Ungvarieskii 3*– Atsauksmes

38
Novērtējums 7.410
№2 viesnīcas reitingā Uzhgorod
8.0 Numurs
8.4 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.4 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Etno-labsajūtas viesnīcu Ungvarskiy uzcēla Uzhgorod dzīvesbiedri Johans un Ilona Artogi 1876. gadā vietā, kur austriešu inženieri atrada ārstnieciskā minerālūdens avotu. Pēc 132 gadiem, 2007. gadā, pēc pilnīgas rekonstrukcijas Ungvarsky komplekss tika atsākts. Podzamkovy parks atrodas 7 minūšu pastaigas attālumā no viesnīcas, savukārt dzelzceļa stacija un autoosta atrodas 2 km attālumā. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenes slēpošanas brīvdienām, gan ekskursiju brīvdienām.Vairāk →
аватар bucks888777
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nu, rakstī sim patiesī bu! Un tā...ierados viesnī cā , iereģ istrē jos, aizgā ju uz restorā nu, paē du, tad nolē mu pastaigā ties pa apkā rtni, iedzē ru, ne bez tā , vienos no rī ta atgriezos istabā , no rī ta atklā ju, ka pazaudē tas tā das lietas kā viedtā lrunis, ceļ ojumu soma un pat smarž as ar brillē m. … Tomēr ▾ Nu, rakstī sim patiesī bu! Un tā...ierados viesnī cā , iereģ istrē jos, aizgā ju uz restorā nu, paē du, tad nolē mu pastaigā ties pa apkā rtni, iedzē ru, ne bez tā , vienos no rī ta atgriezos istabā , no rī ta atklā ju, ka pazaudē tas tā das lietas kā viedtā lrunis, ceļ ojumu soma un pat smarž as ar brillē m. Dabiski, ka vē rsos administrā cijā , viņ i ilgu laiku skatī ja video ar iekš ē jā s droš ī bas dienestu, it kā neviens, izņ emot mani, neienā ca iekš ā un arī es neizņ ē mu savu somu no istabas...jautā jums ir, kur ir lietas? Atbilde ir tā da, ka tu pats esi zaudē jis un vainoji mū s. . .
LABI! Izsaucu policiju, atbrauca, nekas nav mainī jies, tur kaut ko č ukstē ja, un pē c aktu sastā dī š anas un manis izziņ as uzrakstī š anas droš i aizbrauca patrulē t tā lā k, š ķ iet. Bet administrā cija man uzreiz paziņ o, ka nolē ma mani izlikt, nenorā dot iemeslu tam, un atlikuš ā s 7 naktis atgriezī s naudu kontā ar bankas pā rskaitī jumu. Ierodoties mā jā s, tū roperators man paziņ o, ka viesnī ca nolē musi atdot nevis visu summu, bet tikai 50 procentus. no pilnas cenas! Nu, kā jums patī k š is sakā rtojums! ?
аватар sanatum
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viss ir labi: interjers, teritorija. Numurs 4 personā m - standarta +. Tī rs, viss darbojas, ī paš i taupī ts uz skaņ as izolā ciju. Dzirdi visu! Iebrauca bē rnu bariņ š , kas steidzā s pa gaiteņ iem, bļ auj, klauvē pie durvī m, kaut kas nokrī t uz grī das, klauvē , vispā r jautri! Ir karsts ū dens, gulta tī ra, istabā nav ledusskapja, drebuļ i drū p. … Tomēr ▾ Viss ir labi: interjers, teritorija. Numurs 4 personā m - standarta +. Tī rs, viss darbojas, ī paš i taupī ts uz skaņ as izolā ciju. Dzirdi visu! Iebrauca bē rnu bariņ š , kas steidzā s pa gaiteņ iem, bļ auj, klauvē pie durvī m, kaut kas nokrī t uz grī das, klauvē , vispā r jautri!
Ir karsts ū dens, gulta tī ra, istabā nav ledusskapja, drebuļ i drū p
аватар solovej_aleksej
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē sturiskā ē ka pieš ķ ir š ai viesnī cai eleganci. Uzturoties viesnī cā , biju patī kami pā rsteigta par personā la uzmanī bu, t. sk. un restorā ns. Ū dens karsts, istaba silta un ikdienas uzkopš ana. Iesaku visiem. … Tomēr ▾ Vē sturiskā ē ka pieš ķ ir š ai viesnī cai eleganci. Uzturoties viesnī cā , biju patī kami pā rsteigta par personā la uzmanī bu, t. sk. un restorā ns. Ū dens karsts, istaba silta un ikdienas uzkopš ana. Iesaku visiem.
У центрального входа отеля, а справа ещё и минеральная вода течёт(бесплатно).
аватар tpazinich
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Uzskatu par nepiecieš amu ievietot savu komentā ru, jo viesnī cas Ungvarsky viesiem jā bū t gataviem likteņ a pā rbaudī jumiem! Es dzī voju viesnī cā un strā dā ju konferenč u telpā.2014. gada novembrī . Tā tad š eit tas ir: 1. … Tomēr ▾ Uzskatu par nepiecieš amu ievietot savu komentā ru, jo viesnī cas Ungvarsky viesiem jā bū t gataviem likteņ a pā rbaudī jumiem! Es dzī voju viesnī cā un strā dā ju konferenč u telpā.2014. gada novembrī . Tā tad š eit tas ir:
1. Istabā bija ļ oti auksti!
2. Ū dens krā nā ir knapi silts (pie nosacī juma, ka istabā ir auksts, duš a bija vienkā rš i ekstrē ma).
3. Nebija iespē jams izmantot internetu, jo Wi-Fi resurss, kā viņ i teica reģ istratū rā , nav paredzē ts masveida izplatī š anai (viesnī ca tajā paš ā laikā bija pustukš a).
4. Konferenč u telpā nebija klē pjdatora (pieslē dza savus) un nebija arī skaļ ruņ u (viņ i sasvē ra galddatora mikrofonu un tā dē jā di "izkā pa no situā cijas, lai demonstrē tu video").
5. Tehniskais nodroš inā jums konferenč u zā les darbam ir gauss, pasī vs un neatbilstoš s.
6. Reģ istrē joties viesim tiek piedā vā ts parakstī t Memo, kurā viņ š apņ emas nenest uz istabu ē dienu un dzē rienus. Tas ir par spī ti tam, ka no ē kas pā ri ielai jā skrien uz restorā nu. . . Un ja tu nakts vidū iedzer ū deni? Vai restorā ns apkalpos?
7. Skaņ as izolā cija telpā ļ auj dzirdē t visu, kas notiek koridorā un blakus telpā s, jo sprauga zem durvī m ir pirkstu bieza. Bet, ja jū s ieradī sities ar lielu kompā niju, tas var bū t pluss - jū s varat runā t ar visiem draugiem jebkurā diennakts laikā .
8. Ungvarsky viesnī cas administrā cija ir vai nu ļ oti analfabē ta vai gļ ē va, vai arī abas. Tā vietā , lai izturē tos cienī gi un celtu savas iestā des reitingu, atbildot uz klientu komentā riem, viņ š ieņ em strausa pozī ciju – izdzē š no vietnes neglī tas atsauksmes, tad izdzē š vietni un "galvu smiltī s". Kritiku vispā r nepieņ em! Nevar bū t! Mums viņ iem steidzami vajadzī gs revidents)))
аватар tondy
Brauciena sponsori š o viesnī cu man izvē lē jā s jau piedalī š anā s laikā konferencē . Lieliska atraš anā s vieta, draudzī gs personā ls, gardas brokastis, no kurā m izvē lē ties no 4 iespē jā m. Istaba bija pavisam vienkā rš a, kā padomju pansionā tā . … Tomēr ▾ Brauciena sponsori š o viesnī cu man izvē lē jā s jau piedalī š anā s laikā konferencē . Lieliska atraš anā s vieta, draudzī gs personā ls, gardas brokastis, no kurā m izvē lē ties no 4 iespē jā m. Istaba bija pavisam vienkā rš a, kā padomju pansionā tā . Jauka vannas istaba, bet ap to staigā ja skudru pū ļ i.
аватар ira.ignatyeva
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pa ceļ am uz Ungā riju palikā m 1 nakti. Lai gan mū su numuriņ a cena bija ievē rojama tā dai pilsē tai kā Už goroda, viesnī ca nepievī la: numurs ir plaš s, gaiš s, ē rts. Labi, ka mū su istabiņ a atradā s virs vestibila un reģ istratū ras, tā pē c nebaidī jos, ka bē rni tracinā s lejā kaitinoš os kaimiņ us: ) Viesnī cas teritorija neliela, bet ir kur novietot maš ī nu, neliela pastaiga. … Tomēr ▾ Pa ceļ am uz Ungā riju palikā m 1 nakti. Lai gan mū su numuriņ a cena bija ievē rojama tā dai pilsē tai kā Už goroda, viesnī ca nepievī la: numurs ir plaš s, gaiš s, ē rts. Labi, ka mū su istabiņ a atradā s virs vestibila un reģ istratū ras, tā pē c nebaidī jos, ka bē rni tracinā s lejā kaitinoš os kaimiņ us: )
Viesnī cas teritorija neliela, bet ir kur novietot maš ī nu, neliela pastaiga. Viss ir ļ oti tī rs un skaisti dekorē ts, daudz ziedu, mazas mī ļ as detaļ as.

Istaba ir tī ra, santehnika nekā das pretenzijas neizraisī ja, ja neskaita nesaprotamo aizkaru duš ā - ū dens nepā rtraukti š ļ akstī jā s uz grī das. Bija ziepju komplekts, š ampū ns, pat zobu birste un skū š anā s komplekts, š ū š anas komplekts, vienreizē jā s č ī bas (kas bē rniem ī paš i patika un tika izmantotas slē pju vietā numurē š anai) un peldmē teļ i.
Ir arī mini bā rs, lai gan dzē rieniem no tā nav jā maksā.
Brokastis numura cenā nav iekļ autas, bet tomē r nolē mā m ieturē t brokastis viesnī cā , un bijā m patī kami pā rsteigti par ē dienu izvē li (š ķ iet, 12 brokastu iespē jas katra par 30 UAH). grupa, ā tri saņ ē mā m pasū tī jumu.
Kā arī nezinu, vai tā ir tikai š ī s viesnī cas ī patnī ba vai ierasta prakse Ukrainas viesnī cā s, bet izgā jā m bez pazemojoš as numura pā rbaudes, vai viss ir savā s vietā s un vai nozagā m glā zi vai dvieli, kas arī ir ļ oti jauki.
Es labprā t paliktu š ajā viesnī cā vē lreiz.
аватар irynakhymchak
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca - labā kā Uzhrogodā . Bijā m pā rsteigti par SPA centra lī meni un Ungvaras fontu (ļ oti iesaku). Viesnī cas restorā ns piedā vā garš ī gus un daudzveidī gus ē dienus. No Uzhgorodas restorā niem ievē rī bas cienī gs ir ģ imenes restorā ns "Gentlemen", restorā ns "Kolyba", restorā ns "Deca u Notarya". … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca - labā kā Uzhrogodā . Bijā m pā rsteigti par SPA centra lī meni un Ungvaras fontu (ļ oti iesaku). Viesnī cas restorā ns piedā vā garš ī gus un daudzveidī gus ē dienus. No Uzhgorodas restorā niem ievē rī bas cienī gs ir ģ imenes restorā ns "Gentlemen", restorā ns "Kolyba", restorā ns "Deca u Notarya". No tuvē jā m apskates vietā m izcilu iespaidu atstā ja Mukač evas pils, Š enbornas pils (Karpati sanatorijas teritorijā ), kā arī modernais termā lais baseins Kosino-Termal netā lu no Beregovas. Viss sakā rtots, tī rs, pē c akvaparka principa.
отель Унгварский Дворец Шенборнов Мукачевский замок
аватар Lara.Vitjaz
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es mī lu Rietumukrainu! Š ogad Uzhgorod patī kami pā rsteidza, kā vienmē r klusi un omulī gi vakaros. Apstā jā mies vecpilsē tas centrā , netā lu no pils - viesnī cā Ungvarsky. Ļ oti skaista teritorija - ziedi ir brī niš ķ ī gi, interjerā ir daudz sī kumu, kas rada mā jas komfortu. … Tomēr ▾ Es mī lu Rietumukrainu! Š ogad Uzhgorod patī kami pā rsteidza, kā vienmē r klusi un omulī gi vakaros. Apstā jā mies vecpilsē tas centrā , netā lu no pils - viesnī cā Ungvarsky. Ļ oti skaista teritorija - ziedi ir brī niš ķ ī gi, interjerā ir daudz sī kumu, kas rada mā jas komfortu. Man patika viss - apkalpoš ana, virtuve, bija iespē ja atpū sties ī stā krievu pirtī un SPA centrā ! ! ! Mū su mazā istabiņ a, ar visskaistā kajiem ziediem uz palodzes, tika tī rī ta katru dienu, ū dens vienmē r bija pieejams, reģ istratū rā patī kamas, izpalī dzī gas meitenes. Paldies! Jū su viesnī ca ir lieliska vieta ģ imenes brī vdienā m!
аватар aleksandraT
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Biež ajos komandē jumos uz Už gorodu es apmetos Ungvarā . Š ī viesnī ca man ļ oti patika ar savu mā jī gumu, komfortu un patiesi mā jī go atmosfē ru, kas ir svarī gi garos ceļ ojumos. Viesnī cas un restorā na draudzī gais un pieklā jī gais personā ls nepaliks bez viņ u uzmanī bas, turklā t puiš i vienmē r savu darbu dara lieliski. … Tomēr ▾ Biež ajos komandē jumos uz Už gorodu es apmetos Ungvarā . Š ī viesnī ca man ļ oti patika ar savu mā jī gumu, komfortu un patiesi mā jī go atmosfē ru, kas ir svarī gi garos ceļ ojumos. Viesnī cas un restorā na draudzī gais un pieklā jī gais personā ls nepaliks bez viņ u uzmanī bas, turklā t puiš i vienmē r savu darbu dara lieliski. Reizē m apmeklē ju SPA centru. Tas patiesī bā ir SPA ar pilnu masā ž as un skaistumkopš anas pakalpojumu klā stu ar skaistu un dā rgu interjeru, kas palī dz atpū sties. Visai patī kamai mū zikai, smarž ī gas tē jas pavadī bā . Super!
Liels paldies, ka mums Ukrainā ir tik cienī gas vietas. Veiksmi un labklā jī bu!
аватар narina
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s biež i braucam uz Už gorodu, jo mums patī k atpū sties Austrijā . Ungvarskā apstā jā s pirmo reizi, ieteica draugi. Komplekss pā rsteidz uzreiz – sā kumā izskatā s kā mazs Eiropas gabaliņ š , mā jī gs, sakopts un gaiš s. … Tomēr ▾ Mē s biež i braucam uz Už gorodu, jo mums patī k atpū sties Austrijā . Ungvarskā apstā jā s pirmo reizi, ieteica draugi. Komplekss pā rsteidz uzreiz – sā kumā izskatā s kā mazs Eiropas gabaliņ š , mā jī gs, sakopts un gaiš s. Ieradā mies diezgan vē lu vakarā , iekā rtojā mies standartā – laba istabiņ a, ir Wi-Fi. Vakariņ ojā m š eit restorā nā . Virtuve vietē ja, garš ī ga. Uzreiz devā mies uz masā ž u - spa centra labums atvē rts lī dz desmitiem vakarā . Pē c masā ž as man pietika spē ka vannai (centra meitenes ieteica). Pirtī ir peldbaseins ar ī stu minerā lū deni, un turpat krā ns ar minerā lū deni - ļ oti garš ī gi, iedomā jieties sodu tieš i no krā na! Pē c vannas gulē jā m kā mazuļ i. Vispā r man ļ oti patika! Tagad mē s tikai apstā simies š eit.
Parādīt vairāk »


iemiesojums selestyna
Gribu sagaidīt Jauno gadu interesantā vietā un nebūt garlaicīgi.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums ungvarskiy
‹ Viesnīca Ungvarieskii 3*

Этно-велнесс отель УнгварЪскій был построен ужгородскими супругами Йоганном и Илоной Артоги в 1876 году, на месте, где австрийские инженеры нашли источник лечебной минеральной воды. Спустя 132 года, в 2007-ом, после полной реконструкции, комплекс УнгварЪский снова открылся. До Подзамкового парка — 7 минут ходьбы от отеля, а до железнодорожного и автобусного вокзалов — 2 км. Этот отель подойдёт как для семейного горнолыжного отдыха, так и для экскурсионного отдыха.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Кошице-Барца расположен в 80 км от отед
Viesnīcā

Ресторан «УнгварЪская ресторация» с тремя залами (общей вместительностью 200 человек), малый конференц зал (до 15 человек), большой конференц зал (до 120 человек), круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, допускается размещение домашних животных.

  • restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
Izklaide un sports Спортклуб с двумя залами (тренажерным и фитнесс), этно-банный комплекс (Карпатская и Русская бани , Унгварская Купель), оздоровительно-реабилитационный центр.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Категории номеров: стандарт, полулюкс, люкс и апартаменты.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, телевизор, спутниковые каналы, услуга «звонок-будильник», шкаф или гардероб.

Adrese ул. Электрозаводская, 29, г. Ужгород, Закарпатская область.
Tālruņi: +38 066 346 00 55
Tīmekļa vietne: Ungvarieskii
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.