Nad Vichov 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Motelis Nad Vičov atrodas 10 km attālumā no pacēlājiem. 5 minūšu pastaigas attālumā no viesnīcas atrodas kafejnīcas. Viesnīca ir piemērota ikvienam, kurš izvēlas aktīvu atpūtu.Vairāk →
аватар Grelya07ira
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Uz viesnī cu mū s atveda ceļ ojumu aģ entū ras izvē le. Numurs ar ē rtī bā m: tualete, duš a, TV. Uz grī das ir mikroviļ ņ u krā sns, gludeklis, gludinā mais dē lis, tē jkanna. Ledusskapis pirmajā stā vā . Un atseviš ķ i stā vā ir duš a un tualete. … Tomēr ▾ Uz viesnī cu mū s atveda ceļ ojumu aģ entū ras izvē le. Numurs ar ē rtī bā m: tualete, duš a, TV. Uz grī das ir mikroviļ ņ u krā sns, gludeklis, gludinā mais dē lis, tē jkanna. Ledusskapis pirmajā stā vā . Un atseviš ķ i stā vā ir duš a un tualete. Man patika viss. Mā jā s viss ir lieliski. Var ē st lielas porcijas. Jū s jū taties kā mā jā s. Viss ir ē rti un kompakti. Uz ielas ir plaš as lapenes, bā rbekjū . Viss ir ļ oti, ļ oti forš i! ! ! ! ! NEGATĪ VU NEVARU PATEIKT.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums longeron1965
‹ Viesnīca Nad Vichov 2*
Atrakcijas

Мотель «Над Вичов» находится в 10 км от горнолыжных подъемников. В 5 минутах ходьбы от гостиницы расположены кафе. Отель подойдет всем, кто выбирает активный отдых.

Atrašanās vieta Автобусный вокзал поселка Воловец находится в 10 минутах ходьбы от мотеля, железнодорожный вокзал – в пятиминутной доступности, а расстояние до аэропорта Ужгорода составляет 100 км.
Viesnīcā

Гости могут воспользоваться общими ванными комнатами. На территории есть беседки.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

В отеле 10 номеров.

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, отопление, шкаф/гардероб, телевизор, электрический чайник, кровать, прикроватные тумбочки, ванная комната (не во всех номерах).

Adrese ул. Карпатская 64a, пгт Воловец, Украина
Tālruņi: +38 (099) 047-92-91, +38 (093) 916-20-23, +38 (099) 960-76-58
FAQ