Pilnīga relaksācija)) Paldies, Orest!

Rakstīts: 15 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 1 — 10 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
"Hatki uz celmiem" izvē lē jā mies pē c atsauksmē m - uzticē jā mies pozitī vajiem un neizdevā s)) Forš a viesnī ca kalnā . Pirmajā dienā nedaudz trakojā m, ejot tur augš ā ar smagā m mugursomā m, bet ļ oti ā tri pieradā m.
Man patika gandrī z viss: dzī vā s radī bas, kuru ir ļ oti daudz (truš i, kaķ i un kaķ ē ni, suņ i, govis); ciema smarž a; no rī ta mū s pamodinā ja gaiļ i. Kā bē rnī bā pie vecvecmā miņ as). Mums ar vī ru bija svarī gi atrast vietu prom no nogā zē m, un Hutki on Stumps ir tieš i tā da vieta.
Uz vietas ir restorā ns. Ē diens ir garš ī gs un bagā tī gs). No rī ta jū s varat pasū tī t brokastis savā numurā . Aleksandras pankū kas ir garš ī gas. Un vī rs ir priecī gs par karbonā di)).

Un ir arī pvn. Mē s tur nokļ uvā m tikai pē dē jā vakarā . Ja mē s zinā tu, cik tur ir forš i, mē s droš i vien brauktu katru dienu).
Man patika arī sarkanā kaķ a Luntika un viņ a pelē kā drauga ar saplē stu ausi viesmī lī ba - viņ i nā ca pie mums no balkona, ž ē lī gi skatī jā s ar apaļ ā m acī m, meklē ja ko ē damu, daž reiz viņ i gā ja pie mums gulē t)). Viņ i nopirka viņ iem ī paš u desu, glā stī ja un izspieda. Kaķ i atbildot murrā ja kā divi mazi, bet ļ oti spē cī gi traktori.
Un tomē r – pie Oresta dzī vo gans Uriks. Viņ š ir laipns un izskatī gs. Sā kumā es viņ u pacienā ju ar desu, un tad viņ š man atnesa zivis no tvertnē m))). Protams, es pieklā jī gi atteicos.
Un labi izgulieties - gaiss ir tī rs, svaigs. Vienī gais – dabū jā m neē rtu un mazu gultiņ u. Tiesa, vakarā atnā kot no kaut kā das ekskursijas vai pā rgā jiena, nomira kā beigti.
Ī sā k sakot, dzī vot Oresta bū dā uz celmiem ir forš i. Atpū ties no visa. Pē c Kijevas, it kā viņ i bū tu pasakā ). Mē s pilnī bā abstrahē jā mies no darba, visā dā m lietā m, gariem braucieniem pa pilsē tu, aizmirsā m par mū su skaistā s galvaspilsē tas troksni un putekļ iem. Dabiski, ka viņ i nemaz negribē ja iet prom no mā jā m.

Paldies, Orests un Aleksandra! Jū s esat lieliski biedri.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu