Briesmīga attieksme pret viesiem

Rakstīts: 28 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 18 — 28 jūnijs 2017
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Gribu brī dinā t cilvē kus, kuri vē las ī rē t š o mā ju - tā atrodas vienā teritorijā ar ī paš niekiem. Ar diezgan bezceremoniem saimniekiem. Attieksme ir tā da - tu samaksā ji naudu un vari staigā t, mē s tev neko neesam parā dā .
Rezervē jot š o informā ciju neviens nesniedz, neviens neteiks, ka viesi nā ks pie saimniekiem, ar kuriem pusi dienas peldē sies baseinā , sē dē s lapenē , aizņ ems batutu un š aš liku, klī st vī rieš i ģ imenes š ortos. pagalms - un visa š ī laime tikai par 2200 UAH dienā !
Mā ja koka, nav jauna, š ausmī gi č ī kst, durvis nokarā juš ā s, visā mā jā normā li aizslē gtas tikai divas durvis, pā rē jā s pat nevar cieš i aizvē rt, tai skaitā tualetes durvis. Vienai no guļ amistabā m ir salauzti griesti. Spalvu spilveni ir smagi un cieti kā akmens. Virtuve ir slikti iztī rī ta. Saimnieki pirti sildī t atteicā s - viņ iem karsti, lai gan pirms pirts priekš apmaksas norunā jā m, ka pirts un baseins ir iekļ auti cenā .

Tī rī š ana netika veikta 10 dienas. Vispā rī gi. Lai gan deklarē ta ik pē c 5 dienā m gultu un dvieļ u maiņ a un mitrā tī rī š ana. Saimniece svē tdien netī ra, pirmdien aizgā ja un tad tikai guva vā rtus.
No pozitī vā - lieliska vieta, silts baseins, liels pagalms, labs internets.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар