Berloga 2*– Atsauksmes

17
Novērtējums 6.110
№3 viesnīcas reitingā Synevyr
6.5 Numurs
5.7 apkalpošana
7.2 Tīrība
6.8 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 700 metru attālumā no leģendārā dabas pieminekļa - Sineviras ezera - un to ieskauj skaists skujkoku mežs. Ziemā slēpošanas cienītāji varēs novērtēt viesnīcas Berloga ekstrēmo trasi un ērto pacēlāju. Siltā laikā viesnīca ļauj izbaudīt izjādes ar zirgiem meža apkārtnē, iznomāt velosipēdu. Ideāli piemērots romantiskai atpūtai, atpūtai ar draugiem, kā arī ģimenes ceļojumam.Vairāk →
аватар domasrub002
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Skaista koka viesnī ca - mums iedeva baltas č ī bas (vienreizē jā s lietoš anas). Tas ir saprotams - ja netī rumi ir tā pē c, ka tuvumā ir mež s. Un ja to visu nesī s kurpē s. . tad neviens "Kercher" to neizmazgā s. Ē diens ir garš ī gs ar vietē jo noskaņ u. … Tomēr ▾ Skaista koka viesnī ca - mums iedeva baltas č ī bas (vienreizē jā s lietoš anas). Tas ir saprotams - ja netī rumi ir tā pē c, ka tuvumā ir mež s. Un ja to visu nesī s kurpē s. . tad neviens "Kercher" to neizmazgā s.
Ē diens ir garš ī gs ar vietē jo noskaņ u.
Odi - nē .
Iespaidi ir labi. ES iesaku
аватар gveniar1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atvaļ inā jumā devā mies ar divā m ģ imenē m, viesnī cu atradā m caur internetu. Pati viesnī ca nav slikta, tī ra un ē rta, lī dz ezeram apmē ram 1.2km plus virtuvē , ka puse no ē dieniem tiek pagatavoti jū su priekš ā , un nesasildī juš ies, draudzī gs personā ls, internets labs. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā devā mies ar divā m ģ imenē m, viesnī cu atradā m caur internetu. Pati viesnī ca nav slikta, tī ra un ē rta, lī dz ezeram apmē ram 1.2km plus virtuvē , ka puse no ē dieniem tiek pagatavoti jū su priekš ā , un nesasildī juš ies, draudzī gs personā ls, internets labs. mū su puse dienas, palī dzē ja bez problē mā m. Mī nus ir skaņ as izolā cijas trū kums (aiz sienas skan normā la saruna) un nepietiekama darba organizā cija no personā la (piemē ram, š efpavā rs gā ja savā s darī š anā s restorā nā , lū k, nav kam gatavot, cilvē ki ienā k un aiziet bez nekā , bet tur vispā r aiztaisī ja durvis un ir 1.00. Grū ti lai nokļ ū tu no Volovecas dzelzceļ a stacijas, taksometrs maksā.700 UAH, dabū jā m ļ oti labu š oferi, viņ š mū s ne tikai aizveda lī dz viesnī cai, bet arī bez maksas atveda uz divā m skatu platformā m, lī dz ū denskritumam, viņ š teica, kur un kā baro, kur lē tā k, kur ko pirkt, labi padarī ts, novē rtē savu darbu, ja kā dam noder Vladimirs 09.705 6.58
аватар ibragimova86
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tas kopā ar ģ imeni ar mazu dē lu (2.5 gadi). Viesnī ca tieš ā m mā jī ga un ē rta. Mā jas atmosfē ra, garš ī gi ē dieni...nevaru uzrakstī t visus plusus jo ir tik daudz....Tik garš ī gs ē diens kā Marija Vasiļ jevna gatavoja, es neē du) ē diens . … Tomēr ▾ Atpū tas kopā ar ģ imeni ar mazu dē lu (2.5 gadi). Viesnī ca tieš ā m mā jī ga un ē rta. Mā jas atmosfē ra, garš ī gi ē dieni...nevaru uzrakstī t visus plusus jo ir tik daudz....Tik garš ī gs ē diens kā Marija Vasiļ jevna gatavoja, es neē du) ē diens ....tā tad no ...galv. eksperts bija ļ oti apmierinā ts), tā pē c noteikti varu ieteikt ierasties ne tikai pieauguš ajiem, bet arī vecā kiem ar daž ā da vecuma bē rniem! ! ! ! ! Liels paldies par viesmī lī bu! ! ! ! !
аватар ldatsko28
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nesen atgriezos no atvaļ inā juma, lieliska atraš anā s vieta. Bē rniem ļ oti patika netā lu esoš ā upe, viņ i tur visu laiku staigā ja. Garš ī gs ē diens. Bet...reģ istratū rā nekad neviena nebija, jā skatā s bā rā . … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no atvaļ inā juma, lieliska atraš anā s vieta. Bē rniem ļ oti patika netā lu esoš ā upe, viņ i tur visu laiku staigā ja. Garš ī gs ē diens. Bet...reģ istratū rā nekad neviena nebija, jā skatā s bā rā . Ļ oti maza teritorija, t. i. , bē rni var staigā t tikai pa ceļ u. Vieta ar soliņ iem tikai pie grila, nu, pā ris celmi pie ieejas. Tie. uz ielas pie viesnī cas gandrī z nav kur apsē sties. Istabā nav drē bju skapja, tikai duš ā ir fē ns un dvieļ i. Š ampū na un ž elejas nebija.
аватар ilona_cvetok
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tas bija 2017. gada aprī lī . Pē c kā zā m, kā jau jaunlaulā tajiem pienā kas, sā kā m izvē lē ties vietu, kurp doties. Vispirms izskatī jā m variantus ā rzemē s, bet vē lā k izrā dī jā s, ka man pasē jā nomaina fotogrā fija un nā cā s apstā ties dzimtajā Ukrainā . … Tomēr ▾ Tas bija 2017. gada aprī lī . Pē c kā zā m, kā jau jaunlaulā tajiem pienā kas, sā kā m izvē lē ties vietu, kurp doties. Vispirms izskatī jā m variantus ā rzemē s, bet vē lā k izrā dī jā s, ka man pasē jā nomaina fotogrā fija un nā cā s apstā ties dzimtajā Ukrainā .
Nā kamajā dienā devā mies uz romantiskā ko vietu Karpatos SYNEVIR, kur pavadī jā m 7 neaizmirstamas dienas.
Man patika ē diens. Personā ls patī kams.
Озеро синевир
аватар eugene608
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Godī gi sakot, es nezinu, kurš raksta Berloge negatī vas atsauksmes. Vai nu tie ir konkurenti, vai arī Hiltones un Hyatt izlutinā ti cilvē ki. Ja nopietni, tā das atsauksmes kā "kuros staigā t nedrī kst", "istabā ē st aizliegts", "nedraudzī gi saimnieki" utt. … Tomēr ▾ Godī gi sakot, es nezinu, kurš raksta Berloge negatī vas atsauksmes. Vai nu tie ir konkurenti, vai arī Hiltones un Hyatt izlutinā ti cilvē ki. Ja nopietni, tā das atsauksmes kā "kuros staigā t nedrī kst", "istabā ē st aizliegts", "nedraudzī gi saimnieki" utt. , ir pilnī gas muļ ķ ī bas.
Ja vē laties mā jī gu komfortu, tī ru un sakoptu viesnī cu ar draudzī giem saimniekiem un gardu mā jā s gatavotu ē dienu, š ī ir ī stā vieta jums.
Par skaņ as izolā ciju - mī liet viens otru "pusbalsī " un viss bū s ok (it kā vecā ki mā jā s, atcerieties jaunī bu).
Nā kamajā atvaļ inā jumā , ja dosimies uz Sinevyru, apstā simies tikai š eit.
аватар ___8
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izlasot visas atsauksmes par viesnī cu, man radā s doma par konkurentu intrigā m))) Un tagad pie lietas. Puiš i, ja vē laties atpū sties Karpatos iesaku apmesties viesnī cā "BERLOGA". Tas ir mā jas komforts, laba un draudzī ga attieksme no jauna puiš u pā ra, kas ir š ī s viesnī cas ī paš nieki. … Tomēr ▾ Izlasot visas atsauksmes par viesnī cu, man radā s doma par konkurentu intrigā m))) Un tagad pie lietas. Puiš i, ja vē laties atpū sties Karpatos iesaku apmesties viesnī cā "BERLOGA". Tas ir mā jas komforts, laba un draudzī ga attieksme no jauna puiš u pā ra, kas ir š ī s viesnī cas ī paš nieki. Manai ģ imenei ir š ogad jau divas reizes atpū tusies š ajā viesnī cā un augustā dodos atkal. Tie apgalvojumi par staigā š anu basā m kā jā m ir vienkā rš i smieklī gi. Man ir jautā jums - vai jū s staigā jat mā jā s ar apaviem? Viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, un tajā ir izcils ! ! Vissvarī gā kais ir tas, ka virtuvē saimniece ir Marija Vasiļ jevna, viesnī cas saimnieces mā te. Š ī sieviete ir ļ oti draudzī ga un gatavo gardus nacionā los ē dienus. Un kā da forele! ! Ticiet man, es to neē du (lai gan mē s apceļ ojā m daudzas valstis). Tagad par skaņ as izolā ciju, vai jū s tieš ā m atpū tā ties koka mā jā s un nedzirdē jā t savus kaimiņ us? Neliek man smiekli ar š iem izteikumiem. Visā m koka mā jā m ir slikta skaņ as izolā cija. Un tiem, kam nepatī k, domā ju kad viņ i ar telti aizies uz mež u un tur nakš ņ os, mež s padarī s daudz troksnis))).
аватар martoxa2007
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū ties pirms daž ā m dienā m, izvē lē jies viesnī cu internetā un milzī ga kļ ū da bija nelasī t atsauksmes no tiem, kuri š eit jau ir apmeklē juš i. Ierodoties jū s sagaidī s rū gti un neapmierinā ti saimnieki, kuri informē s, ka pa mā ju staigā tikai savos apavos un nelaiž. … Tomēr ▾ Atpū ties pirms daž ā m dienā m, izvē lē jies viesnī cu internetā un milzī ga kļ ū da bija nelasī t atsauksmes no tiem, kuri š eit jau ir apmeklē juš i. Ierodoties jū s sagaidī s rū gti un neapmierinā ti saimnieki, kuri informē s, ka pa mā ju staigā tikai savos apavos un nelaiž...citā di tikai kosmosa naudas sods. Visus ē dienus atstā jam ledusskapī , ja tā di ir (domā ju, ka ar aukstumsomā m neceļ o daudzi), vai maš ī nā vai izmetam miskastē , jo istaba ir un dzert stingri aizliegts. Nebija bū tisks fakts, ka tevi nepā rtraukti uzrauga, novē roš anas kameras piebā za visu mā ju un visu pie mā jas, ja tev nozags maš ī nu, bū s kas tas bija, tas ir pluss, un diez vai tā s kameras ir istabā lai jū s brī dinā tu. Trokš ņ a izolā cijas pilnī bā nav, aizmirstiet par miegu, izlietni vannas istabā.
ir vē rts paskatī ties (tas ir tik mazs) un virs tā ir liels pjedestā ls ar spoguli, iztī rī t zobus vai mazgā t to ir vienkā rš i virtuozi. Duš a ir rindkopa, ir dziesma "I made it out of what it was" tā ir par š o kajī ti, lē tā kais kas tā ds bija un pirkts, viss knapi tur kaudzi. Virtuve - murgs, piedeguš i tauki, omlete ir ciets vecu tauku gabals, zivs - pā rcepta un bezgarš ī ga, kafija vienkā rš i .......bezgarš ī ga.
аватар borichok-1979
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies Sinevī rā , atradā m ī paš umu "Berloga" un nekavē joties apmetā mies, jo neatradā m labā ku variantu. Patī kama atmosfē ra, skaista, mā jā s, viesi pat staigā basā m kā jā m, un uz grī das guļ mā jā s š ū ti paklā ji. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies Sinevī rā , atradā m ī paš umu "Berloga" un nekavē joties apmetā mies, jo neatradā m labā ku variantu. Patī kama atmosfē ra, skaista, mā jā s, viesi pat staigā basā m kā jā m, un uz grī das guļ mā jā s š ū ti paklā ji. Istaba ē rta, plaš a, patika, nekas vairā k. WI-FI nav ī paš i ā trs, bet to varē ja izmantot bez maksas (daudz svarī ga). Teritorija neliela, kopta, daudz ziedu. Mā ja un istabas ir tī ras. Balta gultasveļ a un dvieļ i. Mē s š eit ē dā m, ļ oti garš ī ga forele, banosh un viss. Ī paš umu iesaku visiem.
аватар anna.a.gnatuk
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca, garš ī ga mā jas virtuve, ģ imeniska atmosfē ra, izpalī dzī gi saimnieki, mā jī gas, tī ras telpas. Atpū tā mies ar 2 bē rniem, gaidā m treš o, un mums ar bē rniem ļ oti patika. Paldies saimniekiem par sirsnī go uzņ emš anu un mā jas komfortu! ! !. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, garš ī ga mā jas virtuve, ģ imeniska atmosfē ra, izpalī dzī gi saimnieki, mā jī gas, tī ras telpas. Atpū tā mies ar 2 bē rniem, gaidā m treš o, un mums ar bē rniem ļ oti patika. Paldies saimniekiem par sirsnī go uzņ emš anu un mā jas komfortu! ! !
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koločava
Ukraina - Karpati, Synevyr
Daba, Muzeji, Pieminekļi un pieminekļi

Гостиница расположена в 700 метрах от легендарной памятки природы – озера Синевир – и окружена красивым хвойным лесом. Зимой любители горнолыжного спорта смогут оценить экстремальную трассу и удобный подъемник отеля «Берлога». В теплое время отель позволяет насладиться верховой ездой лесными окрестностями, взять напрокат велосипед. Идеально подойдет для романтического путешествия, для отдыха с друзьями, а также для семейной поездки.

Atrašanās vieta До о. Синевир – 1 350 метров, до реки – 10 метров, до леса – 10 метров, до поворота на озеро – 200 метров, до бугельного подъемника – 400 метров. Как добраться: любым поездом в направлении Ужгорода до станции Воловец, потом – автобусом (кроме субботы и воскресенья) до Синевирской Поляны с пересадкой в Межгорье. Другой вариант – автобусом до Межгорья, потом – автобусом до Синевирской Поляны или на такси. Автомобилем по трассе Киев – Львов – Чоп (М-06), в селе Нижние Ворота повернуть на Воловец, ехать в направлении Межгорья. В центре поселка повернуть по указателю на Синевирское озеро и ехать приблизительно 30 км до села Синевирская Поляна. Отель находится почти в конце села справа от дороги.
Pludmalē
Viesnīcā

Ресторан (35 мест) – украинская кухня, закарпатские блюда. Гладильные принадлежности, беседки, комната хранения багажа. Возле здания гостиницы имеется удобная парковка, куда сможет заехать такси.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Bērniem
Izklaide un sports Экскурсии по Закарпатью – по договоренности. Походы в горы, собирание грибов и ягод. Катание на конях. Собственный бугельный подъемник длиной 300 м, трасса – 1 км.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • galda teniss  FREE 
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

К услугам гостей 11 номеров: «Двухместный», «Трехместный».

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, двуспальная кровать, телевизор, спутниковое телевидение, полотенца (2 на человека), отопление, вешалка для одежды, панорамный вид на горы, санузел (туалет, умывальник, душевая кабина, фен). Уборка комнат, смена постельного белья и полотенец – 1 раз в 3 дня.

Adrese Закарпатская область Межгорский район с. Синевирская Поляна урочище Красный, 360 б
Tālruņi: +38050-823-73-53
Tīmekļa vietne: Berloga
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.