Lesnoi Oreshek 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 8.210
№3 viesnīcas reitingā Uzhgorod
7.6 Numurs
8.5 apkalpošana
7.8 Tīrība
8.5 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Mājas viesnīca-īpašums Lesnoy Oreshek ir brīnišķīga vieta, kur atpūsties Karpatos gan vasarā, gan ziemā. Viesnīca atrodas 10 km attālumā no Užgorodas pilsētas. Karpatu kalni sākas 50 metru attālumā no viesnīcas. Pat ja esat viens, viss īpašums būs tikai jūsu un neviena cita rīcībā.Vairāk →
аватар shtemberg50
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es grasī jos rakstī t veselu traktā tu, bet, izlasot recenzijas, sapratu, ka gandrī z par visu jau ir uzrakstī ts, un piekrī tu visā m slavinoš ajā m atsauksmē m. Rakstī š u tikai par to, ko apskatos neatradu. Atpū tos ar mazdē lu ekomā jā . … Tomēr ▾ Es grasī jos rakstī t veselu traktā tu, bet, izlasot recenzijas, sapratu, ka gandrī z par visu jau ir uzrakstī ts, un piekrī tu visā m slavinoš ajā m atsauksmē m. Rakstī š u tikai par to, ko apskatos neatradu.
Atpū tos ar mazdē lu ekomā jā . To var raksturot ar vā rdiem no dziesmas: "Es viņ u apž ilbinā ju no tā , kas bija, " bet mums mā ja patika. Tas ir pilnī bā koka, tajā lieliski gulē ja. Pat č ī kstoš ā grī da nespē ja pamodinā t manu mazdē lu. Un man bija ē rti gulē t uz koka gultas: mana mugura nemaz nesā pē ja. Ī paš umā nav mobilā savienojuma, tač u ir pieejams Wi-Fi. Es pat runā ju ar draugiem no ASV un parā dī ju viņ iem mū su neparasto mā ju, kurā ir daudz interesantu lietu. Ja ļ oti vajag piezvanī t, saimnieks iedod radiotelefonu. Un vispā r š ā dā vietā labā k baudī t dabu, nevis "sē dē t" pie telefona. Es to sapratu, kad mazdē ls "par laimi" nometa manu telefonu.

Mē s esam stepes iemī tnieki, un sē nes nesaprotam, bet mež ā satikā m cilvē kus ar pilniem baraviku groziem. Kā da sieviete stā stī ja, ka reiz atradusi uzreiz 80 baltā s sē nes! Vā cā m kazenes, kas te aug ik uz soļ a.
Viss bija labi, bet ko darī t ar mū sē jiem, kuri, sarī kojot piknikus izcirtumos, atstā j aiz sevis ne tikai miskastes, bet arī gruzdoš us ugunskurus? Mans mazdē ls š ā du ugunsgrē ku dzē sa uz 20 minū tē m. Bet blakus mež am! Jā , un gleznainā Simonas straume, kas tek blakus muiž ai, bū tu acij tī kamā ka, ja tajā nepeldē tu paku.
аватар podzolkova66
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es vē los izteikt sirsnī gu pateicī bu Lesnojas Oreš ekas muiž as ī paš niekam Oļ egam Jevgeņ evič am un viņ a draudzī gajai, strā dī gajai bē rnu komandai saimnieces Nastenkas vadī bā . Mē s esam pasakā ! Prom no pilsē tas mež a burzmas, kalniem, tī ra gaisa. … Tomēr ▾ Es vē los izteikt sirsnī gu pateicī bu Lesnojas Oreš ekas muiž as ī paš niekam Oļ egam Jevgeņ evič am un viņ a draudzī gajai, strā dī gajai bē rnu komandai saimnieces Nastenkas vadī bā .
Mē s esam pasakā ! Prom no pilsē tas mež a burzmas, kalniem, tī ra gaisa. Lieliskas nakš ņ oš anas vietas organizē tai bē rnu grupai. Siltas, mā jī gas ekomā jas, sā tī gi garda Aizkarpatu virtuve. Un pats galvenais – uzmanī ba un rū pes par bē rniem.
Ceram uz turpmā ku sadarbī bu ar jums. Tiekamies vasarā !
Andž ela Podzolkova. Genič eska. Hersonas apgabals. Genič eskas vispā rizglī tojoš ā skola №1
аватар PavelBrest
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mū su 23 cilvē ku grupa veiksmī gi izmitinā jā s divā s muiž as "Forest Oreshek" mā jā s. Saimnieka un viņ a jauno palī gu viesmī lī ba un atsaucī ba atstā ja vissiltā kā s atmiņ as un vē lmi š eit atgriezties vē lreiz. … Tomēr ▾ Mū su 23 cilvē ku grupa veiksmī gi izmitinā jā s divā s muiž as "Forest Oreshek" mā jā s.
Saimnieka un viņ a jauno palī gu viesmī lī ba un atsaucī ba atstā ja vissiltā kā s atmiņ as un vē lmi š eit atgriezties vē lreiz. Neatkarī gi no apstā kļ iem (vairā kas stundas ciematā nebija elektrī bas), izcilas vakariņ as vienmē r bija uz galdiem laikā (Oļ egs tā s gatavoja uz uguns).
Rajonā ir daudz gleznainu dabas vietu, Oļ egs un viņ a meita Nastja ir gatavi ar prieku un entuziasmu doties ekskursijā , visu parā dī t un izstā stī t. Gadsimtiem vecs ozols, kanjons, avots, strauja upe ar akmens dž akuzi, strauti un ū denskritumi pastā stī s savus noslē pumus tiem, kas var atpū sties un neatcerē ties trokš ņ ainas pilsē tas ritmu.
Un esiet uzmanī gi ar vē lmi, pie Laimes akmens. Tas tiek piepildī ts. Tas tiesa.
аватар dudikova.n
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
STĀ STS par atpū tu ī paš umā "Mež a rieksts" Ī paš ums atrodas netā lu no Už gorodas, 20 minū š u autobusa brauciena attā lumā . "Mež a rieksts" nav viesnī ca, bet gan zaļ ais tū risms. Vieta gleznaina, klusa ciemata nomalē . … Tomēr ▾ STĀ STS par atpū tu ī paš umā "Mež a rieksts"

Ī paš ums atrodas netā lu no Už gorodas, 20 minū š u autobusa brauciena attā lumā . "Mež a rieksts" nav viesnī ca, bet gan zaļ ais tū risms. Vieta gleznaina, klusa ciemata nomalē . Radī ts pē c dabas un saimnieka rokā m, lai atpū stos no pilsē tas dzī ves steigas un burzmas. Dzī vojā m koka mā jā ar visā m ē rtī bā m. Par muiž as iekā rtojumu un mā ju interjeru var uzzinā t muiž as mā jaslapā . Mē s jutā mies ē rti, interesanti un izbaudī jā m. Saimnieks Oļ egs gā dī gs un uzmanī gs. Pagatavo garš ī gi. Mums bija silti, mā jī gi un apmierinoš i. Oļ egs izrā dī jā s ļ oti patī kams un interesants cilvē ks, ar ko sazinā ties, ar labu humora izjū tu. Viņ š mums sniedza ekskursiju pa apkā rtni un parā dī ja interesantā kā s un skaistā kā s vietas. Skaista daba, tī rs gaiss, dziednieciski avoti ar garš ī gu ū deni. Viss ir blakus. Caur ā beļ dā rzu devā mies uz pļ avu, tad lapu koku mež u. Tā lā k pa kanjonu uz Uzhu. Otrpus ceļ am arī mež s un neliels kalniņ š . Var stundā m staigā t, ir par ko apbrī not.
Mē s atpū tā mies 8 dienas no 21. lī dz 28. aprī lim. Viņ i elpoja, piesā tinā ti ar enerģ iju, kļ uva stiprā ki, daudz pozitī vu emociju. Paldies š im skaistajam novadam un muiž as ī paš niekam Oļ egam.
аватар uk1111111
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ī paš umu priecē ja klusums, tī rs gaiss un avota ū dens. Mež ā ir daudz kazenes. Saimnieks Oļ egs (pā rsteidzoš i pozitī vs un mī ļ š cilvē ks) organizē ja ekskursiju uz vē lē jumu akmeni, mež a kanjonu un milzu paparž u stā dī jumu. … Tomēr ▾ Ī paš umu priecē ja klusums, tī rs gaiss un avota ū dens. Mež ā ir daudz kazenes. Saimnieks Oļ egs (pā rsteidzoš i pozitī vs un mī ļ š cilvē ks) organizē ja ekskursiju uz vē lē jumu akmeni, mež a kanjonu un milzu paparž u stā dī jumu.
Izbaudī ju svē tkus un atcerē simies vē l ilgi. .
аватар BAV0969439949
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ar vī ru nolē mā m nedē ļ as nogali pavadī t Aizkarpatijā . Internetā uzdū ros privā tmā jai "Mež a rieksts". Pē c apraksta un foto nolē mā m vairs nemeklē t un doties uz Mež a Riekstu. Nekavē joties rakstiet ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem un ī paš nieku. … Tomēr ▾ Ar vī ru nolē mā m nedē ļ as nogali pavadī t Aizkarpatijā . Internetā uzdū ros privā tmā jai "Mež a rieksts". Pē c apraksta un foto nolē mā m vairs nemeklē t un doties uz Mež a Riekstu. Nekavē joties rakstiet ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem un ī paš nieku. Lesnoy Nut ī paš nieks Oļ egs izrā dī jā s ļ oti laipns un sabiedrisks cilvē ks. Mū su rī cī bā bija 2 stā vu mā ja ar piecā m istabā m, virtuvi, vannas istabu, veranda ar strū klaku. Mā ja ir koka, istabas iekā rtotas Aizkarpatu stilā . Katra istaba nav tā da kā otra. Mā jai