jaunā gada brīvdienas

Rakstīts: 4 janvārī 2012
Ceļošanas laiks: 29 decembris 2011 — 3 janvārī 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Atraš anā s vieta: ideā la. Tas atrodas 100 metrus no ieejas Synevyr ezera rezervā tā un relatī vi noslē gtā vietā (ciema galā ).
Nakš ņ oš ana: mā ja celta pirms 2 gadiem no guļ bū ves, silda ar malku saimnieka mini katlu mā jā , vienmē r pieejams siltais un aukstais ū dens, ciematā ir elektrī bas padeves pā rtraukumi, bet saimniekam ir ģ enerators. Istabas ir ļ oti vienkā rš as, bez raibā m, tī ras, bet uzturē š anā s laikā istabā netiek uzkopta. Pie mā jas ir lapene ar grilu un galdiem ar soliem, š ū poles. Viesu rī cī bā ir koplietoš anas virtuve ar plī ti un ledusskapi.
Pakalpojumi: 100 metru attā lumā atrodas viesnī cu komplekss "Arnika". Par maksu var izmantot š ā dus pakalpojumus: slē poš anas un ragavu pacē lā js (kalns ap 400m), slē poš anas inventā ra noma, pirts ar baseinu, krievu biljards, galda teniss, kolyba un restorā ns.

Tuvumā nav medicī nas centra. Tuvā kais veikals atrodas 3 kilometru attā lumā . "Verkhovinny Waterfall" ī paš nieks Vasilijs jū s sagaida no stacijas vai aizved ekskursijā s par papildu samaksu.
Ko apskatī t: pats ezers, iež ogojumi ar lā č iem, muzejs "vecciemats" ciematā . Koloč ava.
Kopē jais iespaids: daba burvī ga, ezers ļ oti skaists, pakalpojumi un naktsmī tnes lē tas, dzī ves apstā kļ i izvē lī giem tū ristiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu