KHatki na penkakh 2*– Atsauksmes

49
Novērtējums 6.510
№3 viesnīcas reitingā Vorohta
6.3 Numurs
6.4 apkalpošana
6.1 Tīrība
6.6 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Neliela viesnīca, kas sastāv no trim divstāvu koka mājiņām, kas celtas tradicionālajā Karpatu stilā. Katrā kotedžā ir divas istabas - pirmajā un otrajā stāvā. Viesnīca tika uzcelta 2007. gadā un atrodas gleznainā vietā, Vorohtas ciematā.Vairāk →
аватар innataras11
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Vietnē ievietotā s fotogrā fijas ļ oti attā li atgā dina realitā ti. Kaudze un smaka ir tas, kas jū s sagaidī s. Vienai no mā jā m priekš ā ir iesprū dusi govs, ar visā m sekā m - kū tsmē sliem. Protams, radī jums dzī vo, un dabiski viss. … Tomēr ▾ Vietnē ievietotā s fotogrā fijas ļ oti attā li atgā dina realitā ti. Kaudze un smaka ir tas, kas jū s sagaidī s. Vienai no mā jā m priekš ā ir iesprū dusi govs, ar visā m sekā m - kū tsmē sliem. Protams, radī jums dzī vo, un dabiski viss. Bet jū s joprojā m varat to ganī t un paturē t, nevis gatavot vircu pirms ienā kš anas mā jā . Smarž a ir atbilstoš a. Un kotedž ā , un drē bes ...viss smirdē s. Č ans ir atseviš ķ s stā sts. Kubas ī paš nieks un "celmu bū das" ī paš nieks nevar izstrā dā t kopī gu stratē ģ iju...Viņ i vaino viens otru, ka vienkā rš i caurdur bruņ as. Bet pie kubula arī , kā jau teritorijā , netī rumi... zari....Vairā k kā bū vlaukums, nevis atpū tas zona. Ierodoties vannā atrada divus vī rieš us, kuri bija lī dz ģ ī bonim iereibuš i, lē ja ū deni un alu un visu, kas bija pie rokas, nevis to, ka, ņ emot vē rā viņ u stā vokli, tur nebija apmierinā ta nepiecieš amī ba. Vē lme turp doties uzreiz pazuda.
Arī ī paš nieks vai viņ a pā rstā vis komā rā da bruņ as uz kubla un saraksti ar citu vī rieti, kurš uzdodas par mū sē jo. Un tik pā rliecinoš i! ! ! ! ! Viņ i neko nepierā dī ja, devā s uz citu vietu. Paldies vismaz par vainas atzī š anu un bruņ as atdevi. Viena lieta tur ir lieliska – skaties, kalni. Bet tas nav bezpajumtnieku nopelns. Tā du vietu ir jā mā k pā rblī vē t un atstā t novā rtā . Nevienam neiesaku.
аватар Oksana_Sz
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es š eit atpū tos pirms trim gadiem, tur bija viena gulta uz diviem. Remonts labs, virtuvē (nemita) bija jā kā pj pa stā vā m kā pnē m pā ri ielai, kā arī uz baseinu (maksa, mazs siltais baseins ir bezmaksas, bet jā pierakstā s rindā ). … Tomēr ▾ Es š eit atpū tos pirms trim gadiem, tur bija viena gulta uz diviem. Remonts labs, virtuvē (nemita) bija jā kā pj pa stā vā m kā pnē m pā ri ielai, kā arī uz baseinu (maksa, mazs siltais baseins ir bezmaksas, bet jā pierakstā s rindā ). Kopumā labi atpū ties. Bet ne š ogad. Mē s ar kolē ģ i pasū tī jā m istabu 2 personā m. Dienu pirms ieraš anā s es atteicos objektī vu iemeslu dē ļ . Ī paš nieks apsolī ja atgriezt naudu 1750 UAH. Viņ š mani trī s dienas veda aiz deguna, sakot, ka uz kartes nav naudas. Tad viņ š vispā r atteicā s atdot depozī tu, starp citu, es samaksā ju nevis pusi no summas, kā viņ š prasī ja, bet visu summu. Un par manu naudu š ajā istabā dzī voja kolē ģ is visas 7 dienas! ! ! ! ! Tad Orests raksta, ka sajaucis mani ar kā du, ka tā nav viņ a problē ma, viņ am ir vienalga, vai es atnā cu vai nē (ukraiņ u viesmī lī ba darbī bā ). Tā ir tī rā ū dens krā pš ana! Sā k teikt, ka, ja mans kolē ģ is nebū tu atnā cis, viņ š man bū tu atdevis visu summu mī nus viena diena 250 UAH.
Bet kopš atnā ca kolē ģ e, viņ a dzī voja uz MANU naudu. Viņ š neatdeva ne iepriekš minē to bruņ u daudzumu, ne visu summu.
Brī dinu š ā dus atpū tniekus: veiciet rezervā ciju tikai caur oficiā lajā m vietnē m vai vienoš anā s vē stuli, un vē l labā k neiet pie tā da "meistara" -sminda.
аватар vechorka85
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izī rē jā m pirmo stā vu divstā vu mā jā ar kamī nu. Man ļ oti patika istaba (pareizā k sakot, viss pirmais stā vs): neliela, bet tomē r sava virtuve, plaš a vannas istaba, kamī ns, kas ļ oti noderē ja vē sā lietainā dienā . … Tomēr ▾ Izī rē jā m pirmo stā vu divstā vu mā jā ar kamī nu. Man ļ oti patika istaba (pareizā k sakot, viss pirmais stā vs): neliela, bet tomē r sava virtuve, plaš a vannas istaba, kamī ns, kas ļ oti noderē ja vē sā lietainā dienā . Turpat blakus mā jai - restorā ns un baseins. Pā rē jie bija ļ oti apmierinā ti.
аватар myslitskaya.e
Dzī vojā m 8 cilvē ku mā jā pirmajā stā vā . Ļ oti jauka istaba, virtuve, kamī ns. Vienkā rš i brī niš ķ ī gs skats no sē tnieka, no š ū polē m un no verandas. Es gribu skatī ties un skatī ties. Labā kais skats, mū suprā t, Vorohtā ! Pilnī ga atpū ta! Arī neticams skats no tvertnes un baseiniem, vienkā rš i pasaka! Netā lu no centra, var staigā t. … Tomēr ▾ Dzī vojā m 8 cilvē ku mā jā pirmajā stā vā . Ļ oti jauka istaba, virtuve, kamī ns. Vienkā rš i brī niš ķ ī gs skats no sē tnieka, no š ū polē m un no verandas. Es gribu skatī ties un skatī ties. Labā kais skats, mū suprā t, Vorohtā ! Pilnī ga atpū ta! Arī neticams skats no tvertnes un baseiniem, vienkā rš i pasaka! Netā lu no centra, var staigā t. Restorā nā iespē jams arī pasū tī t brokastis, pusdienot un lamā ties. Ē diens ir ļ oti garš ī gs un cenas nav augstas. Ī paš nieks dodas uz tikš anos visā s vē lē š anā s. Es tieš ā m gribu atgriezties!
Вид из чана Вид с качели Камин Вид с качели Подъезд к домикам Вид с верандочки
аватар shilina.tanya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Super forš as brī vdienas ģ imenei, kas vē las atpū sties no pilsē tas un cilvē kiem! )) 2019.  gada augustā nedē ļ u atpū tā s kopā ar 3 ģ imenē m. Viena ģ imene brauca ar vilcienu, ī paš nieks Orests viņ us no stacijas atveda uz viesnī cu bez maksas. … Tomēr ▾ Super forš as brī vdienas ģ imenei, kas vē las atpū sties no pilsē tas un cilvē kiem! ))
2019.  gada augustā nedē ļ u atpū tā s kopā ar 3 ģ imenē m.
Viena ģ imene brauca ar vilcienu, ī paš nieks Orests viņ us no stacijas atveda uz viesnī cu bez maksas. Pā rē jie ieradā s ar 2 automaš ī nā m (pilnpiedziņ a).
Dzī vojā m jaunā atseviš ķ ā.2 stā vu kotedž ā . Katrā stā vā ir 2 istabas (divvietī gas). Pē c mū su pieprasī juma mē s pievienojā m bē rnu gultiņ u - 50 UAH. Gultas ir lielas 2-vietī gas, bet ģ imene ar mazu bē rnu trī s mums var viegli ietilpt.
Katrā stā vā vannas istaba, viss jauns, tī rs, apkalpojams.

1. stā vā ir virtuve: ledusskapis, elektriskā plī ts, tē jkanna, galds, krē sli, trauki: krū zes, dakš iņ as, katliņ š . (ja nepiecieš ams, no blakus esoš ā s restorā na ē kas var paņ emt jebkurus traukus: paņ ē mā m glā zes, glā zes, lielu kastroli).

2. stā vā : ledusskapis, tē jkanna, krū zes, galds, krē sli.
Blakus ē ka ir restorā ns "Vysoky Grun". Ē dā m Jaremč es Tourist restorā nā , tur cenas nedaudz zemā kas.

Kotedž as atraš anā s vieta ir pā rsteidzoš a! Mē s visi esam sajū smā (foto pievienots). Mā ja atrodas kalna galā , tieš i mež a malā . Vē lā k apceļ ojā m visu Vorohtu un sapratā m, ka mū su mā jas atraš anā s vieta ir tikai sapnis! Jo un mež s ir blakus, un nav kaimiņ u, un klusums, un skaistums.
Apkā rt mā jiņ ai ir neliels ž ogs, ir izcirtums ar zā li, lapene slē gta, š ū poles, bā rbekjū - iespaids, ka atrodies savā vasarnī cā mež ā , kalnos! (ī paš i tas jū tams pē c Bukovela).
Pats galvenais, ka ne ī paš nieks, ne viesnī cas personā ls nav pat piemē roti, t. i. tu esi viens ar dabu! (Mē s visi bijā m ļ oti pā rsteigti par to! ) Liels paldies Orestam par to! Bet, ja jums kaut kas ir nepiecieš ams, jū s vienmē r varat atrast kā du un ā tri atrisinā t problē mu. Nekā das apsē stī bas vai netaktiskuma.
Mež a viesnī cas teritorijā ir tvertne, pirts, 3 baseini (aukstais un siltais). Č ans tika pasū tī ts 2 reizes, jo visi ir tik sajū smā par viņ u, ka vienkā rš i nebija vā rdu! Bē rni dzī voja siltā baseinā (5 bē rni, baseins nav liels, bet daudzlī meņ u visu vecumu bē rniem), pieauguš ie tika sildī ti kubliņ ā ar smarž ī giem zariem. Skats no vat un baseiniem uz kalniem un smereku ir vienkā rš i burvī gs! ))) Siltā baseinā , ja ir bez maksas, var iet bez maksas. Gā jā m 1 reizi par brī vu (vairs nebija laika), bē rni, protams, bija mež onī gi sajū smā .
Ir arī pilskalns ar 5 truš iem, to var pabarot ar zā li, atkal lieliski bē rniem!
Visur aug avenes, kazenes, mellenes, brū klenes. Mē s staigā jā m pa mež u katru otro dienu, jo devā s ekskursijā s. Mē s atradā m taku un sasniedzā m pamestu tramplī nu, pē c tam, izmantojot maps. me, atradā m celiņ us lejup pā ri upei un pa kreisi tieš i blakus kotedž ai. Pa ceļ am bija sē nes (atrasts 1 balts), ja bez bē rniem: var ieiet dziļ ā k mež ā , un tur var savā kt sē nes, un kaudzes aveņ u un melleņ u. Turklā t daž ā da vecuma bē rni (1.8 gadi, 12.3, 5.6 gadi) visi normā li 2 stundas gā ja pa mež u.
Orestā ir arī ezers ar forelē m, bet mē s to sev noteicā m par vē lu, tā pē c arī zivis ķ ertu.
Gatavojā m bā rbekjū katru otro dienu uz grila, malka par brī vu. Brokastojā m pie Oksanas, pasū tot no ē dienkartes, nevis viesnī cas teritorijā . Cenas labas. Pankū kas, draniki syrniki -30 UAH.
Mē s biež i atpū š amies Karpatos gan ziemā , gan vasarā daž ā dā s vietā s. Bet š eit, š ajā konkrē tajā kotedž ā , visi gribē ja vairā k ziemā un nā kamajā . nā kt vasarā .
Lieliskas brī vdienas! Paldies! ! !
аватар Nata__Kondratyuk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m 2019. gada maija sā kumā . meitenes. Š ī nav pirmā reize Karpatos un ir ar ko salī dzinā t! Atstā jiet tikai pozitī vas atsauksmes! Patika viss! Nakš ņ oš ana: nokā rtota uzreiz pē c ieraš anā s, ap 9 no rī ta, nevis pē c 12 (kā norā dī ts mā jaslapā ). … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2019. gada maija sā kumā . meitenes. Š ī nav pirmā reize Karpatos un ir ar ko salī dzinā t! Atstā jiet tikai pozitī vas atsauksmes! Patika viss! Nakš ņ oš ana: nokā rtota uzreiz pē c ieraš anā s, ap 9 no rī ta, nevis pē c 12 (kā norā dī ts mā jaslapā ). Numurs: dzī vojā m jaunā attā lā mā jā otrajā stā vā (2-vietī ga istaba). Liels ē rts numurs, tī rs un kā rtī gs. Pirmajā dienā bija stipras lietusgā zes, baž ī jā mies, ka bū s auksts un drē gns, bet ieslē dzā m apkuri un gulē jā m ļ oti ē rti! ! ! Un skats pa logiem! Pat sniegotais Dragobrats ir redzams uz Vorohtas samtaino kalnu fona. Atpū ta: viesu namu teritorijā ir daudz interesantu aktivitā š u! Č ans: atklā ta telpa, skats ir skaists! Papildus paš ai tvertnei cenā iekļ auta divu baseinu izmantoš ana. Makš ķ erē š ana: mē s divas meitenes viegli noķ ē rā m kilogramu foreles! Daudz emociju! ! ! Paldies saimnieka meitai Oksanai, kura mums iestā dī ja ē smu un pastā stī ja, kā pareizi makš ķ erē t). Viņ i paš i gatavoja zivis uz grila, kas atrodas mā jas pagalmā . Malka, gulē ja, viss ir pie mā jas, saimnieki iedeva gan restī ti, gan bļ odu marinā dei, savukā rt saimnieks pē c mū su lū guma iztī rī ja mums zivi. . Teritorijā atrodas arī bū da, ar panorā mas logiem paveras satriecoš s skats! Kad nolē mā m doties uz Hoverlu, saimnieks iedeva cilvē ka numuru, kurš vada cilvē kus. Bijā m ā rkā rtī gi gandarī ti par š o ieteikumu (gids, cilvē ks, kurš kalnos brauc kopš.1975. gada, ja kas, viņ u sauc Vladimirs). Ī paš nieks - Orests, ī paš s paldies viņ am par darbu un atsaucī bu atpū tniekiem! ! ! Iesakā m ikvienam bū diņ as uz celmiem! !
Блинчики в колыбе вкуснейшие! Беседка возле дома и форелька, которую сами поймали в озере на территории! Утро! Вид с окошка! Вид с колыбы!
аватар samel_alla
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Vakar atgriezā mies no ceļ ojuma un nolē mu nedaudz uzrakstī t par viesnī cu. Viņ i mū s sagaidī ja stacijā , viss ir kā rtī bā , bet kad mē s ieradā mies un iegā jā m istabā , bija briesmī ga smaka, istabiņ a nesen tika izremontē ta (bija paredzē ts, ka tā bija suite, bet tā bija tikai istaba), pē c plkst. … Tomēr ▾ Vakar atgriezā mies no ceļ ojuma un nolē mu nedaudz uzrakstī t par viesnī cu. Viņ i mū s sagaidī ja stacijā , viss ir kā rtī bā , bet kad mē s ieradā mies un iegā jā m istabā , bija briesmī ga smaka, istabiņ a nesen tika izremontē ta (bija paredzē ts, ka tā bija suite, bet tā bija tikai istaba), pē c plkst. daž as dienas mums palū dza pā rvā kties (tas bija norunā ts agrā k), un tā s bija tikai š ausmas, tikai š ķ ū nis. Tā dos apstā kļ os vē l nebiju bijis! Gulta turē sies kopā , matracis netī rs, nolietots, izlietne salū zusi, tualetes pods vispā r klusē .
Es vispā r neiesaku š o viesnī cu. Vī lies
аватар Lumine14
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ja viesnī cas ī paš nieks piedā vā jums istabu, kuras fotoattē ls nav atrodams vietnē , atsakieties. Jo mā jas izskats ir vienkā rš i š ausmī gs, istaba pilna ar netī rumiem, tī meklis ir tikai vī tne, matracis uz gultas, uz kura ilgu laiku raudā ja alfators, dī vā ns ir tā ds pats, un skats no balkona bū vgruž i, pudeļ u kalns, un "vaniļ as" aromā ts, jo blakus ir š ķ ū nis ar mā jsaimniecī bu. … Tomēr ▾ Ja viesnī cas ī paš nieks piedā vā jums istabu, kuras fotoattē ls nav atrodams vietnē , atsakieties. Jo mā jas izskats ir vienkā rš i š ausmī gs, istaba pilna ar netī rumiem, tī meklis ir tikai vī tne, matracis uz gultas, uz kura ilgu laiku raudā ja alfators, dī vā ns ir tā ds pats, un skats no balkona bū vgruž i, pudeļ u kalns, un "vaniļ as" aromā ts, jo blakus ir š ķ ū nis ar mā jsaimniecī bu. Izejot uz balkona galvenais neskatī ties lejā .
Выходишь на балкон, присаживаешся в
аватар JadaPinket
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Š o vietu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m internetā un pat nevarē jā m iedomā ties, ka viss bū s tik skumji! Ierodoties mū s aizveda uz tā saucamo virtuvi! aiz loga un skats uz siltumnī cu, bijā m š okē ts un lū dza pā rcelt! Jaunā istabiņ a, izņ emot skatu pa logu, mū s vairs neiepriecinā ja : ( Gulta bija š ausmī ga, durvis uz duš u/tualeti neslē dzā s, tualetes pods pastā vī gi slapjš no duš as, ū dens notecē ja ļ oti lē ni, matracis nokarā jā s, televizora pults nedarbojā s, gaisma bija tik blā vs, it kā bū tu pagrabā ! Virtuve, ar kuru mū s iepazī stinā ja kā iespē jamu gatavoš anas vietu, bez saimnieces kontroles vienkā rš i nebija iespē jams apmeklē t. … Tomēr ▾ Š o vietu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m internetā un pat nevarē jā m iedomā ties, ka viss bū s tik skumji! Ierodoties mū s aizveda uz tā saucamo virtuvi! aiz loga un skats uz siltumnī cu, bijā m š okē ts un lū dza pā rcelt! Jaunā istabiņ a, izņ emot skatu pa logu, mū s vairs neiepriecinā ja : (
Gulta bija š ausmī ga, durvis uz duš u/tualeti neslē dzā s, tualetes pods pastā vī gi slapjš no duš as, ū dens notecē ja ļ oti lē ni, matracis nokarā jā s, televizora pults nedarbojā s, gaisma bija tik blā vs, it kā bū tu pagrabā ! Virtuve, ar kuru mū s iepazī stinā ja kā iespē jamu gatavoš anas vietu, bez saimnieces kontroles vienkā rš i nebija iespē jams apmeklē t. . . Trauku tikpat kā nebija, vajadzē ja pajautā t viņ a par visu. Visa viņ u ģ imene katru rī tu brokastoja tieš i š ajā virtuvē , un, kad es devos tur lejā gatavot brokastis, atklā ti sakot, es nebiju ī paš i laimī ga. Saimniece nemitī gi atgā dinā ja, ka man pē c sevis jā mazgā plī ts. . . Lai gan es tur nekad neko necepu un pē c vā rī š anas arī nekrā soju, un arī paš i trauki ir tik veci un lipī gi, ka tieš ā m bija pretī gi tos pacelt. . . Es esmu beigā s – vai viņ a tur negatavoja viena? ?? ? Pagalmā gulē ja daudz bū vgruž u, pilns ar altfater atkritumiem, nakts teritorija nebija apgaismota, taciņ as nebija kaisī tas. Cenas! Tā vispā r ir dziesma! un VISAS DIENAS centrā !
Un tagad par plusiem! Š ī ir daba! Vienkā rš i krā š ņ a daba netā lu no š ī m "brī nummā jā m"! Maksimā li pavadī jā m laiku ā rā !
Puiš i, padomā jiet desmitreiz pirms dodaties uz š ejieni! Mē s, izstaigā juš i Vorohtu, atradā m daudz citus variantus par š o naudu! Un vē l labā k! Neesam izvē lī gi tū risti, bet tas bija par daudz! Ar tā du pieeju kā Orests un Aleksandra viņ i drī z paliks bez tū ristiem! Lai saglabā tu tē lu ir jā iegulda nevis reizi desmit gados, bet pastā vī gi! Klausieties, ko stā sta jū su atpū tnieki!
P. s. Atvainojos par apskata kļ ū dā m un nekonsekvenci, tikai ļ oti sā pē ja, ka sabojā ju pā rē jo : (
аватар irigavrilenko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
"Hatki uz celmiem" izvē lē jā mies pē c atsauksmē m - uzticē jā mies pozitī vajiem un neizdevā s)) Forš a viesnī ca kalnā . Pirmajā dienā nedaudz trakojā m, ejot tur augš ā ar smagā m mugursomā m, bet ļ oti ā tri pieradā m. … Tomēr ▾ "Hatki uz celmiem" izvē lē jā mies pē c atsauksmē m - uzticē jā mies pozitī vajiem un neizdevā s)) Forš a viesnī ca kalnā . Pirmajā dienā nedaudz trakojā m, ejot tur augš ā ar smagā m mugursomā m, bet ļ oti ā tri pieradā m.
Man patika gandrī z viss: dzī vā s radī bas, kuru ir ļ oti daudz (truš i, kaķ i un kaķ ē ni, suņ i, govis); ciema smarž a; no rī ta mū s pamodinā ja gaiļ i. Kā bē rnī bā pie vecvecmā miņ as). Mums ar vī ru bija svarī gi atrast vietu prom no nogā zē m, un Hutki on Stumps ir tieš i tā da vieta.
Uz vietas ir restorā ns. Ē diens ir garš ī gs un bagā tī gs). No rī ta jū s varat pasū tī t brokastis savā numurā . Aleksandras pankū kas ir garš ī gas. Un vī rs ir priecī gs par karbonā di)).
Un ir arī pvn. Mē s tur nokļ uvā m tikai pē dē jā vakarā . Ja mē s zinā tu, cik tur ir forš i, mē s droš i vien brauktu katru dienu).
Man patika arī sarkanā kaķ a Luntika un viņ a pelē kā drauga ar saplē stu ausi viesmī lī ba - viņ i nā ca pie mums no balkona, ž ē lī gi skatī jā s ar apaļ ā m acī m, meklē ja ko ē damu, daž reiz viņ i gā ja pie mums gulē t)). Viņ i nopirka viņ iem ī paš u desu, glā stī ja un izspieda. Kaķ i atbildot murrā ja kā divi mazi, bet ļ oti spē cī gi traktori.
Un tomē r – pie Oresta dzī vo gans Uriks. Viņ š ir laipns un izskatī gs. Sā kumā es viņ u pacienā ju ar desu, un tad viņ š man atnesa zivis no tvertnē m))). Protams, es pieklā jī gi atteicos.
Un labi izgulieties - gaiss ir tī rs, svaigs. Vienī gais – dabū jā m neē rtu un mazu gultiņ u. Tiesa, vakarā atnā kot no kaut kā das ekskursijas vai pā rgā jiena, nomira kā beigti.
Ī sā k sakot, dzī vot Oresta bū dā uz celmiem ir forš i. Atpū ties no visa. Pē c Kijevas, it kā viņ i bū tu pasakā ). Mē s pilnī bā abstrahē jā mies no darba, visā dā m lietā m, gariem braucieniem pa pilsē tu, aizmirsā m par mū su skaistā s galvaspilsē tas troksni un putekļ iem. Dabiski, ka viņ i nemaz negribē ja iet prom no mā jā m.

Paldies, Orests un Aleksandra! Jū s esat lieliski biedri.
Parādīt vairāk »


iemiesojums kmentrus
Man ļoti patika vieta. Plānoju braucienu uz augustu, un vēlos arī pabraukāt pa apkārtni, ar savu Mercedes sprinter autobusu, cik ērta piebraukšana no galvenā ceļa, jo mājas atrodas kalnā, laikapstākļi var būt dažādi, gan sauss, gan lietains. Nekad neesmu bijis Karpatos.
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
iemiesojums gubach
kāda ir cena par nakti koka mājā
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Viadukts Vorohtā
Ukraina - Karpati, Vorohta
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Небольшой отель, состоящий из трех двухэтажных деревянных коттеджей, построенных в традиционном карпатском стиле. В каждом коттедже по два номера - на первом и втором этажах. Отель был построен в 2007 году, и расположен в живописном месте, в поселке Ворохта.

Atrašanās vieta в поселке Ворохта, расстояние до подъемников - Ворохта «Авангард» - 200 м., Горнолыжный курорт «Буковель» - 25 км., с.Яблуница - 28 км., Яремче - 30 км.
Telpu apraksts

Все номера просторные, отделаны деревом. Каждый номер имеет индивидуальный дизайн и оформление в традиционном карпатском стиле, с использованием тканых вручную ковров.

Istabās

2 спальни (Двухспальная кровать, 2 односпальные кровати, 2 спутниковыеТВ, електрочайник, столовый и чайный сервизы), санузел (душ, унитаз, умывальник), количество полотенец – 2 на чел.. Тераса с видом на горы.

Adrese 78500, Ивано-Франковская обл., Яремчанский городской совет, смт.Ворохта, ул.Грушевского 5
Tālruņi: тел. моб. (8067) 3428308 Орест, (8067) 3436431 Олександра, тел.факс (803434) 41583
FAQ