Lelech 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 5.910
№13 viesnīcas reitingā Tatarova
6.2 Numurs
6.3 apkalpošana
6.4 Tīrība
6.5 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīcu komplekss Lelech atrodas blakus Prutas upei Tatarivas ciema klusā vietā, netālu atrodas blīvs koku stādījums, kas noslēdz viesnīcu no šosejas puses, netālu ir mežs. Viesnīcai ir divi stāvi un bēniņi. Biljards un sauna atrodas viesnīcas pagrabstāvā.Vairāk →
аватар nikolaychuk_l
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ļ oti patika. Lielisks serviss, tī rs, ļ oti draudzī gs personā ls. Virtuve ir kaut kas neticams. Lielas porcijas un ļ oti garš ī gi. Darbinieki vienmē r ir gatavi ar jums satikties. Pat tad, kad agri no rī ta devā mies ceļ ā , meitenes mums sagatavoja pusdienu kastī tes. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti patika. Lielisks serviss, tī rs, ļ oti draudzī gs personā ls. Virtuve ir kaut kas neticams. Lielas porcijas un ļ oti garš ī gi. Darbinieki vienmē r ir gatavi ar jums satikties. Pat tad, kad agri no rī ta devā mies ceļ ā , meitenes mums sagatavoja pusdienu kastī tes. Teritorija sakopta, viss ziedos, visi jautā jumi nekavē joties atrisinā ti. Biež i vien vakariņ ā s sē dā s vē lu, nevienam netraucē jot, tam ir ī paš i ierā dī ta vieta, kur var uzcept arī š aš liku un desiņ as. Bet iesaku pamē ģ inā t, ko viņ i gatavo viesnī cā . Istabas tī ras, sniegbaltas gultas, dvieļ i un ļ oti jauks interjers, mā jī gs. Viesnī ca ir tik tī ra, ka var staigā t basā m kā jā m, bet darbinieki rū pī gi izdala č ī bas. Mums bija daž as grū tī bas ar internetu (es ne visur to uztvē ru), bet pē dē jā dienā viņ i mums paskaidroja, ka esam izveidojuš i savienojumu ar nepareizu tī klu. Jā , un viņ i no tā daudz necieta, viņ i atpū tā s kompā nijā - viņ iem patika sazinā ties vienam ar otru. Paldies.
аватар lenaruda1982
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Rezervē ju numuriņ u š ajā viesnī cā.12. augustā , plā noju ierasties ar dzimteni 18. augustā , atteicu priekš apmaksu 1000 UAH. 14.08 uzzinā ju, ka esmu slima, uzreiz uzrakstī ju viesnī cai, bet man atteica naudas atmaksu, atsaucoties uz to, ka atgriež as tikai uz atteikumu 30 dienu laikā , ļ oti interesants izgudrojums, jo parasti visi rezervē mazā k kā mē neš a laikā , es netaisos Iesakiet š o viesnī cu ikvienam, viņ i š ā di pelna naudu! ! ! !! Lai gan saskaņ ā ar vispā rē jiem noteikumiem Ukrainā priekš apmaksa netiek atmaksā ta, ja tā tiek atteikta 2 dienu laikā vai ā trā k. … Tomēr ▾ Rezervē ju numuriņ u š ajā viesnī cā.12. augustā , plā noju ierasties ar dzimteni 18. augustā , atteicu priekš apmaksu 1000 UAH.
14.08 uzzinā ju, ka esmu slima, uzreiz uzrakstī ju viesnī cai, bet man atteica naudas atmaksu, atsaucoties uz to, ka atgriež as tikai uz atteikumu 30 dienu laikā , ļ oti interesants izgudrojums, jo parasti visi rezervē mazā k kā mē neš a laikā , es netaisos Iesakiet š o viesnī cu ikvienam, viņ i š ā di pelna naudu! ! ! !!
Lai gan saskaņ ā ar vispā rē jiem noteikumiem Ukrainā priekš apmaksa netiek atmaksā ta, ja tā tiek atteikta 2 dienu laikā vai ā trā k.
аватар nabrusentsova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s uzreiz reģ istrē jā mies un mums tika dota numura izvē le. Mā jī gi, tī ri, gulta, balti dvieļ i, vienkā rš i jauki Virtuve ir garš ī ga, katru dienu ar mums saskaņ oja ē dienkarti, liels paldies. Es dodu visaugstā ko novē rtē jumu. … Tomēr ▾ Mē s uzreiz reģ istrē jā mies un mums tika dota numura izvē le.
Mā jī gi, tī ri, gulta, balti dvieļ i, vienkā rš i jauki
Virtuve ir garš ī ga, katru dienu ar mums saskaņ oja ē dienkarti, liels paldies.
Es dodu visaugstā ko novē rtē jumu
аватар papacholi
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Draugs meklē ja viesnī cu ar vannu lielai kompā nijai, kas tika rezervē ta š ajā viesnī cā.2018. gada decembrī . Kopumā viesnī ca ir laba. Tī rs, silts. Dzī voju č etrvietī gā istabā ar balkonu. Iekš pusē viss ir kā rtī bā , izņ emot slikto apgaismojumu (tumš i zaļ as sienas un divas vā jas spuldzes rada nomā coš u efektu). … Tomēr ▾ Draugs meklē ja viesnī cu ar vannu lielai kompā nijai, kas tika rezervē ta š ajā viesnī cā.2018. gada decembrī . Kopumā viesnī ca ir laba. Tī rs, silts. Dzī voju č etrvietī gā istabā ar balkonu. Iekš pusē viss ir kā rtī bā , izņ emot slikto apgaismojumu (tumš i zaļ as sienas un divas vā jas spuldzes rada nomā coš u efektu). Vannas istabā ir maz ā ķ u dvieļ iem. Wi-Fi ķ er tikai tualetē , jo tas atrodas virs reģ istratū ras, kur viesnī cai ir vā jš marš rutē tā js.
Ļ oti garš ī gs ē diens, par to ī paš s paldies š efpavā ram.
Tagad par slikto.
Slikta skaņ as izolā cija. Vakarā mums piebilda, ka mē s taisā m lielu troksni, kad visa kompā nija sapulcē jā s divistabu apartamentā , un no rī ta, guļ ot gultā otrajā stā vā , dzirdē ju reģ istratū rā saimnieces kliedzienus.
Nav saprotama attieksme pret klientiem. Uzreiz ir tikai ierobež ojumi. Jū s nevarat staigā t ar apaviem, tie izdala mazas vienreizē jā s lietoš anas neē rtā s č ī bas. Saimniece it kā smaida, bet smaids ir tikai tā pē c, lai iegū tu labas atsauksmes, par kurā m viņ a nemitī gi visiem stā sta. Izbraukš anas dienā mums bija vilciens 18.15, no rī ta lū dzā m atstā t mantas viesnī cā , lai paspē tu braukt, pasū tot pusdienas 12 personā m. Mantas drī kstē jā m atstā t tikai aukstā garā ž ā , pā rģ ē rbties drī kstē jā m tajā paš ā garā ž ā , atsaucoties uz to, ka viesnī cā bija viesi! Atbraucā m slapji, jo sniga un nebija pat kur nož ū t. Pē c pusdienā m vē l bija laiks lī dz vilcienam, viņ i gribē ja palikt viesnī cā , bet mū s palū dza doties prom. Biež i apmeklē ju Karpatus, bet pirmajā reizē mani apbē dinā ja viesmī lī ba un pirmajā reizē es negribē ju atgriezties viesnī cā . Lelech neiesaku.
аватар luba1111
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s no 14.07. 15. lī dz 18.07. 15. Super. Mē s bijā m liela kompā nija, aizņ ē mā m visu viesnī cu. Atmosfē ra mā jī ga, personā ls draudzī gs, ē diens garš ī gs. Atseviš ķ i vē los atzī mē t viesnī cas tī rī bu. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 14.07. 15. lī dz 18.07. 15. Super. Mē s bijā m liela kompā nija, aizņ ē mā m visu viesnī cu. Atmosfē ra mā jī ga, personā ls draudzī gs, ē diens garš ī gs. Atseviš ķ i vē los atzī mē t viesnī cas tī rī bu. Mums ar vī ru bija kā zu gadadiena, tikā m pie svē tku vakariņ ā m un uztaisī jā m dā vanu "Karpatu mū zikas" formā . Tas bija ļ oti patī kami un negaidī ti. Liels paldies Tatjanas kundzei par visu.
аватар mazur8
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Liels paldies Tatjanas kundzei par pā rē jo. Lelech ciemojā mies 2014. gada 17. februā rī , it kā ciemos pie veciem labiem draugiem. Tvaicē jā s pirtī , peldē jā s baseinā , pusdienoja pie kamī na. Mā jī ga atmosfē ra, dā sns galds, kulinā rijas meistarī bas š edevri - visi š ie epiteti ir diezgan cienī gi, lai aprakstī tu mū su iespaidus. … Tomēr ▾ Liels paldies Tatjanas kundzei par pā rē jo. Lelech ciemojā mies 2014. gada 17. februā rī , it kā ciemos pie veciem labiem draugiem. Tvaicē jā s pirtī , peldē jā s baseinā , pusdienoja pie kamī na. Mā jī ga atmosfē ra, dā sns galds, kulinā rijas meistarī bas š edevri - visi š ie epiteti ir diezgan cienī gi, lai aprakstī tu mū su iespaidus.
Mē s apmetā mies jaunajā viesnī cā "Hochland" (Yablunitsa), kas arī pieder š ai patī kamajai sievietei. Pieklā jī gs izpalī dzī gs personā ls, tī rī ba un sakoptī ba, novitā tes sajū ta un labestī ga atmosfē ra ir Tatjanas kundzes un darbinieku vizī tkartes. Izmantojot iespē ju, izsaku pateicī bu administratorei Lesjai un mū su eņ ģ elim-medmā sai Annuš kai, kuras tī rais smaids joprojā m ir atmiņ ā .
Kopumā un sī kumos bijā m ļ oti apmierinā ti ar visu: servisu, sortimentu un apkalpoš anas kvalitā ti, draudzī gu atmosfē ru un, protams, Karpatu viesmī lī bu un unikā lo virtuvi!
аватар olena54
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viņ a nesen atgriezā s no Tatarovas. Pusdienojā m Lelihā , jo mū su viesnī ca garš oja slikti. Esam ļ oti pateicī gi Tanjas kundzei par garš ī go ē dienu un visam personā lam par labo un sirsnī go attieksmi. Par viesnī cu: ļ oti mā jī ga, zaļ a, viss ziedos, ir pī le, baseins. … Tomēr ▾ Viņ a nesen atgriezā s no Tatarovas. Pusdienojā m Lelihā , jo mū su viesnī ca garš oja slikti. Esam ļ oti pateicī gi Tanjas kundzei par garš ī go ē dienu un visam personā lam par labo un sirsnī go attieksmi. Par viesnī cu: ļ oti mā jī ga, zaļ a, viss ziedos, ir pī le, baseins. Vienī gais mī nuss ir mazā platī ba.
Atvainojiet, bet mē s iepriekš rezervē jā m numurus citā viesnī cā , nā kamreiz ciemosim š eit!


iemiesojums myastkovskyy
Mums ir šāds serviss Kamenec-Podoļskā, bet tas maksā naudu. Un Tatjanai ir pienācis laiks samaksāt par sniegto pakalpojumu.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Гостиничный комплекс Лелеч находится рядом с р.Прут в тихом районе с.Татаров, рядом густая посадка деревьев, закрывающая отель со стороны трассы, рядом находится лес. В гостинице два этажа и мансарда. В цоколе отеля размещен бильярд и сауна.

Viesnīcā

Столовая на 16 человек (4 столика), кухня, холл с камином (DVD, ТВ, музыкальный центр).

  • restorāns
  • atklāts baseins
Izklaide un sports Зимой - катание на лыжах, санях на склонах ближайших курортов - Буковеля, Яблуницы, Ворохты, Драгобрата.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
Telpu apraksts

Два двухкомнатных двухместных люкса и три однокомнатных люкса.

Istabās

Все номера с удобствами (туалет, душ или ванная), спутниковое ТВ, телефон.

Adrese Ивано-Франковская обл., Татаров, ул. Шевченка
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд.