Praga 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.510
7.5 Numurs
6.5 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca "Prāga" atrodas gleznainā kalnā, 2 kilometrus no Slovākijas robežas, meža apvidū. Uzhgorodas vēsturiskais centrs atrodas 2 km attālumā no viesnīcas, dzelzceļš vai auto dzelzceļš ir aptuveni 4 km attālumā. Tautas arhitektūras muzejs un Aizkarpatu mākslas muzejs atrodas 10 minūšu brauciena attālumā no viesnīcas. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар LerOK
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca atrodas pilsē tas nomalē , ļ oti tuvu robež ai, un, ja jums ir nepiecieš ams tikai nakš ņ ot, tad tā ir diezgan piemē rota. Citā di š o viesnī cu neiesaku. Telpas nav labi iztī rī tas. Ierodoties pē c pulksten 14.00, mū s lū dza pagaidī t, kamē r tī rī š ana tiks pabeigta. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas pilsē tas nomalē , ļ oti tuvu robež ai, un, ja jums ir nepiecieš ams tikai nakš ņ ot, tad tā ir diezgan piemē rota. Citā di š o viesnī cu neiesaku. Telpas nav labi iztī rī tas. Ierodoties pē c pulksten 14.00, mū s lū dza pagaidī t, kamē r tī rī š ana tiks pabeigta. Bet arī pē c tam man bija jā iet pa paklā ju, kas bija izraibinā ts ar citu cilvē ku sievieš u cirtā m. Pē c sū dzī bas par š o faktu reģ istratū rā viņ i sā ka aizbildinā ties, ka telpas nav kā rtī gi iztī rī tas un sagā dā tas č ī bas un peldmē teļ i. Rezervē jā mies Bookingā , un istabas aprakstā bija teikts, ka sā kotnē ji bija sagā dā tas č ī bas un peldmē teļ i. Reģ istratū rā tas tika atteikts, paņ emot no mums papildus 5% no numura cenas - par apkalpoš anu numurā . Apkalpojoš ais personā ls nav pieklā jī gs, viņ i nekad nesmaida un nav pirmie, kas sveicina. Paej garā m – viņ i izliksies, ka tevi vienkā rš i nav pamanī juš i. Aizsardzī ba un vispā r - izskatā s no zem pieres! Slikta attieksme!
Ē kā vakaros ir diskotē ka, kuras troksnis labi dzirdams istabā s.
Brokastis ir tikai joks! ! ! Produkti nav visi svaigi, tie izskatā s kā vakar, vai pat aizvakar. Tajā paš ā laikā viesnī cu biež i apmeklē tū ristu grupas, pē c kurā m atliek maz. Bet vai tā ir klientu problē ma?
Restorā na cenas Kijevā .
No plusiem - liels skaits dvieļ u un pieļ aujams kosmē tikas komplekts. Tajā paš ā laikā istabenes nepū las pā rbaudī t, kā dus lī dzekļ us izmantojis iepriekš ē jais klients, atstā jot mums balzamu no priekš teč iem.
Kopsavilkums:
No deklarē tajā m 4 zvaigznē m viesnī ca gandrī z nesasniedz trī s.
аватар andsan
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es atpū tos š ajā viesnī cā kopā ar savu draudzeni 2012. gada maija brī vdienā s ceļ ojuma laikā pa Transcarpathia. Š ai viesnī cai vajadzē ja bū t svē tku kulminā cijai ar viņ u Panorama Suite 1. Viņ iem ir arī Panorama Suite 2, bet man tas tik ļ oti nepatika. … Tomēr ▾ Es atpū tos š ajā viesnī cā kopā ar savu draudzeni 2012. gada maija brī vdienā s ceļ ojuma laikā pa Transcarpathia. Š ai viesnī cai vajadzē ja bū t svē tku kulminā cijai ar viņ u Panorama Suite 1. Viņ iem ir arī Panorama Suite 2, bet man tas tik ļ oti nepatika. Tas ir gadī jums, kad vē laties palikt telpā ilgu laiku. Istaba tieš ā m š ika - liela ar š iku gultu, skaistu dizainu un retro vannasistabu istabas vidū . Ir arī atpū tas zona ar galdu un, protams, plazmu. Ir klimata kontroles sistē ma - tā darbojas lieliski. Š ajā istabā jū s jū taties kā likteņ a mī lulis.
No mī nusiem:
- ieslē dzot mā kslī go kamī nu - televizors izslē dzas
- nav mini ledusskapja! ! ! (istabā par 200 USD par nakti)
- hidromasā ž as kaste nedarbojas vannas istabā (vai drī zā k, tā darbojas tikai duš as rež ī mā )
Protams, viss mī kstina telpas interjeru, tā pē c vē rtē jums ir nedaudz pā rspī lē ts.
Vē los atzī mē t arī vienkā rš i izcilā s brokastis š ajā viesnī cā (iekļ autas numura cenā ). Brokastis š eit pē c bufetes sistē mas, protams, nav Ē ģ ipte ar Tertiju, bet simtreiz labā kas nekā vairums AAE viesnī cu, un, kas attiecas uz Ukrainu - tikai cieņ a un pateicī ba.
Atseviš ķ i, protams, jū s varat daudz aprakstī t paš u skaisto Už horodas pilsē tu. bet kā saka, labā k vienreiz redzē t, nekā...nu, zini. Starp citu, š ajā periodā (maijā ) pilsē tā notiek "vī na svē tki" - ļ oti interesanti, daudz garš ī gu vietē jo ē dienu un daudz vī na.
Nā c uz saulaino Aizkarpati!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель "Прага" расположен на живописном холме, в 2-х километрах от словацкой границы, в лесной зоне. До исторического центра г. Ужгород от отеля 2 км, ж/д или авто возкала примерно 4 км. Музей народной архитектуры, Закарпатский художественный музей в 10 минутах езды от гостиницы. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Аэропорт Ужгорода находится в 1 км.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, доставка прессы, терраса, отопление, камера хранения багажа, специальные номера для аллергиков, места для курения, обслуживание номеров, химчистка, услуги по глажению одежды, чистка обуви, упакованные ланчи, факс/ксерокопирование, услуги по продаже билетов, банкомат на территории отеля, услуги консьержа, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, специальные диетические меню (по запросу).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports Сауна, фитнес-центр, солярий, пешие прогулки, барбекю , турецкая паровая баня. Боулинг.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

47 номеров категории стандарт и люкс.

Istabās

В номерах: телевизор, телефон, радио, спутниковые каналы, кондиционер, рабочий стол, гостиный уголок, отопление, ковровое покрытие, диван, душ, фен, халат, туалетные принадлежности, ванная комната, тапочки, мини-бар, услуга "звонок-будильник"/будильник.

Люкс: телевизор, телефон, радио, спутниковые каналы, телевизор с плоским экраном, кондиционер, рабочий стол, гостиный уголок, отопление, ковровое покрытие, диван, душ, ванна, фен, халат, туалетные принадлежности, туалет, ванная комната, тапочки, мини-бар, услуга "звонок-будильник"

Adrese Верховинская улица 38, 88000 Ужгород.
Tālruņi: +38 (0312) 64-07-64
Tīmekļa vietne: Praga
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.