Verkhovinskii Vodograi 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 8.210
№2 viesnīcas reitingā Synevyr
8.3 Numurs
6.7 apkalpošana
8.1 Tīrība
6.2 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Sinevīra jau izsenis ir Karpatu simbols – tas ir pazīstams visā Ukrainā savas unikālās dabas dēļ. Ja ceļotājs meklē izmitināšanu netālu no ezera, jums vajadzētu izvēlēties Verkhovinsky Vodogray mini-viesnīcu. Tās galvenā priekšrocība ir tā atrašanās vieta. Iestāde atrodas tikai kilometra attālumā no Synevyr. Blakus atrodas pacēlāji, sauna, veikali un kafejnīcas. Mini viesnīca ir paredzēta 15 cilvēkiem un piedāvā tūristiem standarta numurus un junior suites.Vairāk →
аватар nadya1864
Iesakā m visiem! ! ! Lielisks viesu nama saimnieks, paldies Vasilijam! Brī niš ķ ī ga daba, gaiss, viss blakus: veikals, bū diņ as, Sineviras ezers, ar velosipē diem braucā m uz lā č u rehabilitā cijas centru, ļ oti draudzī gi cilvē ki. … Tomēr ▾ Iesakā m visiem! ! ! Lielisks viesu nama saimnieks, paldies Vasilijam! Brī niš ķ ī ga daba, gaiss, viss blakus: veikals, bū diņ as, Sineviras ezers, ar velosipē diem braucā m uz lā č u rehabilitā cijas centru, ļ oti draudzī gi cilvē ki. Skaista vieta, kur palikt! ! !
аватар olga_n1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
No 2016. gada 16. lī dz 21. novembrim kopā ar vī ru atpū tos "Verkhovynsky Vodograi". Iespaidus par š o vietu nevar izteikt vā rdos, skaistums, gaiss, viss vienkā rš i hipnotizē . Ī paš i vē los atzī mē t viesnī cas ī paš nieku Vasiliju. … Tomēr ▾ No 2016. gada 16. lī dz 21. novembrim kopā ar vī ru atpū tos "Verkhovynsky Vodograi". Iespaidus par š o vietu nevar izteikt vā rdos, skaistums, gaiss, viss vienkā rš i hipnotizē . Ī paš i vē los atzī mē t viesnī cas ī paš nieku Vasiliju. Cilvē ks, kuram ir dvē sele izturē ties pret katru cilvē ku, kas pie viņ a nā k, pamudina, palī dz it visā . Vasilijs ir cilvē ks, kuram nav mē rķ a muļ ķ ī gi pelnī t naudu tū ristiem. Viņ š katru dienu nā ca uz viesnī cu, sildī ja, lai bū tu silti un vienmē r interesē jā s, kā mums klā jas, silti, vai viss ir kā rtī bā . Pati viesnī ca jauka un tī ra. Mā ja bija silta un visu laiku bija karsts ū dens. Nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies "Verkhovynsky Vodograi", esam jau ieteikuš i draugiem un braucam uz turieni vasarā! ! ! IESAKU!! ! !
аватар aromaraduga
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien! Pirmo reizi atpū tā mies š ajā kalnainajā vietā . Ļ oti priecā jos, ka nekļ ū dī jos ar viesnī cu un tā s atraš anā s vietu! Vieta ir tiem, kas vē las atslē gties no pilsē tas ritma un dzirdē t, kā dzied ū dens kalnu upē un dzied putni. … Tomēr ▾ Labdien! Pirmo reizi atpū tā mies š ajā kalnainajā vietā . Ļ oti priecā jos, ka nekļ ū dī jos ar viesnī cu un tā s atraš anā s vietu! Vieta ir tiem, kas vē las atslē gties no pilsē tas ritma un dzirdē t, kā dzied ū dens kalnu upē un dzied putni. Viesnī ca atrodas blakus skaistam ezeram (ja ī rē mā ju ciematā , lī dz un tad vē l tikpat daudz atpakaļ ), no viesnī cas jā brauc tikai augš ā (iesaku mež a taku (tā ir nav tik stresa). Pati viesnī ca nav liela un + Saimnieki ir draudzī gi un cenš as izpildī t visas jū su vē lmes (atved ē st, ņ em lī dzi ekskursijā s). Daudz traucē ja dzirdamī ba istabā s, bet tā ir problē ma visas guļ bū ves, un pierod : ). Vieta ir brī niš ķ ī ga. Gribē tos vē lreiz apmeklē t. Pirts un interneta klā tbū tne bū tu papildus priekš rocī ba. Tomē r tiem, kas vē las atslē gt smadzenes, interneta trū kums ir pat pareizi. Es ceru, ka š ī brī niš ķ ī gā viesnī ca atvē rs mums durvis mū su nā kamajā Karpatu apmeklē juma reizē . Piemē ram, sē nes un ogas!
аватар ybasnyev
Pozitī vā s puses: 1. istabu apdare Karpatu koka stilā - ē rta, mā jī ga 2. turpat blakus dā rd kalnu upe - ļ oti neparasti un relaksā cijai labvē lī gi 3. viesnī ca ir maza un maš ī na ir ļ oti tuvu - ē rti nē sā t lietas 4. … Tomēr ▾ Pozitī vā s puses:
1. istabu apdare Karpatu koka stilā - ē rta, mā jī ga
2. turpat blakus dā rd kalnu upe - ļ oti neparasti un relaksā cijai labvē lī gi
3. viesnī ca ir maza un maš ī na ir ļ oti tuvu - ē rti nē sā t lietas
4. teicama santehnika, š aš liki, lapenes pie kalnu strauta, š ū poles bē rniem
5.  tuvā kā vieta Sineviras ezeram (1.1 km)
6. ļ oti jauks saimnieks
Negatī vā s puses:
1. vienreiz izdzisa katls - lai izpeldē tu, bija jā zvana saimniekam
аватар katusha2105
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bijā m Lieldienā s, viss patika, blakus bū da, restorā ns, autostā vvieta teritorijā , istabiņ as siltas, mā jī gas, vannasistaba maza, bet viss ir! ! ! ! ! Kungs bija ļ oti sirsnī gs, klusi ielī da, lai aizdedzinā tu mū su katlu, tā pē c mē s viņ u gandrī z neredzē jā m. … Tomēr ▾ Bijā m Lieldienā s, viss patika, blakus bū da, restorā ns, autostā vvieta teritorijā , istabiņ as siltas, mā jī gas, vannasistaba maza, bet viss ir! ! ! ! ! Kungs bija ļ oti sirsnī gs, klusi ielī da, lai aizdedzinā tu mū su katlu, tā pē c mē s viņ u gandrī z neredzē jā m. Varu teikt, ka tā s bija ideā las brī vdienas. Trū kumi netika pamanī ti! Ejam vē lreiz! ES IESAKU!
аватар i_bessarab14
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Istabas siltas, mā jī gas, vannasistaba maza, bet viss nepiecieš amais ir pieejams. Gultas veļ a atstā j daudz vē lamo. Daba ir forš a, iespaidi neticami, un galvenais, sniega nekur nebija, un mē s devā mies slē pot un piepū š amā s trubiņ as. … Tomēr ▾ Istabas siltas, mā jī gas, vannasistaba maza, bet viss nepiecieš amais ir pieejams. Gultas veļ a atstā j daudz vē lamo. Daba ir forš a, iespaidi neticami, un galvenais, sniega nekur nebija, un mē s devā mies slē pot un piepū š amā s trubiņ as. Sinevī ras ezers ir iespaidī gs, un it ī paš i ceļ š uz to ir ļ oti skaists, apkā rt sniegotas priedes. Cenas ir saprā tī gas, tā pē c sū dzē ties ir grē ks. Pateicoties Vasilijam, viņ š mani sirsnī gi uzņ ē ma, ieteica ko varē tu apskatī t, man ļ oti patika, gribu nā kt vē l. Kas plā no braukt ar maš ī nu, gribu teikt, ka ceļ š nav viegls, 100 km nobrauca gandrī z 4.5 stundas.
аватар Ulitkallilu
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien visiem! Mē s atpū tā mies Verhovina strū klakā pagā juš ā gada maijā . Š ogad atkal tiekamies maijā. Pagā juš ogad man bija 7. grū tniecī ba, un š ogad brauksim ar bē rniņ u. Atbrauca uz nedē ļ u un palika 3! ! ! ! ! nedē ļ a. … Tomēr ▾ Labdien visiem! Mē s atpū tā mies Verhovina strū klakā pagā juš ā gada maijā . Š ogad atkal tiekamies maijā.
Pagā juš ogad man bija 7. grū tniecī ba, un š ogad brauksim ar bē rniņ u.
Atbrauca uz nedē ļ u un palika 3! ! ! ! ! nedē ļ a.
Vieta ir ļ oti jauka.
Ī paš nieks Vasilijs ir ļ oti viesmī lī gs un patī kams cilvē ks.
atbildē ja uz visiem pieprasī jumiem.
Viņ š nesa ē st, ja viņ am bija slinkums iet. Viņ š dedzinā ja mā ju, cik mē s gribē jā m.
Tikko bija Lieldienas un Vasī lijs mums savā ca visu nepiecieš amo inventā ru, lai mē s varē tu doties uz baznī cu un iesvē tī t Lieldienu kū kas.
Viss ar dvē seli un mā jā s, kā jau radiem.
Ja jums patī k pā rgā jieni, jums, iespē jams, patiks Synevyr rezervā ts, un, ja jums patī k braukt ar automaš ī nu kā mē s, tad jums bū s pietiekami daudz taku, lai brauktu ar SUV, lai iegū tu neaizmirstamu pieredzi.
Ir arī brī niš ķ ī ga bū da. Pajautā Vasilijam, viņ š tev pateiks viņ as vā rdu.
Lū k, kur patieš ā m garš ī gs un sā tī gs ē diens! ! ! ! ! Lī dz š im š is ir tas pats "krā sains ar nacionā lo aizkarpatu garu", no visiem, kur mums bija jā bū t.
Iesaku apmeklē t š o vietu. Viens no labā kajiem Karpatos.
Un starp citu, ja salī dzina dzī voš anu Verhovinas strū klakā ar, piemē ram, Arniku, tad es noteikti izvē los Vodogray. Nā c un vienojies, kā pē c! ! ! dvē sele š eit dzī vo.
Ar laba vē lē jumiem. Viesi no Kijevas.
