Zagadka Karpat 2*– Atsauksmes

24
Novērtējums 5.110
№11 viesnīcas reitingā Tatarova
5.4 Numurs
5.3 apkalpošana
5.7 Tīrība
5.0 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Tatarivas ciemā, Bukovelas-Vorohtas krustojumā.Vairāk →
аватар V_0977
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viena no labā kajā m viesnī cā m apkā rtnē par labu cenu. Atpū š amies pē dē jos trī s gadus gan ziemā , gan vasarā . Patī k lieliskais skats no numuriem. Ī paš i pē dē jos gados pakalpojumu lī menis viesnī cā ir ievē rojami pieaudzis. … Tomēr ▾ Viena no labā kajā m viesnī cā m apkā rtnē par labu cenu. Atpū š amies pē dē jos trī s gadus gan ziemā , gan vasarā . Patī k lieliskais skats no numuriem. Ī paš i pē dē jos gados pakalpojumu lī menis viesnī cā ir ievē rojami pieaudzis. Ī paš u pateicī bu izsakā m administratorei Uļ janai par viņ as kompetenci darbā un daudzu jautā jumu risinā š anu pā rē jā laikā , kā novē rojā m. ne tikai pie mums, bet arī ar
citi tū risti. Vē los pieminē t arī virtuvi, jo viņ iem ir ļ oti garš ī gas brokastis.
Nelasiet vecā s atsauksmes, viesnī ca tagad ir daudz labā ka.
аватар sunnyclub1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ieradā mies no rī ta, mū s silti sagaidī ja un nekavē joties apsē dā mies. Mums bija sava mā ja, ar atseviš ķ u ieeju iekš ā viss ir no koka, ir omulī gi. Pē c akmens dž ungļ iem - tā ir tikai pasaka! Santehnika laba, tī ra un kā rtī ga viss strā dā ja. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies no rī ta, mū s silti sagaidī ja un nekavē joties apsē dā mies. Mums bija sava mā ja, ar atseviš ķ u ieeju iekš ā viss ir no koka, ir omulī gi. Pē c akmens dž ungļ iem - tā ir tikai pasaka! Santehnika laba, tī ra un kā rtī ga viss strā dā ja. No loga ir skaistums, kalni, teritorija ar lapenē m, š ū polē m, ir autostā vvieta. Arī viesnī cā var iet uz pirti, redzē jā m uz ielas ir baseins, bet ziemā tas nav vajadzī gs. Ē dā m Restorā nā , viss bija garš ī gi. Vispā r tu tur jū ties kā mā jā s, pienā ca administratora meitene un jautā ja, kā mums iet, vai ar mums viss ir kā rtī bā (jauki).
Array
аватар anketa-olga
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ieradā mies viesnī cā ekskursiju grupas ietvaros. Bijā m jau noguruš i no ceļ a, pā rsteidzoš ā kā rtā reģ istrē š anā s notika pā ris minū š u laikā . Mū s sagaidī ja viesnī cas administratore, jauna un ļ oti jauka meitene Uļ jana. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies viesnī cā ekskursiju grupas ietvaros. Bijā m jau noguruš i no ceļ a, pā rsteidzoš ā kā rtā reģ istrē š anā s notika pā ris minū š u laikā . Mū s sagaidī ja viesnī cas administratore, jauna un ļ oti jauka meitene Uļ jana. Mums bija istabas mā jiņ ā s, ir atseviš ķ a ieeja, ļ oti forš i. Istabas bija tī ras un ē rtas, man ļ oti patika mē beles, un vilnas segas bija tikai brī nums. Mums pat bija jauni dvieļ i! ! ! Viesnī cā ir savs restorā ns, virtuve ir garš ī ga, mā jī ga, tač u tiek gatavoti arī nacionā lie ē dieni. Nogarš oja banosh un bograch! Teritorijā ir lapenes, kur vakarā sē dē jā m ar š aš liku un nevienam netraucē jā m. Kopumā uzturē š anā s viesnī cā bija apmierinā ta. Protams, lasī jā m iepriekš ē jo gadu atsauksmes un bijā m uzmanī gi, tač u, kā vē lā k kļ uva zinā ms, viesnī cā mainī jā s administratī vais personā ls.
аватар lizakunitskiy
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s ar ģ imeni rezervē jā m numuriņ us vē l vasarā , patika skats uz viesnī cu, skaistas koka mā jas..... Ierodoties bijā m vī luš ies. 4 dienas. WIFI nedarbojā s, nebija karstā ū dens. Jaunajā gadā nebija iespē jams nevienu apsveikt. … Tomēr ▾ Mē s ar ģ imeni rezervē jā m numuriņ us vē l vasarā , patika skats uz viesnī cu, skaistas koka mā jas..... Ierodoties bijā m vī luš ies. 4 dienas. WIFI nedarbojā s, nebija karstā ū dens. Jaunajā gadā nebija iespē jams nevienu apsveikt. PILNĪ GI SŪ K. (((((() Vā rdu sakot, mē s aizbē gā m, nenodzī vojot vē l vienu dienu, kas tika samaksā ta. Neskatoties uz to, mē s izgā jā m no viesnī cas un aizgā jā m. Puiš i, palasiet komentā rus pirms izvē loties viesnī cu, kas bija mū su kļ ū da. Bilde ne vienmē r atbilst realitā tei. . .
аватар 8amat73w
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē dē jā s dienā s pirms nedē ļ as nogales, tā pē c pirms ceļ ojuma atsauksmes netika lasī tas. Plusi - liela teritorija, liela bezmaksas autostā vvieta, viegli atrodama viesnī ca. Mī nusi - pilnī gs skaņ as izolā cijas trū kums, netī rs (zirnekļ u tī kli, zā ģ i), nepatī kama notekū deņ u smaka, kas dzirdama pat telpā . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē dē jā s dienā s pirms nedē ļ as nogales, tā pē c pirms ceļ ojuma atsauksmes netika lasī tas.
Plusi - liela teritorija, liela bezmaksas autostā vvieta, viegli atrodama viesnī ca.
Mī nusi - pilnī gs skaņ as izolā cijas trū kums, netī rs (zirnekļ u tī kli, zā ģ i), nepatī kama notekū deņ u smaka, kas dzirdama pat telpā . Maltī tes viesnī cas restorā nā ir viduvē jas, izsalcis nepaliksi, bet ne garš ī gs. Cenas mež onī gas, kā jau visos Karpatos - rī su putra, vā rī ta ū denī un krā sota ar pienu - 50 UAH. Viesmī lis restorā nā agri staigā ja jakā starp galdiem.
Neprotu izvē lē ties normā lu viesnī cu atpū tai, iespē jams, vai jau vietā , vai palasī t atsauksmes pirms ceļ ojuma.
Mē s vairs nebrauksim uz š o viesnī cu.
аватар oa-1988
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mums š ogad radā s nepiecieš amī ba atpū sties š ajā kompleksā , jo neatradā m nepiecieš amo brī vo istabu skaitu (kā izrā dī jā s, brī vas istabas bija ne velti) Ko lai saka par š o kompleksu. . . Viennozī mī gi varu teikt, ka draugiem š o vietu atpū tai NEIETEIKŠ U!!!!!!!!!! ! Sā kš u ar pozitī vo. … Tomēr ▾ Mums š ogad radā s nepiecieš amī ba atpū sties š ajā kompleksā , jo neatradā m nepiecieš amo brī vo istabu skaitu (kā izrā dī jā s, brī vas istabas bija ne velti)
Ko lai saka par š o kompleksu. . .
Viennozī mī gi varu teikt, ka draugiem š o vietu atpū tai NEIETEIKŠ U!!!!!!!!!! !
Sā kš u ar pozitī vo. . . jo no tā nav daudz. .
1 laba, ē rta autostā vvieta
2 kompleksa teritorijā ir skaista
Mī nusi....
1 Kotedž ā s vispā r nav skaņ as izolā cijas. . . 0%...kotedž as 4. istabas iemī tnieki var sazinā ties bez telefona un neizejot no istabā m!! ! Nav ē rti. . . tas ir. . .
2 Netī ra gulta
3 Ne visiem visu laiku bija karstais ū dens
4 Saimnieki ir ļ oti spē cī gi rednecks un boors...Es nekad neesmu saticis tā dus cilvē kus Karpatos
5 kotedž as paš as nav pirmais svaigums...
6 Visā s istabā s tualetē nav patī kama smaka
Un jū s pats izlemjat...iet š eit vai nē !
аватар kumpan1978
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mū su tū risma operators sadarbojas ar š o viesnī cu. Pagā juš ais gads bija ok. Izņ emot netī rumus istabā (dzī vojā m ekonomikā , tā pē c nebijā m ī paš i saš utuš i) Š is gads ir tikai murgs! Divistabu junior suite - gulta gaitenī . … Tomēr ▾ Mū su tū risma operators sadarbojas ar š o viesnī cu. Pagā juš ais gads bija ok. Izņ emot netī rumus istabā (dzī vojā m ekonomikā , tā pē c nebijā m ī paš i saš utuš i) Š is gads ir tikai murgs! Divistabu junior suite - gulta gaitenī . Istaba š ausmī gi netī ra, vannas istabā bail iet iekš ā , gultas smird! Nulles skaņ as izolā cija. Skapis - viens mazs č etriem, nav pakaramo. Mantas nav kur ž ā vē t. Bet sodu saraksts ir sī kā drukā uz A4 formā ta. Uzturs ir atseviš ķ s jautā jums. Par ekskursiju samaksā jā m ar brokastī m un vakariņ ā m. Biež i atstā ja izsalcis, jo kaut kā ge, piedodiet, nebija iespē jams ē st. Pat ja tiek pasū tī ts papildus. Administrā cija uz sū dzī bā m nereaģ ē ja, tā s tikai svaidī jā s. Tū roperators solī ja, ka viesnī ca mainī sies tū ristu sū dzī bu dē ļ .
аватар tori-08
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Bija bezrū pī gi palikt š ajā viesnī cā . Vē los padalī ties iespaidos, varbū t kā dam noder. Janvā rī atpū tā mies 7 cilvē ku kompā nijā . Viens junior suite tika izī rē ts galvenajā ē kā un divi apartamenti atseviš ķ ā kotedž ā. … Tomēr ▾ Bija bezrū pī gi palikt š ajā viesnī cā . Vē los padalī ties iespaidos, varbū t kā dam noder.
Janvā rī atpū tā mies 7 cilvē ku kompā nijā . Viens junior suite tika izī rē ts galvenajā ē kā un divi apartamenti atseviš ķ ā kotedž ā.
Jau norē ķ inā š anā s laikā sastapā mies ar š ī s viesnī cas "mistē riju". Pē c pilnas summas samaksā š anas par izmitinā š anu, saskā rā mies ar faktu, ka pie administratores bija jā atstā j dokumenti vai nauda kā nodroš inā jums iespē jamai zā dzī bai. Tajā paš ā laikā nav kvī ts.
Istabas: No pirmā acu uzmetiena mā jī gas. Bet jo tā lā k, jo noslē pumainā ka ir interjera dizaineru radoš ums. Vienam no "suite" numuriem ir stacionā ra siena. Š ķ iet, ka visi atpū tnieki š eit ierodas ar komplektiem un vā zē m, nevis ar slē pē m un sniega dē ļ iem, un nav arī garderobes. Citā svī tā - moduļ u mē beles, bet ne viss ir tā , kā vajadzē tu. Ir skapis, bet bez plauktiem.
Pakaramais ir pienaglots stū rī aiz skapja.
Tač u ī paš u uzmanī bu š ajā telpā ir pelnī jusi vannas istaba, kur spogulis atrodas sienas un griestu stū rī , spogulī var skatī ties tikai ar paceltu galvu. Junior suite pakaramais principā netika nodroš inā ts, visā m virsdrē bē m bija jā ripo uz krē sla.
Telpā s nav skaņ as izolā cijas, 100% kaimiņ u dzirdamī ba. Mū su ieraš anā s dienā apakš stā va kaimiņ i svinē ja svē tku beigas, tā pē c man radā s iespaids, ka sē ž u pie viņ u galda un piedalos katrā tostā . Mums paveicā s, ja viesnī ca bija pustukš a un mums nebija kaimiņ u.
Pasū tī tas brokastis. Lī dz š im man š ķ ita, ka omleti nav iespē jams sabojā t. Naivi. Omlete sabojā ta, apcepta rū gtā sviestā . Viesnī cā vairs neē dā m.
Serviss: Mē s nepamanī jā m pakalpojumu. Istabas netika tī rī tas, dvieļ i un gultas veļ a netika mainī ta. Administratora arguments: "Lai kā das vē rtī gas lietas jums pietrū ktu. "
Pē dē jā s divas mū su atvaļ inā juma dienas bija daudz sniega. Teritorijā sniegs tika notī rī ts, un no kotedž as kā pnē m, kā arī kā pnē m, kas veda uz otro stā vu uz citu istabu, palika sniegā . Tā kā iepriekš ē jā dienā lija lietus, pakā pieni zem sniega bija pilnī bā klā ti ar ledu, no kura bija ne tikai grū ti nokā pt, bet arī ļ oti bī stami. Bet pirms tam neviens nerū pē jā s.
Un viss bū tu nekas, ja "ne pē dē jais piliens" izbraukš anas dienā . Veicot ķ ī las pā rrē ķ inu, kuru atstā jā m, nesamaksā jā m 50 grivnas. Administrators paskaidroja, ka mums sods par to, ka kotedž ā neizslē dzā m gaismu. Uz mū su jautā jumiem: “Kā pē c izlī guma laikā nebijā m iepazī stinā ti ar naudas sodu sistē mu, kā dē ļ par pā rkā pumu netika informē ti tā konstatē š anas dienā un kā pē c sods tika iekasē ts š ā dā veidā ? ». Administrators sā ka atklā ti bū t rupjš , izraisot konflikta eskalā ciju. Mē s nekad neesam saskā ruš ies ar tā du nekaunī bu.
Un runa nav par 50 grivnā m, bet gan par viesnī cas darbinieku pā rdroš ī bu, rupjī bu un nekompetenci. Apbrī nojami, kā š ā ds "Karpatu noslē pums" var pastā vē t tik burvī gā vietā , kur dzī vo draudzī gi un viesmī lī gi cilvē ki.
аватар pectoral-s
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
To, ko viņ i sauc par "junior suite", patiesī bā var saukt tikai par "semi-bug". Grū ti iedomā ties, kas notiek standarta istabā . Es dabū ju istabu ar divā m atseviš ķ ā m gultā m, lai gan es iepriekš pasū tī ju ar vienu lielu. Tač u vē lā k izrā dī jā s, ka neko neesmu zaudē jis – kur "viens liels" ir divi, sabī dī ti kopā . … Tomēr ▾ To, ko viņ i sauc par "junior suite", patiesī bā var saukt tikai par "semi-bug". Grū ti iedomā ties, kas notiek standarta istabā . Es dabū ju istabu ar divā m atseviš ķ ā m gultā m, lai gan es iepriekš pasū tī ju ar vienu lielu. Tač u vē lā k izrā dī jā s, ka neko neesmu zaudē jis – kur "viens liels" ir divi, sabī dī ti kopā . Bet tā joprojā m ir puse no nepatikš anā m. Kad es apgū los gultā , es nokļ uvu š ū puļ tī klā . Paceļ u matraci - un lameles nav, to vietā - divi š ķ ē rsstieņ i no š auriem dē ļ iem. Zem cita matrač a - tas pats. Bet atradu izeju - no divā m gultā m uztaisī ju vienu, uz kuras jau varē ja pavisam normā li gulē t. Un no otrā s gultas izrā dī jā s ļ oti laba lā de mantā m (kurā m nav kur piekā rt), jo. matracis nokrita uz grī das - es izmantoju pā rsedzes savai gultai. Tikko zaudē ja iespē ju uzņ emt viesus. Bet arī ar to tiku galā - pats devos ciemos uz citu viesnī cu pā ri ielai, kas izrā dī jā s pusotru reizi lē tā ka un seš as reizes labā ka. Visa telpa smird pē c kanalizā cijas, bet pē c stundas pierod un gandrī z nemana. Tad labā k ā rā neiet - ieelpojat svaigo tī ro kalnu gaisu un tad ieejat istabā - tas saē d acis.
Vannas istaba ir atseviš ķ a saruna. Netī rumi, pelē jums, smaka - tas joprojā m ir muļ ķ ī bas. Pretī gā kais ir tas, ka nav kur likt/nolikt pat zobu pastas tū biņ u. Atradu izeju arī š eit - izvilku no gaiteņ a krē slu un apsedzu ar somu, jo. Skū š anā s piederumus neuzdroš inā jos likt - sē deklis ir dī vainā krā sā . Pē c š ā das vannas istabas modernizā cijas tajā vairs nebija vietas, un man bija jā pieiet pie tualetes, izmantojot vingroš anas prasmes. Rakstā mgalds/ē damistabas/virtuves galds ļ oti pietrū ka, tā vietā bija mazs zems kafijas galdiņ š , kas vairā k atgā dina bē rnu ķ eblī ti. Milzī gs mā kslī gais puķ upods, aizpagā juš ā gada putekļ iem klā ts, ļ oti daiļ runī gi papildinā ja visu š o trako mā ju. Principā atradu kopī gu valodu ar administratori Tamā ru, kas man nebija viegli (bija jā izmanto visa oratorija, kas apgū ta divā s augstskolā s, lai nesanā ktu rupjī bā ) - negribē ju sabojā t savu. garastā voklis, jo tas normā li nebū tu beidzies.
To paš u var teikt par "restorā nu", bet es negribu padziļ inā t stresu. Tā pē c es neiesaku, un tas arī viss. Desmit minū š u gā jiena attā lumā atrodas lieliska kafejnī ca.
