Gutsulska Grazhda 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
Ciematā atrodas veselības uzlabošanas un tūrisma komplekss Hutsulska Grazhda. Viženka, 5 km attālumā no Vižņicas pilsētas. Atvērts 2001. gadā, pēdējo reizi renovēts 2010. gadā.Vairāk →
аватар kitich
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ja godī gi, Viž enka mums (5 cilvē ki: 2 pā ri un +1 draugs) bija tikai tranzī ta punkts - izkratī t no mugursomā m Krimas smiltis un doties tā lā k uz Karpatiem. Un mē s vispā r rezervē jā m istabas blakus esoš ajā viesnī cā , bet mums bija atgadī jums ar pā rtiku un nā cā s izpē tī t tuvā ko apkā rtni, lai atrastu vietu, kur ē st - tur mums pretī nā ca Graž da. … Tomēr ▾ Ja godī gi, Viž enka mums (5 cilvē ki: 2 pā ri un +1 draugs) bija tikai tranzī ta punkts - izkratī t no mugursomā m Krimas smiltis un doties tā lā k uz Karpatiem. Un mē s vispā r rezervē jā m istabas blakus esoš ajā viesnī cā , bet mums bija atgadī jums ar pā rtiku un nā cā s izpē tī t tuvā ko apkā rtni, lai atrastu vietu, kur ē st - tur mums pretī nā ca Graž da. Un mē s atgriezā mies viesnī cā tikai, lai pavadī tu nakti : )
Tā kā rakstu ar lielu nokavē š anos, grū ti operē t ar faktiem, bet mē ģ inā š u.
Ī sta ukraiņ u virtuve. Viss ir ļ oti garš ī gs, ar dvē seli pagatavots un par diezgan demokrā tiskā m cenā m. Iesakā m vietē jo mē nessē rdzienu uz garš augiem (ņ emot vē rā , ka tie paš i nedzer) un gandrī z visu, ko vien var ē st; un svaigā gaisā apetī te ir lieliski atstrā dā ta.
Serviss ir visaugstā kajā lī menī . Meitenes skrien, smaida, gatavas palī dzē t, ja nepiecieš ams. Tajā paš ā laikā nokļ uvā m kaut kā dā č empionā tā (š ķ iet, motokrosā ) un tur bija diezgan daudz cilvē ku - skatī tā ji, dalī bnieki - viesnī ca bija pilnī bā pā rpildī ta un mē s, kaimiņ i, vispā r likā mies sveš inieki. Bet viņ i nā ca vairā kas reizes dienā , sē dē ja stundā m un jutā s kā mā jā s.
Grū ti pateikt tieš i par mā jokli, jo mē s tur nedzī vojā m. Š ķ iet, ka viss ir ļ oti kompakts: pagalmā ir lapenes, iekš ā ē damistaba, istabas divos stā vos. Es zinu, ka ir vanna.
Pusstundas gā jiens lī dz Viž enkas ciemam. Ir veikali, tirgus, autoosta un pat kinoteā tris. Neliels universā lveikals un vairā kas citas viesnī cas - apmē ram pusceļ ā lī dz ciematam. Cauri ciematam tek arī Dņ estra.
Viesnī ca atrodas pā rejas pakā jē , tā pē c ī paš u skatu nav, uzkā pt pā rejā aizņ em apmē ram 30 minū tes. Cik zinu, ziemā tur funkcionē slē poš anas trases.
Par mī nusiem var uzskatī t relatī vu attā lumu no visa - un ne tuvu pilsē tai, un kalnus, slē poš anu malā - "graž da" atrodas apmē ram vidū , nedaudz tuvā k virsotnei. Attiecī gi savs transports nekaitē s. Savukā rt kā puma leņ ķ is uz pā rejas ir diezgan nopietns un ziemā es personī gi neuzdroš inā tos braukt ar saviem pilsē tas riteņ iem.
Spriedums: Garš ī gi, skaisti, patī kami – laba apmeš anā s vieta. Ja atrodaties š ajā s daļ ā s, ieskatieties. Mē s, nā kamreiz, kad nonā ksim Karpatos, noteikti piestā sim "graž dā "


iemiesojums Yulia_Yakovenko
Sveiki, vai suņi ir atļauti?
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums vitasetury
‹ Viesnīca Gutsulska Grazhda 2*

Оздоровительно-туристический комплекс Гуцульська Гражда находится в с. Виженка, в 5 км от г. Вижница. Открылся в 2001 году, последний ремонт проводился в 2010 г.

Atrašanās vieta Лыжная трасса с подъемником на перевале Нимчич - 1300 м.
Viesnīcā

7 беседки, 3 мангала, тандыр.

  • restorāns
Izklaide un sports Русская баня на дровах, купальня на травах, экскурсии в горы, велосипедные прогулки, празднование корпоративов.
  • sauna/vanna/hammam
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Комплекс рассчитан на 20 мест, номера класса полулюкс.

Istabās

Туалет, душ, спутниковое ТВ, холодильник, дополнительная кровать.

Adrese Черновецкая обл., Вижницкий р-н, с. Виженка.
Tālruņi: +38 (0372) 522721
+38 (03730) 5-85-31
+38 (067) 755-33-75
Tīmekļa vietne: Gutsulska Grazhda
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.