Турунский перевал Синевирское озеро Синевирская поляна
аватар christina_v
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta, diemž ē l, tikai vienu dienu par. Synevyr, viesnī cā "Verkhovinsky Vodograi". Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Tī rī ba, kā rtī ba mā jā , Mē s dzī vojā m pirmajā stā vā , mums likā s, ka tur bija maz gaismas, bet otrajā stā vā bija brī niš ķ ī gi. … Tomēr ▾ Atpū ta, diemž ē l, tikai vienu dienu par. Synevyr, viesnī cā "Verkhovinsky Vodograi". Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Tī rī ba, kā rtī ba mā jā , Mē s dzī vojā m pirmajā stā vā , mums likā s, ka tur bija maz gaismas, bet otrajā stā vā bija brī niš ķ ī gi. Ja vajag atpū tinā t dvē seli. tad es ieteiktu š o brī niš ķ ī go vietu ar brī niš ķ ī gu dabu. Saimnieks ir lielisks cilvē ks! ! !
аватар Inika2008
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kad atbraucā m, devā mies apskatī ties. Pirms brauciena paskatī jos internetā , vietnē , kur atradu informā ciju, bija norā dī ts - "cena par istabu 150 UAH. " Patiesī bā , kad sā ka runā t par cenā m, ī paš nieks teica, ka tas nav par istabu, bet par cilvē ku: "Reklā mā ir kļ ū da" - jā , reklā ma internetā - tas ir uzraksts, kas nogriezts klints - nav kā to salabot. … Tomēr ▾ Kad atbraucā m, devā mies apskatī ties. Pirms brauciena paskatī jos internetā , vietnē , kur atradu informā ciju, bija norā dī ts - "cena par istabu 150 UAH. " Patiesī bā , kad sā ka runā t par cenā m, ī paš nieks teica, ka tas nav par istabu, bet par cilvē ku: "Reklā mā ir kļ ū da" - jā , reklā ma internetā - tas ir uzraksts, kas nogriezts klints - nav kā to salabot. "Un tā das cenas vispā r nav" - kā jū s varē tu domā t? Tie. viņ i arī cenš as padarī t jū s par muļ ķ i - tas ir nepatī kami un uzreiz atgā dina ne Krimu, bet Odesu. Viņ i neapstā jā s, pirmkā rt, principa pē c.
Mā ja ā rā un iekš ā koka (guļ bū ve), teritorija, mā ja un istaba tī ra, santehnika jauna, istabas iekš puse izņ emot koka sienas, man personī gi nepatika (bet š is ir tikai gaumes lieta), pē cpusdienā , kad iegā jā m (lī dz bija apkure ) - ļ oti auksts).
аватар Ksvelte_ukr.net
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atraš anā s vieta: ideā la. Tas atrodas 100 metrus no ieejas Synevyr ezera rezervā tā un relatī vi noslē gtā vietā (ciema galā ). Nakš ņ oš ana: mā ja celta pirms 2 gadiem no guļ bū ves, silda ar malku saimnieka mini katlu mā jā , vienmē r pieejams siltais un aukstais ū dens, ciematā ir elektrī bas padeves pā rtraukumi, bet saimniekam ir ģ enerators. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta: ideā la. Tas atrodas 100 metrus no ieejas Synevyr ezera rezervā tā un relatī vi noslē gtā vietā (ciema galā ).
Nakš ņ oš ana: mā ja celta pirms 2 gadiem no guļ bū ves, silda ar malku saimnieka mini katlu mā jā , vienmē r pieejams siltais un aukstais ū dens, ciematā ir elektrī bas padeves pā rtraukumi, bet saimniekam ir ģ enerators. Istabas ir ļ oti vienkā rš as, bez raibā m, tī ras, bet uzturē š anā s laikā istabā netiek uzkopta. Pie mā jas ir lapene ar grilu un galdiem ar soliem, š ū poles. Viesu rī cī bā ir koplietoš anas virtuve ar plī ti un ledusskapi.
Pakalpojumi: 100 metru attā lumā atrodas viesnī cu komplekss "Arnika". Par maksu var izmantot š ā dus pakalpojumus: slē poš anas un ragavu pacē lā js (kalns ap 400m), slē poš anas inventā ra noma, pirts ar baseinu, krievu biljards, galda teniss, kolyba un restorā ns.
Tuvumā nav medicī nas centra. Tuvā kais veikals atrodas 3 kilometru attā lumā . "Verkhovinny Waterfall" ī paš nieks Vasilijs jū s sagaida no stacijas vai aizved ekskursijā s par papildu samaksu.
Ko apskatī t: pats ezers, iež ogojumi ar lā č iem, muzejs "vecciemats" ciematā . Koloč ava.
Kopē jais iespaids: daba burvī ga, ezers ļ oti skaists, pakalpojumi un naktsmī tnes lē tas, dzī ves apstā kļ i izvē lī giem tū ristiem.
озеро Синевир горка возле вольеры с медведями


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koločava
Ukraina - Karpati, Synevyr
Daba, Muzeji, Pieminekļi un pieminekļi

Синевир давно стал символом Карпат – он известен по всей Украине благодаря своей неповторимой природе. Если путешественник ищет жилье рядом с озером, стоит выбрать мини-отель «Верховинский Водограй». Его главное преимущество – расположение. Заведение находится всего в километре от Синевира. Поблизости расположены горнолыжные подъемники, сауна, магазины и кафе.

Мини-отель рассчитан на 15 человек и предлагает туристам стандартные номера и полулюксы.

Atrašanās vieta Частный пансионат «Верховинский водограй» расположен в селе Синевирская поляна.
Pludmalē
Viesnīcā

Автономное водоснабжение и отопление; мангалы, беседку, качели во дворе; полный набор мебели; кухонное оборудование; удобный подъезд и место для парковки.

  • autostāvvieta
  • slēpju uzglabāšanas telpa  FREE 
  • vēlā izbraukšana
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Горнолыжный отдых; походы в горы; сбор грибов и ягод; рыбалка; экскурсии по Закарпатью с посещением Мукачевского и Ужгородского замков, термальных источников Берегово, Лумшорских чанов, озера Синевир, водопада Шипот, Долины нарциссов и др.).
Telpu apraksts

К услугам гостей 4 трехместных и 3 двухместных номеров со всеми удобствами.

Istabās

Просторный номер с приятной обстановкой, где могут разместиться 2-3 человек. В номере есть: двухспальная кровать и раскладное кресло, журнальный столик, телевизор, стулья, шкаф. Санузел: туалет, душевая кабина. умывальник, зеркало, фен.

Adrese с. Синевирская поляна, Межгорский район, Закарпатская область, урочище Красний
Tālruņi: +38 066 073 05 78
Tīmekļa vietne: Verkhovinskii Vodograi
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.