Vanna ir pelnī jusi atseviš ķ u stā stu. Nav kur izģ ē rbties/apģ ē rbties, š ī s procedū ras laikā lietas jā tur zobos. Nav kur apgulties, lai nopeldē tos - vietas tikai pasē dē š anai. tvaika istabas vidū ir karsta caurule, kas ierā mē ta ar ķ ē des tī klu - domā jams, lai nodroš inā tu droš ī bu no apdegumiem. Katrs treš ais mū su uzņ ē mumā tika apdedzinā ts. Viņ i seš i tur knapi ietilpa. Na2.71bali ar cenu. Pirtnieka vietā - pirtnieks.
Kotedž as kaimiņ š ieteica š ķ ē rsot ceļ u, lai apskatī tu tur esoš o pirti. Es devos nā kamajā dienā . Apdullinā ts. Skaistums, tī rī ba, plaš ums, daž as aromeļ ļ as, tē ja, kubiņ as! ! Cena ir 40 UAH stundā pret 60, ko maksā jā m.
No plusiem - diezgan ē rta plaš a autostā vvieta pagalmā .
аватар fluediva
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ne viss patika! Atbraucā m uz Jauno gadu! Mū s slikti sagaidī ja, personā ls ļ oti nedraudzī gs un reibuma stā voklī . Mū s iekā rtoja aukstā un nesakoptā istabā , gultas veļ a smirdē ja pē c kaut kā das nesaprotamas smakas; visur putekļ i, visur kaut kā da plā ksne, smirdē ja pē c kanalizā cijas un pat istaba smirdē ja no tualetes, tas ir tikai skā rds! Bija arī ļ oti auksts istabiņ ā baterijas, netī ri paklā ji, ko neviens nebija tī rī jis kopš viesnī cas atvē rš anas! Dvieļ i nebija mazgā ti, bija tā da sajū ta, ka mums priekš ā dzī vo kaut kā di bomž i, televī zija rā dī ja ļ oti slikti, strā dā ja tikai viens kanā ls, apraksts hotel teica, ka Wi-Fi ir visur, bet izrā dī jā s, ka Wi-Fi bija tikai reģ istratū rā , jū dž u attā lumā dzirdami kaimiņ i, kuri skaļ i "ķ idā ja"! spoguļ i istabā nebija mazgā ti, un nebija guļ amistabā spoguļ i, pat tualetes papī ra nebija, izlietnes ļ oti netī ras, it kā gadu nebū tu tī rī tas, nebija kur pakā rt mantas. … Tomēr ▾ Ne viss patika!
Atbraucā m uz Jauno gadu! Mū s slikti sagaidī ja, personā ls ļ oti nedraudzī gs un reibuma stā voklī . Mū s iekā rtoja aukstā un nesakoptā istabā , gultas veļ a smirdē ja pē c kaut kā das nesaprotamas smakas; visur putekļ i, visur kaut kā da plā ksne, smirdē ja pē c kanalizā cijas un pat istaba smirdē ja no tualetes, tas ir tikai skā rds! Bija arī ļ oti auksts istabiņ ā baterijas, netī ri paklā ji, ko neviens nebija tī rī jis kopš viesnī cas atvē rš anas! Dvieļ i nebija mazgā ti, bija tā da sajū ta, ka mums priekš ā dzī vo kaut kā di bomž i, televī zija rā dī ja ļ oti slikti, strā dā ja tikai viens kanā ls, apraksts hotel teica, ka Wi-Fi ir visur, bet izrā dī jā s, ka Wi-Fi bija tikai reģ istratū rā , jū dž u attā lumā dzirdami kaimiņ i, kuri skaļ i "ķ idā ja"! spoguļ i istabā nebija mazgā ti, un nebija guļ amistabā spoguļ i, pat tualetes papī ra nebija, izlietnes ļ oti netī ras, it kā gadu nebū tu tī rī tas, nebija kur pakā rt mantas. Dizains mū s pā rsteidza, jo - slikta gaume, dizainere noteikti tur nestrā dā ja.
Virtuve š ausmī ga, visur netī ri trauki, glā zes nost ar pirkstiem. Sliktā kais, ka redzē jā m ko tā du, ko nekad nevarē jā m iedomā ties; mums pieskrē ja milzī ga ž urka, mē s ļ oti nobijā m un aizbē gā m, uzreiz vē rsā mies pie administratore kuru meklē jā m pusstundu viņ a atnā ca un sā ka mū s apvainot , kliedzot ka esam meli , nelī dzsvaroti. Un viņ a smirdē ja pē c š ņ abja. Un nā kamajā dienā mē s saslimā m! Ko lai saka par š o vietu: viesmī ļ i ir nepatī kami, nekopti, stulbi un dusmī gi. Serviss - uz nulli; ē diens ir bezgarš ī gs un novecojis.
Labie cilvē ki, es vē rš os pie jums ar lū gumu: ja nevē laties iegū t daudz naudas un vē laties, lai jū su veselī ba netiktu kaitē ta, nedodieties atvaļ inā jumā uz Karpatu noslē pumu viesnī cu
Parādīt vairāk »


iemiesojums julija.gura
Vēlamies rezervēt svītu ar virtuvi 3 personām no 16.02.2014 līdz 22.02.2014. Braucam 2 pieaugušie un 1 bērns 11 gadus vecs. Kā mēs varam rezervēt numuru šajā viesnīcā? un vai ir iespējams mainīt numuru sakarā ar to, ka 3 + 1 var iet?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель находится в с.Татаров, на перекрестке дорог Буковель-Ворохта.

Atrašanās vieta 7 км от Ворохты, 12 км от Буковеля и Яблуницы, 20 км от Яремче.
Viesnīcā

Банкетный зал с камином (8 мест), автостоянка (54 машины), 2 мангала, 4 крытых альтанки, зона отдыха.

  • autostāvvieta
Izklaide un sports Сауна с бассейном (15 мест).
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

Главный корпус отеля (4 этажа) и 7 коттеджей на территории.

Istabās

1 коттедж на 2 номера: каждый номер двухкомнатный, общая площадь – 40 м.кв. В спальне - двухспальная кровать, в гостиной раскладное кресло, телевизор, банкетный зал; кухня для самостоятельного приготовления еды (холодильник, газовая плита, электрочайник, чайный и столовый сервизы, посуда), санузел (душевая кабина, унитаз, умывальник).

6 коттеджей на 4 номера, номера в главном корпусе: двухспальная кровать или 2 односпальных кровати, раскладное кресло, телевизор, санузел (душевая кабина, унитаз, умывальник).

4 двухместных номера над сауной с общим санузлом: однокомнатный двухместный номер, общая площадь - 12 м.кв., в номере: две односпальных кровати. Санузел на этаже (душевая кабина, унитаз, умывальник).

Adrese 78596, Ивано-Франковская обл., Яремчанский городской совет, с.Татарив
Tālruņi: +38 (03434) 35262
+38 (03474) 20778
Tīmekļa vietne: Zagadka Karpat
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .