Olga 3*– Atsauksmes

35
Novērtējums 5.910
№8 viesnīcas reitingā Tatarova
6.7 Numurs
6.4 apkalpošana
7.5 Tīrība
6.2 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Tūrisma komplekss "Olga" atrodas kalnu upes Prutets krastā, majestātisku mežu ieskautā, tikai 6 kilometru attālumā no Bukovelas kūrorta. Komplekss tika uzcelts 2008. gadā un sastāv no 4 mājīgām ēkām, spa centra un 2 restorāniem ar kolibu. Maksas transfēri no dzelzceļa stacijām un lidostām Ļvovā, Ivanofrankivskā un Ternopiļā dodas uz Olga Hotel.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viss bija brī niš ķ ī gi. Atpū tā s viesnī cā Olga. Man nepatika interjers. Viesnī ca atrodas lieliskā vietā , un atpū ta un ē diens ir visaugstā kajā lī menī . Apsildā ms iekš telpu baseins ir liels pluss. … Tomēr ▾ Viss bija brī niš ķ ī gi. Atpū tā s viesnī cā Olga. Man nepatika interjers. Viesnī ca atrodas lieliskā vietā , un atpū ta un ē diens ir visaugstā kajā lī menī . Apsildā ms iekš telpu baseins ir liels pluss.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ē diens š ajā viesnī cā ir forš s, numuriņ š arī sakā rtots, par manu naudu. Man ļ oti patika viesnī cas personā ls. Teritorija nav slikta, bija baseins un bā rbekjū . Viesnī ca atrodas starp kalniem, netā lu no kalniem un ceļ a, nekā cita nebija) Man patika š ī viesnī ca, ņ emot vē rā sezonu, kad devos, un summu, ko samaksā ju par ekskursiju. … Tomēr ▾ Ē diens š ajā viesnī cā ir forš s, numuriņ š arī sakā rtots, par manu naudu. Man ļ oti patika viesnī cas personā ls. Teritorija nav slikta, bija baseins un bā rbekjū . Viesnī ca atrodas starp kalniem, netā lu no kalniem un ceļ a, nekā cita nebija) Man patika š ī viesnī ca, ņ emot vē rā sezonu, kad devos, un summu, ko samaksā ju par ekskursiju.
аватар montazh.khm
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi es rakstu atsauksmi daudzkā rt Karpatos, bet nekad nerakstī ju, tikai gaidot nā kamo reizi, š oreiz mē s apstā jā mies pie "Olgas" ē kā DELUXE №10, vienkā rš i nevaru saprast tos cilvē kus, kuri raksta par š o kompleksu. tik sliktas atsauksmes) jo normā ls cilvē ks tur bū dams neteiks, ka tur NEKĀ NAV! Viss ir visaugstā kajā lī menī , un dizains un tekstilizstrā dā jumi un trauki ir ne reizi vien kvalitatī vi! ! ! ! ! Paldies "Olga"! Patiesī bu par restorā nu nevaru pateikt neko, mē s tur neē dā m, dzē rā m "Karpatu" tē ju un kafiju, kas tā pē c bija auksta un neē dā m pusdienas, jo pusdienojam jau gadiem ilgi pā rbaudī tā s iecienī tā s vietā s. … Tomēr ▾ Pirmo reizi es rakstu atsauksmi daudzkā rt Karpatos, bet nekad nerakstī ju, tikai gaidot nā kamo reizi, š oreiz mē s apstā jā mies pie "Olgas" ē kā DELUXE №10, vienkā rš i nevaru saprast tos cilvē kus, kuri raksta par š o kompleksu. tik sliktas atsauksmes) jo normā ls cilvē ks tur bū dams neteiks, ka tur NEKĀ NAV! Viss ir visaugstā kajā lī menī , un dizains un tekstilizstrā dā jumi un trauki ir ne reizi vien kvalitatī vi! ! ! ! ! Paldies "Olga"! Patiesī bu par restorā nu nevaru pateikt neko, mē s tur neē dā m, dzē rā m "Karpatu" tē ju un kafiju, kas tā pē c bija auksta un neē dā m pusdienas, jo pusdienojam jau gadiem ilgi pā rbaudī tā s iecienī tā s vietā s.
аватар a.galina.t.2017
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Devā mies ar kompā niju sagaidī t Jauno gadu, ejam slē pot un svinam. Ja nebū tu bijusi 100% priekš apmaksa bez naudas atgrieš anas iespē jas, mē s nekavē joties bū tu devuš ies prom. Apmetā mies Olgā un (gandrī z pretī ) Dač ā . … Tomēr ▾ Devā mies ar kompā niju sagaidī t Jauno gadu, ejam slē pot un svinam. Ja nebū tu bijusi 100% priekš apmaksa bez naudas atgrieš anas iespē jas, mē s nekavē joties bū tu devuš ies prom. Apmetā mies Olgā un (gandrī z pretī ) Dač ā . Par Dač u atseviš ķ i, tas ir vē l trakā k, nevienam neieteikš u. Olgai ir vismaz kā da infrastruktū ra, bet viss ir ļ oti dā rgs, neskatoties uz uzturē š anu. . . maigi izsakoties, negribī gi. Istabas cenā nekas nav iekļ auts, pat brokastis vai biljards, transfē rs uz pacē lā ju, nav pat dzesē tā ja, un ū deni var nopirkt tikai restorā nā ar 200% uzcenojumu, un tas viss neskatoties uz fakts, ka vienkā rš s divvietī gs numurs maksā gandrī z 100 USD. Jaungada vakarā tikai izspē le! ! ! Par 7500 UAH (!! ! ) samaksā ja kaudzi nepievilcī gu lē tu ē dienu un lē tu alkoholu par pudeles likmi uz cilvē ku, un ja nedzer, piedā vā ja samainī t pret uzvara kannu, es kaulē jos. 2 sulas pakas))) Programmā bija bezbalsī gi mū ziķ i ar slikti funkcionē još u aprī kojumu un seksuā li aizņ emts Ziemassvē tku vecī tis ar Sniega meiteni, ar vulgā riem konkursiem. Ar š ā du "svē tku" organizē š anu dzē rā ju publika gā ja pā r bortu un skandalizē jā s, pā rē jie bija vienkā rš i garlaicī gi un riebī gi. Svē tki sabojā ti, nauda izmesta. Braucienu izglā ba tikai slē poš ana un vietē jā s dabas skaistums, un ar to arī sevi mierinā jā m. . .
аватар farina2011
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vienī gais š ī kompleksa pluss ir telpas, plaš as un tī ras, tas arī viss. Pakalpojuma š eit nav un, visticamā k, arī neparā dī sies, administrā cija ciemiņ us izturas kā nelū gtus viesus, uz jautā jumiem gan neatbild, katram administratoram ir sava interpretā cija par baseina un pirts darbī bu. … Tomēr ▾ Vienī gais š ī kompleksa pluss ir telpas, plaš as un tī ras, tas arī viss. Pakalpojuma š eit nav un, visticamā k, arī neparā dī sies, administrā cija ciemiņ us izturas kā nelū gtus viesus, uz jautā jumiem gan neatbild, katram administratoram ir sava interpretā cija par baseina un pirts darbī bu. Nu un tagad pats galvenais, pateicoties viņ u uzturam, pavadī ju ar savu bē rnu infekcijas slimī bā zem pilinā tā jiem, nekad savos 30 gados neesmu tā indē jusies, nevaru 2 gadus vecam bē rnam pastā stī t, kas noticis manam mazulim izsauca ā tro palī dzī bu, jo 22.00, izņ emot stokeru kompleksa teritorijā nevarē ja atrast!!! ! Slimnī ca atrodas Jaremč ē , Tatarivā nav pat feldš eru punkta. Administrā cija apgalvo, ka viņ iem viss ir svaigs un ar sertifikā tiem, bet tas, ka viņ iem ir kā ds acī mredzams infekcijas izplatī tā js, viņ i klusē! ! ! ko pē c smē ķ ē š anas pauzē m nes kompotu vai ē dienu, rokas tur dabiski neviens nedzied. Vispā r š is ir visbriesmī gā kais atvaļ inā jums, kā ds var bū t, es tomē r aizbraucu. Mē s tur devā mies ar Superdeal. Seš u dienu ē dienreizes ir vienmuļ as, porcijas lielas un nav garš ī gas. Neesmu izvē lī ga ē dienam, ne pirmo reizi atpū š os Karpatos, bet te ir klusas š ausmas. Paš ā Tatarivā ir garlaicī gi, izņ emot Huka ū denskritumu, tur vairs nav ko redzē t. Arī veikalos preč u izvē le nav ī paš i liela, piemē ram, bē rnam uz ceļ a, izņ emot banā nus un Marijas cepumus, nav ko pirkt, bē rnu pā rtikas vispā r nav, jā iet uz Jaremč a.
аватар piponcik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies godī gi, pē rkot kuponu. Ierodoties vietā viņ i bija vienkā rš i sajū smā , istaba bija lieliska, mums bija suite, tā bija kā divistabu, ieejat gaitenī un tad vē l lielā kā istabā . Vannas istaba liela un vanna ar skats uz kalniem bija atseviš ķ s prieks. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies godī gi, pē rkot kuponu.
Ierodoties vietā viņ i bija vienkā rš i sajū smā , istaba bija lieliska, mums bija suite, tā bija kā divistabu, ieejat gaitenī un tad vē l lielā kā istabā . Vannas istaba liela un vanna ar skats uz kalniem bija atseviš ķ s prieks. Mē beles visas jaunas, tikai ledusskapī nav saldē tavas, maza, dzeram. Plus protams milzī gi balkoni, gan vienā , gan otrā pusē no katras istabas ir atseviš ķ a izeja. Ir rotaļ u laukums un spa komplekss. Mums bija ē dinā š ana diviem klā t, bijā m trī s vai divi pieauguš ie un 7 gadus vecs bē rns, porcijas lielas, ja tavs mazulis nav izvē lī gs, pietika ar divā m porcijā m uz trim. Ja ņ em ē dienu atseviš ķ i, cenas protams augstas, piemē ram, mazais paņ ē ma griķ us ar gaļ u-120UAH, un tas sā kas no 50UAH. mež s, makš ķ erē š ana, baseins, mums visiem patika.
аватар liluartem
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pē c kupona iegā des apskatī jā m atsauksmes un nedaudz š aubī jā mies. Bet viss ir kā saka domā s un galvā cilvē kam un ar kā du uzlē jumu doties atvaļ inā jumā . Cilvē ki nelasa muļ ķ ī bas, ko viņ i š eit raksta, visticamā k, konkurenti rakstī ja par š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Pē c kupona iegā des apskatī jā m atsauksmes un nedaudz š aubī jā mies. Bet viss ir kā saka domā s un galvā cilvē kam un ar kā du uzlē jumu doties atvaļ inā jumā . Cilvē ki nelasa muļ ķ ī bas, ko viņ i š eit raksta, visticamā k, konkurenti rakstī ja par š o viesnī cu. Viss augstā kajā lī menī un servisā un ē dinā š anā un komfortā . Man ļ oti patika. Ticiet man, ir ar ko salī dzinā t. Nesen atvaļ inā jums Itā lijā uz salā m. Ē rti, lieli, stilī gi numuriņ i. Ļ oti patī kams personā ls. Ē diens arī izcils, pat neskatoties uz to, ka ar meitu esam veģ etā rieš i. Mums iedeva ē dienkarti tieš i tā du, kā du vē lē jā mies. Man viss ļ oti patika un visiem iesaku un pati arī ziemā tur ieradī š os. Un atkal, nelasiet š ī s muļ ķ ī bas zemā k. Galvenais ir pozitī vs un jū su noskaņ ojums. Nā c un pā rliecinies pats.
аватар zur-t
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ties pirkumam. Divi pieauguš ie un bē rni 7 un 8 gadus veci par papildu samaksu. Istabu mums iedeva plaš u ar lielu divguļ amo gultu un izvelkamo dī vā nu. balkons ar galdu un krē sliem. Istabā bija tē jkanna, ledusskapis. halā ti, dvieļ i, kosmē tikas komplekts 3 personā m. … Tomēr ▾ Atpū ties pirkumam. Divi pieauguš ie un bē rni 7 un 8 gadus veci par papildu samaksu.
Istabu mums iedeva plaš u ar lielu divguļ amo gultu un izvelkamo dī vā nu. balkons ar galdu un krē sliem. Istabā bija tē jkanna, ledusskapis. halā ti, dvieļ i, kosmē tikas komplekts 3 personā m.
ē diens 3 reizes. Porcijas ir ļ oti lielas. Brokastis, no kurā m izvē lē ties. Jū s varat pasū tī t no izvē lnes. Personā ls ir draudzī gs. par 100 grivnā m. bā rbekjū noma. Viņ u malka. Aromatizē ts ū dens - satur sē rū deņ radi. Mums patika viss. Viesnī cā ir liela teritorija un bē rnu rotaļ u laukums.
Vienkā rš i viss ir patieš ā m jā izvē rtē . Kurš vē las super servisu Bukovelā!
Plā nojam uz š ejieni doties nā kamvasar
аватар korolka1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Visiem patika. Ieteicams. Izklaidē jies un brauc! Draudzī gs personā ls. Siltums telpā s. Lielisks ē diens! … Tomēr ▾ Visiem patika. Ieteicams. Izklaidē jies un brauc! Draudzī gs personā ls. Siltums telpā s. Lielisks ē diens!
Яблоки- десерт к новогоднему столу! Очень вкусно! Спа корпус- очень уютный! В колыбе на территории Ольги. Территория  около гостиницы
аватар pionkacreationswithlove
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Septembra beigā s atpū tā mies ar SuperDeal mā jaslapā pirkto kuponu (ar 48% atlaidi). Kuponā ietilpa: 1. Nakš ņ oš ana standarta kategorijas numuros 2 personā m 2. Ē dinā š ana - brokastis un ballī tes 2 personā m 3. SPA centra apmeklē jums * - 2 stundas 2 (vai 4 stundas 1) 4. … Tomēr ▾ Septembra beigā s atpū tā mies ar SuperDeal mā jaslapā pirkto kuponu (ar 48% atlaidi). Kuponā ietilpa:
1. Nakš ņ oš ana standarta kategorijas numuros 2 personā m
2. Ē dinā š ana - brokastis un ballī tes 2 personā m
3. SPA centra apmeklē jums * - 2 stundas 2 (vai 4 stundas 1)
4. Biljards - 1 stunda
5. WI-FI

Ieraš anā s laiks - no 14:00,
Izbraukš anas laiks - lī dz 12:00.

Sā kš u no sā kuma.

1. Skaitlis
Ieradā mies pirms 14:00, tā pē c reģ istrē š anos gaidī jā m vē l 3 stundas, š ī s stundas laikā novē rojā m, ka atpū tnieku gandrī z nav (ne sezona).
Iepriekš mū s nevarē ja izmitinā t, jo visas telpas bija aizņ emtas. Tač u, kad apmetā mies netā lu no istabas, bija redzams, ka pirms mums neviena nebija dzī va un ē kā atradā s cilvē ki, izņ emot mū s. 5. Nepatī kami, ka viņ i tika maldinā ti, kad teica, ka telpas ir aizņ emtas.
Ierodoties pamanī jā m, ka tualete nestrā dā (cisternā netika savā kts ū dens), kas kā rtē jo reizi pierā da, ka mū su istabā jau sen neviens nav dzī vs un pē c mū su lū guma tualeti labojā m vē l 2 stundas. , lai gan mū s varē tu piespiest uz daž ā m no citā m tukš ā m istabā m.
Telpai bija jā bū t: LEUSSKAISKĀ RĪ , GLELDZĒ JIEM, MATĒ M, ELEKTRISKĀ TŪ NĀ.
Nekā nebija. Gludeklis, fē ns un tē jkanna mums tika atnesti, kad lū dzā m, bet krū ze vai glā zes netika atnestas. Mē s kaut kā iztikā m bez ledusskapja.
Dzī vojā m 2. stā vā un virs mums, 3. stā vā arī kā ds dzī vs, varē ja dzirdē t visu, par ko kaimiņ i augš stā vā runā ja un pat kā kā ds naktī krā k.
Istabas tī rī š ana ir tikai atkritumu izmeš ana. Netī ro tualeti, kas tika remontē ta, neviens nemazgā ja. Arī mū su mitrie dvieļ i, kuriem nebija kur ž ū t, netika nomainī ti.
2. Ē diens
Ē dā m tikai brokastis un vakaru - lielas porcijas, bet ne ī paš i garš ī gi.
Pirmajā dienā pasū tī ja kebabus - nezinu kā gatavo, bet redz, sen neesam ē duš i tā du muļ ķ i - tā ds ievā rī jums, vā rī ts, protams, ne uz grila.
Tā nu nā kamajā s dienā s devā mies pie kaimiņ iem uz TASTY ē st.
3. SPA-centrs
Tā ir tikai vanna un baseins - kopumā normā li, lai gan pirtī varē ja redzē t daž us dvieļ us vai palagus (jo ī paš i tā pē c, ka mū su dvieļ i jau bija slapji)

Atseviš ķ s stā sts ar kartē m (istabas atslē gas). Mums iedeva karti, kas atbilst visā m pā rē jā m istabā m. Nezinu, kā das kartes tiek iedotas citiem viesiem, bet satraucoš i, ka istabā var iekļ ū t jebkurš no viesiem.

Kompleksa teritorija nav aizsargā jama. Naktī s ē ka ir atvē rta un teritorijā var iekļ ū t ikviens, jo vairā k ē ka atrodas virs ceļ a.

Restorā na tualetē vispā r š ausmas, it kā publiskajā tualetē , kaut kur stacijā , (pieklā jī ga smaka, atgā zē ti iniciā ti, izkaisī ts tualetes papī rs, pā rpildī ti papī ra spaiņ i).

Vienī gais pluss ir personā ls restorā nā - draudzī gi un patī kami puiš i, kā arī skaista ainava (lai gan tas nav personā la nopelns).

Nezinu, kā ciemiņ i tur dzī vo, jo ciemā no Tatā ri par tā du naudu var atpū sties daudz labā k.
Parādīt vairāk »


iemiesojums troya_e
9 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 2 atbildi
iemiesojums asbka
lūdzu pastāstiet autobusa maršruts Ivano-Frankivska-Bukavela iet caur S.TATAROVU
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums ianaposhta
‹ Viesnīca Olga 3*
Atrakcijas

Туристический комплекс «Ольга» расположен на берегу горной реки Прутец в окружении величественных лесов всего в 6 километрах от курорта Буковель. Комплекс построен в 2008 году и состоит из 4 уютных корпусов, spa центра и 2 ресторанов с колыбой. К отелю «Ольга» ходят платные трансферы с вокзалов и аэропортов Львова, Ивано-Франковска и Тернополя.

Atrašanās vieta Отель находится около трассы, на выезде из с. Татаров в направлении с. Поляница. В 3,9 км от ж/д станции и в 10 км от автовокзала с. Татаров, в 83,6 км от ж/д вокзала г. Ивано-Франковск и в 83 км от аэропорта Ивано-Франковска.
Viesnīcā

Два ресторана с открытыми летними террасами и уютными беседками, а такжн колыба, бесплатная охраняемая стоянка, бесплатный трансфер до курорта Буковель. Отель принимает только наличные.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Современный SPA-центр — крытый бассейн (10х4) со встречной волной и постоянной температурой воды — 28 градусов, массажный кабинет, лаунж-зона, русская баня, турецкая парная «Хамам», сауна на дровах, лежаки с подогревом. Прокат туристического оборудования (лыжное снаряжение, велосипеды, самокаты, санки, туристическое снаряжение, квадроциклы (партнерская услуга). Горнолыжное снаряжение вы можете арендовать непосредственно на территории курорта Буковель. Бильярд и караоке.
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 59 номеров: эконом, стандарт, полулюкс, люкс, семейные номера и апартаменты.

Istabās

Санузел (туалет, душ, фен), телевизор со спутниковым ТВ, Wi-Fi (бесплатно), утюг, электрический чайник, холодильник (не везде), шкаф, тумбы, балкон (не везде), в апартаментах есть полностью оборудованная кухня.

Adrese ул. Независимости, 659, с. Татаров, Ивано-Франковская обл., Украина
Tālruņi: +38 050 529 07 24 +38 (067) 370 19 11 +38 (067) 835 10 10 Viber
Tīmekļa vietne: Olga
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.