Termal Star 4*– Atsauksmes

45
Novērtējums 4.810
№14 viesnīcas reitingā Uzhgorod
4.8 Numurs
4.0 apkalpošana
4.4 Tīrība
4.2 Uzturs
5.4 Infrastruktūra
Mūsdienīgais sanatorijas komplekss Thermal Star atrodas gleznainā vietā, netālu no Uzhgorodas pilsētas. Piemērots medicīniskai ārstēšanai.Vairāk →
аватар Bondarchiha84
Viņ a ieradā s ar bē rnu atpū sties uz 14 dienā m, bet pē c 2 devā s mā jā s, jo termā lā baseina apmeklē juma procedū ras laikā bē rniem nav kur vest 4 gadus veco bē rnu. Darbiniece termā lajā baseinā mani rupji informē ja, ka nelaidī s bē rnu iekš ā , kaut vai tā pē c, lai varē tu sē dē t man blakus uz guļ amkrē sla (rezervā cijas laikā neviens par to neinformē ja). … Tomēr ▾ Viņ a ieradā s ar bē rnu atpū sties uz 14 dienā m, bet pē c 2 devā s mā jā s, jo termā lā baseina apmeklē juma procedū ras laikā bē rniem nav kur vest 4 gadus veco bē rnu. Darbiniece termā lajā baseinā mani rupji informē ja, ka nelaidī s bē rnu iekš ā , kaut vai tā pē c, lai varē tu sē dē t man blakus uz guļ amkrē sla (rezervā cijas laikā neviens par to neinformē ja). Tā pat liela problē ma sagā dā ja ē damistabā vē l vienu krē slu (bē rnam - jo viņ a ir par vecu bē rnistabai). Vispā r personā lam ir ļ oti "padomju" attieksme; ja aizmirsi papī ru par procedū ras nokā rtoš anu - tevi arī nepieņ ems, pat ņ emot vē rā tavu teikto,
ko vē lā k izcelsi, it kā tajā bū tu ierakstī ta kā da slepena informā cija. Ļ oti atvainojos par sabojā to atvaļ inā jumu un laiku, un naudu, un iztē rē tiem nerviem.
Atpū tā mies no uztraukuma, nemitī gā s nolaiš anā s bumbu patvertnē s, noguruma, miega trū kuma no regulā rā m nakts trauksmes signā liem, 3.5 mē neš u laikā atveseļ ojā mies no smagas Covid slimī bas un pretī saņ ē mā m tā du "suņ a" attieksmi no saviem pilsoņ iem, turklā t par savu naudu. Nav cieņ as pret cilvē kiem!! !
аватар gorobejana
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi atpū š os š ajā sanatorijā . Mē s ar vī ru un bē rniem istabu rezervē jā m iepriekš . Arī mē s pirmo reizi bijā m Aizkarpatijā , braucot ar savu auto. Nokļ ū t kū rortā nav sarež ģ ī ti, ē rti atrodas netā lu no š osejas, ceļ š labs. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū š os š ajā sanatorijā . Mē s ar vī ru un bē rniem istabu rezervē jā m iepriekš . Arī mē s pirmo reizi bijā m Aizkarpatijā , braucot ar savu auto. Nokļ ū t kū rortā nav sarež ģ ī ti, ē rti atrodas netā lu no š osejas, ceļ š labs.
Atpū tas stundā man nebija nekā du piezī mju - personā ls ir ļ oti pieklā jī gs, ī paš i meitenes reģ istratū rā , vienmē r gatavas palī dzē t un sniegt padomu jautā jumos, kuros neesmu ī paš i orientē ta. Ē damzā lē labi paē da. Februā ris ir starpsezona, kad sanatorijā ir maz cilvē ku, tā pē c mē s ar ģ imeni bijā m ļ oti mierī gi, neviens mani netraucē ja un viss nepiecieš amais personā ls tieš ā m piederē ja man. Telpu regulā ri uzkopj, procedū ru telpas ir tī ras, arī paš as procedū ras man ļ oti patika. Vai ir vē rts kaut ko teikt par termā lo baseinu? Manuprā t, labā kā sanatorijas procedū ra!
Arī izlī guma dienā mū s konsultē ja ā rsts, kurš izrakstī ja ā rstē š anu man un manam vī ram. Mē s turpinā sim piemē rot daž us ieteikumus arī pē c pā rnā kš anas mā jā s.
Ir iespē ja pasū tī t vannu un vannu, ko mē s vienkā rš i dievinā m. Mā jā s braucam katru nedē ļ u un ļ oti labi, ka pat tagad neesam palaiduš i garā m))
Teritorijā ir arī peldbaseins, bet mē s tur netikā m, diemž ē l tas ir atvē rts tikai sezonā , proti, maijā -septembrī . Varbū t vasarā atbrauksim arī vī ra atvaļ inā juma laikā , ļ oti gribas visu izmē ģ inā t))
Vē rtē ju lieliski, jo nebiju gaidī jusi tā du servisu, patiesī bā viss ir ļ oti labi un bez komentā riem. Turpiniet zī molu!
аватар boronindik
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nesen mē s ar sievu atpū tā mies Thermal Star. Mē s esam biež i klienti Aizkarpatijā un jau labi zinā m vietē jā s "slazdus", tā pē c gribu teikt, ka š is kū rorts izceļ as uz pā rē jo fona. Lieliskas procedū ras, sieva bija sajū smā , ē diens arī atbilst deklarē tajai kvalitā tei - viss garš ī gs un veselī gs. … Tomēr ▾ Nesen mē s ar sievu atpū tā mies Thermal Star. Mē s esam biež i klienti Aizkarpatijā un jau labi zinā m vietē jā s "slazdus", tā pē c gribu teikt, ka š is kū rorts izceļ as uz pā rē jo fona. Lieliskas procedū ras, sieva bija sajū smā , ē diens arī atbilst deklarē tajai kvalitā tei - viss garš ī gs un veselī gs. Ā rsti ir profesionā ļ i savā jomā , visa brauciena laikā sekoja lī dzi manai veselī bai (reizē m ir spiediena kā pumi). Atseviš ķ as pieminē š anas vē rts ir termā lais baseins - man tas ir pats labā kais sanatorijā , gandrī z zemā ks par termā lajiem baseiniem tajā paš ā Kosino vai Beregovo, vā rdu sakot, iesaku. Reģ istratū ra arī vienmē r ir gatava sniegt visu nepiecieš amo palī dzī bu un izskaidrot, kas un kā dā secī bā ir jā dara.
Ja braucat garā m Transcarpathia - paskatieties uz Thermal Star, tas ir ē rti izvietots gar š oseju.
аватар mishapeterniy
Pirmā un galvenā lieta man š eit ir Ū dens. Ū dens ir vienkā rš i neticami garš ī gs un labi ietekmē vispā rē jo ķ ermeņ a stā vokli. Ļ oti labs, draudzī gs personā ls reģ istratū rā , medicī na un virtuve visaugstā kajā lī menī . … Tomēr ▾ Pirmā un galvenā lieta man š eit ir Ū dens. Ū dens ir vienkā rš i neticami garš ī gs un labi ietekmē vispā rē jo ķ ermeņ a stā vokli. Ļ oti labs, draudzī gs personā ls reģ istratū rā , medicī na un virtuve visaugstā kajā lī menī . Esam ļ oti priecī gi un nā ksim ar ģ imeni)
аватар Olena12321
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Cena absolū ti neatbilst sniegto pakalpojumu kvalitā tei, š ķ iet, ka viņ š ieradā s Sovdepovska sanatorijā : tē jkanna istabā (suite) nav atļ auta droš ī bas apsvē rumu dē ļ , visi baseini tika slē gti taupī š anas dē ļ (bet iekļ auti) cenā ), ē diens nav restorā ns, bet ē dnī ca, augļ us nekad nedeva, pā ris reizes tikai ā bolus. … Tomēr ▾ Cena absolū ti neatbilst sniegto pakalpojumu kvalitā tei, š ķ iet, ka viņ š ieradā s Sovdepovska sanatorijā : tē jkanna istabā (suite) nav atļ auta droš ī bas apsvē rumu dē ļ , visi baseini tika slē gti taupī š anas dē ļ (bet iekļ auti) cenā ), ē diens nav restorā ns, bet ē dnī ca, augļ us nekad nedeva, pā ris reizes tikai ā bolus. Tā pat ļ oti kaitinā ja gan sanatorijas vadī bas, gan reģ istratū rā noslī pē tā attieksme.
аватар aidakhasanova
Mē s kā grupa ceļ ojā m pa Karpatiem ar automaš ī nu. Viesnī cas iepriekš nerezervē jā m, redzē jā m, ka "acij patī kami. " Iebraucā m viesnī cas kompleksā "Thermal Star" un apsargs pie vā rtiem ar aizspriedumiem noorganizē mums pratinā š anu. … Tomēr ▾ Mē s kā grupa ceļ ojā m pa Karpatiem ar automaš ī nu. Viesnī cas iepriekš nerezervē jā m, redzē jā m, ka "acij patī kami. " Iebraucā m viesnī cas kompleksā "Thermal Star" un apsargs pie vā rtiem ar aizspriedumiem noorganizē mums pratinā š anu. Atbildē juš i uz visiem nepiedienī gajiem jautā jumiem, tomē r nolē mā m apskatī t telpas, bet vē rī gais apsargs Romā ns par iekļ ū š anu teritorijā mums prasī ja 75 grivnas. Bija sajū ta, ka viņ š ir š ī s sanatorijas ī paš nieks un viņ š izlemj, kuru laist iekš ā .
Cienī jamā administrā cija, izsaku pateicī bu Romā nam, pateicoties viņ am, mē s iztē rē jā m 7500 grivnas (par nakti) viesnī cā Ivancho Birtok, kur mū s laipni sagaidī ja un nebija rupji!
Un es kā ASV pilsonis atstā š u jums "skaistu" atsauksmi.
Jo klientam vienmē r ir taisnī ba!
аватар lenorka11
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
2018.  gada jū lija vidū atpū tā s kā ģ imene. Š ī ir brī niš ķ ī ga sanatorija bē rniem, kā arī cilvē kiem, kuri ieradā s atveseļ oties. Ļ oti liela teritorija, kurā ir gandrī z viss atpū tniekiem – neticams skats uz kalniem un mež iem (un lī dz ar to tī rs gaiss), divi ezeri ar gulbjiem, zvē rnī ca, sports. … Tomēr ▾ 2018.  gada jū lija vidū atpū tā s kā ģ imene. Š ī ir brī niš ķ ī ga sanatorija bē rniem, kā arī cilvē kiem, kuri ieradā s atveseļ oties. Ļ oti liela teritorija, kurā ir gandrī z viss atpū tniekiem – neticams skats uz kalniem un mež iem (un lī dz ar to tī rs gaiss), divi ezeri ar gulbjiem, zvē rnī ca, sports. rotaļ u laukums ar simulatoriem, bē rniem. rotaļ u laukums un mā ja ar rotaļ lietā m (lai gan tikpat kā nebija), daž ā di laukumi futbolam, tenisam, volejbolam. Ir kafejnī ca, ir vanna un vanna. Ir atseviš ķ s komplekss ar peldbaseiniem. Ieeja tiek apmaksā ta vai kā atseviš ķ a procedū ra. Uz vietas ir arī kafejnī ca. Ir atseviš ķ i bē rni. baseins ar slidkalniņ u. Un pieauguš ajiem ir atseviš ķ s slidkalniņ š . . Ū dens ļ oti jauks, silts, piedevā m termos. ū dens. Mē s dzī vojā m "suite" numurā . Labi iztī rī jā m, laicī gi nomainī jā m gultas veļ u un dvieļ us. Balneoloģ iskā nodaļ a ir ļ oti labā stā voklī . Viss jauns, tī rs. Draudzī gi darbinieki.
Bet ir viens, bet ļ oti liels mī nuss ir pā rtika. Ē diens tur stā vē ja stundā m ilgi. savienī ba.
Lai arī iepriekš ir iespē ja izvē lē ties kā du no trim ē dieniem, tač u ne vienmē r ir iespē ja paē st. Kartupeļ i ne vienmē r ir vā rī ti, vista ar asinī m. No rī ta ē diens bija auksts. Dā rzeņ u un augļ u (un tas bija tikai ā bols un banā ns) ir ļ oti maz, un ir vasara! ! ! ! ! Dzert tikai tē ju, kompotu, ne kafiju. Bija jā lū dz ū dens.
Kopumā sanatorija ir laba, un es gribu mainī t ē dienkarti! ! ! ! !
аватар Ccdom1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Plusi: liela teritorija, maza zvē rnī ca, silts baseins katru dienu. Mī nusi: maldinā š ana - kad rezervā cija tika aprē ķ inā ta par vienu summu, un ierodoties es samaksā ju par 5 tū kstoš iem vairā k. Nedraudzī ga attieksme pret viesiem, ī paš i reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Plusi: liela teritorija, maza zvē rnī ca, silts baseins katru dienu.
Mī nusi: maldinā š ana - kad rezervā cija tika aprē ķ inā ta par vienu summu, un ierodoties es samaksā ju par 5 tū kstoš iem vairā k.
Nedraudzī ga attieksme pret viesiem, ī paš i reģ istratū rā .
Luksusa numurā nav tē jkannas. Kafiju var dzert tikai 9:00 kafejnī cā . Brokastī s nav kafijas.
Bē rnam vienkā rš i nav iespē jams nopirkt procedū ru (kontrastē još as kā ju vannas ar oļ iem vai sā ls istabu) nepiecieš ama ā rsta konsultā cija - 120 UAH.
Ē diens par tā du naudu varē ja bū t labā ks - ķ irš us vienreiz deva sezonas paš ā kulminā cijā . Un nav kur nopirkt.
Vakarā garlaicī gi, nekā das izklaides.
аватар Nastysha2000
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atkal atpū tos "Thermal Star" un vē los padalī ties savos patī kamos iespaidos par š ajā s sacensī bā s redzē to...Mani patī kami pā rsteidza vē l viena sestdienas procedū ras pievienoš ana un vē l viena darba diena sū kņ u telpā (svē tdien). … Tomēr ▾ Atkal atpū tos "Thermal Star" un vē los padalī ties savos patī kamos iespaidos par š ajā s sacensī bā s redzē to...Mani patī kami pā rsteidza vē l viena sestdienas procedū ras pievienoš ana un vē l viena darba diena sū kņ u telpā (svē tdien). Apkalpoš ana ir kļ uvusi vē l labā ka, virtuve ir garš ī gā ka un telpas tī rā kas. Mē s ar vī ru un bē rniem dzī vojā m divistabu apartamentos, tas bija ļ oti ē rts un plaš s. Ī paš u iespaidu uz mani atstā ja virtuve: pavā ri ir sava amata meistari, kā arī viesmī les meitenes. Uz procedū ru rē ķ ina var stā stī t, ka š eit palika individuā la pieeja katram klientam: vī rieti apmierinā ja termā lais baseins, es ar masā ž u, bet bē rni ar sā ls istabu. Svē tdien, tā kā procedū ru nav, droš i var doties ekskursijā ar Stepanu vai pats, kur neatpū sties ar ģ imeni. Vispā r uz sanatoriju pretenziju nav! Atbrauksim un noteikti ieteiksim "Thermal Star" visiem paziņ ā m.
аватар masha145
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los padalī ties iespaidos par vasaras atvaļ inā jumu Thermal Star, kur, starp citu, atpū tos pē c draugu ieteikuma. Ieradā mies pirms ieraš anā s, bet nokā rtojā m mū s bez problē mā m, kas jau bija pozitī vi. Junior suite kotedž ā tika izvē lē ta, jo viņ i bija ar bē rniem. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties iespaidos par vasaras atvaļ inā jumu Thermal Star, kur, starp citu, atpū tos pē c draugu ieteikuma. Ieradā mies pirms ieraš anā s, bet nokā rtojā m mū s bez problē mā m, kas jau bija pozitī vi. Junior suite kotedž ā tika izvē lē ta, jo viņ i bija ar bē rniem. Istaba plaš a un tī ra, tuvu mež am. Atpū ta ceļ ojumā , tas ir, ar ā rstē š anu un uzturu, kas ir piemē rots pat bē rniem. Nedē ļ as laikā nebija procedū ru, tā pē c mums bija iespē ja pastaigā ties. Ieteikš u draugiem un noteikti aizbrauksim uz š o brī niš ķ ī go vietu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums larasim
Pagājušajā gadā viss vēl bija tapšanas stadijā, nez kad atvērs, vai būs kas jauns, gribēju uz Jaungada brīvdienām atbraukt ar firmu.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums anna55roz
Sanatorium Termal-Star atrodas klusā vietā. No logiem paveras brīnišķīgs skats uz kalniem un ezeriem. Visā kūrortā ir pieejams bezmaksas bezvadu internets. Visos numuros ir gaisa kondicionētājs un plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem. Ļoti draudzīgs personāls. Palīdziet visos jautājumos. Iesakām atpūtai.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums memory
Manam bērnam ir 6 gadi, pērkot biļeti firmā man teica, ka bērnus kategoriski nepieņem. Gribēju precizēt vai drīkstu ņemt līdzi bērnu vai tiešām nē?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums hotel-star-veronika
‹ Viesnīca Termal Star 4*

Современный санаторный комплекс Термал Стар расположен в живописной местности, недалеко от г. Ужгорода. Подходит для лечебного отдыха.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Кошице-Барца в 90 км.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации/ Мини-маркет на территории. Летняя терраса, беседки и площадки для барбекю.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Основным лечебным фактором санатория является минеральная вода с высоким содержанием кремния. Cанаторий предлагает своим гостям лечебные термальные источники в состав которых входят полезные для организма людей: бор, бром, натрий и другие. Дартс, волейбольная площадка, футбольное поле, поле для мини-футбола, натольные игры. Озеро для ловли рыбы. Бассейн с массажными форсунками с высококремнистой термальной водой; жемчужные и углекислые ванны; душ Шарко, восходящий и циркулярный души; кабинет озокеритотерапии и физиотерапии. Чан.
  • tenisa korti
  • golfs
  • sporta zāle
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 165 номеров.

Istabās

душ, телевизор с кабельным телевидением, мини-бар, телефон с выходом на международную связь, фен, холодильник, минисейф.

Adrese с.Нижнее Солотвино, 226, урочище Дереновка, Ужгородский район, Закарпатская обл., Украина, 88442
Tālruņi: +38 066-504-20-20
Tīmekļa vietne: Termal Star
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, гольф (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.