Kermanich 2*– Atsauksmes

16
Novērtējums 6.110
№6 viesnīcas reitingā Vorohta
7.2 Numurs
7.2 apkalpošana
6.6 Tīrība
6.1 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Atpūtas centrs "Kermanich" piedāvā jums brīnišķīgas brīvdienas ekoloģiski tīrā Karpatu nostūrī - sgt. Vorohta. Kompleksu ieskauj skaists Karpatu mežs un atrodas netālu (18 km) no Ukrainas augstākā punkta - Hoverlas kalna. Kompleksa teritorijā atrodas restorāns-kolyba "Svitodar", kur var nobaudīt hutsuļu virtuves ēdienus. Vakarā var atpūsties pēc aktīvās dienas vannā (tādas ir divas - krievu un somu). "Kermanichā" ir apstākļi dzīvošanai ar dzīvniekiem.Vairāk →
аватар Malyna.studio
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Dabas mī ļ otā jiem un tiem, kas vē las sajust hutsuļ u garš u - š eit! Teritorijā ir malkas pirts ar baseinu, sē rū deņ raž a ū dens baseinā... stā vvieta, pastā vī gi apsargā ta Ir daudz paviljonu, brī niš ķ ī gs bē rnu maidanč iks Virtuve ļ oti garš ī ga, pē c mū su lū guma gatavoja atseviš ķ i bē rna slaukš anai Kopumā viņ i bija ļ oti apmierinā ti! ES iesaku!. … Tomēr ▾ Dabas mī ļ otā jiem un tiem, kas vē las sajust hutsuļ u garš u - š eit!
Teritorijā ir malkas pirts ar baseinu, sē rū deņ raž a ū dens baseinā...
stā vvieta, pastā vī gi apsargā ta
Ir daudz paviljonu, brī niš ķ ī gs bē rnu maidanč iks
Virtuve ļ oti garš ī ga, pē c mū su lū guma gatavoja atseviš ķ i bē rna slaukš anai
Kopumā viņ i bija ļ oti apmierinā ti! ES iesaku!
аватар lanna24
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tā das š ausmas par 500 grivnā m vē l jā meklē , bet esam noguruš i no rosī š anā s un nav spē ka iet tā lā k. Telpā ir specifiska mitruma vai kaut kā das ķ ī mijas smaka. Gultas veļ a nav atjauninā ta 10 gadus! nolietots, perforē ts. … Tomēr ▾ Tā das š ausmas par 500 grivnā m vē l jā meklē , bet esam noguruš i no rosī š anā s un nav spē ka iet tā lā k. Telpā ir specifiska mitruma vai kaut kā das ķ ī mijas smaka. Gultas veļ a nav atjauninā ta 10 gadus! nolietots, perforē ts. Spalvu spilveni smirdē ja. No jaucē jkrā na tecē ja dzeltens ū dens, mē ģ inā ja notecinā t, bet nē.... joprojā m dzeltens! Kā mazgā t un tī rī t zobus Dvieļ i laikam nav mazgā ti, bet vienkā rš i no vietas atsverami ! ! ! Bet vissliktā kais ir ē diens! Sē ņ u zupa atnesa skā bu!! ! ! Forele man lika vemt visu nakti!! ! ! No rī ta skrē jā m no turienes cik ā tri varē jā m! ! !
аватар vova2277360
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Man vē l nav nā cies nakš ņ ot sliktā kajā viesnī cā. Viss sā kā s ar "episku" rupjī bu apmetnē ar domu "Strā dā ju 24 stundas diennaktī , esmu noguris un netaisos š eit runā t, istaba ir mā jā.3 stā vā , durvju atslē gas. … Tomēr ▾ Man vē l nav nā cies nakš ņ ot sliktā kajā viesnī cā.
Viss sā kā s ar "episku" rupjī bu apmetnē ar domu "Strā dā ju 24 stundas diennaktī , esmu noguris un netaisos š eit runā t, istaba ir mā jā.3 stā vā , durvju atslē gas. "
Durvis aizveras uz parastā paliktņ a no ā rpuses un viss...no iekš puses tā s aizvē rt nav iespē jams, jo viss ir izlauzts no durvju rā mja. Administrā cija teica, ka viss ir kā rtī bā un nekas nav salū zis.
Pē c tam, kad durvis mē ģ inā ja ieslē gt gaismu, no visa apgaismojuma telpā darbojas tikai viena lampiņ a pie durvī m ar minimā lo spuldzi (iespē jams, pat mazā k nekā.40 vati), pā rē jā s spuldzes tiek vienkā rš i noskrū vē tas. Lai vakarā kaut ko atrastu pie gultas, nā cā s izgaismot telefonu.
Tā lā k bija vannas istaba. Š eit ir grū ti runā t, tikai netī rumi, pelē jums un viss sū dos. Pat ne ziepes, nu gan papī ra rullis bija. Tač u, kā vē lā k izrā dī jā s, restorā na tualetē nav pat papī ra. Un katls...
Karstais ū dens no elektriskā boilera, boileris no rozetes, rozete izkususi. Plus apkure tikai ar elektriskajiem sildī tā jiem. Un tas viss smuki izž uvuš ā koka mā jā , kur dū mu sensoram (xs vai vispā r ir pieslē gts) pat nebū s laika strā dā t.
Apgaismojuma dē ļ paklā ja stā vokli istabā varē ja novē rtē t tikai no rī ta, bet pē c vannas istabas viņ š nebija ī paš i pā rsteigts, labi saplē sts ...
No rī ta bija arī brokastis. Kas nez kā pē c izrā dī jā s iespē jams tikai pē c 10 stundā m. Iepriekš darbinieki, iespē jams, aizmiguš i no grū tā s 24 stundu maiņ as.
No plusiem tikai ledusskapis istabā . Televizoru joprojā m varē tu uzskatī t par plusu, bet tas nav konfigurē ts. Vasarā vē l var bū t elektriskā tē jkanna, bet ziemā neko nevar izmantot elektriskā s apkures dē ļ.
Wifi tikai restorā nā .
аватар 02gfdktyrj
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Kermanychā biju 2017. gada augustā . Pirms tam divas reizes atpū tos (pirms 3 un 5 gadiem). Kas kļ uva sliktā ks. Tur atpū tā s kaut kā da sporta nometne, bija daudz pusaudž u, nebija brī vu istabu, viss darbojā s, lai apkalpotu simtiem bē rnu. mē ģ inā ja pasū tī t kaut ko ē damu restorā nā - ir uzstā dī juš i maltī tes sportistiem. … Tomēr ▾ Kermanychā biju 2017. gada augustā . Pirms tam divas reizes atpū tos (pirms 3 un 5 gadiem). Kas kļ uva sliktā ks. Tur atpū tā s kaut kā da sporta nometne, bija daudz pusaudž u, nebija brī vu istabu, viss darbojā s, lai apkalpotu simtiem bē rnu. mē ģ inā ja pasū tī t kaut ko ē damu restorā nā - ir uzstā dī juš i maltī tes sportistiem. Lē ti makaroni u. c. . Mums uztaisī ja pretī gu kafiju. Teritorija ir netī ra.
Iepriekš Kermanič as izcilā kā vieta bija zoodā rzs, tagad tā vairs nav, neviena dzī vnieka.
аватар olga_st1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vē los izteikt savu attieksmi pret š ī kompleksa apmeklē jumu. Diezgan pieklā jī ga vieta, kur var labi atpū sties, un sporta cienī tā jiem ir apstā kļ i, lai darī tu to, kas viņ iem patī k. Daba ir brī niš ķ ī ga, personā ls pieklā jī gs un lojā ls. … Tomēr ▾ Vē los izteikt savu attieksmi pret š ī kompleksa apmeklē jumu. Diezgan pieklā jī ga vieta, kur var labi atpū sties, un sporta cienī tā jiem ir apstā kļ i, lai darī tu to, kas viņ iem patī k. Daba ir brī niš ķ ī ga, personā ls pieklā jī gs un lojā ls. Ē diens pagatavots labi, vienu reizi pat prasī ju piedevu. Viss kā rtī bā , dzī ve turpinā s. Noteikti iegriezī š os š eit vē lreiz, kad bū s laiks!
аватар olya8282
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmā rah bija Kermanichā pirms 6 gadiem. Iespaidi bija vislabā kie: viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai, ir jū tama Karpatu garš a. Pieauguš ie un bē rni ir sajū smā par mini zoodā rzu. Garš ī gs ē diens, liela platī ba, pirts, baseins, sē rū deņ raž a ū dens avots. … Tomēr ▾ Pirmā rah bija Kermanichā pirms 6 gadiem. Iespaidi bija vislabā kie: viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai, ir jū tama Karpatu garš a. Pieauguš ie un bē rni ir sajū smā par mini zoodā rzu. Garš ī gs ē diens, liela platī ba, pirts, baseins, sē rū deņ raž a ū dens avots....Viss bija vislabā kais!
Pagā juš ajā gadā apmeklē ju atbildes vizī ti un bijā m nedaudz vī luš ies. Viesnī cai ir nedaudz pamests izskats: neapgriezti koki, tukš a bū da, kurā trū kst daudzu ē dienu no ē dienkartes. Viņ i atnes vakardienas sasildī to ē dienu.
Par tī rī š anu istabā s un dzī vojamā s ē kā s: telpas galu galā joprojā m tiek tī rī tas, lai gan ir putekļ u smaka (daudz paklā ju, vilnas gultas pā rklā ji, kurus acī mredzot neviens gadiem ilgi netī ra, neboboja un nevē dina). Un paš ā ē kā , verandā (tur bū tu ļ oti jauki sē dē t), uz palodzē m gulē ja beigtas muš as un viss dekors bija milzī gā putekļ u slā nī ! . .
Mans novē lē jums viesnī cas vadī bai: nomainiet apkopē ju, dā rznieku un pavā rus, un jū s kļ ū siet par ļ oti augsta lī meņ a viesnī cu!
аватар yana-anay
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cā ieradā mies pē c draugu ieteikuma. Izvē lē jā mies pē c principa - "laba vieta un lē ti", tā pē c sī kumos vainu neatrada. Ir siltais ū dens, ledusskapis, televizors, gleznaina vieta = mums pietiek. Istabas ir aukstas, bet ir sildī tā ji. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies pē c draugu ieteikuma. Izvē lē jā mies pē c principa - "laba vieta un lē ti", tā pē c sī kumos vainu neatrada. Ir siltais ū dens, ledusskapis, televizors, gleznaina vieta = mums pietiek. Istabas ir aukstas, bet ir sildī tā ji. Bez maš ī nas droš i vien bū tu mazliet š aurs. autobuss uz turieni brauc ļ oti reti, un ne vienmē r laikā . Restorā ns Kolyba tieš ā m ir mazsvarī gs, dā rgs un bezgarš ī gs, ē dā m galvenokā rt Jaremč ē restorā nā "At Yakov" (iesaku apmeklē t). Iesaku iepriekš plā not vietas, kuras plā nojat apmeklē t. Ja esat prasī gs pret apkalpoš anu, tad labā k doties uz Romantik SPA viesnī cu Jaremč e.
аватар Annaevochka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Rudenī atpū tos Karpatos, mana mā sa, brā ļ ameita, 6 gadi un es. Atpū tas vietu meklē jā m internetā , bet neapstā jā mies pie konkrē tas bā zes, kā rezultā tā pē c draugu ieteikuma devā mies uz Kermanič u, Vorohtu. … Tomēr ▾ Rudenī atpū tos Karpatos, mana mā sa, brā ļ ameita, 6 gadi un es. Atpū tas vietu meklē jā m internetā , bet neapstā jā mies pie konkrē tas bā zes, kā rezultā tā pē c draugu ieteikuma devā mies uz Kermanič u, Vorohtu. Kermanych atstā ja š ausmī gus iespaidus, vienī gais, kas mani iespaidoja, bija krā sa, jo viņ i pirmo reizi balstī jā s uz rietumu....Istabā bija ļ oti auksts, visi uzreiz saaukstē jā s, arī es sestajā grū tniecī bas mē nesī , staigā ju istabā pastā vī gi ģ ē rbusies un pat gulē ju. Uz lū gumu mū s kaut kā sasildī t, administrā cija neko neizdomā ja, teica, ka apkures sezona sā kas pē c nedē ļ as un viņ i mums nekā di nevar palī dzē t. Mē s devā mies uz ž ogu pie stirnas, stirnas pastā vī gi uzbruka un dzenā ja tū ristus, viņ a personī gi man vairā kas reizes metā s virsū , es biju ļ oti nobijies stā voklī un ar grū tī bā m izbē gu no viņ as. Koliba uztaisī ta smuki, bet ē diens pretī gs, cenas absolū ti nesakrī t, maltī te trim maksā apmē ram 120-150 grivnas, piemē ram, pelmeņ i, bedres, tē ja, Juš ka. . Pirts arī nebija iespaidī ga, liela, ilgi silda, laba tikai lielai kompā nijai. Bijā m bez maš ī nas, bija problemā tiski tikt lī dz Jaremč ai vai Bukovelai, jo bā ze bija tieš i ceļ a vidū un mež ā , tā lu no civilizā cijas, pā ris reizes dienā pa ceļ u brauca autobuss un tas Ne vienmē r apstā ties, jo tas bija pilns ar cilvē kiem. Man patika Jaremč e, labi tirgi, jauki centrā , ir bankomā ti, bankas, aptiekas un veikali, labas kafejnī cas, kur gatavoja garš ī gus ē dienus, mē ģ inā ja tur paē st pē c iespē jas. Reiz braucā m uz Bukovelu, braucā m ar pacē lā jiem, pā rē jo laiku pavadī jā m Jaremč e, kurp dosimies š ovasar. Kopumā iespaids par atpū tu Karpatos ir izcils, vienī gā vilš anā s bija vieta, kur dzī vojā m.
аватар Babenko_vlad
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Man ļ oti patika atmosfē ra istabā s un viesnī cas apkalpoš ana. Bet iespaidi par restorā nu visnegatī vā kie, cenas pā rā k augstas, garš as kvalitā tes nav! Pasū tī jā m banuš u, š efpavā ri ielika mazā k par tē jkaroti siera, un krakš ķ u nebija vispā r! Lū dzā m viesmī ļ iem pievienot traukā to paš u fetas sieru, atnesa atseviš ķ u fetas siera š ķ ī vi, jautā jot par dradž iem arī teica, ka var ienest arī atseviš ķ i! Rezultā tā viņ i maksā ja 23 grivnas par tā saukto banuš u, 10 grivnas par sieru, es nevaru iedomā ties, cik daudz vairā k maksā sprakš ķ i! Lai gan tajā paš ā dienā viņ i vakariņ oja Karpatu leģ endā , un viņ i arī paņ ē ma banuš u, tā pē c tur viss ir iekļ auts ē dienā , un cena ir zemā ka, rodas iespaids, ka Kermanič ā vienkā rš i nav pavā ri, bet gan studenti. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika atmosfē ra istabā s un viesnī cas apkalpoš ana. Bet iespaidi par restorā nu visnegatī vā kie, cenas pā rā k augstas, garš as kvalitā tes nav! Pasū tī jā m banuš u, š efpavā ri ielika mazā k par tē jkaroti siera, un krakš ķ u nebija vispā r! Lū dzā m viesmī ļ iem pievienot traukā to paš u fetas sieru, atnesa atseviš ķ u fetas siera š ķ ī vi, jautā jot par dradž iem arī teica, ka var ienest arī atseviš ķ i! Rezultā tā viņ i maksā ja 23 grivnas par tā saukto banuš u, 10 grivnas par sieru, es nevaru iedomā ties, cik daudz vairā k maksā sprakš ķ i! Lai gan tajā paš ā dienā viņ i vakariņ oja Karpatu leģ endā , un viņ i arī paņ ē ma banuš u, tā pē c tur viss ir iekļ auts ē dienā , un cena ir zemā ka, rodas iespaids, ka Kermanič ā vienkā rš i nav pavā ri, bet gan studenti. ! Paņ ē ma arī citus ē dienus, pē c tam secinā ja, ka dzī vot atpū tas bā zē nav slikti, bet labā k ē st citur!
аватар Natasha3611
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
… Tomēr ▾
Parādīt vairāk »


iemiesojums ElenkA88
Mēs labprāt sagaidītu Jauno gadu kopā ar jums.
15 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Viadukts Vorohtā
Ukraina - Karpati, Vorohta
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

База отдыха "Керманич" предлагает Вам прекрасный отдых в экологически чистом уголке Карпат - сгт. Ворохте. Окружен комплекс красивым карпатским лесом и находится неподалеку (18 км) от высочайшей точки Украины - горы Говерла.

На территории комплекса работает ресторан-колыба "Свитодар", где вы сможете попробовать блюда гуцульской кухни.

Вечером расслабиться после активно проведенного дня Вы сможете в бане (их здесь две - руская и финская).
В "Керманиче" есть условия для проживания вместе с животными.

Atrašanās vieta Ворохта, ул. Д.Галицкого, 188
Telpu apraksts

Все коттеджи построены из дерева, которое служит основой внутреннего интерьера. Разместиться Вы можете в одном из 25 номеров (9 однокомнатных, 14 двухмнатных и 3 трехкомнатных).

Adrese Ворохта, ул. Д.Галицкого, 188
Tālruņi: +38 (034) 344-10-82
+38 (067) 344-23-13
FAQ