Edem 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 3.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
2.0 apkalpošana
2.0 Tīrība
4.0 Uzturs
1.0 Infrastruktūra
3 stāvu māja 1 km no Volovecas ciema centra.Vairāk →
аватар mazepa3
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
STIPRI NEIESAKI. Nopietnas pretenzijas pret Volovecu vispā r un "Ē deni" konkrē ti. 1. No centra (Autoosta vai apļ a) nevis 800 m, bet visi 2.5 km, vē l vairā k lī dz dzelzceļ a stacijai. 2. Blakus viesnī cai iet dzelzceļ a ceļ š , un pasaž ieru un kravas vilcieni kursē visu diennakti. … Tomēr ▾ STIPRI NEIESAKI. Nopietnas pretenzijas pret Volovecu vispā r un "Ē deni" konkrē ti.
1. No centra (Autoosta vai apļ a) nevis 800 m, bet visi 2.5 km, vē l vairā k lī dz dzelzceļ a stacijai.
2. Blakus viesnī cai iet dzelzceļ a ceļ š , un pasaž ieru un kravas vilcieni kursē visu diennakti. Mē s gulē jā m ar aizvē rtiem logiem, bet tomē r skaņ a ir ļ oti dzirdama un traucē još a. No otras puses, uzreiz ir trase un maš ī nas daudz dzenas - ļ oti trokš ņ aini
3. Svī ta (! ) bija netī ra: uz lustras zirnekļ u tī kli, zem logiem beigtas lapsenes, stū ros putekļ i. 4 dienas (! ) neviens istabā netika tī rī ts - viņ i pat neizveda atkritumus, kamē r viņ a personī gi negā ja un pieprasī ja veikt tī rī š anu, pretē jā gadī jumā viņ i, iespē jams, nebū tu ieraduš ies.
4. Nav reģ istratū ras. Viena meitene strā dā gan reģ istratū rā , gan par viesmī li, gan pie kases - kā cilvē ka, man viņ as ž ē l. Š is OK ir nepiecieš ams ī paš niekam, tā pē c ietaupiet uz personā lu.
5. Kafejnī ca dā rga: pankū ku porcija 35 UAH, salā ti tikai dā rzeņ u, bez majonē zes katrs 30. Aizmirstam ciemam, kurā nav nevienas atrakcijas, tas ir dā rgi. Svaļ avā , Jaremč ē , Skhidnicā un pat Ļ vovā ē du lē tā k.
6. Pretī ga skaņ as izolā cija, pareizā k sakot, nemaz nav- dzirdē ju visas kaimiņ u sarunas un, ī paš i, kā durvis veras/aizveras. Starp citu, gaiļ i dzied vareni no 7 rī tā - tas ir brī dinā jums tiem, kas vē l uzdroš inā s gulē t ar atvē rtu logu.
7. Augustā rezervē ju istabiņ u uz 14 dienā m, maijā veica avansa maksā jumu 50% Palikā s 5 dienas, plā ni mainī jā s krasi un nā cā s steidzami doties prom - saimniece avansa maksā jumu neatdeva. Apsildā ms par 600 UAH. Neskatoties uz to, ka viesnī ca ir praktiski tukš a un par negū tu peļ ņ u vispā r nav runas.
8. Lī dz centram, dzelzceļ a vai autoostai, veikaliem jā iet 2.5 km. Pē c tam tikpat daudz atpakaļ , un nav principā gā jē ju celiņ u, kā arī sabiedriskā transporta. Tu ej pa š oseju, lū dzoties, lai tevi nenotriec pā rgalvī gi š oferi, vai neiekā p govju kū kā s - tā s visur ir daudz. Un tas ir par jū su naudu - vai jums to vajag?
9. Tuvā kā apskates vieta ir Shipit ū denskritums. Tas ir aptuveni 12 km attā lumā . Saimnieki "sveicinā ti" piedā vā ja taksometru par 250 UAH. Rezultā tā ar regulā ru autobusu braucā m uz Podobovecu, 7 km kā jā m cauri kalniem lī dz Pylipets slē poš anas kū rortam, tad tikpat daudz atpakaļ un ar stopu mā jup. Kopā.40 UAH.
Reā li ir lielas problē mas ar transportu un infrastruktū ru: mikroautobusi kursē vienkā rš i š ausmī gi, vilcienā jā pielā gojas grafikam, ceļ i ir galī gi kapetes, un privā tie tirgotā ji plosā s par než ē lī gā m cenā m. Cik maksā nokļ ū š ana Sinevyrā vai Koloč avā , ir pat biedē još i iedomā ties. Tikai 50 km ir Poļ ana, Soloč ina, Svaļ ava - kā debesis un zeme.
Atpū ta Volovecā un "Ē denē " bija ļ oti neapmierinā ta. Nomā kts ciems, kurā nav ko darī t, kā vien ganī t govis. Ne paš valdī bas iestā des, ne vietē jie iedzī votā ji neko neiegulda reģ iona attī stī bā . Katrs kaut ko izdarī ja sev, aiz sava ž oga, un viss. Un tū risti maksā par lielu uzpū stu burbuli ar iztē rē tiem nerviem, laiku un naudu. Rū pī gi padomā jiet, pirms izvē laties Volovets - ja neskaita panorā mas skatus no tā lienes, tur nav nekā , ko redzē t.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

3-х этажный дом в 1 км от центра поселка Воловец.

Atrašanās vieta В 2 км от центра с.Воловец, рядом есть кафе "Гостинний двір" - 20м.
Viesnīcā

Беседки, отопление, обслуживание номеров, размещение домашних животных не допускается.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
Izklaide un sports Барбекю, сауна, пешие прогулки.
  • sauna/vanna/hammam
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

9 номеров категории стандарт и люкс.

Istabās

Стандарт: тв, шкаф для одежды, санузел (душ, туалет, умывальник), отопление, беспроводной интернет, пользование утюгом, электрочайником, феном.

Люкс: двухкомнатный номер с балконом, двуспальная кровать, тв, шкаф для одежды, санузел (душ, туалет, умывальник), дополнительные места — раскладной диван и кресла в гостиной, отопление, беспроводной интернет, пользование утюгом, электрочайником, феном.

Adrese Поселок Воловец ул. Карпатская, 192 а.
Tālruņi: +38 (050) 198-01-02
+38 (050) 914-51-61
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.