikai 5 braucā m pē c jaunā grafika, bet kur palika visi aptaujā tie, kuriem š is laiks bija tik piemē rots!!!!!? ? Turklā t, kad es rezervē ju ekskursiju, es uzzinā ju, vai viņ i mani var aizvest uz Vorohtas dzelzceļ a staciju piektdienas vakarā - viņ i deva atļ auju.
Bet patiesī bā , kad pasū tī ju auto izbraukš anai, man teica, lai maksā ju, jo bezmaksas transfē rs bija tikai sestdien, un, lai gan uzticī bas tā lrunis palī dzē ja, viņ i izvilka sarunu ierakstus un atrada, kur solī ja pā rsū tī š anu piektdienas vakarā . Neskatoties uz to, ka brauciens ir 5 minū tes, viņ i mē dza teikt, ka dā rgos viesus nogā dā t nebū s problē mu. Un taksometru cenas sā kas no 200 UAH par 1 m.
Iespaids sabojā ts, meklē sim labā kas viesnī cas.
аватар helena_chayka
Pirms vienas nedē ļ as ceļ ojuma iegā des nelasī ju nevienu atsauksmi. Un tas bija nepiecieš ams. Jo viņ a varē ja ietaupī t naudu un izvē lē ties mā jokli/ē dienu/ekskursijas pati. TIKAI pateicoties DABAI un KARPU VISPĀ RĒ JAI ATMOSFĒ RAI, es jutu, ka esmu atpū tusies. … Tomēr ▾ Pirms vienas nedē ļ as ceļ ojuma iegā des nelasī ju nevienu atsauksmi. Un tas bija nepiecieš ams. Jo viņ a varē ja ietaupī t naudu un izvē lē ties mā jokli/ē dienu/ekskursijas pati.
TIKAI pateicoties DABAI un KARPU VISPĀ RĒ JAI ATMOSFĒ RAI, es jutu, ka esmu atpū tusies.
BET!! ! Ekskursijas kopē jais iespaids: š ī ir labi izreklamē ta vieta - un nekas vairā k.
Kas jums jā zina, pē rkot 365 tū ri:
1. Jū s varat nesaņ emt daž us pakalpojumus, kas it kā ir iekļ auti cenā . Tā pat kā bezmaksas slē poš anas nodarbī bas vietē jā kalnā . Mums stā stī ja par "sniega trū kumu", bet, kā izrā dī jā s, cilvē ki tur gā ja un trenē jā s ar instruktoru ne par š ausmī gajā m Bukovela cenā m.

2. Saindē š anā s, zarnu infekcija – sauciet to kā gribat par briesmī gu stā vokli, kurā jū s vienkā rš i gulē jat, nespē jot ē st, dzert vai nekur aiziet. Un viņ i pat nezinā s, kā tu jū ties un kā da palī dzī ba tev ir vajadzī ga, kamē r tu un tikai tu neparū pē sies par sevi.
Un tā dā stā voklī bija uzreiz vairā kas cilvē ku telpas!

3.
Vienai no ē kā m administratori. Ir nepiecieš ams ilgs laiks, lai aprakstī tu daž as situā cijas. Maz ticams, ka viņ i mainī sies, jo daž i ir pā rā k pā rliecinā ti par savu profesionā lo piemē rotī bu) Vai viņ i vispā r tika iemā cī ti pateikt "ardievu", kad cilvē ks aiziet? )

4. Ē diens – ī paš i vakariņ as! - paredzē ts pilnī gi veselī gam pieauguš a cilvē ka vē deram. Un noteikti ne bē rnam. Tas ir MANS viedoklis. Vienkā rš i apsveriet to, kam tas ir vajadzī gs.

Paldies Karpatu dabai par tā s skaistumu! Un visiem, kam TIEŠ Ā M patī k savs darbs un tū risti.
аватар me_gera
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Visa patiesī ba par tū risma kompleksu Vorohta 365. Sā kš u ar to, ka š ī nav pirmā reize, kad esam tī klā . Iepriekš esmu vairā kkā rt bijis Truskaveca 365, pā rsteigts par servisa lī meni, ar nepacietī bu gaidī ju to paš u Vorohtā. … Tomēr ▾ Visa patiesī ba par tū risma kompleksu Vorohta 365.
Sā kš u ar to, ka š ī nav pirmā reize, kad esam tī klā . Iepriekš esmu vairā kkā rt bijis Truskaveca 365, pā rsteigts par servisa lī meni, ar nepacietī bu gaidī ju to paš u Vorohtā...bet velti) Tā kā viesnī cas sevi pozicionē kā tī klu, tad salī dzinā š u ar katru cits.
Mī nusi:
1. reklā ma vai drī zā k neatbilst vietnē deklarē tajiem pakalpojumiem. Sadaliet ar 3) Jū s izvē laties 3 ekskursijas ar 1 ekskursiju un diviem lī dzekļ iem. (Salī dzinā jumam Truskavecā var izvē lē ties no 2 ekskursijā m, 3 aktī vi + papildus vakara par papildus samaksu)
Bez izjā des ar zirgiem, riteņ braukš anas, raftinga ā rpus sezonas, varē ja rezervē t vienu masā ž u. Starp citu, mans pā rskats tur netika publicē ts, tā pē c neuzticieties vietnei.
2. Personā ls – nav ko salī dzinā t ar tī kla partneriem. Ne kā sveicienos, jū s pat neredzē sit smaidu. Izņ ē mums ir divi cilvē ki. Pā rē jie labā kajā gadī jumā jū s klausī s bezrū pī gi.
Tū risma gidi kā jā m
Ekskursijas dara visu, lai ā tri atbrī votos no grupas. Ā tri izlasī juš i iegaumē to informā ciju, viņ i skries uz priekš u. Ar mani mammu un bē rnu vienkā rš i kaut kur aizmirsa pa ceļ am.
Mē s ceļ ojā m ar divā m ģ imenē m. Otro ģ imeni sagaidī ja ar savu dzī vi neapmierinā ts š oferis, nepā rtraukti vedot viņ u uz 1. korpusu. Pē c samaksas viņ i pat nepaskaidroja, kur atrodas ē ka un kur jā iet. Pamā jusi ar roku uz sā niem, administratore turpinā ja runā t pa telefonu, bet nabaga mā te ar diviem bē rniem un bagā ž u bija spiesta klī st pa teritoriju sava numura meklē jumos. Tā da sajū ta, ka tū risti ir pamesti. Salī dzinā jumam Truskavecā mū s sagaidī ja ar š ampanieti un uzkodā m, uzreiz visu izstā stī ja un aizveda uz istabā m. Maksā jā m nevis no ceļ a, bet vakarā , pē c atpū tas.
3. Uzturs. Mē s bijā m gatavi tam, ka mums vajadzē s to, ko viņ i dod) Bet mē s nepirkā m smecta) Krā jieties, tas noderē s.
Kopumā pieeja nav saprotama, kā pē c viesiem nevar dot izvē li vismaz starp gaļ u un zivī m.
Bē rns daž as dienas palika izsalcis, labi, maziem bē rniem sē ņ ot nedrī kst, un viņ a neē d zivis. Nav jē gas salī dzinā t ar Truskavecu, jo tur ir bufete.
4. Nerē ķ inieties ar bē rnu istabu, kā Truskavecā . Izņ emot dienu, kad viņ i gatavoja picu, pā rē jā laikā bē rni tajā istabā radī ja to, ko gribē ja.

Plusi:
1. Daba ap Vorohtu - kalni, mež s, upe. Ļ oti skaists! Papildus kalniem nav kur staigā t. Truskaveca ir pilsē tnieciskā ka, bet ir kur pastaigā ties vakarā.
2. Tī ras istabas ar labu dzirdamī bu) tas ir vienī gais, kas sakrita ar citu viesnī cu.
3. Ir zonas ar bā rbekjū , kuru partneriem trū kst.
4. Slē potā jiem liels pluss bū s tuvē jā Bukovela, tač u rē ķ inies ar savu ekipē jumu. Tas, ko piedā vā viesnī ca, ir ļ oti sliktā stā voklī.
5. Lai gan pā rtika rada daudz jautā jumu un aicina ņ emt lī dzi zā les, par sū dzī bu skaitu sū dzī bu nav.
Ē st pieauguš am vī rietim pietiek un tas ir diezgan daudzveidī gs.

Secinā jumus izdarī ju pats. Ja bū s izvē le, doš u priekš roku Truskavecai, ko iesaku darī t arī citiem. Un es joprojā m novē lu Vorohtam mā cī ties viesmī lī bu no saviem kolē ģ iem, tā pē c jū s nevē laties atgriezties tur, kur jū s neesat gaidī ts. Nu, lai pā rdomā tu gatavoš anas nosacī jumus, jo smecta bija vajadzī ga pusei ē kas, un, spriež ot pē c atsauksmē m, ne tikai mū su rasei)
аватар g.masenkina
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s viesnī cā Vorohta (3 korpuss) no 14.08. 2022-20.08. 2022, pati ē ka atrodas gleznainā vietā , netā lu no mež a, ļ oti jauks skats no balkona. Mums ļ oti patika mū su istaba 21, tā ir liela, arī pē c mana lū guma mū su istabā bija ļ oti liela gulta. … Tomēr ▾ Atpū tā s viesnī cā Vorohta (3 korpuss) no 14.08. 2022-20.08. 2022, pati ē ka atrodas gleznainā vietā , netā lu no mež a, ļ oti jauks skats no balkona. Mums ļ oti patika mū su istaba 21, tā ir liela, arī pē c mana lū guma mū su istabā bija ļ oti liela gulta. Viss ir tī rs, istabā ir ledusskapis, kas ir ļ oti svarī gi, viss vī na istabai, nemitī gi tika mainī ti dvieļ i un istaba tika uzkopta!
Izsaku lielu pateicī bu meitenē m, kuras mums pagatavoja brokastis un vakariņ as (bija ļ oti garš ī gas, lielas porcijas), kā arī viesmī lē m, kuras vienmē r smaidī gas un gatavas palī dzē t jebkurā jautā jumā ! Pē c mana lū guma vī ra dzimš anas dienā izcepa ļ oti gardu kū ku! Viss ir ļ oti labi, bet ir BET (nav nevienas ekskursijas, kas bija paredzē tas mā jas lapā , tā pē c mū su plā ni bija jā maina, gandrī z lidojuma laikā ), kas nav ī paš i patī kams. Daudzas ekskursijas vienkā rš i nav pieejamas. Lū dzu, mainiet informā ciju vietnē.
par ekskursijā m, lai jū su viesi pē c ieraš anā s nebū tu vī luš ies.
P. S. Kopumā mums viss patika! Nā ks vairā k nekā vienu reizi!
аватар KaterynaS
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Istaba atradā s 5. korpusa 2. stā vā . Numurs atbilst aprakstam viesnī cas vietnē . Ē rtī bas istabā . Visur tī rs un kā rtī gs. Baterijas ar termostatu, istaba silta. TV, fē ns - jā , ledusskapis - nē . Gultas veļ a un dvieļ i ir tī ri. … Tomēr ▾ Istaba atradā s 5. korpusa 2. stā vā .
Numurs atbilst aprakstam viesnī cas vietnē .
Ē rtī bas istabā . Visur tī rs un kā rtī gs.
Baterijas ar termostatu, istaba silta.
TV, fē ns - jā , ledusskapis - nē .
Gultas veļ a un dvieļ i ir tī ri.
Istabā atradā s glā zes, krū ka, karote, korķ viļ ķ is, apavu spodrinā š anas birste, kurpju rags, tualetes piederumi. Dzesē tā js ar ū deni, gludeklis, dē lis - uz grī das.
Viss ir ē rti, pā rdomā ts, izņ emot vannas istabu (iespē jams, konkrē tas telpas problē ma, ar kuru mē s saskā rā mies). Vannas istabā nepietiek vietas, tualete nav ē rti novietota, siena ir tuvu tai.
Ē dieni (brokastis un vakariņ as) ir izcili, sā tī gi, garš ī gi, mā jī gi. Arī sausā s devas ir labas. Personā ls ir draudzī gs.
Вид с окна
аватар lyubezna12
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Apmetos galvenajā ē kā , 2. stā vā , 21. istaba. No rī ta 6-00 pamodos no virtuves smarž as, ceptas karbonā des, un nevarē ju aizmigt. Rezervē jot istabiņ u neviens neteica istabiņ a ar tā du niansi! Ja es zinā tu, es nerezervē tu ekskursiju, ī paš i Jaungada. … Tomēr ▾ Apmetos galvenajā ē kā , 2. stā vā , 21. istaba. No rī ta 6-00 pamodos no virtuves smarž as, ceptas karbonā des, un nevarē ju aizmigt. Rezervē jot istabiņ u neviens neteica istabiņ a ar tā du niansi! Ja es zinā tu, es nerezervē tu ekskursiju, ī paš i Jaungada.
Otrkā rt, ē kā sienas ir ļ oti plā nas, kaimiņ i aizņ emti. Atnā cu uz istabu un klausī jos televizoru, kas pā rsteidza kaimiņ us, nekā das skaņ as izolā cijas. Atpū tieties un klusē jiet — tas neattiecas uz jū su viesnī cu.
Treš kā rt, un pats galvenais. 31.12. 20 grasī jā s doties uz Bukovelu. Kā pjot pa kā pnē m uz autobusu, viņ a viesnī cā nokrita uz asfalta, jo bija slidens. Pat speciā lie apavi ar dzelkš ņ iem mani neglā ba no kriš anas uz ledus. Es gulē ju zem autobusa un mani savā ca vī rieš i, sā pē ja. Kad viņ a stā stī ja š oferim, viņ a vaicā ja, kā pē c teritorija nav ar neko kaisī ta, viņ š atgrū dā s un teica: "Ko tu no manis gribi? Par ko es te esmu??? ". No tā das vienaldzī bas vā rdu nepietiek!
Visu janvā ri man sā pē ja mugura, 30.01. 21 Uztaisī ju CT un rentgenu un slē dziens uz to norā dī ja uz astes kaula lū zumu! ! ! ! ! Nu jau 2 mē neš us nevaru normā li gulē t un sē dē t, nepā rtraukti tieku uz pretsā pju zā lē m, magnē tisko lā zeru, traumatologiem, daudz zā lē m! ! ! Kā pē c man par to visu bū tu jā maksā , ja tu esi vainī gs? Es joprojā m nevaru kustē ties un man joprojā m sā p!

Uzrakstī ju atsauksmi viesnī cai ar lū gumu atdot naudu par ekskursiju (vietnē saka, ka, ja pā rē jais nepatī k, naudu atdod). Rezultā tā neviens pat neatzvanī ja.
Neiesaku dot vietu, 1000 UAH tika iztē rē ti par kaut ko nezinā mu!
аватар _674858
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
1. Viesnī ca ir ļ oti "novecojusi". Atpū tā s treš ajā ē kā . Telpā m ir nepiecieš ams remonts. Mē beles ir vecas, salū zuš as, č ī kst. Arī santehnika nav tajā labā kajā stā voklī : duš as kabī nē ir sē nī te, ū dens pazuda divas reizes nedē ļ ā , un tas viss uz ilgu laiku. … Tomēr ▾ 1. Viesnī ca ir ļ oti "novecojusi". Atpū tā s treš ajā ē kā . Telpā m ir nepiecieš ams remonts. Mē beles ir vecas, salū zuš as, č ī kst. Arī santehnika nav tajā labā kajā stā voklī : duš as kabī nē ir sē nī te, ū dens pazuda divas reizes nedē ļ ā , un tas viss uz ilgu laiku. Istaba auksta, no 3 baterijā m viena sildī ta, bet tikai daž as minū tes dienā .
2. Slē poš anas inventā rs nogalinā ts. Slē poš anas zā baki tika mainī ti trī s reizes nedē ļ ā .
3. Vakara programmas ir garlaicī gas un sagrautas. Tiem, kas nā k ne pirmo reizi, ir garlaicī gi. Vai hucuļ iem nav citu tradī ciju, izņ emot laulī bas un kā zas?
4. Personā ls ir rupjš , sā kot no palī gstrā dniekiem lī dz korpusa administratoriem. Nav kam sū dzē ties, nav arī vadī bas. Man teica, ka pagaidiet, direktors jums atzvanī s. Es gaidu 4 dienas.
5. Viesnī ca nodarbojas ar lopkopī bu. Tū ristu un bē rnu acu priekš ā (!! ! ) palī gstrā dnieki savā ca viesnī cā atnā kuš os kaķ ē nus, ielika maisā un nesa uz kū ti, kurp ar cirvi devā s zemnieks. Es biju rupjš pret savu saš utumu, un administratore Gaļ ina teica: ž ē l to ņ emt sev. Labi?????? ?
6. Viesnī cas administrā cija nenes nekā du atbildī bu par jums. Un pats galvenais, nekā das palī dzī bas. 22. februā rī Vorohtas pastaigas laikā es nokritu un savainoju roku. Sazinā jos ar administrā ciju. Medmā sas tur nebija, jo viņ a strā dā par slē poš anas instruktori Bukovelā un, protams, bija. Visa palī dzī ba no viesnī cas: viņ i man izsauca taksi uz slimnī cu par MANU naudu. Viss. Viņ a man pat nejautā ja, kā man klā jas, kad izgā ju no viesnī cas.
Kopumā tas nav Vorokhta 365, kas bija agrā k. Es š eit vairs nenā kš u un nevienam neieteikš u.
Выезд и третьего корпуса отеля 23.02.2019.
аватар Vladguk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Man patika viss, izņ emot cenā iekļ auto kalnu slē pju nomu TC Vorokhta. Divas reizes nomas darbinieki bijuš i reibumā . No č etriem saņ emtajiem slē pju komplektiem trī s bija bojā ti un vienkā rš i BĪ STAMI slē pot. Slē pju stiprinā jumi ir vai nu saplī suš i, vai nepareizi noregulē ti. … Tomēr ▾ Man patika viss, izņ emot cenā iekļ auto kalnu slē pju nomu TC Vorokhta. Divas reizes nomas darbinieki bijuš i reibumā . No č etriem saņ emtajiem slē pju komplektiem trī s bija bojā ti un vienkā rš i BĪ STAMI slē pot. Slē pju stiprinā jumi ir vai nu saplī suš i, vai nepareizi noregulē ti. Vispā r visas slē pes ir ļ oti vecas un nolietotas. Tajā paš ā laikā visa santehnika istabā s ir jauna, visi televizori ir moderni, bet taupī ti uz slē pē m, kuru stā voklis nosaka tū rista veselī bu un daž reiz arī dzī vi.
Parādīt vairāk »