sienas rotā daž ā di izš ū ti krekli, dvieļ i, koka darinā jumi. Starp citu, gandrī z viss mā jā ir Oļ ega darinā ts. Otrajā stā vā ir biljards. Viss ir ļ oti skaisti. Pagalmā laba pirts, lapene, tenisa galds, š aš liks, vieta maš ī nai. Lesnoje Oreš ekā ir ļ oti labi atpū sties lielā kompā nijā . Ļ oti ē rti, ka mikroautobuss no mā jas uz Už gorodu kursē tikai 20 minū tē s. Pirmajā pastaigā pa mež u saimnieks piekrita braukt lī dzi, izrā dī ja daudzas interesantas vietas, kanjonu, papardes stā dī jumu. Mež ā kazeņ u, mež rozī š u, sē ņ u pā rpilnī ba. Ē dā m paš i, virtuvē bija ledusskapis, plī ts, mikroviļ ņ u krā sns, trauki. Ja ir slinkums gatavot, pusdienas var pasū tī t pie saimnieka. Tā bija pirmā reize manā mū ž ā Aizkarpatijā , un man bija vislabā kie iespaidi ne tikai no š o vietu krā š ņ ā s dabas, tī rā gaisa, bet arī no Lesnoja Oreshek ī paš nieka viesmī lī bas. Kas vē las tajā s vietā s atpū sties, iesaku palikt Mež a Riekstiņ ā . Jū s nenož ē losiet.
аватар sergey-ch
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tas trī s ģ imenē s ar bē rniem. Pirmais iespaids (atbraucā m vē lu vakarā ) - nav tā das zvaigznes un gaisa : ) Nakš ņ oš ana ir ē rta, vietas pietiek 9 personā m. Apstā kļ i diezgan ē rti, bet bez volā niem. Muiž a ir izrotā ta ar rokdarbiem. … Tomēr ▾ Atpū tas trī s ģ imenē s ar bē rniem. Pirmais iespaids (atbraucā m vē lu vakarā ) - nav tā das zvaigznes un gaisa : )
Nakš ņ oš ana ir ē rta, vietas pietiek 9 personā m. Apstā kļ i diezgan ē rti, bet bez volā niem. Muiž a ir izrotā ta ar rokdarbiem.
Saimnieki mū s lutinā ja ar pā rsteidzoš u virtuvi: Austrumeiropas, Ungā rijas, Aizkarpatu. Katrs ē diens bija ļ oti garš ī gs un skaists. Mež s pilns ar kazenē m. Blakus tī rs avots. Apkā rtnē ir daudz skaistu vietu.
аватар alekseykozakov
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
atpū tos 10 cilvē ku kompā nijā . vietas pietika visiem, pat viņ i bija brī vi. mums ļ oti patika. svaigs gaiss, pie mež a, avots ar tī ru ū deni. blakus uzhgorod. … Tomēr ▾ atpū tos 10 cilvē ku kompā nijā . vietas pietika visiem, pat viņ i bija brī vi. mums ļ oti patika. svaigs gaiss, pie mež a, avots ar tī ru ū deni. blakus uzhgorod.
аватар medenczy
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dzimš anas dienu 9. februā rī nolē mā m nosvinē t ī paš i...Restorā nus jau visi izmanto un gaidī to prieku nesagā dā . Visbiež ā k restorā nā uzņ ē mums aprobež ojas ar kopī gu maksas ē dienu un dzē rienu uzņ emš anu. … Tomēr ▾ Dzimš anas dienu 9. februā rī nolē mā m nosvinē t ī paš i...Restorā nus jau visi izmanto un gaidī to prieku nesagā dā . Visbiež ā k restorā nā uzņ ē mums aprobež ojas ar kopī gu maksas ē dienu un dzē rienu uzņ emš anu. Un š eit viss ir savā dā k...Daba, sniegs, svaigs mež a gaiss. Pat tas jau atslā bina un nomierina. Bijā m 14 un katrs atradā m kā du interesantu nodarboš anos. Vietas pietika visiem. Vieni spē lē ja biljardu, citi dziedā ja karaoke. Citi nolē ma pastaigā ties pa sniega klā to mež u. Visi draugi bija apmierinā ti. Saimnieks uzreiz visu parā dī ja, iztē rē ja, konsultē ja, kā vislabā k pavadī t stundu. Par cenu var iziet pirtī daž as stundas. Nav nekā labā ka par lē kš anu aukstā sniegā pē c karstas dienas : ). Iesaku visiem, kas vē las daž ā dot pilsē tas dzī vi un gū t spilgtu iespaidu.
аватар merinova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Manor Lesnoy nutlet ir kaut kas neticams! Atrodas gandrī z paš ā mež ā , netā lu tek neliels strautiņ š , brī niš ķ ī gs svaigs gaiss un klusums. Saimnieks mū s sagaidī ja ļ oti viesmī lī gi, vienmē r pieskaņ ojies mū su kompā nijai, un tā bija liela (11 cilvē ki), gribē ja visus iepriecinā t un iepriecinā ja! un nepievī la! Mā ja, protams, mū s uzreiz ieinteresē ja ar savu dizainu, bet dzī vē viss ir daudz interesantā k, ir daudz detaļ u, kas priecē aci un uzmundrina. … Tomēr ▾ Manor Lesnoy nutlet ir kaut kas neticams! Atrodas gandrī z paš ā mež ā , netā lu tek neliels strautiņ š , brī niš ķ ī gs svaigs gaiss un klusums.
Saimnieks mū s sagaidī ja ļ oti viesmī lī gi, vienmē r pieskaņ ojies mū su kompā nijai, un tā bija liela (11 cilvē ki), gribē ja visus iepriecinā t un iepriecinā ja! un nepievī la!
Mā ja, protams, mū s uzreiz ieinteresē ja ar savu dizainu, bet dzī vē viss ir daudz interesantā k, ir daudz detaļ u, kas priecē aci un uzmundrina. Lieliska atmosfē ra!
Neskatoties uz mū su mež onī gajā m jautrī bā m, kas nerimā s 4 dienas, saimniekam bija lielisks garastā voklis, tas ir ļ oti jauki.
Liels paldies, mē s vē lamies atgriezties pie jums vē lreiz! Novē lam Lesnoy Oreshek viesnī cai labklā jī bu, bet ī paš niekam Oļ egam vairā k labu viesu =)
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums lesnojoresek
‹ Viesnīca Lesnoi Oreshek 3*

Домашний отель-усадьба Лесной орешек – это замечательное место для отдыха в Карпатах как в летний период, так и в зимний. Отель расположен в 10 км от г. Ужгорода. На расстоянии 50 м. от отеля начинаются Карпатские горы. Даже, если Вы будете вдвоём, вся усадьба будет только в Вашем распоряжении и больше никого.

Viesnīcā

Парковка на 4 авто. Во дворе две беседки с мангалами.

  • autostāvvieta
Izklaide un sports Баня, бильярд, тир, караоке, настольный теннис.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
Telpu apraksts

В доме 11 спальных мест. «Лесная», «Берёзовая», «Охотничья» и « Гуцульская» комнаты.

Adrese Ужгород, с. Ореховцы, ул.Ореховая, дом б/н
Tālruņi: +38 (095) 165-61-52
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис.