Grono Izabelly 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 4.010
pamatā
1 atsaukt
4.0 Numurs
3.0 apkalpošana
3.0 Tīrība
1.0 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Īpašums atrodas klusā un mājīgā Užgorodas mikrorajonā, vīna dārza ieskautā teritorijā. Bozdosh parks atrodas 600 metru attālumā. Mājas tiešā tuvumā atrodas ezeri un Uzas upe.Vairāk →
аватар osipova17
Mā ja atrodas vasarnī cu rajonā , bez auto bū s neē rti (to zinā jā m. Atskaitot strī dī go). Bet rezervē jot interesē ja ē diens, solī ja, ka bū s, vienosimies ierodoties. Atbraucam: "Tu esi maš ī nā , brauc kaut kur pilsē tā , tur ir lielveikali. … Tomēr ▾ Mā ja atrodas vasarnī cu rajonā , bez auto bū s neē rti (to zinā jā m. Atskaitot strī dī go).
Bet rezervē jot interesē ja ē diens, solī ja, ka bū s, vienosimies ierodoties. Atbraucam: "Tu esi maš ī nā , brauc kaut kur pilsē tā , tur ir lielveikali. " Esam ar bē rnu, t. i. vienkā rš i lielveikals nav risinā jums. Ē da pilsē tā . Bet no rī ta vajadzē tu vismaz tē ju iedzert? Labi, visas krū zes ir atklā ti netī ras, un atrast vienu, kas nav š ķ eldota, ir cits uzdevums. Pē c tē jas un jogurta nolē mu nomazgā t ģ imenei traukus - lū k, nav ne mazgā š anas lī dzekļ a, ne virtuves sū kļ a. Izrā dā s, saimnieki ir pret ķ ī miju, virtuvē tā s vienkā rš i nav (tā dē ļ gan virtuves piederumi, gan virtuve kopumā ) - tā ir netī ra (tajā brī dī nopriecā jos, ka nedabū jā m ē st tur). Ir trauku mazgā jamā maš ī na, bet "mē s reti ieslē dzam, ir daudz gaismas". Š auri, nedaudz ļ odzī gi daž ā da lieluma pakā pieni ved uz treš o stā vu, man nekas, vī rs š ad tad “izspiedā s”, no 3. stā va 2. stā vā jā iet duš ā . Vannasistabas arī netī ras (nu, zirnekļ u tī kli pat stū ros karā jā s).
Mums teica, ka ī paš nieki bija noguruš i pē c lielas grupas ieraš anā s, un viņ i nolē ma atpū sties pie mums - lieliski, bet kā pē c tad viņ i rezervē ja. Vai mē s arī š eit atpū š amies?
Spē lē š anā s ar stā vvietu arī nav skaidra, š ķ iet, ka ir, bet "neparko, jo dē ls ir atbraucis". Kopumā jū ties tā , it kā nebū tu samaksā jis, bet atnā cis ciemos neaicinā ts, un tev nepā rskatā mi tiek dots mā jiens, ka laiks doties prom.
Istaba pieticī ga, bet tī ra, gulē t var, gulta ir labi, labi, mē beles ir mazliet dī vaini izkā rtotas (bija 3-vietī gs uz 3 metriem), bet TV praktiski neko nerā da, tikai š ņ ā c. Bet tie ir brī ž i, kas maz interesē ja, mē s atbraucā m apskatī t pilsē tu. Tomē r es ļ oti iesaku nepalikt š ajā ī paš umā pat par ļ oti pieticī gā m cenā m.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Усадьба расположена в тихом уютном микрорайоне Ужгорода, на территории, укутанной виноградником. В 600 метрах находится Боздошский парк. В непосредственной близости от дома находятся озера и река Уж.

Atrašanās vieta 4 км от центра Ужгорода. 5 км от объездной дороги.
Viesnīcā

На первом этаже — гостиная (камин, телевизор, домашний кинотеатр), столовая, раздельный санузел (ванна; отдельно — умывальник и туалет).

На втором этаже — холл (компьютер, принтер, сканер).

На третьем этаже — холл (компьютер).

Автономное водяное отопление. Холодная и горячая вода постоянно.

На территории — внутренний дворик (место для отдыха, мангал, настольный теннис).

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports Сауна для 6-8 человек с контрастным бассейном.
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

6 номеров в трёхэтажном доме.

Istabās

На втором этаже — 2 двухместные комнаты (в каждой — раскладной диван или 2 односпальные кровати, шкаф для одежды, телевизор);

четырехместная комната (двуспальная кровать, раскладной диван, шкаф для одежды, телевизор, балкон); санузел (ванна, туалет, умывальник).

На третьем этаже — двухместная комната (двуспальная кровать, шкаф для одежды, телевизор, домашний мини-кинотеатр);

трехместная комната (двуспальная и односпальная кровати, шкаф для одежды, телевизор, домашний мини-кинотеатр);

санузел (туалет, умывальник).

Отдельный дом:

На первом этаже — двухместная комната (двуспальная кровать, шкаф для одежды, телевизор, DVD, стол), санузел (туалет).

На втором этаже — сауна с контрастным бассейном, комната отдыха (диваны).

На третьем этаже — комната хостельного типа (6 односпальных кроватей, шкаф для одежды, телевизор).

Adrese 88000, Украина, Закарпатская обл. г.Ужгород, ул. Щедрина, 118
Tālruņi: Тел./факс 03126 44 552, Моб. 050 432 14 63 (МТС) Юрий, Моб. 097 250 30 45 (Киевстар) Юрий, Моб. 050 432 14 53 Александр
Tīmekļa vietne: Grono Izabelly
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.