iemiesojums gumbert1
Sveiki! Nesaprotu, vai tūristu piegāde uz Bukovelas pacēlājiem ir organizēta vai nē. Un cik bieži uz turieni brauc autobuss?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 2 atbildi
iemiesojums brouchek
Kāda ir cena par divvietīgu numuru?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums vorohta5
‹ Viesnīca Vorokhta 1*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Viadukts Vorohtā
Ukraina - Karpati, Vorohta
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Трехэтажный корпус на 16 номеров: 9 двухкомнатных (4-х местных), 7 однокомнатных (2-5 местных). Отопление водяное автономное. Расположен в 1,5 км от центра поселка и от горнолыжного подъемника. 20 км до горнолыжного курорта Буковель.

Atrašanās vieta # бара (700 м) # колыба (700 м) # ресторана (700 м) # подъемника (1500 м) # рынка (1500 м) # продуктового магазина (40 м) # реки (300 м) # почты (1500 м) # переговорного пункта (1500 м)
Viesnīcā

# Конференц-зал

Telpu apraksts

Номер двухкомнатный, одна односпальная и две двухспальные кровати, два TV SAT, ковровое покрытие, шкаф для одежды, тумбочки. Санузел: душ или душевая кабинка, унитаз фен, бойлер.

Номер однокомнатный, односпальные кровати, ТV SAT, ковровое покрытие, шкаф, тумбочки. Санузел: душевая кабинка, бойлер для горячей воды, унитаз, фен.

Istabās

* Горячая вода

* Спутниковое ТВ

* Частота уборки (ежедневно)

* Смена постельного белья (по желанию)

Adrese Ворохта, ул. Д. Галицкого, 155
Tālruņi: +38 067 524 05 24 +38 095 814 80 83
Tīmekļa vietne: Vorokhta
FAQ